img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות סנדויץ פרח ריבה בשני טעמים

אוקטובר 12, 2020 | 83 תגובות

img

83 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
בתיה ארגמן
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 15:00

קורצן עוגיות 8 סמ ?? לא גדול מדיי ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2020 at 3:43 pm

צודקת תיקנתי

השב
User Avatar
עירית
ספטמבר 1, 2024 at 4:11 pm

אין ביצים או חלמונים במתכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2024 at 8:38 am

אם לא כתוב אז אין

השב
User Avatar
לירון
ינואר 5, 2025 at 9:41 pm

משגעות ממש. גם יפות וגם טעימותתתתתת שאלה: ביום הראשון הן מושלמות ובאמת כמעט חיסלנו עד תום. אבל יום אח"כ קצת מתרככות... ואז זה פחות פריך ומוש. האם יש דרך למנוע את זה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2025 at 6:17 pm

נסו לאחסן יותר טוב ואולי אפילו במקרר

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 15:26

לא יודעת אם בעסה או סבבה, שאין לי כרגע קמח לבן אלא רק קמח לחם ומלא כי אחרת כבר הייתי במטבח מכינה אותן. המתכונים שלך תמיד שולחים אותי למטבח. עוגת הבננות קצרה התלהבות, בגטים ללא לישה זה שוס ועוגיות הטחינה זה על בסיס שבועי. חצי לתנור וחצי למקפיא. תודה על מתכונים מרכיבים שיש בבית (היה, רק הכנתי גם לחם וגם עוגת תפוחים), שאפשר להכין בידיים ושלא צריך להיות מסטר שף כדי להכין אותם בהצלחה. וכידוע אני תמיד חותמת בשאלה: מתאים עם חמאת בוטנים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2020 at 3:44 pm

את מהממת אפרת אני הכי שמחה להנגיש את האפייה לכולם אין בעיה עם חמאת בוטנים אם אוהבים

השב
User Avatar
Liav
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 17:01

כמה יחידות יוצאות בערך מכל הכמות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2020 at 6:35 pm

כתוב בכותרת

השב
User Avatar
מיטל
אוקטובר 21, 2020 at 8:06 pm

הכנתי אותן כבר פעמיים והן מעולות, תודה :) יש גרסא גם ללא גלוטן?

השב
User Avatar
אתי הרצוג
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 17:20

וואי בדיוק כמוני!! הכי אני אוהבת עןגיות ריבה, אבל לא תמיד הן בול כמו שאני אוהבת. בשבוע שעבר הכנתי אותן, ונראה לי שאכין שוב!! רוצה להמליץ על ממרח תמרים בטעם חלבה. (שבכלל יש לו טעם של מרציפן) של חברת גלילי׳ס, יכול להתאים גם לעוגיות. תודה קרן על אהבת המטבח ובעיקר הבצק. כמוני:-) אתי

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2020 at 6:35 pm

תודה אתי על ההמלצה אנסה

השב
User Avatar
פנינה
פברואר 3, 2021 at 9:50 pm

הי.. האפיה בטורבו טו בפסים

השב
User Avatar
פנינה
פברואר 3, 2021 at 9:49 pm

האפיה בטורבו או בפסים?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2021 at 10:51 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
לירון
פברואר 5, 2023 at 3:00 pm

היי האם אפשר להמיר את החמאה בנטורינה? או במשהו פרווה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2023 at 9:50 pm

נטורינה או מחמאה זה אחלה

השב
User Avatar
שיר
מאי 20, 2023 at 5:45 pm

היי האם אפשר להחליף את החמאה בנטורינה באותה הכמות? ובאיזה תוכנית אפיה התנור? עליון תחתון או טורבו? תודה רבה ♡

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2023 at 10:16 pm

ההמרה לגמרי אפשרית, חום עליון תחתון

השב
User Avatar
אלינור
פברואר 23, 2024 at 7:49 pm

אפשר רק קמח שקדים במקום?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2024 at 9:43 am

לא, הבצק לא יחזיק רק עם קמח שקדים

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 17:38

היי, לגבי הגרסה הטבעונית עם השמן קוקוס. את חושבת שיותר יתאים הגרסה של הלימון או עם הקינמון? אגב, המתכונים שלך מעולים! תמיד תמיד מצליח וגורף מחמאות

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2020 at 6:34 pm

תודה דניאל שתיהן מתאימות לגמרי

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 18:33

קמח שקדים הכוונה לשקדים טחונים דק ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2020 at 6:34 pm

כן

השב
User Avatar
הודיה הרוני
יוני 5, 2023 at 1:24 am

ניתן להמיר את השקדים למשהו אחר? תודה אהובה.

השב
User Avatar
Ilana
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 21:27

היי קרן תודה למתכונים קלילים וטעימים אפשר להכין את העוגיות מקמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2020 at 2:39 pm

אפשר 50% כוסמים מלא כן, ולהוסיף קצת יותר מים

השב
User Avatar
‪נעמי מולודיק
אוקטובר 13, 2020 at 10:47 pm

לא צריך לאפות את העוגיות עם הריבה? שתי החלקים לא מחליקים אחד מהשני?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2020 at 8:49 am

הריבה היא כמו דבק לשתי העוגיות

השב
User Avatar
שלהבת
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 21:43

היי קרן, נראה מעולה. משום מה הייתי בטוחה שאופים את העוגיות יחד עם הריבה...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2020 at 2:38 pm

לא ממליצה לנסות חחח

השב
User Avatar
דינה מאירי
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 22:04

עוקבת אחרי המתכונים שלך. את פשוט נפלאה. כייף לקרוא את ההקדמות שלך שמוסיפות את התיבול הזה כמו לשבת על כוס תה עם נענע לפני שמתחילים. האתר נעים לעין. תודה לך

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2020 at 2:38 pm

ממש תודה על זה דינה

השב
User Avatar
לינור
יוני 24, 2021 at 7:37 pm

ניסיתי להכין טבעוני עם שמן קוקוס והבצק התפורר ממש. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2021 at 11:32 pm

פחות נח עם שמן קוקוס נסי נטורינה.

השב
User Avatar
שגית
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2020 בשעה 18:15

באיזה קורצנים השתמשת? אפשר לקבל קישור לרכישה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2020 at 8:45 pm

bit.ly/DavmiFlowerStamp יש הנחה על שמי kerenagam

השב
User Avatar
שגית
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2020 בשעה 09:10

היי הקישור לא נפתח

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2020 בשעה 10:29

העוגיה האולטימטיבית בעיקר עם ריבה ביתית טובה, יש לי רובאב וג'ינג'ר סופנית בדיוק לזה.

השב
User Avatar
קרן ראסל
אוקטובר 16, 2020 at 1:27 pm

הי עשיתי ריבת ליים האם אפשרי לעשות איתה את העוגיות ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 5:04 pm

כל ריבה שאוהבים

השב
User Avatar
משה
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2020 בשעה 13:44

קרן אני מת על המתכונים שלך את מהממת שבת שלום

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 5:02 pm

מחמאה גדולה תודה משה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 19:45

שלום, המתכונים שלך נהדרים תודה ! יש מתכוני עוגיות פרווה ( ילד אלרגי לחלב ומוצריו)? לדוגמא במתכון של העוגיות המקסימות האלו, האם ניתן להחליף את החמאה בשמן? תודהרבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2020 at 8:13 pm

אני מניחה ששמן קוקוס יילך אבל לא ניסיתי

השב
User Avatar
ליטל
אוגוסט 6, 2024 at 5:04 pm

קרן יקרה, את מהממת וכך גם המתכונים שלך. העוגיות מתרככות אחרי יום, חושבת שבגלל הריבה. על איזו ריבה את ממליצה שישארו פריכות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 9, 2024 at 8:02 am

לא חושבת שיש קשר לרחבה אולי תנסי לאפות אותן עוד טיפה או לסגור אותן הרמטית

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2020 בשעה 18:15

האם ילך עם לוטוס המקום ריבה?

השב
User Avatar
Dikla Rozner
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2020 בשעה 19:20

עוגיות אליפות!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2020 at 8:52 pm

תודה!

השב
User Avatar
הדר צדקה
אוגוסט 24, 2022 at 8:07 pm

היי קרן, אני מכינה את הבצק בדיוק לפי אופן ההכנה אך כאשר אני קורצת את העוגיות ומכניסה לתנור הן מתנפחות ומתקשות. מדוע זה ככה?

השב
User Avatar
בת שבע גכטמן
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2020 בשעה 10:25

היי קרן, הכנתי את העוגיות כמה פעמים יצא סוף!!!! הייתי רוצה לשאול אם אני יכולה גם לקחת את הבצק וחלק ממנו אמלא בשוקולד או ממרח אחר לפני האפיה וחלק אעשה כרגיל ואמלה אחרי האפיה בריבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 31, 2020 at 3:13 pm

אפשר לשחק עם הבצק, אבל שוקולד לפני אפייה בעוגיות פרח? לא יילך

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2021 בשעה 10:40

האם ניתן להכין את הבצק במיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2021 at 2:44 pm

בטחף וו גיטרה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2021 בשעה 09:07

הכי טעימות שיש! הכנתי והמתכון משובח במיוחד בביקור הבא באילת, כשלא יצא לאפות... כנסי לעוגה צ'אגה ותתפנקי בקופסא של הקסם הזה ועוד מטעמים אפויים שעליהם הם מפזרים את אבקת הקסמים שלהם

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 11:24 am

תודה!מחכה כבר לחזור לאילת

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
ינואר 16, 2022 בשעה 16:46

היי קרן :) אם אני מכינה בצק בטעם אחד להכפיל את הכמות של הגרידת לימון והתמצית וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2022 at 9:36 am

לא צריך להכפיל אפשר להוסיף חצי כמות

השב
User Avatar
הדר צדקה
starstarstarstarstar
אוגוסט 24, 2022 בשעה 20:07

היי קרן, אני מכינה את הבצק בדיוק לפי אופן ההכנה אך כאשר אני קורצת את העוגיות ומכניסה לתנור הן מתנפחות ומתקשות. מדוע זה ככה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 25, 2022 at 6:40 am

האם את מורידה בסוכר ?

השב
User Avatar
סוליטה חסון
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2022 בשעה 05:29

האם אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2022 at 2:22 pm

בטח

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2022 בשעה 17:49

היי זה ללא אבקת אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2022 at 11:49 pm

ללא

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2024 בשעה 09:02

היי קרן, רציתי לשאול האם אפשר להוסיף שוקולד לבצק ואם כן כמה מומלץ ?

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2024 בשעה 17:08

בלי חלמונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:24 am

אם לא כתוב אז אין

השב
User Avatar
טלי
פברואר 28, 2024 at 7:10 pm

תודה!

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2024 בשעה 11:53

היי קרן מהממת. אפשר להקפיא את הבצק לאחר שקורצים נגיד? או את כל הבצק.. תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2024 at 5:56 pm

אפשר בבצק שלם ואפשר כעיגולים קרוצים

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2024 בשעה 17:29

כמה זמן זה נשמר?

השב
User Avatar
נוגה
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2024 בשעה 13:52

הי קרן אם אין אבקת שקדים מה אפשר לשים? אפשר להוריד מהמתכון או שחייב משהו במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2024 at 9:08 am

עוד טיפה קמח לבן במקום

השב
User Avatar
רותם עמר
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2024 בשעה 09:05

אפשר במקום קמח שקדים לשים ממרח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2024 at 4:24 pm

לא ניסיתי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img