img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

מאפה פילו פתוח עם פסטו ירקות צלויים ופטה

אוקטובר 3, 2020 | 22 תגובות

img

22 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2020 בשעה 14:57

וואו נראה מעולה! של איזו חברה את קונה את עלי הפילו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 4:58 pm

כפי שכתבתי אין חברה קבועה , מה שיש בסופר

השב
User Avatar
נועם כהן
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2020 בשעה 14:31

אפשר לעשות עם עלי פילאס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 8:02 am

בהחלט, זמן האפייה של פילאס ארוך יותר

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2020 בשעה 18:49

וואו, זה נראה טוב! מכינה בהזדמנות הראשונה! מתאים לשים גם פסטו וגם ממרח עגבניות מיובשות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 8:02 am

מתאים כל מה שאוהבים :-)

השב
User Avatar
צצ
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2020 בשעה 11:20

היי, צריך לשים נייר אפייה או מספיק לשמן את התבנית ?.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 4:25 pm

רצוי ניירמ

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 13:57

הכנתי וחזרתי לספר ממש טעים כיף להכין אותו מתכון קליל ומהיר .

השב
User Avatar
הלן אוריה
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2020 בשעה 11:19

במידה ואופה עם בצק עלים, איך אני יודעת בכמה זמן יותר האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2020 at 12:08 pm

בצק עלים זקוק להרבה יותר מפילו את צריכה לראות שהוא מזהיב לגמרי והופל להיות קריספי

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2020 בשעה 10:57

אני יכולה להרכיב היום ולאפות מחר ? תודה על מתכונים מושלמים!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2020 at 2:22 pm

כן אפשרי

השב
User Avatar
karin kaz
starstarstarstarstar
דצמבר 16, 2020 בשעה 16:14

היי קרן - חושבת שאפשר לטבען את המתכון? מה אפשר במקום הפטה? עם הפסטו הסתדרתי יש לי טבעוני.. :)) תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2020 at 7:45 am

אפשר גבינה טבעונית או לוותר לחלוטים על הגבינה . ירקות זה מספיק לדעתי

השב
User Avatar
הילה קוזוקרו
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 16:27

היי חושבת שילך עם עלי סיגר? (זה מה שיש לי במקפיא)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 5:11 pm

כן

השב
User Avatar
חגית
ספטמבר 17, 2021 at 3:57 am

הי, מתה על המתכונים שלך (ועליך)! האם אפשר להחליף את הבצק בבצק פריך, ואז יצא כמין גאלט?

השב
User Avatar
איילת זהבי
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2021 בשעה 08:59

האן אםשר להוסיף פלפלים קלויים מצנצנת ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2021 at 4:48 pm

ברור שאפשר

השב
User Avatar
Eliraz
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2021 בשעה 13:11

היי קרן! אפשר לאפות, ולשמור במקרר כדי לאכול יום למחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2021 at 8:22 am

רק אם מחממים לפני שאוכלים

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img