img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

בבקה שמרים בראוניז ופירורים

אוגוסט 13, 2020 | 73 תגובות

img

73 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
ערן
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2020 בשעה 16:35

3/4 כוס (180 מ״ל) ? אני מאמין שחלב

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 8:12 pm

בדיוק. חלב

השב
User Avatar
Debbie Samuel
אוגוסט 16, 2020 at 7:43 am

האם אפשר למלא רק עם ריבה.ואם כן האם למרוח על הבצק או קודם למרוח חמאה. תודה ואם אפשר לקבל מתכון עם כמויות מופחתות.

השב
User Avatar
Jody
אוגוסט 14, 2020 at 6:28 am

הכנתי את העוגה הבעיה שכמות של חצי קילו לתבנית אחת יצא ענק !! אני לא יודעת אם התכוונת לכמה תבניות?? תודה כל המתכונים שלך מאלפים

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2020 at 9:36 am

התכוונתי לאינגליש לא חד פעמית אבל הוספתי עכשיו הערה במתכון שניתן לחלק לשניים, אצלי הבצק כמו שאת רואה נכנס באינגליש אחת

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2020 בשעה 16:40

קרן 3/4 כוס של מה במתכון למעלה רשום כמות בלי המוצר????נראה לי מכינה תעוגה הזו מחר,נראית מעולה ושבת שלום

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 8:12 pm

חלב! בטעות הושמט

השב
User Avatar
הלנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2020 בשעה 17:23

היי! יש לי רק ביצי m לשים כמות כפולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 8:12 pm

לא צריך לעשות שינוי זה יספיק

השב
User Avatar
ליז
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2020 בשעה 18:26

לפי אופן ההכנה מדובר בחלב

השב
User Avatar
יעל
אוגוסט 13, 2020 at 6:46 pm

האם ניתן להחליף במלית את החמאה בשמן קנולה או שמן קוקוס?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 8:11 pm

כן אין בעיה להמיר בשמן קוקוס

השב
User Avatar
אתי
אוגוסט 13, 2020 at 8:01 pm

קרן.לא רשום חלב במצרכים

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 8:10 pm

עכשיו הוספתי

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 8:11 pm

נכון בטעות הושמט

השב
User Avatar
מיכל ששון
נובמבר 25, 2020 at 7:54 pm

הי קרן, אפשר להתפיח את הרולדה המוכנה עם מילוי השוקולד במקרר ללילה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2020 at 9:07 pm

אפשר

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2020 בשעה 20:17

נראה מעולה, מחר אכין. חצי ק"ג קמח מספיק רק לאינגליש קייק 1 ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 10:25 pm

כן היא יוצאת גדולה

השב
User Avatar
דרור
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2020 בשעה 20:46

היי, כמה חמאה במלית? מתה להכין כבר! מחר על הוקר ליד שמרים בכל הבית!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 10:25 pm

כתוב 70 גר

השב
User Avatar
caroline brodsky
starstarstarstarstar
אוגוסט 13, 2020 בשעה 22:15

I don’t have a mixer to knead the dough can I do it by hand and follow the same steps ? Many thanks

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2020 at 10:32 pm

Sure

השב
User Avatar
מיה
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2020 בשעה 09:22

כמה זה 3 כפות חמאה בגרמים? לפירורים.... תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2020 at 9:35 am

45 גר׳, הוספתי גם במתכון תודה

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2020 בשעה 12:23

היי קרן, במידה ושמים את הפירורים אין צורך בזיגוג מי סוכר? אפשר גם וגם? תודה רבה ואחלה שבת!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2020 at 2:07 pm

אפשר לזגג אין בעיה

השב
User Avatar
שונית
starstarstarstarstar
אוגוסט 15, 2020 בשעה 09:41

קרן, את מהממת והמתכונים שלך פגז!!! הדיאטה שלי לא עומדת בזה... תמשיכי לפנק אותנו במתכונים מגרים ובהסברים ברורים ומובנים שהופכים את האפייה למלאכה (כמעט) פשוטה. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 15, 2020 at 6:25 pm

תודה שונית יקרה

השב
User Avatar
נועה
ינואר 15, 2021 at 8:38 pm

יצא מושלם, תודה רבה!

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אוגוסט 17, 2020 בשעה 13:40

היי קרן, האם ניתן להקפיא את העוגה לפני ההתפחה השנייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2020 at 4:29 pm

בטח, עטופה היטב

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 10:30

היי קרו, תודה רבה על המתכון נראה מעולה! האם אפשרי לשים במלית סוכר חום ולא רגיל? אם כן, מה הכמות? בנוסף שאלה לגבי השמירה של העוגה- לכמה זמן היא מחזיקה והאם אפשר לשמור במקרר? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 11:06 am

סוכר חום באותה הכמות אין בעיה לשמור במקרר עטופה היטב יומיים שלושה ולחמם מעט לפני הגשה

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 12:05

אוקי, תודה!

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוגוסט 25, 2020 בשעה 23:37

היי קרן- האם במלית אפשר להוסיף אגוזים קצוצים דק? בנוסף או במקום הקמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2020 at 8:57 am

בנוסף אין בעיה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2020 בשעה 10:21

היי אגם, רציתי לומר שאני מאוד נהנית מכל המתכונים שלך! את אלופה! אשמח לדעת האם אפשרי להכין גם מקמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2020 at 9:58 pm

תודה! אפשר חצי חצי מלא ולבן ולהוסיף מעט נוזלים

השב
User Avatar
ורד ברוקמן
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 17:04

את פשוט גאון!!!!! עוגת שמרים יצאה מטורפת ואני שנים אופה ים שמרים !!!!!! כמו כן הכנתי את הלוחמניות כוסמין וכולם עפו לתקרה!! איזה כייף שמצאתי אותך

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2020 at 5:28 pm

תודה ורד איזה כייף לי

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 18:45

היי קרן, לדעתך קמח לחם יעבוד פה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 8:52 pm

בטח, תמיד במאפי שמרים

השב
User Avatar
ענבל גרינברג
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 11:12

היי הבצק יצא מאד דביק זה בסדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 12:00 pm

אם זה מאוד דביק תוסיפי קצת קמח

השב
User Avatar
Iris Bar
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 19:58

ראיתי שכבר כתבו וגם לי בתבנית מתכת 30 סמ יצאה עוגה מפלצת הייתי חייבת לשחרר אותה מהתבנית כדי שתרפה כמו שצריך פעם הבאה 2 תבניות, חוץ מזה טעימה ממש ולא מתוקה מידי

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2020 בשעה 13:02

תודה על מתכונים מנצחים!! אפשר מילוי של חלבה במקום שוקולד? תהיה טעימה ומוצלחת גם אחרי הקפאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2020 at 2:57 pm

כן חלבה זה אחלה ואפשר להקפיא

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2020 בשעה 23:58

יצא מושלם!! הכנתי כבר פעמיים! עושה כמות כפולה כי זה מתחסל ברגע! מתכון מדויק ומושלם וטעים ברמות. עשיתי עם המלית שצירפת כאופציה נוספת של שוקולד עם חמאה אבקת סוכר וקקאו. טעם של פעם. חלום נמס בפה. שלמות!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 25, 2020 at 7:18 am

תודה שני !

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 15:28

היי קרן, העוגה בתנור, תודה על מתכון נפלא.. שאלה: בצק שמכיל חלב וביצים, מה דין אכסון העוגה לאחר האפייה? האם נשמרת בחוץ בלי בעייה כמה ימים- או שצריך להכניס למקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 4:07 pm

עוגת השמרים ? תחזיק מעמד יומיים מחוץ למקרר אחכ כבר לא תהיה טרייה זה דינם של עוגות שמרים

השב
User Avatar
Nitzan atiya
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 19:50

לגרסא הפרווה.. במקום חמאה ( ולא שמן קוקוס) שמים שמן קנולה או מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 10:19 pm

שמן קנולה ומים כן

השב
User Avatar
Royi Rockah
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2021 בשעה 17:01

יש מצב שצריך רק 2 ביצים לבצק במקום 3? יוצא בצק מאוד נוזלי ושמתי רק 150 מל חלב

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2021 at 6:28 pm

אפשר להוריד ביצה ואפשר פחות חלב

השב
User Avatar
Yifat Alkalay
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2021 בשעה 05:08

קרן,תודה ענקית על מתכון מדויק וכל כך מוצלח. אחרי הרבה זמן שלא היו לי שעות פנויות לשמרים,פתאום יצא שיש זמן..וזה מתכון מנצח! הילדים טרפו,הבן זוג טרף,הבאתי לחברים והיה להם מבט מאושר בעיניים. שיחוק

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2021 at 9:22 am

הכי משמחת יפעת תודה!

השב
User Avatar
סיגריד
starstarstarstarstar
מאי 17, 2021 בשעה 17:44

אוהבת מאד את העוגות של קרן, אבל זו פחות מוצלחת. כמויות הנוזלים של הבצק גבוהות מידי ויוצאת עיסה שמחייבת הוספה של הרבה קמח כדי לקבל בצק שאפשר לעבוד איתו. המילוי גם יבש ובסוף יצא משהו כמו לחם יבש.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2021 at 7:28 pm

חבל שזו החוויה שלך נוזלים מוסיפים לאט לאט ולא הכל בבת אחת אני דווקא אוהבת את העוגה הזו מאוד

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2021 בשעה 13:14

עשיתי עוגה אחת עם המלית בראוניז ואת השנייה עם מלית אחרת אבל הכנתי את הכמות המלאה של המלית בראוניז. מחר אני מתכננת לעשות את הבצק שוב ולהשתמש בחצי שנשאר, איך את ממליצה לחמם אותה? אני חושבת שהיא תתגבש פשוט ולא יהיה אפשר למרוח אותה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2021 at 10:44 am

בחום הזה של אוגוסט מספיק כמה דקות בחוץ

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
אוגוסט 4, 2021 בשעה 12:54

היי קרן, כמה נורא אם אערבב את הבצק עם גיטרה ולא עם וו? אין לי..

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 4, 2021 at 3:54 pm

לישה ידנית יותר טוב

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
אוגוסט 5, 2021 בשעה 14:11

הפרורים התחברו לי לסוג של מחית רטובה כזאת, איך עושים שזה לא יקרה?

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2021 בשעה 12:12

היי קרן, תודה על מתכונים מדהימים! אפשר לעשות גם עם מלית של סוכר-קינמון? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2021 at 1:22 pm

בטח!

השב
User Avatar
שושי שוורץ
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2022 בשעה 00:17

בצק נפלא. יצאה בבקה נהדרת עם מילוי שוקולד למריחה השחר.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2022 at 9:33 am

תודה שושי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img