img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פסח

עוגת גבינה עם תחתית טורט שקדים וג׳לי תות (לפסח)

מרץ 15, 2021 | 124 תגובות

img

124 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2021 בשעה 15:55

היי קרן, האם ממירים את קמח תפוחי האדמה לקמח לבן באותה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:03 am

כן ציינתי גם בסוף המתכון למטה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:08 am

כן

השב
User Avatar
אילנה
מרץ 23, 2021 at 8:49 am

אני צריכה לנסוע עם העוגה שעה. האם כדאי להרכיב את הג'לי והתותים לפני ההגשה? או שלא יקרה לזה כלום במהלך הנסיעה?

השב
User Avatar
Daniel ohana
מרץ 25, 2021 at 4:35 pm

היי קרן אפשר להשתמש ברינג 20.3cmx6.9cm?

השב
User Avatar
Or
מרץ 26, 2021 at 7:22 pm

היי קרן וחג שמח:) שאלה לגבי הקרם: מקציפים שמנת וכו עד יציבה. ואז כתבת שמכניסים את הפודינג וטורפים מה הכוונה? המשך הקצפה במיקסר..? תודה מראש! וכל טוב

השב
User Avatar
Zemi
מרץ 26, 2021 at 10:54 pm

האם אפשר להמיר את קמח תפוחי אדמה בקמח שקדים?

השב
User Avatar
נטלי
מרץ 20, 2021 at 5:04 pm

היי קרן,שאילה קטנה לגבי ההקפאה. רשום שצריך להכניס למקפיא,אבל גם אחרי שלב התותים? גם התותים וגם הג'לי אמורים לשרוד טוב את ההקפאה ולא יהיו נוזלים אחרי זה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2021 at 5:42 pm

להכניס למקפיא לפני התותים

השב
User Avatar
טלי
פברואר 18, 2024 at 5:41 pm

האם היא נשארת יציבה גם כשאין בה גלטין או שוקולד לבן לייצוב?

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2021 בשעה 16:08

עם הגל׳י עליה היא חוזרת שוב לפריזר? תודההה

השב
User Avatar
ספיר
מרץ 15, 2021 at 4:34 pm

אפשר לוותר על הקמח שקדים? אולי במקום זה להוסיף עוד קמח תפו"א?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:05 am

אפשר אבל חבל לדעתי בלי הקמח שקדים היא תצא דחוסה מעט

השב
User Avatar
יורם שרייבר
מרץ 16, 2021 at 4:30 pm

בסופו של דבר העוגה לא יציבה וקשה לחתוך פרוסות יפות

השב
User Avatar
אילנה
מרץ 15, 2021 at 7:06 pm

העוגה נכנסת עם התותים להג׳לי למקפיא? אז אפשר להכין כמה ימים לפני פסח?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:02 am

סליחה היתה טעות במתכון, את העוגה מקפיאים ומוציאים מספר שעות לפני הגשה ואז מצפים בתותים וג׳לי, תוקן גם במתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:08 am

תיקנתי במתכון, אחרי הקפאה מצפים בתותים וגלי ואז למקרר

השב
User Avatar
בקי
מרץ 20, 2021 at 1:29 pm

היי איך אני מגדילה ל 24 או 26?

השב
User Avatar
iye
מרץ 25, 2021 at 11:34 am

למה להקפיא בכלל את העוגה? זה ממש נחוץ? אין לי בפריזר מקום.

השב
User Avatar
יעל רשף
מרץ 26, 2021 at 6:09 am

היי קרן.... ברשימת המצרכים לגבינה...את רושמת כוס אבקת סוכר. במתכון עצמו את מכניסה את הסוכר הלבן... אז מה בעצם מומלץ כאן? י.ר.

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2021 at 7:20 am

תיקנתי לאבקת סוכר תודה

השב
User Avatar
Orly Elbaz
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2021 בשעה 17:21

לפריזר ללילה שלם או במקרר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:02 am

המתכון תוקן, פריזר לילה שלם לפני התותים ןהג׳לי

השב
User Avatar
Chen
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2021 בשעה 18:12

תודה רבה קרן על עוד מתכון מוש!!!! במקום קמח תפוח אדמה אפשר לשים עוד קמח שקדים? או יש תחליף אחר לקמח תפוח אדמה? (גרה בחול ואין להשיג פה...)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:05 am

אפשר עוד קמח שקדים ואולי כף קורנפלור אני לא בטוחה שהיא תחזיק מעמד בלי מייצב בכלל

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2021 בשעה 20:52

שופכים את הג'לי רותח?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:01 am

כן רותח

השב
User Avatar
ענבל
מרץ 23, 2021 at 9:33 pm

היי קרן אפשר להשתמש בתבנית חד פעמית????

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 24, 2021 at 12:24 pm

ברור

השב
User Avatar
דניאל
מרץ 26, 2021 at 2:11 pm

היי, כמה קורנפלור לשים במידה ואני מחליפה את קמח תפוחי האדמה בקורנפלור? אותה כמות? תודה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2021 at 4:26 pm

אותה כמות

השב
User Avatar
רקפת
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2021 בשעה 22:15

האם אפשר לעשות את התחתית רק מקמח שקדים ?

השב
User Avatar
Yuval
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2021 בשעה 00:35

אפשר להחליף את הקמח תפוח אדמה במשהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:06 am

קורנפלור

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2021 בשעה 02:39

היי! העוגה נראית מהמם כמו כל המתכונים שלך! רציתי לשאול אם אני יכולה להשתמש בקורנפלור במקום קמח תפ״א בבסיס העוגה. האם זה בעצם אותו הדבר? תודה!!

השב
User Avatar
מיטל
מרץ 26, 2021 at 11:58 am

היי קרנונה אלופה, אפשרי במקום קמח תפוחי אדמה להמיר בקורנפלור, ואם כן מהן המידות המדוייקות בהמרה? תודה מראש

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2021 at 1:01 pm

המידות שוות להמרה

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2021 בשעה 07:08

היי קודם כל את נהדרת במתכונים פשוטים שכל אחת יכולה להכין . האם יש גרסה פרווה ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:01 am

זו עוגת גבינה סורי

השב
User Avatar
gavriela isaac
מרץ 21, 2021 at 12:39 pm

תודה על המתכון! נראה לי הולכת לנסות אותה לחג, נראת יאמי , חג שמח

השב
User Avatar
Noga
מרץ 24, 2021 at 5:25 pm

היי במקום קמח תפוחי אדמה, יעבוד עם קמח תמי?

השב
User Avatar
Shiran
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2021 בשעה 08:06

הייי אפשר להמיר קמח תפוא בקרונפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 9:06 pm

אפשר

השב
User Avatar
הגרה
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2021 בשעה 09:52

היי קרן, קודם כל - תודה על המתכון! :) רציתי לשאול מה גובה הרינג בו השתמשת ובאיזו תחתית את משתמשת בזמן האפייה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 9:06 pm

זה רינג גבוה לא מדדתי אנסה למדוד מחר, השתמשתי בתחתית של תבנית פאי 26 מתפרקת

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2021 בשעה 10:59

יש לך רעיון איך מוותרים על הביצים בבצק? הבן שלי אלרגי..

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 9:06 pm

נסי להמיר ביצים ברסק תפוחים

השב
User Avatar
אסתר מיכאלשוילי
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2021 בשעה 18:36

סליחה על השאלה אך מה זה מחית וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 9:05 pm

מחית מרוכזת של וניל עם הגרגירים אבל אפשר להמיר לתמצית וניל

השב
User Avatar
אסתר
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2021 בשעה 19:06

האם אפשר להמיר את מחית הוניל בתמצית וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 9:04 pm

בטח

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2021 בשעה 15:30

היי, אפשר להקפיא ליומיים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 18, 2021 at 3:30 pm

כן רק להוציא בזמן שיפשיר במקרר

השב
User Avatar
תמר
מרץ 18, 2021 at 9:09 pm

תודה :) וכמה זמן היא מחזיקה במקרר לאחר ההפשרה?

השב
User Avatar
טל
יוני 24, 2022 at 2:22 pm

היי, האם יש תחליף לשמנת החמוצה בבסיס של העוגה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2022 at 3:30 pm

גבינה לבנה או יוגורט

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2021 בשעה 15:35

מתה להכין אותה! אז אחרי ההקפאה והציפוי בתותים וג'לי יש לשמור אותה במקרר? היא תחזיק מעמד במקרר במרקם יציב איזה יומיים עד שתתחסל? חולה על הבלוג שלך, הכל תמיד מצליח לי :) תודה וחג שמח!

השב
User Avatar
Rotem
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2021 בשעה 14:54

אפשר 500 גרם גבינת שמנת ו 250 גרם גבינה לבנה? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 18, 2021 at 3:30 pm

אפשרי

השב
User Avatar
איילת
מרץ 20, 2023 at 3:21 pm

אפשר מסקרפונה במקום גבינת שמנת? אפשר לשים נפאז׳ במקום ג׳לי?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2023 at 1:51 pm

אפשר שניהם

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2021 בשעה 17:37

היי רציתי לדעת במה אפשר להחליף את הגבינה לבנה ושלא יצא כבד מידיי (גרה בחול ואין שום דבר שדומה לזה פה לצערי)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2021 at 8:25 am

בגלל ההקצפה של השמנת גם גבינת שמנת לא תהיה כבדה מדי

השב
User Avatar
יעל
מרץ 20, 2021 at 6:23 am

היי לכן הגרות בחו"ל..... כמוני - פטנט לא נורמלי שמחליף את הגבינה הישראלית - גריק יוגורט ...המרקם הוא ממש של גבינה לבנה - מ ע ו ל ה תודה לך קרן אגם האגדית !!!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2021 at 3:24 pm

תודה על הטיפ יעל יקרה, חג שמח

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2021 בשעה 10:47

תודה על מתכונים נהדרים. אפשר להכין אותה ברינגים אישיים? חג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2021 at 3:24 pm

בוודאי

השב
User Avatar
גיל
מרץ 24, 2021 at 10:52 am

היי קרן, אם אני צריכה לשנע את העוגה בנסיעה של שעתיים מה היית ממליצה- להכין הכל (גם את הג׳לי) להקפיא יום שלם ואז לשנע.. או את הג׳לי לעשות אצל המארחים לקראת הארוחה?

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2021 בשעה 23:45

אפשר להשאיר במקפיא יומיים שלושה ואז להוסיף את התותים והג׳לי? מנסה לייעל את ההתארגנות לסדר ולהכין מראש :-)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2021 at 7:01 am

יומיים שלושה במקפיא כן

השב
User Avatar
שי רביבו
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2021 בשעה 09:20

למאותגרי משקל המטבח שבינינו... כמה זה 50 גרם קמח שקדים ו-60 גרם קמח תפו״א בכוסות? תודה! ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2021 at 10:36 am

1/2 כוס קמח שקדים ו 1/2 כוס קמח תפא

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2021 בשעה 18:44

העוגה מעולה! עשיתי בדיוק לפני ההוראות , כולל הקפאה של לילה שלם לפני התותים והג׳לי אבל היא היא מאבדת יציבות במקרר לאחר מכן. האם אפשר להוסיף ג׳לטין? ואם כן, כמה? תודה רבה;)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 11:05 am

סליחה על האיור בתשובה, מניחה ש 10 גר׳ ג׳לטין

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2021 בשעה 12:40

היי קרן, תודה על בלוג מהמם, כל מתכון בול. האם התותים והג'לי ברי הקפאה? כלומר אם אני מכינה את התחתית והגבינה יומיים מראש, באיזה שלב לפני הגשה עדיף להכין את הג'לי והתות? והאם עדיף אחכ להשיבם להקפאה או להחזירם למקרר , וכמה זמן הם יכולים להיות במקרר לפני הגשה? (כדי למנוע התמוטטות :)) תודה

השב
User Avatar
תמה
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2021 בשעה 17:51

היי קרן, העוגה חייבת הקפאה? אפשר להכין בחמישי בלילה ולקרר במקרר במקום במקפיא עד שבת בערב?

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2021 בשעה 22:45

כמה זה נורא אם אני אשתמש בגבינה לבנה 5% ולא 9%? (בנוסף לגבינת שמנת והשמנת החמוצה כמובן).. אני פשוט גרה בארה״ב ומצאתי פה בסופר רק 5% לתחליף לגבינת הלבנה.. לא 9%.. תודה!! :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 9:45 am

ממש לא נורא

השב
User Avatar
נועה
מרץ 31, 2021 at 6:33 pm

היי קרן, המתכונים שלך מושלמים כיף לעקוב אחרייך באינסטגרם! האם ניתן להמיר את גבינת השמנת בשמנת חמוצה? תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2021 at 8:31 pm

תודה נועה העוגה לא תהיה יציבה בלי גבינת שמנת

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 07:04

אם אני רוצה להעביר לתבנית אינגליש קייק, אפשר להפוך את זה לשתי תבניות? (כן, אני אולי אשבית את שמחת העוגות, אבל יהיה יותר קל להעביר)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 9:44 am

אפשרי לגמרי

השב
User Avatar
Yarin
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2021 בשעה 20:31

אפשר בתבנית עגולה 20?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2021 at 7:24 am

אם היא גבוה אז כן אחרת הבלילה תהיה גדולה מדי

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2021 בשעה 14:42

היי, אם אני עושה בתבנית 24 צריך להגדיל כמויות? ואם כן בכמה? תודה ושיהיה לך חג מקסים!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2021 at 4:26 pm

לא הייתי מכפילה רק לוקחת בחשבון שתצא מעט נמוכה יותר

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2021 בשעה 16:26

כמה זה 50 גר שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2021 at 7:17 pm

1/2 כוס

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2021 בשעה 20:46

היי, בשלב הקצפת השמנת המתוקה, יכול להיות שהתבלבלת בין אבקת הסוכר והאינסטנט? ההקצפה לא אמורה להיות גם עם האינסטנט? כתוב שמקציפים עם אבקת סוכר ואת האינסטנט רק טורפים פנימה. אולי לא הבנתי נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2021 at 7:55 am

אפשר ככה או ככה לא התבלבלתי

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2021 בשעה 08:18

העוגה נראית נפלא! אנסה עוד היום. אם לא אוכלים את כל העוגה - היא תחזיק מעמד גם ליום- יומיים הבאים? היא לא תקרוס לתוך עצמה? והאם בפריזר? במקרר? תודה וחג שמח!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2021 at 8:57 am

בתוך תבנית במקרר לא יקרה לה כלום

השב
User Avatar
גיתית
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2021 בשעה 09:19

הכנתי והיא מושלממממממת

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2021 at 10:23 pm

תודהההה

השב
User Avatar
גליה
starstarstarstarstar
מאי 14, 2021 בשעה 08:41

הי קרן העוגה מעולה!!! הכנתי אותה לפסח וכולם ממש נהנו ממנה כולל הצליאקית החמודה שלנו אני רוצה להכין אותה שוב לשבועות אבל לא מוצאת תותים.. מה אפשר לשים במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2021 at 4:36 pm

פירות יער או מנגו או אפרסקים שזיפים ענבים וגוו

השב
User Avatar
גליה
starstarstarstarstar
מאי 14, 2021 בשעה 22:55

תודה רבה!

השב
User Avatar
צליל
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2022 בשעה 19:23

היי קרן, אני ממש רוצה להכין את העוגה וקצת חוששת בגלל שכתבת שהיא לא עמידה. אם אני מכינה אותה היום, שמה במקפיא עד מחר קצת לפניי כניסת שבת, ואז מכינה את הג'לי ושמה במקרר. היא לא תחזיק מעמד עד לשבת -ראשון במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2022 at 8:35 pm

תשאירי בתבנית ברור שהיא תהיה עמידה בתבנית

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2022 בשעה 13:49

היי קרן, האם ניתן להחליף את קמח תפוא בקמח לעוגות של פסח? (דק מאוד) ואם כן,האם באותה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2022 at 3:01 pm

כן בטח שאפשר באותה הכמות

השב
User Avatar
‪לילך
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2022 בשעה 09:47

היי קרן, נראית מדהימה אני מעוניינת להכין אותה מראש לארוחת שישי, האם אני יכולה להכין ברביעי בערב ולהקפיא אותה עד שישי אחר הצהריים ואז לעשות את שלב התותים/ג׳לי? אם אני מבינה נכון, כדאי לעשות את השלב הזה כשעתיים שלוש לפני שאוכלים ואז פשוט לתת לה לשבת במקרר

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2022 at 10:34 am

ממליצה להפשיר יותר משלוש שעות, הרבה יותר, במקרר ועליה את הג׳לי תות מתי שתרצי

השב
User Avatar
‪לילך
אפריל 24, 2022 at 11:16 am

יצאה מושלמת, הפשרתי אותה בערך מ12 בצהריים ועדיין הייתה מעט קופאה בסביבות 21:30, אבל זה היה בול במידה - תודה רבה על מתכון מדהים

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2022 בשעה 10:40

מעולה - אעביר אותה בבוקר יום שישי למקרר, תודה!

השב
User Avatar
איה בויראת
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2022 בשעה 11:21

נראה מדהים! איזה סוג מיקסר את משתמשת? ממליצה על מוצר ספיציפי שמתאים לעוגות ולמאפים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2022 at 4:59 pm

עובדת עם דאבו מוזמנת להציץ בקבוצת הפייסבוק שלי נשואות למאפייה יש שם פוסט נעוץ על מיקסרים עם קוד הנחה ולינקים

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img