טבעונימתכוני פרווהעוגיות

עוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות הורסות!

נובמבר 16, 2020 153 Comments

למתבגרת שלומדת בבית ספר מיוחד(חינוך מיוחד כבר חזרו ללמוד היפ היפ ההוריייי)ֿ

במגמת אומנות יש מלא חברים מהכיתה ומהמגמה, ובגלל שאנחנו הבית הכי קרוב לבית הספר,

ובכלל רוב הילדים בבית הספר לא מיפו, הבית שלנו הפך לנקודת מפגש.

זה משמח אותי מאוד והם ילדים מדהימים וכייף לי ממש לארח אותם, הם יצירתיים והכי כייף לראות שהם נהנים

ביחד. כמה מהם טבעוניים, כולל החברה הכי טובה של המתבגרת, כך שבכל יום שהם מגיעים המתבגרת

מודיעה לנו יום קודם או באותו היום שצריך לדאוג לאכול טבעוני בבית, כי הם באים.

בדרכ זה פסטה, אבל לא תמיד, לפעמים אורז עם ירקות או תבשיל ירקות בקארי, ממש תלוי במידת

הפניות שלנו לבשל להם. אתמול הם הגיעו לכאן בערב כשהיה בחוץ כבר חשוך וגשום

ולי התחשק שהם יישארו, להם התחשק לנסוע לאכול פיצה טבעונית, אבל שיחדתי אותם ואמרתי

שאפשר להזמין פיצה, ושאני אכין עוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות.

שעה לפני שכל זה קרה, גור אדם ביקש שנכין עוגיות שוקולד צ׳יפס, ואמרתי לו עוד מעט.

ואז הוא יצא לחברים, ואני כבר שיחדתי ילדים טבעוניים בעוגיות, ואכן הכנתי להם ממתכון מעולה שמצאתי ברשת,

והיה להם ממש טעים וגם לי, ואז גור אדם חזר, ובטעות של ממש שמע את המילה טבעוניות, ופה הלך עליי.

הוא לא הסכים בשום אופן לטעום, למרות ששמרתי לו אחת רק עם שוקולד בלי פקאנים, ודרש שאכנס

למטבח להכין לו עוגיות לא טבעוניות, ברור שלא עשיתי את זה כי כבר היה מאוחר ויש גבול, אבל רבאק!

העוגיות היו טעימות כל כך בלי קשר לטבעונות שלהן, שממאס התבאסתי.

בכל אופן, הן כמעט חוסלו אתמול, גם אני אכלתי שלוש בלי לזכור שאני בדיאטה, והיו מלא בקשות למתכון.

מישהי חמודה הציעה לי לנסות לשלב במתכון חמאת שקדים, מה שלא עשיתי יום קודם, ואכן, תקשיבו!

שוססססססס. ממש ככה, העוגיות יצאו פי אלףףףף יותר טובות וטעימות.

הכנתי נגלה אחת עם פקאנים ואחת בלי, וכשגור אדם יחזור מבית ספר, בהנחה שהוא עוד לא הספיק

לראות את הסטורי שלי היום, ובטח שהוא לא נכנס לקרוא בבלוג, אני אספר לו שהן לא טבעוניות,

ואני רק מחכה לראות את התגובה שלו.

בקיצר, כרגע הודיתי שאני עומדת לשקר לילד, זרמו איתי.

אז אתם סומכים עליי נכון? לכו לקנות, בכל מכולת יש היום או מעדנייה, חמאת שקדים, או אפילו חמאה

מכל אגוז אחר, בוטנים, לוז, קשיו וכו… ותשלבו במתכון כי זה באמת באמת משדרג, ובלי קשר לעובדה

שהעוגיות מתאימות גם לטבעונים, הן פשוט ממכרות ויהפכו בטוח אצלינו בבית לקבועות.

**עדכון, הוא חזר מבית ספר, הסתכל עליהן, אמר לי אל תעבדי עליי אני יודע שהן טבעוניות והלך. חחח

עוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות הורסות!/20 עוגיות

מצרכים למתכון:

2 כוסות (280 גר׳) קמח לבן רגיל

1 כפית אבקת סודה לשתיה

1/2 כפית מלח דק

1/2 כוס (100 גר׳) סוכר חום כהה

1/2 כוס (100 גר׳) סוכר לבן

1/2 כוס (100 גר׳) שמן קנולה

1/4 כוס (60 מ״ל) מי ברז

4 כפות חמאת  שקדים

1 כפית תמצית וניל

150 גר׳ שוקולד צ׳יפס

חופן פקאנים חצויים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

בקערה קטנה מערבבים קמח לבן עם אבקת סודה לשתייה ומלח.

בקערה בינונית טורפים מים עם ממרח שקדים, לממרח חלק. מוסיפים 2 סוגי סוכר,

שמן, ותמצית וניל וטורפים היטב לתערובת אחידה. מאחדים עם תערובת הקמח, ומערבבים.

יתקבל בצק חלק ומגובש, לא נוזלי. מוסיפים פנימה שוקולד צ׳יפס ומערבבים היטב.

בעזרת כף גלידה משומנת או כף רגילה, קורצים  מבלילת העוגיות עיגולים ומעבירים לתבנית האפייה.

שומרים על רווחים בין העוגיות. נועצים בחלקן העליון של כל עוגיה חצי פקאן, ומכניסים לתנור

לאפייה של 10 דק׳. אל תתפתו לאפות יותר. בזמן הזה הן יישארו קריספיות מבחוץ וקצת

דביקות וצ׳ואיות מבפנים.

מוציאים את העוגיות מהתנור (הן עדיין רכות למגע אך שחומות) ומניחים על רשת צינון לצינון מוחלט.

**את העוגיות שומרים בכלי אטום עד ארבעה ימים, אבל מי בכלל מגיע לשם???????

**קמח לבן ניתן להמיר לכוסמין לבן או חצי חצי לבן ומלא.

**אפשר להוסיף שקדים ואגוזים לבלילת העוגיות במקום להניח פקאן אחד על חלקן העליון.

**אפשר להמיר סוכר חום כהה בסוכר חום בהיר, זה ישפיע על הצבע ועל מרקם העוגיות.

**חמאת שקדים אם אין לכם אפשר להמיר בטחינה או  בחמאה רגילה ללא טבעוניים.

**אם אין לכם חמאת שקדים אפשר פשוט לוותר עליה, המרקם קצת משנה. מעבר לזה לא משתנה כלום במתכון.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

153 Comments

נטע נובמבר 16, 2020 at 2:57 pm

עדיף במקום חמאת שקדים חמאת בוטנים טבעית? או שעדיף כבר בלי כלום

Reply
קרן אגם נובמבר 16, 2020 at 3:49 pm

כן אפשר, טחינה גולמית

Reply
יערה גופר נובמבר 27, 2020 at 9:34 am

הי קרן,
הכנתי אתמול את העוגיות כי באו חברות אכלנו עם גלידה גולן עפו עפו בטרוף וחיסלנו הכל!!!
אמאל'ה הן מושלמות ברמות וזה בלי פקאן אפילו כי לא היה. תודה תודה כרגיל על מתכונים מושלמים:)

Reply
קרן אגם נובמבר 27, 2020 at 4:28 pm

תודה יערה

Reply
מעין דצמבר 17, 2020 at 4:13 pm

איזה כיף מתכון טבעוני מתוק!!! כמה חיכיתי!
נראות מושלם
נכנסת עכשיו להכין

Reply
ליאור מרץ 10, 2021 at 10:18 pm

אפשר להחליף את הקמח במשהו אחר? קמח שקדים/קורנפלור או כל דבר אחר למי שרגיש לגלוטן,
ואם כן למה?
תודה מראש!

Reply
קרן אגם מרץ 11, 2021 at 8:52 am

קמח ללא גלוטן זה אחלה

Reply
ליאור ינואר 7, 2023 at 5:41 pm

הכנתי ללא גלוטן , יצא מעולה!!!!

קרן אגם ינואר 8, 2023 at 3:49 pm

איזה כייף לשמוע

הדס לוי חברוני יוני 26, 2022 at 10:47 am

אפשר להחליף את הסודה לשתיה באבקת אפיה?

Reply
קרן אגם יוני 26, 2022 at 12:42 pm

לא ממליצה, בסודה יש חומר שביחד עם יוגורט מחליף ביצה

Reply
דנה יולי 2, 2022 at 2:57 pm

אבל אין במתכון יוגורט- או שפספסתי משהו?

קרן אגם יולי 3, 2022 at 6:31 am

מה הקשר ליוגורט? אלו עוגיות שוקולד ציפס טבעוניות

נעמה נובמבר 9, 2023 at 10:23 am

אבל אין יוגורט, זה עוגיות טבעוניות
אז הסודה לשתיה והיוגורט (שאין) מחליפים ביצה?
לא הבנתי גם

קרן אגם נובמבר 9, 2023 at 12:36 pm

היוגורט טעות שלי

קרן אגם נובמבר 16, 2020 at 3:50 pm

אפשר חמאת בוטנים לא ניסיתי טבעית

Reply
רונית נובמבר 21, 2020 at 8:48 pm

קרן יקר לא ניסיתי ואני מפחדת לנסות ,שלא אחסל הכל בעצמיאבל מודה שנראה אליפותתתת

Reply
קרן אגם נובמבר 21, 2020 at 8:58 pm

זה בהחלט מסוכן

Reply
נועם ינואר 16, 2021 at 10:43 am

האם אפשר קמח תופח במקום קמח לבן?

Reply
קרן אגם ינואר 16, 2021 at 11:44 am

פחות מתאים לעוגיות שוקולד צ׳יפס

Reply
אורטל יולי 7, 2023 at 3:56 pm

אפשר במקום שמן קנולה שמן קוקוס?

Reply
קרן אגם יולי 11, 2023 at 4:40 am

בטח

Reply
קרן מאי 11, 2022 at 8:04 pm

היי,
האם אפשרי להמיר במקום הפקאן לשים פיצוצי שוקולד, ומעל סוכריות?

Reply
חן נובמבר 16, 2020 at 3:31 pm

הורסת אחת
איןןן על הכתיבה המענגת שלך!!
מתה לעוגייה 3>

Reply
קרן אגם נובמבר 16, 2020 at 3:50 pm

תודה חןןןןן שימחת אותי

Reply
קרן ירוחומוביץ נובמבר 16, 2020 at 4:49 pm

את נכס למדינת ישראל, במתכןנים, באישיות, באדיבות!! פשוט נכס!!

Reply
קרן אגם נובמבר 16, 2020 at 6:05 pm

קרנונה תודה

Reply
גילי נובמבר 16, 2020 at 7:08 pm

היי קרן, נשמע מדהים
התכוונת בממרח שקדים לחמאת שקדים?

Reply
קרן אגם נובמבר 16, 2020 at 7:25 pm

לגבי חמאת שקדים

Reply
שיר ינואר 30, 2022 at 5:40 pm

מתכון מדהים. האם אפשר להחליף לקמח ללא גלוטן? נגיד קמח תירס?

קרן אגם ינואר 30, 2022 at 9:18 pm

לא חושבת שיעבוד טוב עם קמח תירס. אבל כן יכול לעבוד טוב עם קמח ללג כדוגמת קמח תמי או כרגיל
בהצלחה

אביגיל יולי 16, 2021 at 11:05 am

החלפתי חמאת שקדים בחמאת בוטנים ותני לי להגיד לך שהן יצאו פשוט מדהימות, תודה ממש!! את אלופה 3>

Reply
קרן אגם יולי 16, 2021 at 2:15 pm

יש! תודה

Reply
קורל מאי 5, 2023 at 4:26 pm

היי, אשמח לדעת האם את שמה עם טורבו?

Reply
קרן אגם מאי 6, 2023 at 7:44 am

לא אופה בטורבו

Reply
אילנית נובמבר 16, 2020 at 3:38 pm

אפשר טחינה במקום חמאת שקדים? אין לי חמאת שקדים

Reply
קרן נובמבר 21, 2020 at 4:44 pm

כן, שתי אלה מוסיפות שומן, לחות ועוזרות לאחד את התערובת.

Reply
הילה מאי 3, 2021 at 8:57 pm

עוגיות פגז של החשגז
הכנתי אותן, המרתי את החמאת שקדים בטחינה, העיסה/בצק יצא שומני יחסית אבל וואלה טעים אחרי שהן ממש ממש מצטננות..
השאלה שלי היא לגבי כמות השמן במתכון רשום 100 גרם הכוונה היא 100 מל?

Reply
מרגלית נובמבר 3, 2023 at 3:49 pm

כמה קריטי סוכר חום בדיוק נגמר לי

Reply
קרן אגם נובמבר 4, 2023 at 7:51 am

לא קריטי

Reply
Roni Goreshnik נובמבר 16, 2020 at 3:40 pm

קרן יקרה, כרגיל עוד מתכון מגרה שגורם ישר להכנס למטבח. אפשר להמיר את חמאת השקדים לחמאת בוטנים או טחינה?

Reply
קרן אגם נובמבר 16, 2020 at 3:49 pm

בטח שאפשר, כתוב גם למטה

Reply
שרה נובמבר 23, 2020 at 8:48 am

עוגיות מדהימות!!!! תודה על המתכון , הכנתי אותם כבר 3 פעמים בתוך שבוע

Reply
קרן אגם נובמבר 23, 2020 at 7:41 pm

שמחה לשמוע אני גם אוהבת אותן מאוד

Reply
חן לי נובמבר 16, 2020 at 4:25 pm

עשיתי עם חמאת בוטנים והן לא השתטחו באפייה….

Reply
קרן אגם נובמבר 16, 2020 at 4:40 pm

גם אצלי הן לא מאוד השתטחו, לא חושבת שיש קשר לחמאת בוטנים, הורדת בכמות הסוכר?

Reply
ריף נובמבר 17, 2020 at 12:41 am

קרן את מהממת, מכורה למתכונים שלך!
אפשר אולי שמן קוקוס במקום קנולה? תודה…

Reply
קרן אגם נובמבר 17, 2020 at 6:55 am

ואני אוהבת את השם שלך! אפשר בהחלט

Reply
קרן נובמבר 24, 2020 at 11:21 pm

כמה צריך שמן קוקוס במקום הקנולה?

מיכל נובמבר 16, 2020 at 5:39 pm

איזה כיף שעשית מתכון טבעוני!!! נראה טעיםםם

Reply
ירין נובמבר 16, 2020 at 4:42 pm

אבקת סודה לשתיה חשובה במתכון? פתאום שמתי לב שאין בבית, ואנחנו לצערי בבידוד

Reply
קרן אגם נובמבר 16, 2020 at 6:05 pm

אבקת אפייה יש? חובה אחד מהם

Reply
לירי נובמבר 19, 2020 at 5:11 pm

היי 🙂
קודם כל נראה מדהים!❤️
אני מנסה להכין את זה והתערובת יוצאת לי ממש דביקה, זה הגיוני? ניסיתי להוסיף עוד קצת שמן וקצת קמח וזה עדיין נורא דביק

Reply
קרן אגם נובמבר 19, 2020 at 6:15 pm

זו תערובת קצת דביקה במקור

Reply
הילה נובמבר 10, 2021 at 3:25 pm

היי קרן נראה מעולה, אפשר להמיר את השמן קנולה לשמן קוקוס? אם כן, כמה לשים? תודה!

Reply
קרן אגם נובמבר 11, 2021 at 6:20 am

אותה הכמות

Reply
גפן ינואר 28, 2022 at 2:25 pm

היי, תודה על המתכון. הכנסתי את העוגיות לתנור לפני 20 דקות והן עדיין רכות מאוד ולא השחימו. להוציא אותן בכל זאת?

Reply
קרן אגם ינואר 28, 2022 at 2:26 pm

אם יתקשו בתנור יהפכו לאבנים
עוגיות שוקולד ציפס יוצאות מהתנור רכות ורק אחכ מתייצבות

Reply
חיה נובמבר 16, 2020 at 8:03 pm

האם אפשר לאמיר את הסוכר בתחליף סוכר?

Reply
קרן אגם נובמבר 17, 2020 at 6:58 am

מניחה שאין שום בעיה חיה

Reply
עדי דצמבר 11, 2020 at 11:31 am

היי קרן, אפשר להכין את העוגיות כעוגייה אחת ענקית במחבת ולאכול חם? מתאים?

Reply
קרן אגם דצמבר 11, 2020 at 5:19 pm

מניחה שאפשר אין סיבה שלא אבל לא ניסיתי

Reply
סאנשיין נובמבר 16, 2020 at 8:41 pm

היי קרן האם יעבוד גם עם קמח כוסמין?
מעבר לזה זאת הזדמנות להגיד לך שאני מתה עלייך!!! תענוג לעקוב באינסטוש

Reply
קרן אגם נובמבר 17, 2020 at 6:58 am

תודה סאנשיין הארת לי את הבוקר❤️יעבוד גם עם כוסמין

Reply
מירב פברואר 27, 2021 at 4:54 pm

אולפה
מיד רצתי להכין. אבל יצאו לי שטוחות ממש. מה הסיבה? במקום חמאת שקדים שמתי חמאה. הכל הכל אותו דבר . יצאו ענקיות ושטוחות

Reply
קרן אגם פברואר 27, 2021 at 10:02 pm

שטוחות זה לא אחלה? הן היו גדולות מדי? אולי חום תנור שלך היה גבוהה מדי

Reply
רנה נובמבר 16, 2020 at 11:55 pm

האם לחולי סכרת אפשר להשתמש בכמו סוכר

Reply
קרן אגם נובמבר 17, 2020 at 6:56 am

אני מניחה שאין שום בעיה

Reply
מור נובמבר 17, 2020 at 1:40 am

האם אפשר להמיר את הקמח בקמח שקדים?

Reply
קרן אגם נובמבר 17, 2020 at 6:55 am

העוגיות לא יחזיקו רק עם קמח שקדים אפשר לנסות לשלב בכמות לא גדולה במקום קמח רגיל אבל לא ב 100%

Reply
דליה נובמבר 17, 2020 at 9:12 am

האם אפשר להשתמש ברסק תפוחים במקום חמאת שקדים?

Reply
קרן אגם נובמבר 17, 2020 at 2:15 pm

לא ניסיתי מוזמנת לנסות ולספר לנו איך יצא

Reply
אביה נובמבר 17, 2020 at 2:05 pm

היי קרן!
הכנתי והבצק יצא לי לא אחיד ומתפורר:/
מה יכולה להיות הסיבה?

Reply
קרן אגם נובמבר 17, 2020 at 2:11 pm

שחסר לו שומן אולי, פשוט להוסיף עד שמתאחד

Reply
סמדו נובמבר 17, 2020 at 4:02 pm

ברגע האמת גיליתי שאחד המתבגרים חיסל את השוקולד צ'יפס שהיה בבית. לא ויתרתי וריסקתי שוקולד מריר. אף אחד לא התלונן…. יצא מעולה. מי בכלל מצליח לחכות שיצטנן . תודה קרן!!!

Reply
בר אוקטובר 3, 2021 at 4:16 pm

היי קרן
העוגיות השתטחו ממש. אם אני אכניס את העיסה למקרר לפני הכניסה לתנור זה ימנע מהן להשתטח ככה?
ועוד שאלה, העוגיות יצאו מתוקות קצת לטעמי. כמה סוכר ניתן להוריד מבלי לפגוע במרקם? אשמח לתשובה תודה

Reply
רחלי ברג'ורט נובמבר 17, 2020 at 8:43 pm

לא, את הורסת! איזו אמא כייפית את! ממש תענוג לקרוא אותך.
אכין ולו רק כי הגזמנו עם כמויות החמאה פה בבית לאחרונה!

Reply
קרן אגם נובמבר 18, 2020 at 1:28 pm

תודה רחלי!

Reply
אור נובמבר 18, 2020 at 1:19 pm

היי קרן
האם אפשר להוריד את כמות הסוכר? האם אפשר להוריד את כמות השוקולד?

Reply
קרן אגם נובמבר 18, 2020 at 1:26 pm

אני לא ממליצה לעשות שינוי בכלל בכמות הסוכר, אפשר להוריד מעט מכמות השוקולד

Reply
דפנה נובמבר 21, 2020 at 6:40 pm

תודה רבה קרן!!! הטבעוני שלי התמוגג בזכותך!!! העוגיות האלה הצטרפו למתכון המהמם של עוגיות שוקולד מושלגות שנשלחות לצבא באופן קבע

Reply
קרן אגם נובמבר 21, 2020 at 8:59 pm

שמחתי לשמוע

Reply
נורית פינלי נובמבר 22, 2020 at 12:54 pm

היי קרן אור שכמותך …מה כמות החמאה שצריך להוסיף

Reply
קרן אגם נובמבר 22, 2020 at 2:55 pm

במקום ממרח שקדים ארבע כפות

Reply
ענבל פייפל נובמבר 26, 2020 at 2:29 pm

הכנתי הבוקר ויצא מוששש!
תודה!

Reply
נטלי יוני 20, 2021 at 10:08 pm

אפשר להקפיא אחרי אפייה?

Reply
קרן אגם יוני 20, 2021 at 10:28 pm

בטח

Reply
Omer דצמבר 19, 2020 at 12:09 pm

היי, תודה על המתכון!! 🙂
אפשר במקום חמאת שקדים, חמאת קוקוס?

Reply
קרן אגם דצמבר 19, 2020 at 2:17 pm

מניחה שכן

Reply
לאל דצמבר 20, 2020 at 6:30 pm

לא כתבתי, אבל מאז שפרסמת מכינה כמעט פעמיים בשבוע (בכל זאת מנסה להגביל כאן את המתוק), הבן שלי מתעורר ב 5:30 ואומר לי שכבר אכל מהעוגיות לפני שאראה ואגיד לו "לא, כל כך הרבה…/ על הבוקר". אני מכינה עם חמאת אגוזי לוז ושוקלד 70% קקאו. שלמוווווווש!
תודה על עוד עוגיות זריזות, קלות וטעימות בטירוף!

Reply
יערה דצמבר 30, 2020 at 11:26 am

הסוף כל כך מצחיק

Reply
תומר דצמבר 30, 2020 at 5:26 pm

אפשר ךעשוץ שילוב שך זה עם העוגיות פקאן המלוח (חמאה חומה) שלך? אולי גם/או ביייגלה? אוהבים את השילוב מתוק מלוח

Reply
קרן אגם דצמבר 31, 2020 at 3:15 pm

בטח, אפשר להמיר לחמאה חומה ולהוסיף בייגלה מלוח

Reply
‪maayan zimerman ינואר 5, 2021 at 8:45 am

האם אפשר קמח כוסמין במקום לבן?

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2021 at 1:09 pm

כן כוסמין לבן או חצי חצי עם מלא

Reply
נוי ינואר 8, 2021 at 10:16 am

היי קרן מתכון קליל, מהמם וטעים!
נראה לך שאפשרי לאותה הבלילה להוסיף קקאו ולמלא במטבעות שוקולד ולהפוך לעוגיות אמסטרדם? תודה!

Reply
קרן אגם ינואר 8, 2021 at 11:22 am

אפשר הכל בחיים האלו !

Reply
נוי ינואר 8, 2021 at 11:44 am

מושלם אנסה 🙂 הקקאו יהפוך את הבלילה לדחוסה יותר ואצטרך להוריד קמח או שאין קשר?

Reply
קרן אגם ינואר 8, 2021 at 1:39 pm

אםפשר אחד על חשבון השני ואם ז כמות קטנה זה לא משמעותי

Reply
נוי ינואר 8, 2021 at 5:50 pm

תודה רבה!

Reply
בר אוקטובר 3, 2021 at 4:18 pm

היי קרן
העוגיות השתטחו ממש. אם אני אכניס את העיסה למקרר לפני הכניסה לתנור זה ימנע מהן להשתטח ככה?
ועוד שאלה, העוגיות יצאו מתוקות קצת לטעמי. כמה סוכר ניתן להוריד מבלי לפגוע במרקם? אשמח לתשובה תודה

Reply
קרן אגם אוקטובר 4, 2021 at 6:49 am

לא ממליצה להפחית בסוכר כי זה באמת יפגום במרקם
מקסימום 2-3 כפות
נסי להכניס למקרר לפני אפייה אבל הן באמת לא אמורות
להשטתח

Reply
מיכל ינואר 17, 2021 at 11:59 pm

הכנתי היום פעם ראשונה. ללא פקאן ויצא מעולה. תודה!
באמת חשוב לא לאפות יותר מ10 דקות.

Reply
מיה ינואר 21, 2021 at 2:19 pm

מתכון מעולה! עשיתי עם חמאת שקדים ועם חמאת בוטנים ויוצא מושלם.. רק צריך עוד קצת מים במתכון כדי שהמרקם יהיה יותר נוח לעבודה וגם הם משתטחות ככה באפייה קצת

Reply
Noga פברואר 2, 2021 at 10:51 am

עוגיות באמת מדהימות .
יוצאות נהדר גם עם קמח כוסמין מלא! 🙂
כייף אדיר שהן גם טבעוניות!
תודה רבה קרן

Reply
Moriya מאי 4, 2022 at 6:47 am

אין דברים כאלה. המתכון הקבוע בבית

Reply
קרן אגם מאי 5, 2022 at 3:12 pm

איזה כייף, גם אצלנו

Reply
LIAN פברואר 8, 2021 at 5:19 pm

היי, האם אפשר להמיר את הקמח בקמח טף/ סויה ?

Reply
קרן אגם פברואר 8, 2021 at 7:00 pm

לא עובדת עם הקמחים האלו אז לא ככ יודעת להמליץ

Reply
מאי פברואר 21, 2021 at 3:44 pm

אפשר לכדרר לכדורים, להקפיא ולאפות כמה זמן אחרי?

Reply
קרן אגם פברואר 21, 2021 at 9:11 pm

בטח!

Reply
נועה מרץ 14, 2021 at 12:13 pm

במה אפשר להחליף את החמאת שקדים? אין לי…

Reply
קרן אגם מרץ 17, 2021 at 7:33 am

כתוב למטה את כל האופציות להמרה, גם טחינה אפשרי או חמאה רגילה

Reply
Gal Shteinberg מרץ 18, 2021 at 9:34 pm

תודה רבה לך!!
הכנתי כמות כפולה לפריסה הצבאית והכל נגמר וכולן כולן התלהבו ובקשו את המתכון באותו הרגע!

Reply
קרן אגם מרץ 19, 2021 at 8:22 am

איזה משמח תודה

Reply
לאה מאי 11, 2021 at 3:43 pm

מכינה עכשיו בפעם השלישית, פשוט מושלמות 🙂
תודה!

Reply
קרן אגם מאי 11, 2021 at 4:51 pm

כמה שזה משמח תודה לאה

Reply
אפי מאי 20, 2021 at 10:19 pm

הכנתי! קל ומושלם!!
כמה שינויים שלי –
שמתי רק 100 גרם סוכר חום בלי סוכר לבן, המרתי שמן קנולה בשמן קוקוס ושמתי שקדים במקום פקאנים.

תודה 🙂

Reply
קרן אגם מאי 21, 2021 at 7:12 am

תודה אפי אלופה

Reply
קרין יולי 11, 2021 at 2:41 pm

מה התפקיד של סוכר חום כהה? מה מיוחד בו לעוגיות ולא בסוכר חום רגיל למשל

Reply
קרן אגם יולי 12, 2021 at 2:11 pm

מתקרמל יותר

Reply
נטלי יולי 21, 2021 at 12:13 am

אפשר להחליף את הסוכר הלבן בחום בהיר?

Reply
קרן אגם יולי 21, 2021 at 7:11 am

אפשר כן

Reply
עדי ספטמבר 7, 2021 at 6:59 pm

כבר כתבתי לך בעבר וכותבת לך שוב שאני ממש מעריכה את המתכונים הטבעוניים שלך. תודה רבה! העוגיות מאוד טעימות (שמתי חמאת בוטנים במקום חמאת שקדים).

Reply
קרן אגם ספטמבר 7, 2021 at 9:09 pm

אני ממש אשתדל יותר עם הטבעוניים מבטיחה 🙂

Reply
שירה יולי 30, 2021 at 8:52 am

האם אפשר להזמין שמן בשמן זית?

Reply
גלי נובמבר 1, 2021 at 9:28 am

היי קרן המהממת,
האם אפשר להכין את הבצק מראש, לשמור במקרר כמה שעות ורק אז לאפות?
או שבגלל שהסודה מתחילה להגיב עם הנוזלים כדאי לאפות מייד?
תודה, גלי

Reply
קרן אגם נובמבר 1, 2021 at 4:23 pm

אפשר לשמור במקרר, לא ממליצה יותר מכמה שעות בודדות

Reply
גפן ינואר 30, 2022 at 12:12 pm

מתכון מדהים!
הכנתי 45 עוגיות לאירוח והן נזללו ברגע, לא היה אפשר להפסיק לאכול.
ועוד טבעוני!
בטוחה שאכין את העוגיות האלה עוד פעמים רבות.
איכשהו אצלי היו מוכנות אחרי חצי שעה בתנור, על 175 מעלות.
המון תודה על המתכון!

Reply
Liat יוני 13, 2022 at 11:52 am

תודה על המתכון המדהים. פשוט מעולה! אני מכינה עם טחינה וכוס אחת של קמח ממירה ל-3/4 קמח משיבולת שועל ורבע קמח חומוס.

Reply
קרן אגם יוני 13, 2022 at 12:33 pm

תודה ליאת

Reply
דניאלוש יולי 10, 2022 at 3:20 pm

מחפשת המון זמן מתכון לעוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות שוות שלא זקוקות ליממה במקפיא, והן פשוט מושלמות! הכנתי עם חמאת בוטנים במקום הטחינה ובזקתי קצת מלח גס מעל, יצאו קריספיות מבחוץ ״וצ׳ואיות״ כאלו מבפנים כמו שצריך, לא מתוקות מדי עם טעם ריסס מהמם שגם נמנעי חמאת הבוטנים אהבו, תודה!

Reply
קרן אגם יולי 12, 2022 at 4:44 pm

תןדה דניאל יש

Reply
Natan אוקטובר 1, 2022 at 7:31 pm

הכנתי, יצאו מדהימות.
תודה על המתכון המושלם.

Reply
קרן אגם אוקטובר 1, 2022 at 7:53 pm

תודה נתן

Reply
אסתר אוקטובר 4, 2022 at 2:10 pm

עוגיות מעולות ממש. אחלה מתכון

Reply
Dorit אוקטובר 14, 2022 at 11:01 pm

Hi Keren! Thanks for your amazing recipes! I made these cookies with gluten free flour, and they came out great!!!!

Reply
קרן אגם אוקטובר 15, 2022 at 8:40 am

תודה רבה דורית על השיתוף

Reply
דורית דצמבר 24, 2022 at 7:30 pm

פשוט נפלא!!! לא להאמין ממתכון כל כך פשוט.. נחטפו
הוספתי קוקוס וקמח שקדים. במקום חמאת שקדים. והשתמשתי בקמח כוסמין לבן.

Reply
קרן אגם דצמבר 25, 2022 at 12:11 pm

תודההההה

Reply
שירה ינואר 21, 2023 at 3:28 pm

הבצק לא התגבש לי, נשאר פירורי, הוספתי מלא חמאת שקדים מה שלא מאוד עזר. עברתי על כל המתכון, לא השמטתי כלום. מה זה יכול להיות?…
)בסוף אפיתי בתבנית, יצא טעים ממש)

Reply
קרן אגם ינואר 22, 2023 at 12:48 pm

אני לא ככ יודעת למה לא התגבש, ךהבא תויספי עוד שמן או טחינה. משהו שידביק

Reply
גל אפריל 15, 2023 at 5:28 pm

הכנתי לצד הטבעוני במשפחה – הכנתי את העוגיות גם כמו במתכון וגם עם החלפת רבע כוס קמח בקקאו ליצירת עוגיות שוקולד שוקולד. העוגיות יצאו מדהים. כולם טרפו אותם – טבעונים ולא טבעונים. תודה!

Reply
קרן אגם אפריל 16, 2023 at 1:00 am

תודה גל

Reply
ענבר מאי 5, 2023 at 11:50 am

היי קרן
עכשיו הכנתי נגלה שהוספתי לה בערך כפית אבקת אפייה , ויצא נהדר !
אחרי שבפעם הקודמת הכנתי בדיוק כמו במתכון , והעוגיות לא נאפו לי מספיק…
יכול להיות שחסר במתכון אבקת אפייה?

Reply
קרן אגם מאי 6, 2023 at 7:45 am

הי ענבר, לא חסר, אבל אם הוספת ועבד לך אז נהדר

Reply
רונה רביב נובמבר 3, 2023 at 6:53 am

הי קרן יקרה
סיפרת בסרטון על פיסטוק
במקום מה הכנסת פיסטוק לעוגיות? או בתוספת?
תודה

Reply
קרן אגם נובמבר 4, 2023 at 7:53 am

במקום חמאת שקדים מחית פיסטוק

Reply
שבי ינואר 10, 2024 at 9:51 am

הי קרן, כרגיל מתכון טעים בטירוף 😉
אבל העוגיות השתטחו, מה הסיבה לזה? ההחלפות היחידות שעשיתי היו שימוש בקמח כוסמין לבן ובשמן חמניות, אבל בדר״כ אלו החלפות הגיוניות. חוץ מזה עשיתי אחד לאחד. טעמות מאוד אבל רציתי קצת נפח.. תודה!

Reply
קרן אגם ינואר 10, 2024 at 5:37 pm

האמ שנאי לא יודעת מדוע השתטחו לך , נסי עם סוג אחר של שמן אולי יעזור

Reply
אילה ינואר 26, 2024 at 1:47 pm

עוגיות מושלמותתת!!!
הכנתי כבר כל כך הרבה פעמים שאמרתי לעצמי שזה כבר לא סבבה לא להשאיר תגובה. אז המון תודה על המתכון המושלם הזה 3>

Reply
קרן אגם ינואר 26, 2024 at 4:21 pm

תודה אילה

Reply
אילה ינואר 26, 2024 at 1:46 pm

עוגיות מושלמותתת!!
הכנתי כבר כל כך הרבה פעמים שאמרתי לעצמי שזה כבר לא סבבה לא להשאיר תגובה. אז המון תודה על המתכון המושלם הזה 3>

Reply

Leave a Comment