img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחמניות המבורגר

יוני 6, 2019 | 366 תגובות

img

366 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
Carmela
starstarstarstarstar
יוני 12, 2019 בשעה 23:02

יופי של לחמניות. תודה.

השב
User Avatar
אופיר
פברואר 29, 2020 at 8:27 pm

לחמניות מעולות ,ממליץ להוסיף קצת חלב אי אפשר לפספס עם הלחמניות האלו

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2020 at 5:42 am

תודה אופיר

השב
User Avatar
יוסי
אפריל 29, 2020 at 12:51 pm

Karen, leave the maafia, marry me המתכונים שלך מושלמים !!! זה תמיד מצליח !!!

השב
User Avatar
אפרת
יולי 6, 2020 at 1:05 pm

לחמניות טעימות תודה רבה

השב
User Avatar
מירב
אוקטובר 20, 2020 at 12:04 pm

אם יצא לי כמות גדולה של בצק, אני יכולה את חלקם למלא בשוקולד? או שזה לא יצא טוב...?

השב
User Avatar
מיכל גור
אוקטובר 23, 2020 at 6:18 pm

יצא מעולה אימצתי באהבה

השב
User Avatar
אור
אפריל 23, 2023 at 11:28 am

אי אפשר להוסיף חלב אם רוצים לשים בזה המבורגר!

השב
User Avatar
אור
יוני 5, 2023 at 12:23 pm

חלב???? זה מיועד להמבורגר בשרי! אי אפשר לשים חלב בלחמניות האלו

השב
User Avatar
שרה
אוגוסט 21, 2025 at 11:03 am

חלב והמבורגר? כשרות זה בריאות. לא מערבבים

השב
User Avatar
עדי
אפריל 9, 2020 at 5:12 pm

היי קרן יש לי קוביית שמרים טריים, בכמה גרם ניתן להמיר במקום שמרים יבשים? תודה!!! :)

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2020 at 6:12 pm

2 כפות שמרים יבשים =50 גר שמרים טריים כלומר שקית או קוביה

השב
User Avatar
אלינור
אפריל 21, 2020 at 8:22 pm

עשיתי אותם ויצאו מעולההה. רוצה להכין שוב, האם ניתוח להמיר בקמח מלא? תודה רבה

השב
User Avatar
עלמה החכמה
ספטמבר 7, 2025 at 4:20 pm

הבצק ניראה מושלם :)

השב
User Avatar
בתאל
יולי 16, 2020 at 5:45 pm

וואי מתכון אליפות תודה רבה רבה

השב
User Avatar
אלה
ספטמבר 20, 2020 at 6:27 pm

אני יכולה לחמם את התנור על טורבו ושאני מכניסה את הלחמניות להעביר לרגיל? אפשר במקום שומשום לפזר מלח גס מעל? אפשר להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2020 at 8:13 pm

אפשר להמיר במלא גלוטן אין לי נסיון איתו לא יודעת להמליץ איך וכמה שומשום במלחמגס אין בעיה ולא הבנתי למה צריך לחמם תנור על טורבו בכלל

השב
User Avatar
קרין
אוקטובר 16, 2020 at 3:56 pm

אמאלההה כמה מחמאות קיבלתי על הלחמניות האלה!!!!! ת ו ד ה

השב
User Avatar
שיר בן יצחק
נובמבר 9, 2020 at 7:21 pm

היי קרן! קודם כל המתכונים שלך מושלמים! האם ניתן להכין את הלחמניות מקמח כוסמין? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2020 at 11:31 pm

תודה! לא ממליצה יותר מ 50% כוסמין מלא

השב
User Avatar
יסמין
אוגוסט 11, 2022 at 11:41 am

מתכון מעולה מצליח לי כל פעם מחדש

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2022 at 11:43 am

תודה יסמין

השב
User Avatar
אורנה
ספטמבר 14, 2024 at 12:37 pm

הי קרן! כשאת אומרת כוס למה את מתכוונת? 180? 240? תודה על המתכונים

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:09 am

כוס מידה אוניברסלית

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
יוני 13, 2019 בשעה 09:14

נראה מעולה. את נוהגת לאפות בטורבו את מאפי השמרים למיניהם? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 13, 2019 at 9:17 am

אני לא אופה אף פעם בטורבו

השב
User Avatar
מור
אוקטובר 25, 2019 at 11:08 am

האם ניתן להשתמש בקמח לחם?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2019 at 4:28 pm

בטח, אפילו מומלץ

השב
User Avatar
אלונה
אפריל 6, 2020 at 6:56 pm

היי קרן, האם ניתן להקפיא את הלחמניות לפני אפיה? תודה מראש

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2020 at 9:13 pm

כן? להפשיר ולאפות

השב
User Avatar
יעל
יולי 17, 2020 at 7:21 am

הי, הבצק בהתפחה אז ווי ספיק. אני רוצה להכין לחמניות יותר קטנות 80 גרם. אותה טמפרטורה וכמה זמן אפייה? גם, איזו טמפרטורה בטורבו? (אני מניחה שתהיה יותר מתבנית אחת) תודה!

השב
User Avatar
נועם
מרץ 1, 2021 at 1:01 am

היי קרן, רציתי לדעת האם ניתן להחליף את שמן הקהילה בשמן זית? ואם כן האם להשתמש באותה הכמות? תןדה

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
יוני 13, 2019 בשעה 10:45

אוי קרן קרן קרן..... מה את עושה לי????? :-) לחמניות נהדרות ומתכון פשוט וטעים, רוב תודות. מקווה שאת יודעת שאני מאוד אוהבת את המתכונים, הסיפורים והאתר שלך. אגב, את יודעת באם ניתן לאפות את הלחמניות האלה עם קמח כוסמין?? סופ"ש נעים ומהנה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 13, 2019 at 1:07 pm

איזה תגובה משמחת סיסי המון תודה, זה משמח אותי מאוד. אין בעיה להכין מכוסמין לבן, או כוסמין מלא 50% בלבד אחרת הן לא יצאו רכות וקלילות כמו לחמניות המבורגר אמיתיות. בהצלחה!

השב
User Avatar
סיסי
יוני 23, 2019 at 10:44 am

שבוע טוב קרן יקרה, רוב תודות על התשובה, סליחה על עיכוב התגובה :-) שבוע נהדר ומבורך.

השב
User Avatar
עמית
מאי 3, 2020 at 6:54 pm

היי קרן, אפשרי ללוש את הבצק ביד ולא במיקסר? תודה

השב
User Avatar
קרן כהן
יוני 13, 2020 at 6:37 pm

קרן היי, האם אחרי ההתפחה השניה צריך להוציא את האויר ואז שוב לעשות כדורים? או שישר לשים את הביצה על הכדורים התפוחים? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 13, 2020 at 7:01 pm

לא לא רק למרוח ביצה בעדינות

השב
User Avatar
חן
אוקטובר 6, 2020 at 10:30 pm

היי קרן, תודה על המתכון! לא נחוצה לי כמות כל כך גדולה אין לי מקום במקפיא חחח איך אפשר להקטין את המתכון לחצי כשברכיבים יש ביצה אחת?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 10:34 pm

אין בעיה לחלק את הכל בשניים, בגלל הביצה ייתכן ולא תזדקקי לכל כמות הנוזלים

השב
User Avatar
זמירה
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2019 בשעה 19:57

הי ! היום עשיתי את הלחמניות שלך ! פשוט מדהיםםםםםם !!!! להגיד שהכנסתי לחמניות לתנור ויצאו לחמים בגודלם והתפחתם לא שיניתי כלום מהמתכון שלך . יצאו כל כך אווריריים ממש אבל ממש כמו לחמניה קנויה . אני מאמצת את המתכון לתמיד !!!! באמת תודה רבה על המתכון ועל אופן ההכנה המדהים . תודה ושוב תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2019 at 10:30 pm

איזה כייף לשמוע! תודה שחזרת לכתוב כאן את התוצאה

השב
User Avatar
זמירה
אוגוסט 20, 2019 at 6:16 am

הי בשמחה !!!

השב
User Avatar
רחלי
אפריל 19, 2020 at 1:29 pm

קרן היקרה תודה. אתמול בערב היבנתי שיש לי רק לחמניה אחת בבוקר כמובן לא התלבטתי ונתתי לביתי שתקועה בבית בכיתה יב לפני בגרויות והתמיינות לצבא שנתקעה..ראיתי את המתכון ובבוקר מיד הפשלתי שרוולים והיכנתי לחמניות ממחצית הקמח כוסמין. כעת יש לי לחמניות מ ו ש ל מ ו ת. תודה רבה.

השב
User Avatar
דניאל
מאי 19, 2020 at 9:10 am

היי, אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך ועוקבת גם באינסטגרם. לגבי ההתפחה במקרר, כמה זמן לכל היותר אפשר להשאיר במקרר להתפחה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2020 at 9:39 am

עד 24 שעות אני מניחה שיהיה בסדר עדיף פחות

השב
User Avatar
אופיר
starstarstarstarstar
ספטמבר 14, 2019 בשעה 12:28

לחמניות מעולות

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2019 at 12:29 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
‪Natalie Gandelman‬‏
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2019 בשעה 16:27

אני אופה לא מעט . אבל הלוחמניות האלה יצאו הכי הכי .תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2019 at 6:24 pm

איזה כייף לי לשמוע תודה נטלי שבת שלום

השב
User Avatar
אסתי
מאי 14, 2020 at 2:02 pm

הכנתי בפעם הראשונה ויצא פשוט מושלם! איזון מעולה בין מתוק למלוח, אוורירי ורך. תודה רבה.

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 4:01 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
קרן פ.
מאי 15, 2020 at 2:35 pm

תודה על מתכון מעולה ועל הסרת התלות במאפיות. פעם שניה שאני מכינה ויוצא נהדר!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 3:14 pm

תודה משמח ממש

השב
User Avatar
בר
יוני 21, 2020 at 7:31 pm

היי קרן, הכנתי את המתכון יצא מושלם... אבל אני לא מצליחה לעצב את הלחמניה כך שתצא ממש חלקה מלמעלה... יש לך איזה טיפ?

השב
User Avatar
אפרת
יוני 21, 2020 at 2:36 pm

מדהים ממש טעים

השב
User Avatar
אילנית כהן
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2019 בשעה 18:01

לחמניות מעולות!! ניסיתי כבר הרבה מתוכנים. אלה מנצחות! הכנתי לארוחת המבורגרים חגיגית. כל הסועדים "מביני עיניין". כולם פשוט התלהבו!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2019 at 7:42 pm

איך את משמחת אותי תודה!

השב
User Avatar
אלישבע
נובמבר 28, 2020 at 10:12 am

הכנתי ויצא מושלם! רכות ממש! אני רוצה להכין שוב אבל עם קמח שיפון.. אפשרי? תודה!

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2019 בשעה 10:52

היי קרן, מתכוונת להכין אותם בסופ"ש הקרוב. יודעת להגיד לי כמה שמרים טריים אצטרך? יודעת שיחס ההמרה הוא 1:3 אך פה זה לא גרמים אז קצת מתקשה... (יש לי שמרים טריים שפתחתי אתמול וחבל לא לנצל). תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2019 at 11:27 am

כף שמרים יבשים=10 גר במתכון יש 2 כפות ותספיק לך שקית או קוביה של 50 גר

השב
User Avatar
ימית
starstarstarstarstar
נובמבר 29, 2019 בשעה 11:49

מתכון מעולה,הכנתי כבר כמה פעמיים ועם עירבוב של קמח כוסמין

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2019 at 2:56 pm

תודה ימית משמח ממש

השב
User Avatar
חגית
יוני 6, 2020 at 8:57 am

הכנתי את הלחמניות שיצאו לדעתי מושלמות, לא פחות. תודה רבה!!! שאלה שעלתה אצלנו היא האם ניתן לגרום ללחמניות להיות יותר אווריריות (וזה רק בגלל שהנוער אכל רק שני המבורגרים ולא יותר כי התמלאו מהלחמניות )

השב
User Avatar
מורן
אפריל 28, 2020 at 7:43 pm

היי קרן, אם אני רוצה לעשות חצי מהכמות (חצי קילו) אני צריכה להוריד בחצי מכל המצרכים?

השב
User Avatar
היל
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2019 בשעה 10:27

היי קרן, אפשר להשתמש בקמח שמרים? אם אני רוצה לעשות פחות מקילו (אנחנו רק זוג)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 2:44 pm

בטח קמח שמרים וולתר על השמרים

השב
User Avatar
דריה
אוגוסט 12, 2020 at 10:41 pm

יצא ממש ממש מעולה, תודה רבה קרן! את מקסימה :)

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2020 בשעה 14:13

הי, האם ניתן להמיר את כמות המים במתכון בחלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 23, 2020 at 2:48 pm

בטח

השב
User Avatar
רותם
מרץ 31, 2021 at 5:37 pm

היי קרן. הכנתי שבוע שעבר עם התפחה של שעה וחצי יצא מעולה! רציתי לדעת.... התפחה לילה במקרר - כמה שעות מומלץ? מה המקסימום שיכול להיות בקירור? תודה רבה וחג שמח

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2021 at 8:34 pm

הי רותם עד 22 שעות במקרר זה אחלה

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2020 בשעה 14:52

תודה רבה על המענה המהיר! מתה על המתכונים שלך!

השב
User Avatar
סיון
אפריל 1, 2022 at 1:16 pm

תודה קרן על המתכונים המהממים! כמה זה קריטי לנפות את הקמח?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2022 at 2:02 pm

לא קריטי בכלל

השב
User Avatar
אירית
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2020 בשעה 12:03

היי קרן, יש לי אבקת גלוטן. האם כדאי להוסיף לקמח (רגיל) וכמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2020 at 1:51 pm

את יכולה אני לא משתמשת באבקת גלוטן כך שבעיני אין צורך

השב
User Avatar
עינבר
מרץ 27, 2020 at 3:58 pm

היי אשמח לדעת באיזה שלב להדליק את התנור ? כמה זמן הוא צריך להתחמם לפני שמכניסה לאפייה? ואיך אני יודעת שהן מוכנות מבפנים? תודה מראש ! מנסה פעם ראשונה לאפות לחמניות!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2020 at 4:07 pm

את התנור מחממים כחצי שעה לפני שמכניסים את הלחמניות לתנור כדי שיגיע לטמפרטורה הנכונה. כשהן שחומות מלמעלה, וגם בתחתית הן מוכנות בהצלחה

השב
User Avatar
גיל אלקובי
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2020 בשעה 10:46

היי לחמניות מדהימות! יש אפשרות להכין עם קמח מלא? או שיפגום במתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 18, 2020 at 1:25 pm

אפשר להמיר לפחות 50% להוסיף מעט נוזלים והן ייצאו אחלה

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2020 בשעה 22:20

המתכון נראה מעולה! האם לאפות בטורבו או פשוט בחום של 190 מעלות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2020 at 6:29 am

חום רגיל לא טורבו

השב
User Avatar
שי אונגר
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2020 בשעה 16:26

אם אני רוצה לעשות רק חצי מכמות הלחמניות? פשוט לעשות חצי מכל דבר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2020 at 4:45 pm

בדיוק

השב
User Avatar
ענת ארדגי
אפריל 22, 2020 at 4:10 pm

היי קרן איך מודדים 1.2 ביצה אם עושים חצי מתכון? האם תריך להוסיף יותר קמח אולי?

השב
User Avatar
EDEN
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2020 בשעה 07:52

בוקר טוב קרן הכנתי אתמול את הלחמניות שבפוטנציאל שלהן יצאו מעולה, אבל התחתיות שלהן יצאו מעט OVER DONE ומעט נשרפו. ולשאלתי: מה הדין למיקום התבנית בתנור ללחמים/לחמניות/עוגות/עוגיות? אני חונכתי שבכל הנוגע לאפייה ממקמים את התבנית בשליש התחתון של התנור. כנראה שטעיתי שבמקרה הזה טעיתי.. אשמח לתשובתך

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2020 at 8:37 am

לא טעית יש הבדלים בין תנורים בחום שלהם אני ממליצה להבא לאפות בחום מעט נמוך מהחום בו אפית למעט יותר זמן

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2020 בשעה 15:06

היי קרן, אפשר להחליף את כל המים בחלב? אם כן - מה תהיה התוצאה לעומת המים? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2020 at 3:57 pm

אין בעיה להמיר, לא חושבת שיהיה הבדל

השב
User Avatar
ליהי
מרץ 28, 2020 at 4:50 pm

יצאו לחמניות מושלמות!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2020 at 5:36 pm

שמחה בשבילך !

השב
User Avatar
נטעלי
אפריל 24, 2020 at 10:26 pm

הי קרן, אם אני רוצה חצי מהכמות, אפשר לחלק הכל לחצי?

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2020 בשעה 10:03

נראה מתכון אליפות... אפשר גם לקלוע מהבצק חלות, נכוו? המתכון דומה למתכון חלה...

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2020 at 10:06 am

תודה, אפשר לקלוע חלות בטח. כל מתכון שמרים יכול להתאים גם לחלות.

השב
User Avatar
טליה
מרץ 27, 2020 at 10:47 am

מעולה, תודה ושבת שלום ובריאות!

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2020 בשעה 17:42

הי קרן, הכנתי היום את הלחמניות... ממש ממש טעים! הכנתי גם בגרסא מתוקה, עירבבתי חצי קמח כוסמין, חלב חמים והוספתי קצת סוכר- יצא מושלם! ארוחת המבורגר לצהריים ולחמניות מתוקות לאחה"צ

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2020 at 8:07 pm

מהממת אחלה רעיון תודה

השב
User Avatar
ענבל
יוני 14, 2024 at 5:14 pm

מה תפקיד הסוכר בציפוי? האם אפשר לוותר עליו? לא רוצה לחמניה מתוקה...

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2024 at 7:54 am

נותן צבע וממש לא מורגש

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2020 בשעה 11:41

היי, הוספתי בטעות קצת יותר מים למיקסר.. האם אפשר לתקן את זה על ידי הוספת קמח? או שעדיף להתחיל מחדש?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2020 at 12:27 pm

לא להתחיל מחדש! פשוט להוסיף עוד קמח לא יקרה כלום. להבא להוסיף נוזלים לאט לאט עד שהבצק מתגבש בהצלחה

השב
User Avatar
מאיה
מרץ 30, 2020 at 12:59 pm

המון תודה ! הוספתי - יצא בצק טוב ונעים, ונראה שהוא תופח!! :)

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2020 בשעה 18:45

הכנתי שלשום את הגרסא המקורית והן יצאו כל-כך טוב, שהן נגמרו לנו. היום הוחלט בבית שאני צריכה להכין נגלה נוספת, אבל מטעמי חסכון בביצים, החלטתי להכין את הגרסא הטבעונית - יצא אפילו יותר טעים! מתכון מושלם - קל לביצוע וטעים ממש.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2020 at 6:48 pm

שמחה לשמוע הילה תודה!

השב
User Avatar
ירדן
אפריל 12, 2020 at 2:39 am

היי קרן, האם לדעתך ניתן ללוש את הבצק ללא מיקסר? ובאיזה חום היית איפה אותן בטוסטר אובן (אמנם לא תנאיי האפייה האידאליים אבל אשמח לנסות להכין בכל זאת). תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 12, 2020 at 7:59 am

אין בעיה ללוש ידנית, לוקח קצ יותר זמן וכח.לפחות 10-12 דקות לישה. לצערי אין לי נסיום עם אפייה בטוסטר אובן מאז שעברתי לגור אחרי הצבא בדירה שכורה בתל אביב:-) אבל שווה לנסות לחמניה אחת בחום 180 ולראות מה התוצאה

השב
User Avatar
רון
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2020 בשעה 19:42

תודה על מתכון מעולה! במשפחה הכריזו על הלחמניות כיותר טובות מבמסעדה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2020 at 8:43 pm

איזה משמח רון תודה רבה

השב
User Avatar
דקלה
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2020 בשעה 15:25

וואוו וואו, הכנתי אתמול אחרי שהוחלט להכין ארוחת ערב המבורגר... יצא מושלם!! לא יוצאת לקנות בחיים. תודה על מתכון מדוייק

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2020 at 3:45 pm

איזה משמח תודה!

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2020 בשעה 17:48

הי תודה על מתכון מעולה! הלחמניות מוכנות. מה הדרך המומלצת לשמור עליהן טריות במשך כמה שעות עד לארוחת הערב? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2020 at 6:19 pm

לכסות היטב שלא ייכנס אפילו מעט אויר פנימה אם הן כבר הצטננו אז שקית ניילון

השב
User Avatar
מידן
starstarstarstarstar
אפריל 16, 2020 בשעה 14:22

היי, הלחמניות יצאו ממש טעימות, אבל הן "התפנצ'רו" בזמן האפייה ויצאו כמו גבעונת קטנה במקום היפות שלך. תוכלי להסביר או לצרף תמונה למתכון מה גודלן ואיך צריכות להיראות לפני ואחרי התפחה שנייה? תודה רבה

השב
User Avatar
מידן
אפריל 22, 2020 at 8:54 pm

*ממש אשמח לתשובה

השב
User Avatar
עמית
אפריל 24, 2020 at 3:02 pm

היי אני רוצה להכין את הגרסה הטבעונית, בלי הביצים. אשמח לדעת, באופן כללי או ספציפית למתכון זה למה משמשת הביצה בבצק? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 8:58 pm

הכי טוב לראות בהיילייטס באינסטוש, יש שם לשונית לחמניות המבורגר אין לי אפשרות להעלות פה וידאו

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2020 בשעה 09:56

במה את אופה אם לא בטורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2020 at 9:57 am

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 16:51

יצאו לחמניות מצוינות! נשאר לי בצק, מה ניתן עוד לעשות איתו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 8:17 pm

לחמניות בייגלה, חלות , לחמניות שמונה

השב
User Avatar
סיגל אלחרר
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2020 בשעה 14:27

מלכת הקמחהיחידה שגורמת לקום לאפות, הכל ניראה מושלם ופשוט לביצוע בזכות ההסברים המדויקים והטיפים הרבים שאת חולקת איתנו... תודה ויישר כח❤️ הלכתי להכין את הלחמניות

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2020 at 4:00 pm

תודה סיגל יקרה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2020 בשעה 19:11

רוצה להכין היום בערב ולהתפיח עד מחר סביב 4 אחרי הצהריים. זה יותר מידי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2020 at 7:54 pm

במקרר עטוף היטב אין בעיה, אבל למה לא הכין בבוקר ולהתפיח במקרר?

השב
User Avatar
רוני
אפריל 20, 2020 at 8:01 pm

אשתדל. תודה!

השב
User Avatar
קרן
אפריל 28, 2020 at 11:38 pm

הי, אני רוצה להכין חצי כמות. האם להוסיף ביצה על חצי קג קמח?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2020 at 11:49 pm

כן, ולהוריד מעט מהנוזלים

השב
User Avatar
Keren
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2020 בשעה 22:40

באיזה שלב בתנור אופים? אמצעי, תחתון? ואיזה חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 6:04 am

עליון תחתון אמצע תנור

השב
User Avatar
Keren
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2020 בשעה 10:24

הבצק אמור להיות רך ונעים או די קשה? הוא היה קשה אחרי החישה וגם אחרי לילה במקרר. לשתי עם כוח כדי ליצור עיגולים ללחמניות.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 11:45 am

הוא אמור להיות ממש רך לדעתי היו חסרים לך נוזלים

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2020 בשעה 19:57

היי, לאור המצב שחוסר ביצים, הצלחתי להשיג רק ביצים בגודל M :( האם זה ישפיע על המתכון? ואם כן אפשר להוסיף משהו לביצה ? תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 8:45 pm

זה בסדר גמור כמו שזה, אין צורך לשנות כלום, תשתמשי בביצה אחת

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 12:29

הי קרן, האם ניתן להמיר ביצה למשהו אחר כדי שיהיה טבעוני? אומנם זה הולך עם המבורגר אבל אני טבעונית וארצה לאכול עם המבורגר טבעוני. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 12:43 pm

לוותר על ביצה יש מצב שתצטרכי מעט יותר מים לבצק

השב
User Avatar
שלי
אפריל 29, 2020 at 12:58 am

הכנתי את הגרסה הטבעונית עם קצת יותר שמן וקמח כוסמין מלא 50% והן יצאו מעולה! רכות וטעימות. תודה רבה קרן!

השב
User Avatar
גילית
אפריל 24, 2020 at 1:32 pm

היי קרן האם אפשר להכין עם קמח חיטה מלאה? ואם כן מה לשנות? תודה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 1:57 pm

צריך יהיה להוסיף עוד נוזלים ועדיף לתת לבצק 3 התפחות במקום 2

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 12:50

תודה רבה קרן על התגובה המהירה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 08:11

האם אפשר להכין מאותו בצק חלות רכות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 8:47 am

בטח

השב
User Avatar
טיילר דירדן
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 17:40

היי אפשר להוסיף קמח טף כוס + - , במקום קמח רגיל ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 5:48 pm

ממש לא, סורי זה לא מתאים

השב
User Avatar
Anat Friedman
פברואר 8, 2022 at 2:56 pm

הי קרן, תודה על מתכון משובח ללחמניות מעלפות!!! רציתי לשאול אותך מדוע אחרי שהלחמניות מתקררות, פני הלחמנייה מקבל טקסטורה של קמטים במיוחד אחר שמקפיאים. האם אפשר למנוע את ההתקמטות הזאת? מה לעשות שישארו יפות וחלקות כמו במאפיה? תודה רבה רבה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2020 בשעה 01:32

היי קרן, אני מחפשת מתכון שמזכיר לחמניות פרעצל רכות להמבורגר. האם המתכון יוכל להתאים? חשבתי לנסות להוסיף לו שלב של טבילה במים רותחים עם סודה לשתיה וסילאן. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2020 at 7:39 am

אף פעם לא אכלתי המבורגר בלחמניית פרעצל, אבל שווה לנסות, רע זה לא ייצא

השב
User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2020 בשעה 13:42

היי הלחמניות שהכנתי יצאו מעולות! רוצה להכין שוב ומתלבטת אם ניתן יהיה להחליף את השמן בחמאה והמים בחלב ולהגיע לתוצאה הדומה לבריוש? תודה לך על מתכונים נפלאים שקוצרים מחמאות בכל סופש

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2020 at 3:39 pm

אין בעיה לעשות המרות באופן אישי פחות מתחברת ללחמניית בריוש בהמבורגר שלי אבל זה לגמרי עניין של טעם

השב
User Avatar
דניאלה
אפריל 29, 2020 at 9:15 am

היי קרן, תודה על המתכון! רציתי לשאול האם ניתן ללוש ולערבב בידיים? או חייב מיקסר על מנת להגיע לתוצאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 9:21 am

אפשר לישה ידנית 10-12 דקות רצוף עד לקבלת כדור בצק חלק וגמיש

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2020 בשעה 15:20

היי קרן, האם יש אפשרות להכין את הבצק ואת הלחמניות אך לאחסן במקרר ולאפות ביום המחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2020 at 3:38 pm

את הבצק כן, את הלחמניות לא הן לא יעמדו בהתפחה ככ ארוכה במקרר

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2020 בשעה 15:27

הי קרן. איזה מתכון נפלא לצערי הרב היה פה קרייסס ילדות (קורונה וזה) ואפיתי 5 דקות יותר מדי ובלחמניות יפות אך קשות. יש מה לעשות איתן? יש איך להציל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2020 at 3:37 pm

נסי להניח עליהם מגבת שייתרככו קצת מהחום של עצמן מניחה שזה יהיה בסדר

השב
User Avatar
נועה
אפריל 27, 2020 at 4:00 pm

תודה על המענה הסופר מהיר! עשיתי את זה, יש להן קרום קשה כזה.... מבאס. הכנתי אותן למחרתיים.. יש לך עוד הצעה? אולי אכין חדשות פשוט?

השב
User Avatar
יפעת
אפריל 28, 2020 at 2:05 pm

היי קרן, אשמח להבין את הרעיון של הציפוי בביצה-שמן-סוכר. האם יש לו אפקט שונה? לא נתקלתי בזה בעבר. תודה וחג שמח!

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2020 at 3:21 pm

ביצה ושמן נותנים אחלה צבע ודבק לשומשום והסוכר מתיקות עדינה תנסי

השב
User Avatar
שושי
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 09:33

ואוו מתכון מדהיםםם

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 9:51 am

תודה שושי חג שמח

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 12:13

וואו! מתכון מדהים.. הלחמניות יצאו מושלמות, טובות יותר מכל המבורגר שקונים בחוץ. וניסיתי גם את הבאגטים שלך- פשוט התענגתי על כל ביס. אלופה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 12:18 pm

שמחה ממש תודה

השב
User Avatar
רייצ'ל ממרוט
אפריל 29, 2020 at 9:32 pm

היי קרן אני פשוט לא יכולה מבלי להסתכל על הסטורי שלך בסוף כל יום ולהתפעל מהתוצאות שיומאות לך, את אלופת האפייה! רציתי לשאול אם חייב ביצה בתוך הבצק? ואם ניתן להשתמש במתכון לחלות לכבוד השבת?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 9:53 pm

הי רייצ׳ל תודה על המחמאות , את יכולה לוותר על הביצה, ולהכין מהבצק גם חלות אין בעיה

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 15:05

וואוו..לחמניות סוווווף..גם יפות וגם טעימות!!! הולכת ללכת על זה באופן קבוע. ולא רק להמבורגרים.! חבם שאי אפשר לשים תמונה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 5:49 pm

אני מכינה אותן קבוע להכל , את תמיד יכולה לשלוח תמונה במייל או דרך פייסוש אינסטוש

השב
User Avatar
נעה ק
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 15:28

יצא מדהים!! תודה רבה רבה!

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 16:37

הכנתי אותם ליום העצמאות. יצא מושלם ממש. תודה על מתכון נפלא, פשוט ומוצלח ביותר....כל כך נהנית לעקוב אחרייך ולהכין את המתכונים שלך....תענוג!!!! רק אל תפסיקי!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 5:47 pm

איך אני אפסיק עם תגובות כאלו מחממות את הלב? תודה ענקית

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 18:46

הי קרן, לא עדיך להוסיף את המלח בשלב מאוחר יותר ולא ישר בתחילת הלישה ? תודה רבה דניאל

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 11:42 pm

בשימוש עם שמרים טריים כן, כשמדובר על שמרים יבשים אין בעיה

השב
User Avatar
לי-אור
starstarstarstarstar
מאי 2, 2020 בשעה 17:36

קרן היקרה! אני עוקבת אחרייך הרבה זמן באינסטגרם ורק לאחרונה אזרתי אומץ להכין את הבצקים שלך! הלחמניות יצאו מושלמות!!! אווריריות רכות וטעימות! תודה על כל המתכונים, כייף לעקוב אחרייך! :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 5:55 pm

אני ממש שמחה לי אור תודה והכי כייך לאפות

השב
User Avatar
דסי
starstarstarstarstar
מאי 13, 2020 בשעה 01:32

היום פעם ראשונה הכנתי המבורגר, חיפשתי מתכון לחמניות, והחלטתי להכין את שלך בגלל כל התגובות הנלהבות, ואני ממש הופתעתי שההתלהבות פה היא כאין וכאפס לעומת ההתלהבות של המשפחה שלי מהלחמניות, לחמניות מדהימות!!! היה חלומי עם ההמבורגר גם בנראות, בטעם ובאוריריות. מאמצת את הבצק הזה לעוד מאפים, כמובן כבר העתקתי לספר מתכונים... ההסברים המדויקים פשוט מושלמים!!! תודה רבה בהצלחה לך בכל!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2020 at 6:39 am

הכי שמחה שאהבתם דסי תודה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
מאי 20, 2020 בשעה 11:30

היי קרן, האם אפשר להפחית בכמות הסוכר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2020 at 3:01 pm

אפשר מעט כמה 2-3 כפות

השב
User Avatar
Orit Goldberg
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 17:39

אם אני רוצה לעשות פחות לחמניות אני יכולה לחלק את המתכון לשנים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:45 pm

כן חוץ מהביצה תשאירי שלמה ואז פחות נוזלים קצת לבצק

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
יוני 3, 2020 בשעה 22:13

הי, הכנתי מלא פעמים ויצא מעולה!!! ראיתי באינסטגרם שהכנת עם קמח לחם והמתכון עם קמח לבן. אם מכינים עם קמח לחם צריך להגדיל את כמות הנוזלים? ואם כן בכמה בבקשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2020 at 10:27 pm

הי טלי אין צורך לשנות כלום בהכנה עם קמח לחם לבן

השב
User Avatar
Maayan
starstarstarstarstar
יוני 20, 2020 בשעה 19:40

היי! אפשרי להחליף את הסןכר הלבן בסוכר חום? או סילאן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 20, 2020 at 10:37 pm

אין בעיה להמיר בסוכר חום

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
יולי 5, 2020 בשעה 18:26

מתכון מנצח :) תודה

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
יולי 9, 2020 בשעה 11:48

היי, אשמח להתייעץ הכנתי את המתכון מספר טעמים, הלחמניות יוצאות מאוד טעימות! אבל קורה אצלי משהו מוזר - החלק התחתון של הלחמניה (משהו כמו שליש) יוצא מאוד מאוד דחוס והחלק העליון יוצא יותר אוורירי (גם אגב, לא בטירוף, אבל יותר מהחלק התחתון) יש לך מושג למה הלחמניה יוצאת בחוסר אחידות שכזאת? ומה אפשר לעשות כדי שבאופן כללי יצאו לי יותר אווריריות? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 2:36 pm

יכול להיות שחום התנור שלך התחתון לא ממש עובד ?

השב
User Avatar
רותם
יולי 9, 2020 at 2:48 pm

בעקרון לא נראה לי, כי התבנית עצמה ממש מתחממת... איך ניתן לוודא?

השב
User Avatar
נתי מורל
starstarstarstarstar
יולי 11, 2020 בשעה 07:54

נסיון ראשון עם לחמניות ואחד הראשונים עם אפייה בכלל - יצא מיליון דולר. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 11, 2020 at 11:21 am

שמחה בשבילך

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
יולי 18, 2020 בשעה 20:47

היי אפשר לעשות את הלחמניות האלה מקמח קונדיטור?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2020 at 12:24 pm

מניחה שכן לא ניסיתי

השב
User Avatar
נאווה
starstarstarstarstar
יולי 21, 2020 בשעה 16:53

היי קרן:) זה בסדר להשתמש בקמח שמרים למתכון הזה??

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2020 at 9:00 pm

בטח

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 14:40

אין לי מיקסר עם וו לישה. צריך 10 דקות ללוש?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2020 at 2:48 pm

10 דקות חובה

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
יולי 27, 2020 בשעה 09:53

האם התפחה ללילה פלוס כמה שעות עלולה להזיק ללחמניות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2020 at 1:01 pm

ממש לא, אין בעיה להתפיח עד 24 שעות

השב
User Avatar
אדווה
starstarstarstarstar
יולי 27, 2020 בשעה 13:20

היי קרן, מתכננת להכין את זה בסופש, מכיוון שזה לשישי בערב ואני כנראה לא אהיה בבית כמעט כל היום, את ההתפחה השניה של הלחמניות אחרי הסידור שלהם ככדורים, ניתן לעשות גם במקרר ליותר זמן משעה? הכוונה לעשות את זה בבוקר ואז אחהצ יהיו מוכנות לאפיה כבר. תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2020 at 1:44 pm

לא, יותר מדי זמן במקרר הן יאבדו את צורתן את יכולה להכין גדורים ולהקפיא, לחזור הבית להפשיר ולאפות

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
אוגוסט 28, 2020 בשעה 00:20

היי,הכנתי את המתכון ויצא מצויין..תודה רבה! אם אני רוצה לעשות כמות של חצי קילו,האם ייצא גם מוצלח? כמה סוכר כדאי לשים במקרה הזה וביצה? תודהה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 28, 2020 at 4:07 pm

את הכל לחלק בשניים את הביתה להשאיר שלמה ואולי לא תצטרכי את כל הנוזלים

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2020 בשעה 09:15

היי קרן! אני מכינה את הלחמניות ליום שבת בבוקר ולכן אאפה בשישי בלילה... האם צריך להקפיא אחרי שנאפות או שיחזיקו מעמד כמו שצריך לבוקר? ממליצה להוסיף משפר אפייה לבצק? ואם כן כמה? תודה רבה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2020 at 8:21 am

יחזיקו מעמד לבוקר כשהן עטופות היטב, נסי אפילו אחרי צינון לעטוף אותן אחת אחת בניילון נצמד

השב
User Avatar
קלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2020 בשעה 12:53

היי קרן! האם את ממליצה קודם נוזלים ואז יבשים ? ניסיתי במתכון של הבייגלה ממולא וזה באמת היה ממש מוצלח

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 19:21

אז הכנתי את המתכון וכמו שאר המתכונים שלך זה יצא מצוין! אני רק חייבת לציין שראיתי באחת התגובות שלך פה שאת אופה במצב של חום עליון תחתון, ואמרתי שאני אנסה את זה הפעם למרות שבדכ אני אופה על תוכנית של מאוורר שמפזר את החום באופן זהה בתנור והצטערתי על שינוי התוכנית כי לקח לזה יותר זמן ממה שכתבת שאמור לקחת ולדעתי הן יכלו לצאת יותר טוב אם הייתי מראש שמה על התוכנית הרגילה שלי... מה שאני מנסה להגיד שהאפיה צריכה להיעשות בהתאם לתנור שיש לכל אחת בבית, כנראה ששלך עובד מצוין בתוכנית של חום עליון תחתון ושתנורים אחרים עובדים אחרת בתוכנית הזאת (: בכל מקרה אני מתה על הבלוג שלך!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2020 at 8:24 pm

כל תנור מתנהג אחרת ובהחלט אם שלך עובד יותר טוב על טורבו תאפי בתכנית טורבו.

השב
User Avatar
יהודית
יולי 6, 2023 at 9:34 am

האם צריך לתת לבצק זמן בהוצאה מהמקרר? או אפשר לכבוד מיד? תודה

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2020 בשעה 10:28

עשיתי אתמול אחרי שהתנסתי במתכון המעולה שלך לבגטים שגם יצאו נדיר!!!! הבצק יצא מושלם! לחמניות אווריריות שתפחו מושלם מושלם! טעימות וממכרות... יאללה למתכון הבא תודה רבה !! ⭐️♥️

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2020 at 10:58 am

תודה!!

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 18:25

לחמניות טעימות מאוד! מודה שחטאתי ולא האמנתי ש-105 גרם יהיה מספיק גדול להמבורגר אז עשיתי יותר, ואחרי 20 דקות של תפיחה הבנתי את הטעות... לא נורא, יצאו ענקיות אבל מעולות!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2020 at 8:09 am

תודה סיון בהחלט המשקל המקורי שלהם נמדד כדי להספיק להמבורגר סטנדרטי

השב
User Avatar
בת אל
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2020 בשעה 20:21

היי קרן , אני מאוד רוצה לעשות חצי מתכון מה ניתן לעשות עם הביצה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 7:34 am

לא לוותר על הביצה אלא להוריד מעט מכמות המים

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 23:14

היי, זו פעם שנייה שאני מכינה את הלחמניות. בפעם הראשונה יצאו מושלמות! הפעם משום מה לא השחימו אחרי 20 דקות, נשארו לבנות ולכן השארתי עוד 10 דקות בתנור אבל הן מאוד התקשו למעלה, מה יכולה להיות הסיבה? השתמשתי באותו התנור בשתי הפעמים בטמפ של 190 חימום עליון תחתון...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2020 at 10:00 am

יש מצב שהורדת מלח או סוכר ?

השב
User Avatar
שרית
אוקטובר 24, 2020 at 10:03 am

לא... עשיתי בדיוק אותו הדבר :(

השב
User Avatar
NOA NEUMANN
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 21:21

היי קרן, בלוג מהמם. אם אין לי מיקסר, מה הדרך הכי טובה להכין אותן ? לישה ידנית או מיקסר ידני ? תודה רבה מראש (:

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2020 at 9:35 pm

ידנית! היום הכנתי ככה

השב
User Avatar
NOA NEUMANN
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 21:22

היי קרן, בלוג מהמם. האם אפשר להכין את הלחמניות עם מיקסר ידני/ לישה ידנית ? מה עדיף מבין השניים ? תודה !

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2020 at 9:34 pm

לישה ידנית לגמרי היום הכנתי בלישה ידנית ויצא מדהים

השב
User Avatar
NOA NEUMANN
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 21:47

איזו מהממת, תודה רבה על התגובה המהירה ! מבחינת זמן, יש ללוש בדיוק כמו שכתבת במיקסר ? 8-10 דק' ? ואני יודעת שלשתי מספיק כשהבצק באמת נפרד מהקערה/מהמשטח ?

השב
User Avatar
הלנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2020 בשעה 19:39

היי קרן, אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך. תודה רבה! יש לי שאלה כללית. את כתבת שאת לא אופה בטורבו . גם כשיש 2 תבניות טורבו לא נחוץ?או שזה תלוי בתנור? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2020 at 9:44 pm

כשיש 2 תבניות חייבים טורבו אני בדרך כלל מעדיפה לאפות כל תבנית בנפרד ולכן לא מפעילה טורבו אבל זה לגמרי עניין של העדפה אישית

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2020 בשעה 08:30

קרן, אם אני עושה את הבצק בבוקר ורוצה לאפות רק לקראת הערב, את ההתפחה השניה עדיף לעשות במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2020 at 8:32 am

את הראשונה במקרר אחכ שעה כדורים בחוץ ולאפות

השב
User Avatar
Helit Yair Pur
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2020 בשעה 13:44

היי קרן, סליחה על השאלה הבורה זו פעם ראשונה שאני אופה.. ראיתי שרשמת שאת לא אופה בטורבו, אבל לא הבנתי מה כן? להשתמש במצב ללא מאוורר בכלל? פשוט שני פסי צליה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 12, 2020 at 2:20 pm

כן חום עליון תחתון

השב
User Avatar
נועה כהן
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2020 בשעה 12:24

יואווווו פשוט שלמות לא האמנתי שאני יכולה להכין כאלה אוריריות כל אחד אכל 2 בלי להרגיש בכלל אלופה שאת תודה!!

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 08:39

היי קרן, מתכון מושלם ! האם אפשר להכין את הלחמניות מקמח כוסמין לבן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2020 at 6:29 pm

בקלות ובלי שום שינוי במרכיבים

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2020 בשעה 11:25

לחמניות מושלמות.וכל מילה נוספת מיותרת. פשוט וואוו!!!

השב
User Avatar
זהר
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2021 בשעה 22:49

הלחמניות מושלמות וכל כך אווריריות - תודה רבה על עוד מתכון מהמם!

השב
User Avatar
Dikla
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 14:14

קרן מהממת, הלחמניות שלך הן פשוט מושלמות! מתכון מטריף ומדויק שהפך להיות חלק בלתי נפרד משגרת ארוחות ההמבורגר המשפחתיות שלנו. תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 3:07 pm

תודה דיקלה

השב
User Avatar
‪haim louzon‬‏
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2021 בשעה 09:19

בוקר טוב קרן יש לי חמש מדפים שמחולקים ל2 קומות באיזה מדף להניח את הלחמניות ובאיזה קומה של המדף?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2021 at 12:29 pm

לא ממש הבנתי איך התנור מחולק, מניחים באמצע התנור

השב
User Avatar
‪haim louzon‬‏
ינואר 18, 2021 at 4:57 pm

תנור סטנדרטי עם חמש מדפים שלכל מדף יש שני חלק עליון ותחתון אז לשים בשלישי מבין ה5?

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2021 בשעה 02:11

היי קרן. תודה רבה מתקכון מנצח.. שאלה- האם אני יכולה לעשות את כל השלבים של ההתפחה כולל העיגולים ולהקפיא? ויום למחרת רק לאפות? האם זה יפגע בלחמניות? האם להפשיר עד הסוף שיתפח עוד או מיד להכניס לתנור. תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2021 at 7:18 am

אפשר להקפיא אחרי חלוקה לכדורים להוציא להפשיר להתפיח ולאפות

השב
User Avatar
רתם
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2021 בשעה 15:16

היי קרן המדהימה, אין עליך !! אם אין לי משקל לאפייה, איך אני יכולה לחלק את הבצק ולדעת שהגודל של הלחמניות יצא טוב? עשיתי חצי מהכמות במתכון. ובאם זה בסדר שהבצק יתפח כמה שעות בחוץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2021 at 6:54 pm

בצק בחוץ במזג האויר הזה שלוש שעות גג אם חילקת לשניים אמורות לצאת 7-8 לחמניות חלקי אותם לפי כמות ותגיעי עם כולם לאותו גדול

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2021 בשעה 07:48

ניסיתי לעבור על כל השאלות לפני... כדי לא לשאול שוב אבל לא ראיתי התיחסות לסוכר. מה התפקיד שחו בלחמניות? ומה יקרה אם אוריק את הסוכר לחלוטין? תודה רבה!!!

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2021 בשעה 15:35

לחמניות מוששששלמות תודה רבה על המתכון מנצח

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
אפריל 20, 2021 בשעה 10:20

הכנתי את הלחמניות עם קמח כוסמין 80% , הוספתי 1/3 כוס מים, והקפדתי על 3 התפחות יצא מעולה!! רכות ואווריריות גם ביום שאחרי תודה רבה לך קרן (:

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2021 at 12:58 pm

מחה ממש לשמוע הדס

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2021 בשעה 00:48

יצאו לחמניות מטורפותתת בכללי כל מתכון שלך יותר מוצלח מהשני תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2021 at 11:59 am

תודה שי

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
מאי 4, 2021 בשעה 10:34

במידה ויש לי ביצים m להשים 2?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2021 at 11:09 am

אפשר כן

השב
User Avatar
מיקה
starstarstarstarstar
מאי 8, 2021 בשעה 17:32

1. כמה זמן מינימום צריך בשביל התפחה במקרר? 2. האם את מתכוונת בהתפחה, שצריך לכסות גם במגבת וגם בניילון נצמד? אם כן- מה עוטף את מה? תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2021 at 9:43 pm

במקרר יש צורך בחמש שש שעות מינימום התפחה מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעליה מגבת

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
מאי 13, 2021 בשעה 11:23

היי קרן! מתכונים מושלמים אחד אחד!! שאלה קטנה, יש אפשרות להכין את הלחמניות חלביות? אם כן מה להחליף ומה הכמות? תודה♥️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2021 at 12:14 pm

לא צריכות שום דבר חלבי כדי להיות טובות יותר ממה שהן

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 14, 2021 בשעה 17:31

שאלה לי… החלטתי הפעם לדייק בגודל הלחמניות. אמורות לצאת 16 לחמניות וההוראות הן כל כדור בצק שוקל 105 גרם. במשקל כזה יוצאות לפי בערך 30 לחמניות!!! אני עושה משהו לא נכון??

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2021 at 7:03 pm

קילו קמח לא יכול לצאת 30 לחמניות מקילו קמח מתקבלות 15-18 לחמניות אז תבדקי שוב מה את לא עושה נכון מבחינת משקל

השב
User Avatar
צופיה געש
יולי 20, 2021 at 11:45 am

לחמניות מדהימות. הכנתי כבר מלא פעמים. מתכון קבוע אצלי תודה רבה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2021 at 1:04 pm

תודה!

השב
User Avatar
עלמה
starstarstarstarstar
יולי 20, 2021 בשעה 10:47

אפשר גם ללוש בידיים?

השב
User Avatar
עלמה
starstarstarstarstar
יולי 20, 2021 בשעה 10:48

אפשר גם ללוש בידיים? .

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 20, 2021 at 1:05 pm

כן, שמונה דקות לישה רצופה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יולי 23, 2021 בשעה 10:57

הי רוצה להגיש את הלחמניות מחר בבוקר אפשר לאפות הערב ולהגיש מחר? לאפות ולהקפיא או פשוט לחמם בבוקר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2021 at 4:45 pm

לאפות ולשמור עטוף היטב אפשר לחמם בבוקר

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
יולי 27, 2021 בשעה 07:03

הי קרן,היות ואנחנו מכינים את הקציצה בבית ויש לנו כמה רינגים,יש מצב שתוכלי לומר לי מה הקוטר פחות או יותר של קציצה כזאת? תודה

השב
User Avatar
אריה נסים
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 09:59

מריחת הביצה בסוף הטפיחה גורמת ללחמניות לקרוס לתוך עצמן. מה לא טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 12, 2021 at 12:33 pm

כנראה שאתה לא מבריש מספיק בעדינות, אבל לגמרי אפשר לפני התפחה

השב
User Avatar
אורי
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2021 בשעה 20:49

פצצה! הכנתי לחברים עם המבורגרים.. מטורף

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2021 at 8:50 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
גיל
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2021 בשעה 10:04

הי קרן יקרה, ככ מזדהה עם מה שכתבת על הילדים! הולך להכין אותן ובקשה צנועה משכן מיפו (: אם אפשר להעלות את השדות לכתיבת התגובה מעל התגובות הקיימות כי ברוך השם יש הרבה לגלול ((; שנה טובה וחתימה טובה !

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2021 at 1:43 pm

תודה שכן אבדוק את הנושא

השב
User Avatar
הדר בר פילו
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2021 בשעה 00:39

אין על המתכונים שלך! האם אפשר למלאות אותם בבשר ולעשות מהם לחם בשר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2021 at 6:29 am

בטח

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2022 בשעה 11:30

היי קרן. הלחמניות בתנור ונראות מעולה! איך אפשר לשמור עליהן עסיסיות אם צריכה אותן רק לערב?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2022 at 10:02 am

להניח מגבת אחרי תנור וכשהן מצטננות לחלוטין לעטוף טוב בשקית ניילון

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
מאי 2, 2022 בשעה 16:45

איזה לחמניות מושלמות!! לא התאפקתי ואכלתי אחת עם שוקולד, כי חייבים לבדוק!‍♀️הכנתי כבר כמה וכמה מתכונים שלך, והכל יוצא בדיוק כמו שאת כותבת

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2022 at 2:01 pm

תודה!

השב
User Avatar
אילונה
starstarstarstarstar
מאי 3, 2022 בשעה 21:27

קרן היקרה, האם אפשר להחליף חצי כוס של מים בחלב? התוצאה תצא יותר טובה לדעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2022 at 3:13 pm

אפשרי אך בעיני מיותר

השב
User Avatar
ליזה
starstarstarstarstar
מאי 6, 2022 בשעה 12:23

אגם היי מאד חסר לי המשקל של החומרים. נניח להוסיף ולציין ששליש כוס סוכר שווה ל 80 גרם … פחות כלים לשטוף (: תודה רבה רבה

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2022 בשעה 15:08

תודה רבה על מתכון משובח. הבצק מושלם. הכנתי ממנו בגרסה הטבעונית, לחמניות המבוגר, לחמניות אצבע, ואפילו נותרה כמות להכנת לחם זרעים. הכל יצא טעים להפליא ויפה. אני לא נוטה להגיב, אבל הייתי חייבת להודות לך. כולנו:))

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2022 at 5:32 pm

תודה רבה דורית שמחה לשמוע תמיד

השב
User Avatar
בתאל
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2022 בשעה 15:45

מושלמות

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2022 at 7:15 pm

תודה בת אל

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2023 בשעה 10:52

היי, יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. האם אפשר סוכר דמררה או חשוב לבן? 2. יש לי שמן קנולה לא מוזכך, כך שטעמו מורגש. האם את ממליצה להשתמש בו או בשמן זית? 3. האם אחרי התפחה במקרר הבצק צריך הלגיע לטמפ' חדר או שיש אפשר לחלק ולכדרר? 4. 16 לחמניות יאפו בשתי נגלות, מה לעשות עם התבנית השניה שמחכה? אולי עדיף לכדרר חצי מהבצק ואת החצי השני כשהתבנית נכנסת לתנור (או קצת לפני?) תודה! אנה

השב
User Avatar
גילי
דצמבר 20, 2024 at 4:29 pm

היי, האם אני יכולה להשתמש בקמח תופח? ואם כן אז בכל זאת להוסיף שמרים או לא?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:34 pm

לא יהיו לך לחמניות המבורגר בלי שמרים

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
מאי 3, 2023 בשעה 20:43

הכנתי עכשיו,נראה סוף! בכללי את תותחית באפיה, מכינה את המתכונים שלך כל היום!

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2023 בשעה 00:43

יש אפשרות לעשות את המתכון רק חצי כמות? מה עושים מבחינת הביצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2023 at 11:23 am

אפשר בחצי בגלל שתישאר ביצה שלמה אולי תהיי זקוקה לפחות מים במתכון אז את המים לא בבת אחת אלא בהדרגה

השב
User Avatar
האדריכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2023 בשעה 15:02

טוב הכנתי ...יצא מושלם חבל שי אפשר להעלות תמונות אבל יצא יותר מושלם מכל לחמניה מקצועית שפגשתי...עכשיו נכין את ההמבורגר ואת ה " פוטטו " זה הולך להיות מושחת ולחשוב שרציתי לקנות לחמניות מוכנות מהסופר אבל ניגמר..

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2023 at 9:28 am

תודה!

השב
User Avatar
Batsheva
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2023 בשעה 12:50

אפשר להמיר את הסוכר הלבן (אין לי בבית...)?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2023 at 1:00 pm

סוכר חום או דבש או סילאן

השב
User Avatar
Batsheva
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2023 בשעה 14:28

תודה! מה עושים אם הבצק לא גמיש?

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2023 בשעה 14:38

היי יכולה לעשות את הבצק היום ולהשאיר במקרר עד מחר ולאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:17 pm

בטח

השב
User Avatar
סופה
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2024 בשעה 17:10

היי קרן. יש לך מתכונים נפלאים! שאלה- משום מה הלחמניות בפנים יצאו לי רכות אבל מבחוץ היה קראסט יותר מדי קשה. יכול להיות שהתנור היה חם מדי? תהיתי אם הציפוי ביצה גם קשור. אשמח לתובנות תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2024 at 2:29 pm

ביצה מרככת את הציפוי האם ויתרת עליה? הורדת סוכר בבצק?

השב
User Avatar
שרי קטלר
starstarstarstarstar
מאי 25, 2024 בשעה 17:27

האם אפשר להחליף את הביצה במשהוא אחר על מנת לטבען את המתכון ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2024 at 8:40 pm

אפשר לוותר עליה ולהוסיף כף שתיים שמן

השב
User Avatar
הלנה
starstarstarstarstar
יוני 6, 2024 בשעה 18:27

היי קרן, אני עושה לחמניות שלך המון והן תמיד יוצאות נהדרות(וגם כל דבר אחר שלך שאני עושה :)).אף פעם לא ניסיתי התפחה במקרר וקצת חוששת. כמה זמן בערך צריך לתת לבצק לנוח אחרי לילה במקרר? תודה מראש

השב
User Avatar
פנינה
starstarstarstarstar
יוני 22, 2024 בשעה 20:32

וואוווו לחמניות נדירות תודה על עוד מתכון מנצח

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2024 at 7:23 pm

תודה פנינה

השב
User Avatar
יעל לשם
starstarstarstarstar
יולי 4, 2024 בשעה 15:28

באמת לחמניות אליפות הכנתי חצי מהכמות עבור המבורגרים 150 גרם יצאו שש נפלאות תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2024 at 7:28 pm

שמחה לשמוע יעל

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
יולי 12, 2024 בשעה 12:46

היי, המתכון נראה מעולה! אם אני רוצה את הלחמניות בגרסה חלבית, כמה חלב להוסיף ובמקום כמה מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2024 at 8:50 am

אותה כמות, נוזל זה נוזל

השב
User Avatar
טעים טעים
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2024 בשעה 14:07

הלחמניות האלה משגעות! ואו כמו ענן! עשיתי כל לחמניה 140 גרם יצאו מהממות ולא נשאר כלום!

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2025 בשעה 00:31

היי, נראה מעולה, אני רוצה להכין היום למוצאי שבת. לא יהיה לי זמן במוצ"ש, מה את ממליצה, להקפיא ככדורים ולהכניס לתנור במוצ"ש או לאפות את הלחמניות ולהפשיר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2025 at 8:24 am

מקוה שהסתדרת

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2025 בשעה 00:33

היום, הכוונה מחר בבוקר.. שישי בוקר.

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2025 בשעה 09:29

היי, רוצה להכין וצריכה תשובה מהר...... אני רוצה להכין היום למוצ"ש כי במוצ"ש לא יהיה לי זמן, השאלה אם עדיף להקפיא כעיגולים ולאפות במוצ"ש, או לאפות כבר היום ורק להפשיר במוצ"ש. אשמח לתשובה!

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
אוגוסט 8, 2025 בשעה 12:26

הכנתי היום ויצא מושלם!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 8, 2025 at 2:26 pm

תודה רוני

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2025 בשעה 22:11

היי, הכנתי את הלחמניות האלה, יצאו מדהים תודה רבה רבה! רוצה להכין השבוע לאירוע שיש לי ברביעי בערב לא אספיק להכין באותו יום השאלה אם אני מכינה בשלישי בלילה, להקפיא או להשאיר בחוץ? אשמח ממש לתשובה! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2025 at 9:46 am

אני אוהבת להקפיא כשהלחמניות טריות ולחמם לפני ההגשה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img