img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

סמבוסק במילוי תרד זוקיני פטה ופרוסות גאודה עיזים

ינואר 27, 2020 | 71 תגובות

img

71 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2020 בשעה 14:27

אפשר להכין מראש ? להקפיא ולאפות מתי שרוצים ? או להקפיא אחרי אפייה

השב
User Avatar
שרית
יולי 9, 2020 at 11:39 pm

עשיתי מילוי קצת שונה ולא התחברתי, אבל הבצק יצא מהמם מהמם. הקבוע שלי למאפים מלוחים מעכשיו

השב
User Avatar
גל בריל
דצמבר 23, 2020 at 8:32 pm

אפיתי הערב, הבצק יצא נהדר. מבחינת מלית קצת אילתרתי ויצא טעים! 2 קישואים מתגוררים, בצל קצוץ מנגולד קצוץ, מוצרלה וגבינת כנען. נהדר נהדר נהדר!

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2020 at 4:41 pm

תודה גל

השב
User Avatar
סיון מנחם
יולי 1, 2021 at 6:09 pm

אפשר להכין את הבצק להתפיח לילה שלם במקרר?

השב
User Avatar
לימור
ספטמבר 18, 2023 at 7:44 pm

היי היינו אצלך בסדנה,והכנו מאפה עם תרד זוקיני, אבל לא במורת סמבוסק אלא כמו בייגל, שבאמצע שקע, ובו הירקות. האם כדי לקבל כזה בייגל, המתכון לבצק הוא זה שפורסם כאן? המתכון שקיבלנו במייל אחרי הסדנה הוא לסמבוסק הזה תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2023 at 7:22 am

הי לימור, כן זה אותו הבצק רק בצורה שונה :-)

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2020 בשעה 10:45

היי:) כמה מלח שמים בבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 29, 2020 at 11:53 am

3/4 כף תודה על ההארה

השב
User Avatar
מלי
אפריל 30, 2020 at 2:12 pm

הי, במידה ורוצים רק גבינות בלי הירוקים, פשוט מורידים אותם ואת כל נושא הטיגון ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 2:17 pm

צריך להוסיף עוד גבינות אחרת זה ייצא יבש 200-300 גר טוב טעם או כנען או ריקוטה להמליח אם צריך ולוותר על הירוקים

השב
User Avatar
תהילה
יולי 1, 2021 at 10:48 pm

קרן, האם את חושבת שיעבוד גם עם מלית בשר?.תודה.

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2021 at 11:55 pm

בוודאי

השב
User Avatar
לינדה
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2020 בשעה 10:34

כמה מים בכוסות? תדה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2020 at 10:36 am

כוס מים=240 מ״ל אז בערך כוס ורבע

השב
User Avatar
עדה קיש
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2020 בשעה 00:12

מבקשת להוסיף חברה כתובתה [email protected] תודה

השב
User Avatar
הדר המאירי
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2020 בשעה 14:47

הי נראה מושששש בשם יש זוקיני...האם אמור להיות זוקיני במילוי? בנוסף, האם סוג הבצק מתאים למילוי של בשר?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2020 at 4:13 pm

לא ככ הבנתי את השאלה ברור שיש זוקיני במילוי אין בעיה למלא בבשר

השב
User Avatar
הדר המאירי
פברואר 9, 2020 at 12:27 pm

מתנצלת :-) רואה עכשיו את ההוראות למילוי לצד התמונה :-)

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2020 בשעה 11:16

יצא מושששלם. לגרסת הילדים הכנתי עם רוטב פיצה וגבינה צהובה.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2020 at 6:10 pm

מושלם זה נשמע

השב
User Avatar
ימית
starstarstarstarstar
פברואר 13, 2020 בשעה 14:24

אפשר רק תרד, ללא זןקיני או לחילופין רק גבינות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 13, 2020 at 4:00 pm

בטח אין בעיה

השב
User Avatar
מלי
אפריל 30, 2020 at 2:14 pm

קרן יש לך מתכון ללחמניות עם מחמצת?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2020 בשעה 11:45

היי, יש לי קמח פוקצ׳אה. יעבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 20, 2020 at 4:20 pm

בטח

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2020 בשעה 11:59

אפשר מנגולד במקום התרד? אם כן, כמה מנגולד? מישהי מהמשפחה מכינה הרבה פעמים בורקס תרד וגבינות אבל הוא יוצא נורא חמצמץ. האם יש טעם חמצמץ גם למילוי הזה? אם כן, יש לך רעיון לאופציות אחרות? העיקר שלא יהפוך להיות חמצמץ :)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2020 at 4:40 pm

אפשר מנגולד אין בעיה נראה לי שבאותה הכמות

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2020 בשעה 19:42

היי קרן, האם אפשר להקפיא חלק מהכמות? במידה וכן, לפני או אחרי אפייה? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2020 at 9:20 pm

אין בעיה להקפיא הכי טוב למלא אותם לעטוף היטב ומיד להקפיא

השב
User Avatar
חלי
מאי 20, 2020 at 2:43 pm

לפני האפייה ?

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2020 בשעה 11:35

היייי דחוף דחוף אפשר גם קמח לבן רגיל?

השב
User Avatar
ספיר רווח
starstarstarstarstar
מרץ 8, 2020 בשעה 17:19

היי אפשר להכין את הבצק ולהתפיח לילה במקרר??

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 8, 2020 at 9:43 pm

בטח

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2020 בשעה 18:53

היי אפשר פרמזן בנקום הגאודה עיזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2020 at 7:55 pm

בטח! ייצא מעולה

השב
User Avatar
Limor Bruck
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2020 בשעה 10:19

כמה זה 50 גרם סוכר לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 18, 2020 at 10:29 am

1/4כוס

השב
User Avatar
Maayan
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2020 בשעה 20:50

הכנתי (בלי זוקיני) יצא מעולהההה אמרתי לבעלי שאני צריכה לכתוב לך תודה את פשוט אלופת על חלל כל מתכון מושלם! שידרגת לנו לחלוטין את ארוחות הערב בשנה האחרונה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2020 at 9:34 pm

שמחה לשדרג לכם, תודה!

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 22:16

הכנתי יצא מושלם!! הולכת לנסות כל מתכון בבלוג המהמם הזה תודה ❤❤

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 10:34 pm

תודה נועה

השב
User Avatar
סבינה
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 13:55

הי,עם מקפיאים את המאפים . כמה זמן לפני האפיה צריך להוציא מהמקפיא ? כמה זמן צריך כדי שהם יפשירו וכמה זמן התפחה לפני האפיה ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 2:01 pm

להפשיר כמה שעות במקרר, אין צורך בהתפחה

השב
User Avatar
חלי ביג'אוי
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 14:40

היי קרן. אם שמתי את כל המים והבצק הפך להיות דביק למרות שלפני שהוספתי את יתאת המים הוא היה טוב ולא נדבק לדפנות, איך אפשר לתקן את זה ? הוספתי עוד מעט קמח וזה לא עזר. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 2:58 pm

אז להוסיף עוד קמח, ולא לשכוח שבצק קצת דביק משיך לשתות קצת נוזלים במהלך ההתפחה

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
מאי 24, 2020 בשעה 20:39

האפשר להמיר את הסוכר לדבש סלים או מייפל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 10:54 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
מאי 25, 2020 בשעה 11:57

קרן הי ותודה (: יש מצב להכין את הסמבוסק ואז להכניס למקרר ל3 שעות (עד שיבואו האורחים) ואז לאפות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2020 at 6:14 pm

אפשר אבל אני קצת פוחדת שהבצק ייטרב נסי פחות זמן

השב
User Avatar
דניאל
יולי 10, 2020 at 12:05 pm

האם ניתן לבצע עם לישה ידנית?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2020 at 4:15 pm

כן, 10 דקות רצוף, ולהבא לא להפסיד בהתערבות :-)

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
אוגוסט 21, 2020 בשעה 20:01

היי, חייבת להכין! אפשר בלי זוקיני? מה יכול להתאים במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 21, 2020 at 8:29 pm

תרד, מנגולד, בתל מטוגן, פטריות... מה שאוהבים

השב
User Avatar
ליטל
אוגוסט 21, 2020 at 10:25 pm

תודה! כן, תרד ראיתי שיש במקור. אז להוסיף עוד חבילה או מספיק אחת?

השב
User Avatar
נטע רבין
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2020 בשעה 16:15

האם אפשר להכין את הסמבוסק על משטח fast and crust?

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 20:20

יצא נפלא! תודה!

השב
User Avatar
מריה
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2021 בשעה 19:38

היי קרן, אפשר במקום זוקיני קישוא או שהטעם נפגע?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2021 at 3:13 pm

פחות אוהבת את הקישוא אבל זה לגמרי עניין של טעם

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
מאי 9, 2021 בשעה 12:14

קרן שלום במתכון זה את מברישה במים , במתכון אחר ( במקו) את טובלת את הסמבוסק במים (סמבוסק חצילים וביצה קשה ) - אז מה את ממליצה ? תודה

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
מאי 9, 2021 בשעה 12:28

קרן שלום במתכון זה את ממליצה להבריש במים , במתכון אחר במקו ( סמבוסק חצילים) את מציאה לטבול במים - מה את ממליצה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2021 at 8:13 pm

האמת שהכי אוהבת לטבול, זה תופס הכי הרבה שומשום :-)

השב
User Avatar
MOSHE SCHWARTZ
starstarstarstarstar
יולי 5, 2021 בשעה 16:40

שלום קרן אפשר להתפיח את הבצק לילה במקרר תודה

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2021 בשעה 16:18

בצק מעולה מכינה פעם שלישית ואפילו פעם אחת ללא גלוטן עם קמח של שר

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 22, 2021 at 8:19 pm

תודה קרן

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
מאי 16, 2022 בשעה 15:34

קרן יקרה, האם אפשר להשתמש בקמח שמרים של אסם לפיצה ןפוקאצ'ה ולוותר על הוספת השמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2022 at 1:44 pm

בוודאי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img