img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

עוגת משמשים בחושה עם קרם פטיסייר

מאי 13, 2020 | 137 תגובות

img

137 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
עלמה
starstarstarstarstar
מאי 13, 2020 בשעה 10:02

היי קרן אפשר להכין עם נקטרינות?

השב
User Avatar
ש.ג.
מאי 14, 2020 at 6:06 pm

אם לא אמצא קרם פטסייר מוכן יש מתכון שאוכל להכין לבד? אפשר מישמשים מקופסת שימורים? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 10:37 pm

אפשר להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל , ואפשר להכין פטיסייר לבד יש מלא מתכונים ברשת

השב
User Avatar
נועה שפי
מאי 23, 2020 at 3:13 pm

הי, עוגה מעולה! חשבתי להמיר את הכמות לשתי תבניות של אינגליש קייק, הכמות תספיק? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2020 at 3:35 pm

אפשרי לגמרי

השב
User Avatar
רוני
מאי 26, 2020 at 3:33 am

הי קרן, האם אפשר להכין את עוגת המימשים בלי להקציף את הביצים? למי שאין מיקסר,,? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 7:21 am

הי רוני אפשר לטרוף עם מטרפה בקערה כמה דק

השב
User Avatar
יהודה
יוני 2, 2021 at 6:04 am

איך עושים את זה לא חלבי אלא פרווה ?

השב
User Avatar
יעלי
יוני 12, 2020 at 11:31 am

קרן תודה על המתכון! יצא מושלם!! בתבנית 24 באמת, דווקא עלה יפה, החלפתי חצי שמן בשמן זית ושליש קמח לקוסמין - לא מורגש בכלל וטעייייםםםםםם!! אממה, אחריי 45 דק העוגה לא היתה מוכנה.. לקח משהו כמו שעה ועשרים את יודעת אולי למה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2020 at 3:07 pm

תלוי בתבנית ובעוד כמה גורמים כולל התנור העיקר שיצאה טעים

השב
User Avatar
הילה רבה נפתלי
יוני 8, 2023 at 9:38 am

הי קרן, נראה מתכון מעולה! מתחשק להחליף את השמן בחמאה כדי להעמיק את הטעם, מה דעתך?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2023 at 5:53 pm

אפשר בהחלט

השב
User Avatar
אביבה
יוני 27, 2024 at 10:41 am

העוגה מטורפת.עשיתי עם משמשים,אבל לדעתי אפשר גם בלי פירות היא נהדרת כמו שהיא,עסיסית וטובה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 28, 2024 at 4:10 pm

תודה אביבה

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
מאי 13, 2020 בשעה 18:46

היי אפשר להחליף לשמן זית ולקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2020 at 9:56 pm

שמן זית אין בעיה, עדיף טעם עדין, כוסמין מלא? הייתי ממירה רק 50%

השב
User Avatar
הגר
מאי 21, 2020 at 9:10 am

היי, אפשר לשים תפוחים במקום משמשים? והאם יש צורך לבשלם לפני? תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2020 at 3:27 pm

אפשר אין צורך לבשל

השב
User Avatar
כרמית
מאי 28, 2020 at 8:47 am

היי קרן אפשר להשתמש במשמשים משימורים ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 9:38 am

בטח

השב
User Avatar
Hagar
יוני 20, 2022 at 10:45 am

הכנתי היום עם שמנת מתוקה ופודינג וניל ותותים ויצא מושלםםםםם. תודה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 08:39

שלום. אם אני מעוניינת להכין קרם פטסייר בעצמי איך אני מכינה ומה הכמויות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 8:54 am

הי מירב אין אצלי קרם פטיסייר בבלוג אבל יש המון בגוגל

השב
User Avatar
תמי
יוני 15, 2020 at 5:11 pm

גם אחרי שעה,העוגה לא נאפית במרכז...

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2020 at 6:01 pm

סבלנות, יש תנורים שבהם לוקח יותר זמן, או שהפירות מגירים יותר נוזלים, ובמקרר היא בטוח תתייצב אחכ

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 11:18

היי, אם אני משתמשת באפרסקים, מה תהיה הכמות? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 12:46 pm

תלוי בגודל שלהם....

השב
User Avatar
שיר שחר
יוני 3, 2022 at 4:47 pm

אפיתי 40 דקות והקיסם יצא לח כמעט יבש. כשפתחתי אותה כל התחתית כמעט רטובה ולא ברור לי אם זה מהמשמשים המגירים נוזלים או מזה שהיא לא אפויה מספיק

השב
User Avatar
רנה
מאי 16, 2020 at 8:41 am

אפשר להחליף המשמשים בתותים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 9:39 am

בטח

השב
User Avatar
אורטל
יוני 11, 2020 at 5:10 pm

אפשר להחליף את הקרם פטיסייר לריקוטה 5 אחוז?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2020 at 5:26 pm

כן אין בעיה הייתי מוסיפה כמה כפות פודינג וניל

השב
User Avatar
יעל אלעזר
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 12:17

קמח כוסמין לבן אפשרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 12:46 pm

כן

השב
User Avatar
אתי
יוני 3, 2021 at 11:05 am

יצא מעולה, תודה רבה 3> בעלי אמר שיצא דומה לעוגה הבחושה עם התותים והשקדים בלי לדעת ששתי העוגות שלך :)

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 12:26

היי קרן יש תחליף לקרם פטיסיייר ? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 12:45 pm

אפשר להכין בבית לבד, יש מלא מתכונים בגוגל או להמיר בשמנת מתוקה מוקצפת עם 1/4 כוס סוכר ווניל

השב
User Avatar
שרית
מאי 15, 2020 at 4:57 pm

היי מתכון מהמם! באיזה כמות השמנת מתוקה 500 מ״ל? ויש לי אפרסקים קטנים יחסית להשתמש באותה כמות כמו המשמשים?

השב
User Avatar
ברק קדמי
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 15:42

רצתי לקנות משמשים אך אין עוד בחנויות שהייתי את הקרם הזה של גד,במה ניתן להמיר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 3:59 pm

אפשר להכין פטיסייר בבית או שתחפשי פה באחת התגובות נתתי אופציה להמרה שווה לחכות אגב אחלה קרם

השב
User Avatar
גילי
מאי 22, 2020 at 10:31 am

בוקר טוב אני רוצה להכין בדתי תבניות אינגלישקייק, לשתי ארוחות שונות.. יש צורך. להכפיל כמויות? תודה רבה שבת שלום

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 2:47 pm

אין צורך להכפיל

השב
User Avatar
מאירה קסטנר
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 18:07

אין בסופר קרם פטיסייר.... אםשר קרם מסקרפונה של גד במקום ? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 10:36 pm

אפשר להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל

השב
User Avatar
Tal
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 18:15

במה אפשר להחליף את קרם הפטיסייר? מסקרפונה יכול לעבוד אם אוסיף לו מעט וניל ואדלל אותו קצת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 10:36 pm

יש מצב שכן לא ניסיתי

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 23:03

היי קרן, היום החלטנו 3 חברות להכין את העוגה ושתיים כבר הכינו בתבנית 26 ויצאה נמוכה אבל טעימה.אני בדרך להכנה בתבנית 26 .מה אני אמורה להכפיל וכמה. תודה על המתכונים והחינניות שבך.שבת שלום

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 7:39 am

פי 1.5

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 09:58

הכנתי אתמול יצא טעים ברמות על!! החמיצות של המשמשים + העדינות של העוגה + הקרסט מהסוכר = קשה להפסיק לאכול!!! אבל משום מה היא הייתה צריכה אצלי כמעט שעה ועשרים בתנור (פי 2 ממה שמצוין)... בדקתי והתנור היה על 180. מוזר. הקרם טעים אבל מרגיש קצת אובררייטד, להכין קרם פטיסייר זה יותר מדי התעסקות בשביל עוגה ששאר ההכנה שלה כזו קלילה. פעם הבאה אני בטח אנסה להחליף בתערובת גבינה שהיא 2 יחידות גבינה לבנה + יחידה אחת גבינת טוב טעם (או טבורוג) + כפית מחית וניל - נראה לי המרקם יהיה מתאים... אם מישהי/ו מנסה את זה לפני, שתפו בתוצאות!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 2:41 pm

יאללה תהיי יצירתית :-)

השב
User Avatar
איה תמרי
starstarstarstarstar
מאי 17, 2020 בשעה 11:17

הכנתי בשבת יצאה מעולה תודה על המתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2020 at 11:39 am

משמח איה תודה

השב
User Avatar
שונטל
starstarstarstarstar
מאי 18, 2020 בשעה 10:15

היי קרן בוקר טוב מהי הכמות של קרם הפטסירי כדי לדעת כמה לשים בעוגה בגרמים כי פה את יודעת זה לא אותו דבר... תודה יום טוב

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 3:33 pm

כתוב המתכון 250 גר׳

השב
User Avatar
קשת פרנק
starstarstarstarstar
מאי 19, 2020 בשעה 09:29

היי קרן רציתי לשאול אם אני מכינה קרם פטייסיטר לבד כמה גרם צריך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2020 at 9:39 am

אותה כמות 250 גר׳

השב
User Avatar
MOSHE SCHWARTZ
starstarstarstarstar
מאי 19, 2020 בשעה 19:12

שלום רב וחג שמח אפשר גם שמן צמחי אחר כמו חמניות ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2020 at 9:38 pm

בטח

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
מאי 21, 2020 בשעה 12:20

את העוגה צריך לשים במקרר? או שניתן להשאיר אותה בחוץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2020 at 3:25 pm

מקרר

השב
User Avatar
צבי
starstarstarstarstar
מאי 22, 2020 בשעה 12:14

יצא מושלם, אפשר קמח שקדים במקום קמח לבן? או קמח אחר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 2:47 pm

לפחות בחלק מהכמות בהחלט

השב
User Avatar
Tanya
starstarstarstarstar
מאי 22, 2020 בשעה 16:12

היי קרן הכנתי את העוגה בתבנית 24 והיא הייתה קצת נמוכה מה הסיבה? מה אני יכולה לשפר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 5:00 pm

זו לא עוגה גבוהה

השב
User Avatar
Taly
starstarstarstarstar
מאי 23, 2020 בשעה 14:36

אפשר להקפיא ? או שעדיף להכין לקראת החג?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2020 at 3:35 pm

אין בעיה להקפיא

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
מאי 24, 2020 בשעה 15:40

סוף סוף סוף עוגת משמשים מושלמת!!!! כמה חיפשתי... ביום שישי חוסלה, היום מכינה שוב.. עוגה לפנתאון! תודה חג שמייח

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 6:06 pm

תודה!!

השב
User Avatar
דניאל
מאי 26, 2020 at 10:45 pm

עוגה מצוינת! הכנתי פעמיים, גם בגירסת הפטיסייר של גד וגם עם שמנת מוקצפת עם פודינג וניל לפני שמצאתי בסופר את הפטיסייר, וחייבת לציין שעם השמנת יצאה מוצלחת יותר תודה על המתכון :)

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 10:46 pm

איך אני שמחה לשמוע ! זה אחלה פידבק תודה

השב
User Avatar
שירי
יוני 22, 2020 at 11:39 am

היי עוגה מהממת יש לי 2 שאלות: 1. האם אפשר להכין את העוגה כ2 קומות שביניהן קצפת? או שהיא עוגה מתפרקת בגלל המשמשים? 2. מה גובה העוגה? (אני משתמשת ברינג) תודה:-)

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2020 at 11:50 am

לא תוכלי להכין ממנה 2 קומות היא לא עוגה שבנויה לחיתוך באמצע לא ציינת איזה גודל הרינג שלך זו לא עוגה גבוהה בתבנית שאני הכנתי

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 13:03

קרן תודה עוגה טעימה מאד, האם ניתן להחליף שמן בחמאה ואם כן מה הכמות?

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 14:48

קרן שלום היכנתי עכשיו את העוגה יצאה מצוין.כמו בתמונה שלך. שאלתי את העוגה אני צריכה להביא מחר בבקר למארחים שלי. האם צריך לשים את העוגה בחוץ או במקרר?. תודה וחגהשמח

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 3:01 pm

תודה רחלי במקרר

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
מאי 29, 2020 בשעה 20:04

היי קרן, חושבת לנסות עם אפרסקים, האם כדאי/מומלץ לקלף את האפרסקים...? הרי הקליפה שלהם עבה... תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 29, 2020 at 8:06 pm

אפשר לקלף לא נראה לי כזה קריטי

השב
User Avatar
מרוצה אחת
starstarstarstarstar
מאי 31, 2020 בשעה 15:51

עוגה נהדרת יצאה מושלמת בול כמו בתמונה, השתמשתי בקרם מסקרפונה עם זרעי וניל של גד כי לא מצאתי את הקרם פטיסרי, מן הסתם עם הרבה יותר אחוזי שומן.... אפיתי בתבנית 22 כי התבנית 24 היתה תפוסה, לא שיניתי כמויות אך נראה מתאים בול לכמות המסה וגובה העוגה היה אידאלי. אני חושבת שהעוגה מאד מדויקת מבחינת סמיכות המסה הפירות נשארים יציבים ולא שוקעים למטה והתוצאה באיזון מצוין לא דחוסה מידי ולא רטובה מידי כמו שקורה הרבה פעמים בעוגות פירות. זו התגובה הראשונה שאני כותבת אחרי כמה נסיונות מוצלחים של עוגות, האתר יפהיפה הצילומים עושים השראה, אפשר לקלוט את הוויב הזורם והקולי שלך ואת הטאצ' הארטיסטי לי זה עושה את זה מאד. הבעיה היחידה שנתקלתי בה במרשמים שעשיתי זה חוסר התאמה בין גודל התבנית המצוינת לבין כמות העיסה, איכשהו אני תמיד מחליפה תבניות באמצע כי יש יותר מידי בליל או פחות מידי. תודה רבה שמחה שגיליתי אותך בהצלחה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2020 at 4:07 pm

תודה רונית על המשוב המפורט כל כך מעריכה מאוד. לעיתים יש הבדלים במסות של בלילות בבתים שונים וכך גם גודל תבנית אבל למיטב ידיעתי לרוב אין צורך להחליך תבניות.

השב
User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
יוני 4, 2020 בשעה 11:53

היי קרן שאלה-שאלה, לאחר אפיית העוגה, הפרי יצא חמוץ, נכון כך אמור להיות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2020 at 11:56 am

זה לגמרי תלוי בחמיצות המשמשים

השב
User Avatar
ורדית
starstarstarstarstar
יוני 4, 2020 בשעה 20:31

היי קרן. עשיתי את העוגה בתבנית 24 כמו שרשמת עם אותם המצרכים בדיוק היא נראית לי מעט דחוסה אבל אולי זה בגלל הקרם פ' שהיא לא ממש אוורירית. הפירות בפנים והטעם מדהים! יצאה לי ממש כמו בתמונות. אעלה תמונה וכמובן שאתייג אותך. שאלה... האם צריך להכניס אותה למקרר בגלל הקרם או שאפשר מס. ימים בטמפ' החדר? תודה ותמשיכי לעשות חיל ולהפיץ את המתכונים הטובים שלך. אני נהנית! שבת שלום. ורד.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 5, 2020 at 8:56 am

הי מקרר חובה. בחוץ היא תתקלקל לגבי המרקם אולי היא לא אפויה כמו שצריך האם שינית משהו ביחס המרכיבים ?

השב
User Avatar
איריס
יוני 5, 2021 at 9:37 am

העוגה פשוט מוששלמת! הכנתי ללא גלוטן (קמח מולינו) ועם שמנת מוקצפצ עם פודינג במקום קרם פטיסייר ויצא מעולה! כולם כולל אלו שבדיאטה חיסלו אותה. שאלה- מה ניתן לעשות כדי שחצאי המשמשים של הקישוט לא ישקעו?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2021 at 9:28 am

איזה כייף לשמוע שהגרסה ללא גלוטן מוצלחת לא פחות, תודה איריס

השב
User Avatar
אופיר
אוגוסט 4, 2022 at 5:32 pm

רציתי לשאול אם אפשר יהיה להחליף את המשמש לתאנים, כי זה מה שיש במקרר:)

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2022 at 7:28 am

בוודאי, ייצא מעולה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יוני 5, 2020 בשעה 13:44

היי קרן, את אלופה וככ יצירתית והבלוג שלך מהמם. חיפשתי המון זמן מישהי שיודעת להעריך ככה עוגות ביתיות בחושות :). שאלה- אם אעשה אותה בלי משמשים היא תצא ונילית בחושה כיפית? או חסרת אעם ללא המשמש והחמיצות שלו?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 5, 2020 at 5:11 pm

לא ניסיתי אבל לדעתי יהיה לה חסר משהו

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
יוני 6, 2020 בשעה 17:08

איזו עוגה מוצלחת , תודה על המתכון!!!

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
יוני 11, 2020 בשעה 20:30

תודה רבה על המענה המהיר!! אני הכנתי את העוגה עם ריקוטה במקום קרם פטיסייר, והיא יצאה מעולה! גבוהה ויפיפיה, תודה רבה על כל המתכונים שלך! התחלתי לאפות בזכותך :)

השב
User Avatar
רוויטל
starstarstarstarstar
יוני 13, 2020 בשעה 23:52

בתבנית 22 העוגה יוצאת גבוהה במקום קרם פטייסיר אפשר לשים שמנת חמוצה 28% והעוגה יוצאת מעולה.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 14, 2020 at 7:44 am

תודה רויטל על השיתוף

השב
User Avatar
אסתי
starstarstarstarstar
יולי 2, 2020 בשעה 15:21

אפשר להכין יום לפני?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2020 at 3:58 pm

בהחלט לשמור במקרר

השב
User Avatar
Ziva Cohen
starstarstarstarstar
יולי 2, 2020 בשעה 17:18

תודה על המתכון , אפשר לשים חמאה במקום שמן ואם כן כמה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2020 at 7:20 pm

130 גר׳ חמאה

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
מאי 16, 2021 בשעה 04:03

איזו עוגה מושלמת!!! הכנתי אותה עם דובדבני אמרנה ויצא מדהים! תודה כל מתכון מעולה אין ספק שאשתמש בו עם עוד פירות בעתיד ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2021 at 12:54 pm

תודה רויטל

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
מאי 31, 2021 בשעה 15:13

אם אין לי את הקרם פטיסייר, אני צריכה בנפרד להקציף את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל ואז והוסיף אותו לתערובת של הביצים סוכר והשמן ? או מקציפה את הכל ביחד ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2021 at 10:27 am

להקציף בנפרד ולהוסיף

השב
User Avatar
יפה אליהו
starstarstarstarstar
יוני 2, 2021 בשעה 09:01

קרן יקרה את אלופה כל המתכונים שלך מוצלחים יישר כח!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2021 at 2:36 pm

תודה יפה

השב
User Avatar
גליה פז
starstarstarstarstar
יוני 3, 2021 בשעה 21:07

היי קרן הבלוג שלך נפלא! בטעות קניתי קרם פרש במקום קרם פטיסייר. את חושבת שאפשר להשתמש בו בעוגה הזו (בתוספת אבקת פודינג אולי?) תודה, גליה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2021 at 6:21 am

אני מאמינה שזה יעבוד בתוספת פודינג אבל לא ניסיתי וקצת קשה לי לדמיין את הטעם

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יוני 16, 2021 בשעה 18:46

אפשר להכין את אותה כמות ב 2 אינגליש קייק?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2021 at 7:26 pm

בטח

השב
User Avatar
רחלי
יוני 10, 2024 at 11:47 pm

האם אפשר לעשות פרווה? עם ריץ'?

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
יולי 16, 2021 בשעה 16:36

הי קרן! העוגה מוששלמת. יש לי שתי שאלות - 1. הקצפתי שמנת עם פודינג. האם לקפל אותה לתערובת בעדינות או להמשיך לפי ההוראות ולהקציף במיקסר? פשוט חוששת שהקצפת פודינג תישבר. 2. מה ניתן לעשות כדי שהמשמשים לא יצנחו למטה ושכן ייראו אותם? תודה רבה על מתכונים מוששלמים!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2021 at 3:30 pm

אפשר לקפל בעדינות נסי לקמח את המשמשים

השב
User Avatar
צביאל
starstarstarstarstar
מאי 4, 2022 בשעה 19:29

האם ניתן להשתמש בפירות קפואים במקום המשמשים? ישר מהמקפיא או להפשיר אותם קודם?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2022 at 3:10 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
יורם חן
starstarstarstarstar
יוני 19, 2022 בשעה 18:00

היי קרן האם אפשר להמיר חלק מהקמח לקמח שקדים ואם כן אז איזה כמות

השב
User Avatar
זהבה
starstarstarstarstar
יוני 23, 2022 בשעה 14:03

יצאה מדהימה. טעימה ממש. רציתי לשאול אם לשמור אותה במקרר

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2022 at 3:34 pm

כן במקרר

השב
User Avatar
סגלית
starstarstarstarstar
יוני 25, 2022 בשעה 15:47

העוגה יצאה מדהימה ורכה, חבל שאי אפשר להעלות תמונה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 26, 2022 at 12:43 pm

תודה סיגלית

השב
User Avatar
שלהבת
starstarstarstarstar
יולי 17, 2022 בשעה 09:03

קרן תודה על מתכון מהמם. עוגה קלה וטעימה בטירוף. חוסלה תוך יום . הכנסתי 2 משמשים (שמצאתי במקרה) ורוב העוגה הייתה עם שזיפים. בהמלצתך הכנתי קרם עם שמנת ופודינג. אפיתי במשך 45 דקות התחתית הייתה מעט רכה אני מניחה שבגלל נוזלים. נהנינו מכל ביס !

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2022 at 9:38 am

תודה שלהבת שמחה מאוד שאהבתם בבית את העוגה

השב
User Avatar
Tmb
פברואר 9, 2023 at 3:49 pm

מה אפשר לשים במקום משמש בחורף?

השב
User Avatar
Tmb
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2023 בשעה 15:49

מה אפשר לשים במקום משמש בחורף?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2023 at 4:10 pm

כל פרי יער אחר או פירות שיש בעונה, עכשיו יש אפילו שזיפים

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
אוגוסט 11, 2023 בשעה 17:41

עוגה פצצה מזכירה לי את העוגה של אמא שלי עשיתי כבר 3 פע מים עכשיו גם עם שזיפים זה יוצא נהדר הוספתי 3 כפות שקדים טחונים לבצק

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2023 at 6:20 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
יורם
starstarstarstarstar
יולי 10, 2025 בשעה 12:03

היי קרן אפיתי את העוגה כמה פעמים ותמיד הייתה חגיגה לא הצלחתי להשיג קרם פטיסייר אפשר במקום קרם מסקרפונה (גם בו יש זרעי וניל ) , ניראה לי מוצר חדש יחסית ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 11, 2025 at 5:18 pm

כן אפשר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img