img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

פיצה מהירת הכנה של מוצ״ש

יוני 17, 2023 | 58 תגובות

img

58 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
חן צור
starstarstarstarstar
יולי 2, 2023 בשעה 01:35

אם אני רוצה פיצה דקה, פשוט ליצור 4 פיצות מהכמות הזו?

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2023 בשעה 18:52

מתכון מושלם תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2023 at 2:35 pm

תודה תמר

השב
User Avatar
טלי
אוגוסט 3, 2024 at 8:59 pm

מכינה את המתכון כשאני רוצה פיצה מהירה, הפעם הכנתי בטאבון ויצא מושלם!

השב
User Avatar
שרון
דצמבר 2, 2023 at 12:47 pm

האם אפשר לאפות את הפיצה הזו גם בטאבון בחום גבוה?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2023 at 6:06 am

רצוי להוריד מעלות קצת בטאבון כי זו פיצה עבה יחסית אבל לגמרי אפשרי בטאבון

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2023 בשעה 11:15

הי, במידה ומעוניינת להכפיל כמויות- כמה סוכר שמים? האם להכפיל הכל? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2023 at 3:27 pm

הכל

השב
User Avatar
רותי
ספטמבר 6, 2025 at 9:04 am

אם מכפילים כמויות זה יוצא כוס סוכר. זה לא יותר מדי? אפשר להפחית קצת?

השב
User Avatar
אסתי תומר
אוקטובר 26, 2024 at 4:12 pm

אם אני רוצה פיצה בטאבון, ולא עבה, לחלק ל 4 כדורים? ואפשר להכין אותה עגולה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 27, 2024 at 10:24 am

כן

השב
User Avatar
לימור כרמלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2023 בשעה 14:51

יצא נפלא הכי טוב עד היום ואני בשלנית לא קטנה. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2023 at 1:07 pm

תודה לימור

השב
User Avatar
שירלי
יולי 28, 2024 at 7:12 pm

הכנתי הרגע ויצא קטלני!! התפחה של כולה רבע שעה בזמן שהכנתי את כל התוספות הבצק יצא קצת מתוק לטעמי (השתמשתי בסוכר דמררה), אפשר להוריד ממנו קצת?

השב
User Avatar
זהבה
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2023 בשעה 16:49

אפשר לווש ביד איך התוצאה גם כן טובה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2023 at 12:46 pm

לישה ידנית של 8-10 דקות אין בעיה

השב
User Avatar
אדוה הראל
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2023 בשעה 11:10

סליחה על השאלה, אפייה בתנור קו עליון קו תחתון או או קו תחתון טורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2023 at 12:45 pm

עליון תחתון

השב
User Avatar
מור
דצמבר 31, 2023 at 2:27 pm

הי אם רוצים לאפות בטורבו על כמה מעלות לשים?

השב
User Avatar
ליטל
אפריל 9, 2024 at 8:03 pm

המרקם של הבצק יוצא מדהים. עשיתי את הוורסיה הזריזה, והבצק שלמות, נוח מאוד לעבודה ופשוט יפיפה. אבל - הגבינה כבר כמעט נשרפה והבצק אפילו לא קרוב להיות מוכן, די מבאס. באינטואיציה שלי היה צריך או לאפות את הבצק אפיה ראשונית, להפוך שהתחתית תהיה למעלה ולשים את הרוטב והגבינה, או לאפות ב 180. בד"כ המתכונים פה כל כך מושלמים שהחלטתי לסמוך ודי התבאסתי...

השב
User Avatar
יריב
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2023 בשעה 16:57

שאלה קטנה הכנתי את המתכון מספר פעמים ובכל פעם הבצק יוצא ממש נוזלי. האם הבצק אמור לצאת במרקם של בצק החלות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 19, 2023 at 4:01 pm

את מוסיפה יותר מדי מים בבת אחת להבא בהדרגה עד שהוא גמיש אך לא דביק מדי

השב
User Avatar
יהל
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2023 בשעה 11:37

היי! אפשר ממש להשאיר את הבצק מיום שישי עד מוצש במקרר ? דתיה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 28, 2023 at 5:44 pm

אין בעיה

השב
User Avatar
אפרת
אוקטובר 18, 2025 at 4:25 pm

הכנתי בדיוק לפי המתכון יצא מוצלח אבל מתוק מדי, בפעם השנייה שמתי רק כפית אחת של סוכר ולא 1/3 כוס ויצא מצוין.

השב
User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2023 בשעה 18:34

אפשר להשתמש בקמח כוסמין 80%?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 28, 2023 at 5:43 pm

אפשר, יש מצב שהבצק יידרוש יותר נוזלים

השב
User Avatar
מרים צור
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2024 בשעה 13:04

היי קרן כמה מגרה שאלה אפשר לחלק ליותר פיצות או שזה יהרוס את הבצק? תודה מרים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2024 at 10:38 am

כמה פיצות שרוצים

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
מאי 6, 2024 בשעה 20:26

לא ממליצה להכין ללא התפחה. הבצק מאוד דביק, זה נוח למתיחה על התבנית בקלות אבל הוא לא תופח, גם לא באפיה. מה שגורם לגבינה להיות מוכנה בעוד שהבצק לא אפוי. אפילו קראתי תגובה דומה כאן והספקתי להןריד את הפיצה לתחתית התנור, אחר כך גם הורדתי מעלות אבל זה לא הציל אותה. מניחה שעדיף להכניס את הבצק לאפיה ואחר כך להוציא ולמרוח רוטב וגבינה ולהחזיר שוב. דווקא התלהבתי שיש מתכון זריז. הילדים ציפו וזה דיי מאכזב. השתמשתי בקמח פיצה מעולה, כנראה שעדיף לתת לבצק לתפוח.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2024 at 9:52 am

הי גילי אני מכינה קבוע את הבצק ללא התפחה מעולם לא קרה לי דבר כזה, כנראה שאת מוסיפה לבצק יותר מדי מים, כל מה שצריך לעשות זה להוריד קצת, אני חושבת שחבל לוותר, אחד הבצקים השווים

השב
User Avatar
Hila
starstarstarstarstar
מאי 8, 2024 בשעה 03:36

הי קרן, הבצק תפח יופי בקערה אבל לא ממש בתנור. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
יוני 14, 2024 בשעה 12:49

מתכון מצוין, עשיתי אותו כבר כמה פעמים והוא מדהים!!! אפשרי לעשות איתו גם מאפים מתוקים? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2024 at 7:55 am

פחות מתאים, יש המון מתכונים לעוגות ומאפי שמרים מתוקים באתר

השב
User Avatar
נטע שאול
starstarstarstarstar
יולי 30, 2024 בשעה 22:00

אמא שלי הכינה, היה ממש טעים הפיצה הכי טובה בעולם.מתכון מושלם

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2024 at 6:23 pm

תודה!!!

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2024 בשעה 09:37

יצא מעולה. בלי התפתחה ועם קמח כוסמין 80% . תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:33 pm

משמח מאוד תודה

השב
User Avatar
שלהבת
נובמבר 24, 2024 at 1:43 pm

היי קרן, נשמע מדהים. אפשר להקפיא את הבצק? ואם כן, לפני ההתפחה או אחריה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2024 at 8:30 am

אחרי התפחה כמובן

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
דצמבר 18, 2024 בשעה 16:44

תודה על עוד מתכון מושלם שפעם בשבוע אני מכינה בבית ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:38 pm

תודה שירה

השב
User Avatar
מיכל אהרוני
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2024 בשעה 18:43

יצא מושלם, תודה רבה

השב
User Avatar
מיכל א.
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2024 בשעה 18:44

יצא מושלם, תודה רבה

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
יוני 29, 2025 בשעה 09:32

קרן אהובה והנדירה! את השראה עבורי!! פליז עזרה:) ניסיתי לעשות את הפיצה של הגרסה המהירה( 500 גרם), לא הולך לי:( אין לי מיקסר אני עושה ידני, ומבחינת מינון משתמשמש בכוסות החדפ הפשוטות לשתייה הקרה הגודל הסטנדרטי הבסיסי, הבצק יוצא לי נוזלי. השאלה עם בשלב של המחצית מים השנייה שצריך להשים יש להשים בפעם אחת ובאופן איטי?.. כי בגלל שנרשם להשים באיטיות אז שמתי בהפוגות וכמות מועטה והייתי לשה בין לבין אולי זה מה שהופך אותו לנוזלי? כי זה לא הניראות שצריך להיות לבצק . אולי צריכה להשים את המחצית השנייה כן בפעם אחת אבל למזוג לאט? מה שבטוח לא יוצא לי בצק מושלם כמו לך שראיתי בסירטון..אני לא מתייאשת אף פעם. בבקשה תיתני לי עצה טובה:))) תודה לך על הכול אהובה!!

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
יוני 29, 2025 בשעה 09:44

קרן אהובה והנדירה! את השראה עבורי!! פליז עזרה:) ניסיתי לעשות את הפיצה של הגרסה המהירה( 500 גרם), לא הולך לי:( אין לי מיקסר אני עושה ידני, ומבחינת מינון משתמשת בכוסות החדפ הפשוטות לשתייה הקרה הגודל הסטנדרטי הבסיסי, הבצק יוצא לי נוזלי. השאלה אם בשלב של המחצית מים השנייה שצריך להשים יש להשים בפעם אחת ובאופן איטי?.. כי בגלל שנרשם להשים באיטיות אז שמתי בהפוגות וכמות מועטה והייתי לשה בין לבין אולי זה מה שהופך אותו לנוזלי? כי זה לא הניראות שצריך להיות לבצק . אולי צריכה להשים את המחצית השנייה כן בפעם אחת אבל למזוג לאט? לפי דעתי לא הבנתי נכון פרט..וזה קריטי במתכון. כי מה שבטוח לא יוצא לי בצק מושלם כמו שלך שראיתי בסירטון..לצד זה אני לא מתייאשת אף פעם. בבקשה תיתני לי עצה טובה:))) תודה לך על הכול אהובה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2025 at 4:00 pm

היי נופר קודם כל תודה רבה! הכוונה לשים את המים באיטיות היא שלא תמיד יש צורך בכל המים. תנסי פעם הבאה לשים פחות מים. שיהיה בהצלחה!

השב
User Avatar
Mor
starstarstarstarstar
יולי 4, 2025 בשעה 20:24

מתכון פשוט מושלם!!!!!! אם נשאר לי בצק, יכולה לשים במקרר עטוף ולהשתמש מחר שוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2025 at 9:33 am

כן רק שימי לב שלא תופח יותר מידי

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
יולי 27, 2025 בשעה 19:50

עוד מתכון מעולה שלך! פשוט להכנה, מהיר וחוסל במהירות שיא! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2025 at 8:34 am

תודה נוי

השב
User Avatar
ברכה
starstarstarstarstar
נובמבר 15, 2025 בשעה 20:41

תודה על המתכון! הכנתי ולא נשאר כלום..! הבצק יצא כל כך טעים!! מכינה עוד פעם עכשיו

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2025 at 10:24 am

תודה ברכה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img