טבעונילחמים ומאפיםמאפים ללא לישה

לחם ללא לישה בסיר מקמחים מלאים וזיתים

פברואר 15, 2021 106 Comments

לחם הזה הגיע לא הרבה זמן אחרי אחיו התאום מקמח לבן, רציתי ממש להכין גרסת קמחים מלאים,

והיא הצליחה בענק.

בזמן האחרון נדיר שיש לי בקרים פנויים, יש לי ככ הרבה עבודה ואני חייבת לפנות קצת זמן לעבודה על המחשב.

יום שני היה עמוס בפגישות שזזו, והתפנה לי כל היום. החצי נסע צפונה, הילדים אחת בבית ספר,השני בזום

(רגע, כבר צהריים ולא שמעתי ממנו מהבוקר, אז הוא לא בזום, הוא סתם ישן כאילו חופש גדול)

ואני לבדדדדדדד. יש!!!!!!! אז במקום לשבת על המחשב ולעבוד ולפנות לי יום שבו באמת אבל באמת

אצליח לעמוד במשימות שיש לי שלא קשורות דווקא לאפייה, דווקא היום, שמתי מוסיקה רועשת,

הוצאתי שני בצקים שחיכו לי מאתמול במקרר, והתחלתי בהכנה של שני מתכונים, לא אחד! שניים.

הכנה של שני מתכונים כולל הדגמה בסטורי, וכל השלבים כולל צילום לבלוג והעלאת מתכון זה עניין של

שעות על שעות, איפה יום סידורים שקט על המחשב ואיפה אני כשהראש שלי בתוך בצק,הבגדים מאובקים

מקמח, והבית מריח נפלא כמו מאפייה אבל נראה כמו משטח שומשום ופרג ענקי!

ותאמינו לי שלא משנה מה ניסיתי, אני לא מצליחה עם גל אחת לטאטא את הבית.

אני יודעת מה יקרה, אני אסיים הכל, יישב בשקט לעבוד על המחשב, כשכל המאפים מוכנים,

התלמיד הנרדם בזום יתעורר ויהיה רעב, אחותו תחזור ומבית הספר ותרצה לספר לי כל מה שקרה

היום בבית ספר (כן אני יודעת היא נדירה) וזהו, הלך עליי.

אבל הסיפוק מהעלאת מתכונים הוא בלתי ניתן להסבר, ולכן אני אדחה את כל סידורי

המחשב שלי ליום אחר.תכלס לא?

**כמה הערות לפני שמתחילים:

גודל הסיר שלי -קוטר 24 ס״מ עומק 14 ס״מ, אפשר בכל סיר שנכנס לתנור עם מכסה. אפשר גם סירים שלא נסגרים,

אפשר סיר ג׳חנון, אפשר לא בסיר בכלל ואז זה לא לחם בסיר אלא לחם אחר טעים רק קצת שונה.

הלחם מכיל קווקאר גרעינים וזיתים שאתם יכולים להמיר להחליף לשחק בכל דבר שתרצו, שום מרכיב

בלחם אינו הכרחי והוא לגמרי ייצא מעולה גם ללא התוספות ורק מקמחים.

הסיר חייב להיות לוהט, באינסטגרם שלי יש היילייטס שנקרא לחם בסיר שם יש את כל שלבי ההכנה.

לסרטון עם שלבי הכנה לחצו כאן

לחם ללא לישה בסיר מקמחים מלאים וזיתים /כיכר לחם אחת בסיר בקוטר 24 ס״מ מברזל

מצרכים למתכון:

3 כוסות קמח מלא (375 גר׳) (להמרות בסוף הפוסט למטה)

3 כוסות קמח כוסמין מלא (375 גר׳)

2 כפיות סוכר חום 

1/4 כוס גרעיני חמניה

1/3 כוס קווקאר (5 כפות)

1/2 כוס זיתים מגולענים פרוסים לפרוסות או קצוצים 

4 כפות זרעי צ׳יה

כף מלח

2 כפיות שמרים יבשים

2 כוסות (480 מ״ל) מים חמימים 

לציפוי הלחם:

3 כפות פרג שלם

2 כפות גרעיני חמניה

מעט מים להברשה

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים קמחים, שמרים יבשים סוכר מלח, קווקאר,,זרעי צ׳יה וזיתים.

מוסיפים ומחצית מכמות המים  ומערבים היטב בעזרת כף עץ,

ממשיכים להוסיף את יתרת המים תוך כדי ערבוב. התערובת אמורה 

להיות בסופו של דבר במרקם מעט דביק ולא חלקה. אם התערובת יבשה מוסיפים מים, בכל פעם

קצת, עד שהתערובת מספיק דביקה.

מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה למשך שעתיים בטמפרטורת החדר או למשך הלילה במקרר.

מחממים תנור ל 230-240  מעלות ומניחים סיר בינוני גדול

במרכז התנור על רשת למשך 30 דקות. (כל סיר חסין חום יעשה את העבודה).

מוציאים את הבצק ישירות לתוך משטח מקומח היטב, ומקמחים אותו בחלקו העליון, על מנת 

שיהיה נח לעבוד איתו.

בעזרת הידיים מוציאים אויר לבצק, ואז מתחילים להרים את הקצוות שלו למעלה למרכז

הבצק עד שמתקבל עיגול בצק כשהקצוות שלו מונחים במרכז שלו למעלה.

הופכים את הבצק על נייר האפייה המקומח כך שחלקו העליון עכשיו מונח למטה,

בעזרת הידיים מיישרים מעט ומחליקים את הבצק לעיגול חלק ויפה.

מברישים את חלקו העליון במי ברז. מקשטים ומפזרים פרג וגרעיני חמניה על חלקו העליון.

מכסים במגבת ומניחים למנוחה עד שהתנור והסיר חמים.

מוציאים בזהירות את הסיר החם מהתנור, מורידים את טמפרטורת התנור ל 220 

 ובעזרת נייר האפייה מרימים את כיכר הלחם ומניחים ישירות בתוך הסיר.

מחזירים את הסיר לתנור, מניחים מעל הסיר את המכסה ואופים כ 40 דקות.

מסירים את מכסה הסיר ואופים כ 15 דקות נוספות.

מוציאים את הסיר מהתנור, מעבירים את הלחם לרשת צינון.

מצננים מעט וטורפים.

**אם אין לכם סיר ברזל שנכנס לתנור גם כלי חרס עם מכסה או כלי אמייל עם מכסה.

  יש מי שניסה עם סיר ג׳חנון ואמר שזה אחלה

במידה ואין לכם כלל סיר קחו בחשבון שאפייה בכלים אחרים סטייל תבניות אינגליש תניב

תוצאות שונות לגמרי, לא בהכרח רעות אבל לא תתקבל אותה תוצאה.

**אפשר להכין את הלחם רק מקמח מלא או רק מקמח כוסמין מלא או כל קמח אחר מלא

** הלחם במיטבו ביום בו אופים אותו. אפשר לשמור אותו  בשקית אטומה למשך

יומיים ואפשר גם לפרוס ולהכניס לפריזר הוא ממש טעים כצנימים.

**עם הכמויות של הגרעינים והסוגים שלהם אפשר לגמרי לשחק ולשנות לפי מה שאוהבים, זרעי צ׳יה לפרג או שומשום

או גרעיני חמניה/דלעת או לוותר עליהם ולהכין בלי

 

Print Friendly, PDF & Email

106 Comments

יוסח פברואר 15, 2021 at 4:02 pm

מעולה. תודה.
מה קוטר הסיר, בבקשה ?

Reply
קרן אגם פברואר 15, 2021 at 4:27 pm

24 סמ

Reply
רומי פברואר 25, 2021 at 8:56 am

האם אפשר בסיר אלומיניום חד פעמי?

Reply
קרן אגם פברואר 25, 2021 at 10:06 am

לא ניסיתי אז לא יודעת להמליץ נסי לשאול בקבוצה שלי בפייס ״נשואות למאפייה״ שם ייתכן ו ישהו כבר ניסה

Reply
אווה קוגן פברואר 19, 2021 at 1:04 pm

לא רשום כמה פרג בתוך הלחם

Reply
קרן אגם פברואר 19, 2021 at 5:33 pm

זו טעות, מדובר בזרעי צ׳יה שאשפר להמיר בפרג

Reply
עינבר פברואר 28, 2022 at 8:47 pm

האם אפשר להתפיח משו כמו 24 שעות? או שזה יהיה יותר מידי

Reply
קרן אגם מרץ 1, 2022 at 8:27 am

אפשר רק במקרר

Reply
תמר יוני 24, 2022 at 1:25 am

קרן יקרה, אנחנו בחו"ל רק עם כירים ובלי תנור. האם אפשר לאפות בסיר על הכירים החשמליות?

Reply
יוסי פברואר 15, 2021 at 4:06 pm

מעולה. תודה.
מה קוטר הסיר, בבקשה ?

Reply
קרן אגם פברואר 15, 2021 at 4:27 pm

24 ס״מ

Reply
אביגיל פברואר 18, 2021 at 10:09 am

היי קרן אפשר להשתמש במיקסר?

Reply
יוטבת פברואר 15, 2021 at 4:56 pm

קרן היקרה . מ 6 כוסות קמח יוצא כיכר אחד של לחם ?

Reply
קרן אגם פברואר 15, 2021 at 5:09 pm

כן מקמח מלא

Reply
אביגיל יולי 19, 2023 at 12:11 am

היי קרן,
לחם מעולה!!! עפנו עליו.עכשיו
אני רוצה להכין כזה לסעודת שבת ..האם אפשר להקפיא אותו שלם יום לפני (לא פרוס) ואז להפשיר?
אביגיל

Reply
עירית שפר פברואר 15, 2021 at 5:01 pm

האם חייב שלכלי יהיה מכסה, אם יש לי כלי חרס ללא מכסה?

Reply
קרן אגם פברואר 15, 2021 at 5:07 pm

זה ייצא שונה ולא בהכרח לא טוב

Reply
ימית אוקטובר 30, 2021 at 11:23 am

אפשר מקמח שיפון?

Reply
קרן אגם אוקטובר 31, 2021 at 9:43 am

אפשר מעט שיפון
לא כמות גדולה אחרת זה ייצא דחוס וכבד

Reply
עליזה שלום פברואר 17, 2021 at 8:47 am

מהמםםם, אפשר אגוזים במקום זיתים??

Reply
קרן אגם פברואר 17, 2021 at 11:24 am

בטח שאפשר

Reply
שוש מאור מרץ 6, 2021 at 6:22 pm

היי קרן, לא רשום במהלל ההכנה להוסיף את הגרעיני חמניה והפרג… ואני תמיד מפספסת אותם כי אני עוקבת אחר המתכון בדיוק. אפשר שתוסיפי את זה במתכון? תודה אלופה שלי! בזכותך זה הלחם היחיד שאוכלים בבית.

Reply
קרן אגם מרץ 7, 2021 at 7:44 am

פרג וגרעיני חמניה מפזרים על הלחם לפני אפייה ואחרי הברשה במים זה מופיע במתכון

Reply
מור פברואר 15, 2021 at 5:12 pm

מהמם
האם אפשר להשתמש במיקסר?

Reply
עדי פברואר 15, 2021 at 5:28 pm

היי קרן
אפשר להשתמש רק בקמח מלא, ללא כוסמין?

Reply
קרן אגם פברואר 15, 2021 at 6:57 pm

בטח

Reply
אפרת פברואר 15, 2021 at 9:15 pm

נראה מהמם….
האם הקווקאר הכרחי? ואם לא, במה להחליפו.

Reply
קרן אגם פברואר 16, 2021 at 8:49 am

לא הכרחי ואפשר לוותר או להמיר בכל זרעים/גרעינים או קמחים אחרים שרוצים

Reply
גליה פברואר 20, 2021 at 3:20 pm

אפשר להכין באופה לחם?

קרן אגם פברואר 20, 2021 at 5:35 pm

מניחה שכן

חמי ברנד פברואר 18, 2021 at 3:11 pm

הי קרן,
רשמת במתכון 1/3 כוס קוואקר (5 כפות).
נראה לי טעות.

Reply
קרן אגם פברואר 18, 2021 at 3:47 pm

למה טעות ?

Reply
גליה פברואר 20, 2021 at 10:54 am

אפשר להכין באופה לחם?

Reply
קרן אגם פברואר 20, 2021 at 5:36 pm

מניחה שכן

Reply
אסתי פברואר 15, 2021 at 5:47 pm

היי קרן
האם אפשרי 3 כוסות כוסמין מלא ו 3 כוסות קמח לחם?

Reply
שרית פברואר 15, 2021 at 8:50 pm

היי קרן .
שולי הסיר בקוטר 24 צריכים להיות גבוהים אני מניחה.
תוכלי בבקשה לציין גובה / עומק סיר נדרש לאפיית הלחם ?
תודה.

Reply
קרן אגם פברואר 16, 2021 at 8:50 am

עומק הסיר 14 ס״מ

Reply
יסמין מרץ 5, 2021 at 3:25 pm

האם אפשר להמיר את השמרים היבשים במחמצת פעילה?

Reply
קרן אגם מרץ 5, 2021 at 7:33 pm

אני מניחה שכן אבל לא יודעת להמליץ על יחסים וכמויות

Reply
עינת פברואר 15, 2021 at 5:54 pm

אם אין זרעי ציה – האם ניתן להחליף? או לוותר?

Reply
קרן אגם פברואר 15, 2021 at 6:56 pm

להמיר בכל דבר אחר כמו פרג שומשום אגוזים אט לוותר

Reply
דליה פברואר 15, 2021 at 8:28 pm

שלום מה אפשר לשים במקום סוכר לסוכרתיים?

Reply
קרן אגם פברואר 16, 2021 at 8:49 am

אני מניחה שניצן להמיר לתחליף סוכר כלשהו

Reply
צופיה שלומי פברואר 16, 2021 at 11:26 pm

ניתן לאפות בשילוב של קמח שיפון?

Reply
קרן אגם פברואר 17, 2021 at 6:25 am

שילוב קטן של לא יותר מ 100 גר

Reply
מיטל פברואר 15, 2021 at 8:51 pm

מתכון הלחם הלבן שלך מככב אצלנו כבר כ'לחם הבית'!!
אנסה בהקדם את הגרסה עם הקמחים המלאים ואעדכן איך יצא לנו

Reply
איילה פברואר 16, 2021 at 9:25 am

הי כשמחזירים את הסיר עם הבצק לתנור עדיין הרשת במרכז התנור? או בחלק התחתון של התנור?

Reply
קרן אגם פברואר 16, 2021 at 8:37 pm

במרכז התנור כל הזמן

Reply
לורי רוזנברג פברואר 17, 2021 at 6:33 am

היי קרן לא צריך שמן? או לשמן את הסיר?

Reply
קרן אגם פברואר 17, 2021 at 11:24 am

אין צורך

Reply
דלית אוגוסט 22, 2021 at 10:37 am

היי קרן, הלחם יצא מושלם. כל כך טעים. רק שכחת לרשום בהוראות שצריך לעשות חתך בחלק העליון, שייצא כמו אצלך בצילום

Reply
קרן אגם אוגוסט 22, 2021 at 8:20 pm

לא חובה אבל אוסיף תודה שמחה שאהבת

Reply
Anna Masica פברואר 16, 2021 at 3:33 am

Hi
.You have poppy seed in the instruction but not in the ingredients. I also found out the the American measuring …I just added more water cup is 205 gram for the whole wheat flour…I was to lazy to bring the scale

Reply
Anna Masica פברואר 16, 2021 at 3:35 am

What a massy message

Reply
שיר זאדה פברואר 8, 2022 at 12:28 pm

היי יעבוד עם קמח כוסמין ומניטובה מלא?

Reply
קרן אגם פברואר 8, 2022 at 10:16 pm

בטח

Reply
רות אסולין פברואר 16, 2021 at 7:22 am

אפשר סרטון שממחיש מה עושים עם קצוות הבצק? לא ממש הבנתי את החלק הזה בהוראות ההכנה

תודה

Reply
קרן אגם פברואר 16, 2021 at 8:48 am

אם יש לך איסטגרם זה בהיילייטס שלי תחת לחם בסיר אם לא אז מקוה שבקרוב יעלה ליוטיוב סרטון הכנה

Reply
צבי פברואר 17, 2021 at 6:21 pm

לא יודע אם מקובל שגם אורחים עונים על שאלות. מדובר ב"קיפולים" של הבצק. הסתכלי על העיסה הרטיבי את האצבעות וגם מרית מפלסטיק או סיליקון. דחפי בעדינות את האצבעות או את המרית אל תחתית הבצק ובתנועה עדינה (שתנסי מספר פעמים בטוח תגבירי את המהירות) הביאי את הבצק מלמטה למעלה. זה יתפוס כ-10-15% מהבצק. המשיכי לעשות את זה עד שתקפלי את הבצק כולו פעמיים-שלוש. כל הזמן עם ידיים ומרית רטובות. חשוב! בתום התפיחה ולפני הפתחה (מנוחה) סופית והכנסה לתנור חוזרים על אותה פעולה אך על משטח מקומח ועם ידיים ומרית מקומחות ויוצרים את הכדור שיהפוך בסוף ללחם נהדר.

Reply
סיון פברואר 16, 2021 at 8:06 am

הייי, נראה אושר בסיר!! האם ניתן לוותר על הקוואקר? או להמיר במשהו אחר?

Reply
שירה פברואר 16, 2021 at 11:53 am

קמחים לבנים יעבדו גם?

Reply
שירה פברואר 16, 2021 at 11:57 am

יעבוד עם קמחים לבנים?

Reply
קרן אגם פברואר 16, 2021 at 8:32 pm

ברור

Reply
שירה פלהיימר פברואר 16, 2021 at 12:17 pm

תודה על המענה המהיר!
רוצה בלי יוגורט.אז במתכון הנוכחי יעבוד?
או לפחות חצי מלא חצי לבן?

Reply
קרן אגם פברואר 16, 2021 at 8:36 pm

אפשר חצי חצי אין בעי ואפשר מים במקום יוגורט

Reply
Shosh Maor פברואר 16, 2021 at 2:12 pm

היי קרן, סיר נירוסטה עם מכסה יתאים? ואיך רואים את סטום "איסוף הבצק כלפי מעלה"? לא מצליחה לראות גם באינסטוש… לא יודעת איפה מוצאים את ההילייטס…

Reply
קרן אגם פברואר 17, 2021 at 6:24 am

בפרופיל שלי באינסטוש יש עיגולים מתחת לשם שלי ומעל התמונות בפיד שם יש הכל

Reply
נונה פברואר 16, 2021 at 4:32 pm

את הגרסה הקודמת שלך עם קמח לבן עשיתי עם כוסמין 80 אחוז, רק הוספתי רבע כוס מים ויצא מעולה. דרך אגב אני מחלקת לשני לחמים ועושה בכלים מאורכים מחרס עם מכסה. ומוסיפה קצח, זה ממש טעים

Reply
שרון גולדשטיין פברואר 16, 2021 at 6:19 pm

האם ואיך אפשר לשלב מחמצת במקום שמרים?
ואם כן היחס בכמויות…. תודה ❤️

Reply
קרן אגם פברואר 16, 2021 at 8:43 pm

בטוח אפשר אני לא יודעת כמויות

Reply
עדי פורמוזה פברואר 16, 2021 at 10:47 pm

אין צורך להוסיף שומן? שמן זית או חמאה?

Reply
קרן אגם פברואר 17, 2021 at 6:25 am

אין צורך

Reply
צבי פברואר 17, 2021 at 10:38 am

חלק מהמתכונים שלך מוצלחים. חלקם הרבה פחות (כמו המתכון לבצק מתוק לפיצה "אינסטנט" ללא צורך בהתפחה).
לגבי הלחם הזה יש רבבות אם לא מאות אלפי מתכונים וסרטונים של "לחם ללא לישה". אני אופה אותם זה זמן רב.
הלחם שבתמונה יפה בחוץ אבל בפנים הוא "שבור" קרוב לתחתית שלו והמרקם רחוק מאד ממושלם.
למי שאין דרישות רבות ורגיל ללחם מהסופר הוא יהיה טעים אבל הייתי נותן לו ציון נכשל בתור לחם ארטזנאלי.

Reply
קרן אגם פברואר 17, 2021 at 11:27 am

זה לגמרי עניין של טעם, ואולי, אם מתכונים שכל כך הרבה נהנים מהם ולא הצליחו לך מעידים על בעיה אצלך? מזמינה אותך להגיע לסדנת אפייה ללמוד קצת אפייה עם שמרים.

Reply
עדי פורמוזה פברואר 17, 2021 at 2:11 pm

הכנתי את הבצק עם שיפון מלא וכוסמין מלא ואחרי לילה במקרר לא התקבל בצק שמרים גמיש וכייפי אלא משהו במרקם של פלסטלינה… לעשות משהו לפני שאני מכניסה לתנור או יהיה בסדר?

Reply
חיים פברואר 18, 2021 at 9:35 am

סיר נירוטה יתאים?

Reply
קרן אגם פברואר 18, 2021 at 10:01 am

כן

Reply
יפתח פברואר 19, 2021 at 2:27 pm

היי קרן,
אם אני רוצה להכין אם מחמצת במקום השמרים איזה כמות לשים?
תודה

Reply
קרן אגם פברואר 19, 2021 at 5:29 pm

לא עובדת עם מחמצת אז קשה לי להגיד

Reply
אבירם פברואר 20, 2021 at 8:40 am

האם אפשרי בלי הסוכר החום ?אוליי תחליף סוכר? אוליי להקטין כמויות סוכר?
תודה

Reply
קרן אגם פברואר 20, 2021 at 8:49 am

יש פה כמות ממש קטנה של סוכר לא הייתי מוותרת עליה

Reply
בתיה ויוסף דיאמנט פברואר 21, 2021 at 3:02 pm

קרן היקרה , יש לי שאלה : האם לא שמים שמן בכלל בלחם הזה ?

Reply
קרן אגם פברואר 21, 2021 at 9:11 pm

הי בתיה, הלחם ללא שומן כלל

Reply
רחלי פברואר 25, 2021 at 9:31 am

האם ניתן לאפות בפיירקס זכוכית או שחייב ברזל עם מכסה?
והאם נדרש לשמן את בפיירקס/סיר?

Reply
קרן אגם פברואר 25, 2021 at 10:05 am

לא משמנים
אם זה סיר מ פיירקס עם מכסה אז אחלה

Reply
רעות פברואר 26, 2021 at 5:09 pm

נראה לחם מהמם! יש אפשרות לשלב קמח כוסמין וקמח שיפון מלא? אם כן איך להמיר את הכמויות?

Reply
קרן אגם פברואר 26, 2021 at 8:20 pm

אפשר להמיר לקמח כוסמין אפילו 100%
את השיפון לא הייתי משלבת יותר מ 100-150 גר

Reply
נופר מרץ 5, 2021 at 4:46 pm

היי קרן
אפשר להכין עם קמח מניטובה לבן ?

Reply
דבי מאי 12, 2021 at 6:25 pm

ערב טוב!
אשמח לדעת האם אפשר לאפות מהבצק לחמניות?
אם אין לי תוספות, אפשר לשים עוד קמח?
מה השינויים?
תודה!

Reply
אתי מאי 16, 2021 at 12:51 pm

אפשר שיפון במקום כוסמין?

Reply
קרן אגם מאי 16, 2021 at 12:51 pm

לא 100% כיון שהוא מגיב אחרת אפשר חלקית

Reply
אתי מאי 16, 2021 at 1:23 pm

תודה. אז 4 וחצי כוסות קמח מלא וכוס וחצי קמח שיפון? או שעדיף רק קמח מלא?

Reply
קרן אגם מאי 17, 2021 at 8:37 am

אפשר לשלב כוס קמח שיפון

Reply
נוי מאי 27, 2021 at 12:01 am

כבר הרבה זמן רציתי להכין לחם שאין בו כמעט סוכר ועשוי מקמחים מלאים. הייתי פעם מכינה לחמניות כוסמין, אבל ברור שזה לא אותו דבר… ואז איכשהו נזכרתי שחוץ מהשמרים ללא לישה (ה-עוגה!) ראיתי באתר שלך גם לחם. מפה לשם אני קוראת את הרכיבים וזה פשוט לחם חלומותיי!! אצתי רצתי למדוד גובה וקוטר סיר 🙂 ממש מתרגשת. אחזור ואעדכן על התוצאה, תחזיקי לי אצבעות.

Reply
קרן אגם מאי 27, 2021 at 8:44 pm

מחזיקה חזק ומחכה לעדכון.

Reply
נוי בן אריה מאי 29, 2021 at 6:10 pm

מעדכנת שיצא טעים ועמד בציפיות! לחם כבד בקטע טוב. השתמשתי בקמח מלא ובקמח כוסמין, ומשום מה הטעם היה טיפונת חמצמץ, משהו שמזכיר שיפון. לא שאכפת לי, אבל אמור להיות ככה?
תודה רבה קרן, שיחקת אותה.

מצרפת תמונה:
https://ibb.co/YcKqXQH

Reply
קרן אגם מאי 30, 2021 at 9:01 am

אחלה טעם!

Reply
טל כהן מאי 30, 2021 at 8:56 am

היי קרן,
האם אופים את הלחם על מצב טורבו בתנור?

Reply
קרן אגם מאי 30, 2021 at 8:59 am

חום עליון תחתון

Reply
ויוי יוני 12, 2021 at 11:27 am

בלחם בסיר מקמח רגיל יש גם מיכל יוגורט יווני.
פה לא צריך שום סוג של שומן?

Reply
קרן אגם יוני 12, 2021 at 6:58 pm

לא

Reply
Liraz ספטמבר 25, 2023 at 4:30 pm

וואו קרן הלחם הזה להיט!!
תודה רבה אלופה.

Reply
קרן אגם ספטמבר 26, 2023 at 9:26 am

תודההה

Reply
מרב פברואר 29, 2024 at 10:18 am

לחם מדהים עם הוראות מדויקות.

Reply
קרן אגם מרץ 2, 2024 at 6:46 am

תודה מרב

Reply

Leave a Comment