img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

חלה מקומחת מארבע רצועות (הכי הכי טובה בעולם)

מרץ 20, 2020 | 353 תגובות

img

353 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2020 בשעה 18:06

אפשר להפוך לטבעוני איכשהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2020 at 6:58 pm

היא טבעונית למיטב ידיעתי

השב
User Avatar
Maytal
אפריל 7, 2024 at 6:24 pm

הי קרן אם אני מפתיצה כ12 שעות במקרר האם זה עדיין מצריך שלבי התפתח או שאפשר אחרי התפחה ארוכה לקלוע את החלה ולאפות בתנור?

השב
User Avatar
שני
ספטמבר 21, 2025 at 8:57 pm

אפשר לעשות אותה בגרסה מתוקה לכבוד החג?

השב
User Avatar
יולי
אפריל 2, 2020 at 9:16 pm

היי, אפשר לשטוף את החלות לפני האפייה לקבלת האפקט השחום כמו במתכון החלות השני?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2020 at 9:24 pm

בטח, רק בלי קמח למעלה אחכ

השב
User Avatar
מור ברדוגו
מאי 7, 2020 at 9:40 pm

אפשר להתפיח לילה לפני במקרר?

השב
User Avatar
שני בובלי
ספטמבר 24, 2020 at 8:55 pm

אם אני מתפיחה את החלות ללילה שלם במקרר אחרי עשיית החלות עדיין צריך להתפיח אותם חצי שעה ? או שבגלל שהם היו במקרר אז לא לעשות את זה ...?

השב
User Avatar
‪Carole
נובמבר 8, 2024 at 9:16 am

היי קרן אפשר לשים ביצה למעלה במקום קמח

השב
User Avatar
נועה
אוקטובר 24, 2025 at 9:12 pm

יצא מושלם! אין כמו המתכונים שלך. תודה

השב
User Avatar
ליאת
אפריל 19, 2020 at 2:00 am

הי קרן,הכנתי את החלות אתמול והן באמת טעימות ומופלאות. בעיה אחת: הקמח אשר פיזרתי לפני האפיה עפ המתכון ,נשרף ושרף את תחתית החלה.נאלצתי להוציא את החלות ,לגרד את השכבה השרופה ולהחזיר לתנור. יש לך רעיון מדוע קרה ומה לעשות בפעם הבאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 6:49 am

חום תנור גבוה מדי, או שהחלה לא היתה ממוקמת נכון בתנור

השב
User Avatar
יעל
מאי 15, 2020 at 12:45 am

אפשרי קמח כוסמין לבן?

השב
User Avatar
מיכל אברמסון
ינואר 5, 2021 at 10:52 pm

הי קרן:)אפשר להכין את החלה כלחמניות?אם כן, לכמה לחמניות היית מחלקת?והאם צריך לעשות משהו שונה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 7:45 am

אפשר לחלק ל 16-17 כדורים של 100 גר ולהכין לחמניות

השב
User Avatar
אנדי
ינואר 8, 2021 at 11:31 am

אפשר להחליף את השמן בחמאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 1:39 pm

אפשר וזה מיותר בחלה הזו לגמרי

השב
User Avatar
ארד
אפריל 15, 2021 at 11:21 pm

היי קרן הכנתי את החלות כמה פעמים והן מושלמות ! רק לא מעט לאחרונה הן לא תופחות לגובה אלא משתטחות. למה ?

השב
User Avatar
אפרת הרף אלמכיאס
אוגוסט 22, 2021 at 6:53 am

קרן יקרה, האם יש לך ניסיון עם חלות שמכינים ואז מקפיאים לפני האפיה? תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 22, 2021 at 8:21 pm

לא הקפאתי אף פעם חלה לפני אפיה

השב
User Avatar
אורנית שטרמפל
מאי 22, 2022 at 10:40 am

הי קרן, אני אמנם כבר לא אופה חלות רגילות אלא ללא גלוטן. השאלה שלי היא כזאת. אני מבינה שאת לא מורחת ביצה לפני שאת מכניסה לתנור ועדיין החלות יוצאות שזופות יפה להפליא. פשוט קימחת מעל והכנסת לתנור? ואי אפשר בעצם לפזר שומשום או פרג...נכון ? זה בעצם העניין של החלה המקומחת. נכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2022 at 5:00 pm

במידה ורוצים שומשום או פרג רצוי להבריש תא החלות בביצה או מים, כדי שהתוספות ייתפסו על הבצק. אם לא, אפשר פשוט עם מסננת לקמח

השב
User Avatar
ליאל
יוני 7, 2024 at 4:09 pm

קבוע אני מכינה את החלות האלה לשבת, אין פעם אחת שלא טרפו אותה!!!! תודה לך!!!

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2020 בשעה 13:57

מהממת ברמות לא הגיוניות! אפשר להמיר בכוסמין לבן? תודהה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2020 at 2:02 pm

בטח! אוהבת כוסמין לבן

השב
User Avatar
שי
מרץ 27, 2020 at 3:08 pm

יצא מדהים עם כוסמין לבן!!! תודה

השב
User Avatar
יעל
יוני 21, 2020 at 9:34 pm

הכנתי עם כוסמין לבן , יצא מצוין !!! מה לגבי כוסמין מלא ?

השב
User Avatar
קורין גורן
ספטמבר 25, 2020 at 8:54 am

אם ארצה להקפיא חלק מהחלטת. מתי מומלץ? לפני או אחרי האפייה? והאם יש לך ניסיון עם בהפשרה הן נשארות שוות?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2020 at 12:47 pm

אפשר להקפיא מיד עם סיום האפייה ואז הן נשארות טריות. יש לעטוף אותן הרמטית בניילון ולהכניס להקפאה, להפשיר בטמפרטורת החדר ולחמם מעט. את יכולה גם להקפיא חלה אחרי עיצוב לפני התפחה. להקפיא, להפשיר להתפיח ולאפות, כמו חדש

השב
User Avatar
עלמה
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2020 בשעה 16:43

היי קרן, הבצק יצא לי קצת דביק זה בסדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2020 at 4:53 pm

תוסיפי קצת קמח ואל תילחצי במהלך ההתפחה הוא שותה מים

השב
User Avatar
ליאן
יולי 23, 2020 at 10:24 pm

היי קרן, אפשר להכין חצי כמות? אין על המתכון הזה!!

השב
User Avatar
שחר
יולי 1, 2021 at 8:39 pm

היי קרן המהממת, הכנתי את החלות כבר כמה פעמים, אבל היה ריח חזק של שמרים. יכול להיות שזה בגלל התפחת יתר?

השב
User Avatar
עדן
יולי 2, 2020 at 8:13 pm

היי קרן, אם זה ישב בהתפחה במקרר כ15-16 שעות. זה בסדר או יותר מידי?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2020 at 8:15 pm

אין בעיה להשאיר את הבצק לתפוח עד 24 שעות במקרר

השב
User Avatar
רות
ספטמבר 10, 2022 at 6:20 pm

היי קרן, אפשר להחליף את כל כמות הקמח לקמח כוסמין 70%?

השב
User Avatar
עינב
אוקטובר 16, 2020 at 9:41 am

היי מה ההבדל בין החלה הזו לבין החלה עם הקמח תפא? אני רוצה לדעת את ההבדל לפני שעושה ..

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 11:07 am

קמח תפוחי אדמה בבצק זה ההבדל ויש בה גם ביצים ובזו לא

השב
User Avatar
נעמה
פברואר 12, 2021 at 11:02 am

קרן היי יש מצב לעלות את הסרטון הדרכה לקליעת חלה לפייסבוק שלך אפילו לטובת אלא שאין להם אינסטגרם

השב
User Avatar
גאיה
מאי 1, 2021 at 4:50 pm

האם אפשר להחליף סוכר לבן בחום?

השב
User Avatar
עמית
פברואר 24, 2022 at 6:57 pm

היי קרן, אני רוצה להכין בצק ולעשות התפחה ראשונה לילה במקרר. אז מה בעצם עושים בבוקר? צריך ללוש את הבצק הקר? או ישר, כשהוא קר, לחלק אותו לכדורים ולהתפיח אותם ולהמשיך בתהליך כרגיל, בלי ללוש שוב?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 8:23 pm

אין צורך ללוש אחרי מקרר רק לחלק לכדורים ולהתפיח אותם ואז חלה ולהתפיח

השב
User Avatar
א
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2020 בשעה 18:41

אשר להשאיר לתפיחה המקרר לכל הלילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2020 at 6:44 pm

בטח

השב
User Avatar
פנינה בן שלום
אפריל 16, 2020 at 11:40 pm

חצי כוס סוכר, היא יוצאת מתוקה? אנחנו פחות אוהבים

השב
User Avatar
ענבר
מאי 21, 2020 at 6:05 pm

אם מתפיחה לילה במקרר, בעצם יש רק התפחה אחת במקרר, והחלוקה לכדורים נעשית בבוקר לפני האפייה? אם כן, לתת לכדורים זמן לתפוח בבוקר ואז לקלוע ולאפות? תודה!!

השב
User Avatar
בדוי
אוקטובר 31, 2025 at 1:47 pm

למה הבצק יצא דביק?

השב
User Avatar
איילת
יולי 9, 2020 at 4:28 pm

היי קרו אהובה האם ניתן להשתמש עם קמח שמרים יש לי במקרה חבילה בבית שהייתי רוצה לנצל

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 5:20 pm

ברור שאפשר

השב
User Avatar
בנצי שאבן
נובמבר 2, 2021 at 8:29 pm

היי קרן אפשר לאחר התפחה להשתמש בחצי כמות לחלה וחצי פשוט לעשות עוגת שמרים עם מילוי מסויים?

השב
User Avatar
סיוון
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2020 בשעה 20:25

אין לי מיקסר , מה עושים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2020 at 9:07 pm

אפשר ללוש ידנית לישה רצופה 10-12 דקות

השב
User Avatar
אמיר שלו
מרץ 24, 2020 at 10:50 pm

מתכון אחלה של אחלה למה בעצם צריך את הקימוח ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2020 at 5:03 am

כי זה יפה ? בעצם אין ביצה או מים לא שומשום או פרג אז זה בכל זאת מוסיף למראה החלה

השב
User Avatar
יעל
אפריל 4, 2020 at 4:14 pm

היי קרן! החלה יצאה מדהימה בפעם הראשונה שהכנתי אותה (וזו החלה הראשונה שהכנתי אי פעם!) אך בפעם השניה משהו השתבש והבצק פשוט לא התמסר. בשתי הפעמים לשתי לישה ידנית כי אין לי מיקסר. בפעם הקודמת השתמשתי רק ב2 כוסות מים ואילו הפעם המשכתי להוסיף והבצק הרגיש יבש ומתנגד כזה. (לשתי 20 דק׳) קיוויתי שישתפר לאחר התפחה אבל הוא נשאר לא נוח, התוצאה יצאה בסדר אבל מאוד שונה מהחלה הקודמת. יש לך טיפים או רעיון מה היתה הסיבה? (השתמשתי בקמח לבן פשוט בשתיהן אך הפעם של חברה אחרת( תודה מראש!

השב
User Avatar
איילתהשחר Ayelet
אפריל 17, 2020 at 10:27 pm

אפשר למרוח אותן גם בביצה? או רק מים יעשו את ההשחמה הקלה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2020 at 11:03 pm

אין מים או ביצה בחלות האלו אבל אפשר למרוח ביצה

השב
User Avatar
Maya Moran Harush
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2020 בשעה 20:46

כמה כוסות מים זה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2020 at 9:06 pm

עד 2.5 כוסות

השב
User Avatar
Lea
אפריל 16, 2020 at 11:30 am

היי תודה על המתכון על איזה מצב הכי טוב לאפות בתנור כדי שיהיה קריספי למעלה? על חום תחתון עליון או אורכו?

השב
User Avatar
עפרי
מאי 1, 2020 at 10:29 am

היי קרן, אפשר לשים במקום הקמח שומשום? מעל החלות

השב
User Avatar
sofia matushevaky
אפריל 24, 2020 at 11:28 am

הי:) ניתן להשתמש בקמח מלא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 11:31 am

כן, עדיף 50% מלא ולבן

השב
User Avatar
חילווה
ספטמבר 26, 2020 at 1:52 pm

היי קרן יש לי שאלה, התפחתי לילה במקרר לאחר לישת הבצק. בבוקר עשיתי את הכדורים נתתי להם לתפוח.עיצבתי את החלות כרגע. האם יש צורך בעוד התפחה של החלות לפני הכניסה לתנור? תודה רבה

השב
User Avatar
חילווה
ספטמבר 26, 2020 at 3:20 pm

היי שוב קרן אני חייבת להגיד שהחלה מושלמת ממש. היא יפה , אוורירית , פשוט טעימה. יש לי שאלה לגבי הריח של החלה. יש בה טיפה ריח מוזר , יש מצב שזה מהשמרים? ופאם כן איך אפשר למנוע זאת בפעם הבאה? כי אני אכין כל שבוע מעכשיו!❤️

השב
User Avatar
lee
מרץ 17, 2021 at 7:57 am

הי מקסימה. שאלה אני רוצה לאפות שישי על הבוקר ..האם אפשר לעשות את הבצק נגיד חמישי בוקר להכניס למקרר (כביכול במקום לילה)... להוציא בערב...להתחיל לקלוע כי צריכה כמה חלות, ואז להתפיח שוב עד הבוקר? שהן קלועות? או לא מומלץ? ואם כן איפה מתפיחה אותן קלועות בחוץ או במקרר? ואז שמוציאה שוב להשאיר לשעה לטמפ החדר? ואז ביצה לשומשום או לקמח? האם זה בכלל מומלץ ולא הורס לעשות קליעה ואז לשמור להתפחה כביכול לילה נוסף....תודה

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2020 בשעה 21:19

קרן האם אפשר עם קמח מלא

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2020 at 10:26 pm

אפשר ולהוסיף עוד נוזלים לבצק

השב
User Avatar
סופי
מרץ 26, 2020 at 11:27 pm

אצלינו אוהבים חלה מתוקה , האם היא יוצאת מתוקה ? או שלהוסיף עוד סוכר ?

השב
User Avatar
רחל פתאל
אפריל 20, 2020 at 4:34 pm

תודה רבה. בוצע יצא נפלא גם לחמניות ההמבורגר, מתכונים ברורים ידידותיים.

השב
User Avatar
ארבל
מאי 20, 2020 at 9:00 pm

היי קרן, אם אני רוצה לעשות חלה מתוקה כמה סוכר אני צריכה להוסיף?

השב
User Avatar
Dikla Yinon
יוני 5, 2020 at 7:11 pm

היי קרן תודה על המתכון, איפה אני יכולה למצוא הסבר / סרטון לקליעה 4 צמות?

השב
User Avatar
טולי
פברואר 15, 2023 at 5:25 pm

בטוח רק 3 כפות שמן קנולה ? זה לא ממש מעט ? אולי יש טעות במתכון אהובה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2023 at 5:26 pm

זה מתכון משנת 2020 שככ הרבה אנשים הכינו מבטיחה לך שאין טעות

השב
User Avatar
נאוה
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2020 בשעה 21:29

הי קרן נראות יפהיפיות רציתי לשאול ספציפית לגבי קמח איזה קמח מתאים? קמח.לחם או קמח חלות או רב תכליתי? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2020 at 10:26 pm

כל הקמחים שציינת טובים

השב
User Avatar
שני
אוגוסט 18, 2020 at 3:12 am

האם שמרים יבשים צריכים למהול במים כדי להפעיל אותם ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2020 at 6:48 am

ממש לא ישירות לקמח ולערבב

השב
User Avatar
ליאל
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2020 בשעה 22:05

היי קרן אני מכינה את החלות שלך מקמח פיצה והם מושלמותתתת יותר טעימות מהחנות (אין מישהו שלא אמר ;) מה עדיף? חחח אני יודעת שזה שאלה קשה... השאלה אם כדאי לנסות משהו אחר או שפשוט שניהן מומלצות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2020 at 10:26 pm

שתיהן מומלצות ! נסי גם את זו

השב
User Avatar
אורית
יולי 12, 2020 at 7:45 pm

פשוט מתכון מושלם !!! מה עוד להוסיף ולומר?! כלום. רק לציין שכף.שמרים החלפתי בשליש פלוס כוס מחמצת ...ופשוט יצא... מושלם. קרןצאת פשוט קרן קסם ( פוני קטני בהשפעת הילדים)

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2020 בשעה 22:49

חייבים להפריד לכדורים לפני התפחה ראשונה? (במידה ואני רוצה לעשות את המתכון להפרשת חלה)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 21, 2020 at 11:11 pm

חלוקה לכדורים נעשית אחרי ההתפחה הראשונה ולפני השנייה

השב
User Avatar
ספיר
פברואר 22, 2021 at 8:08 pm

הי קרן נשמע מדהים... אני רוצה לעשות הפרשת חלה ולשם כך צריך 2 קילו קמח... את יכולה לרשום לי את המתכון ל2 קילו?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2021 at 7:48 am

להכפיל את כל המצרכים

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2020 בשעה 20:06

היי קרן, לא צריך למרוח ביצה,?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2020 at 9:02 pm

לא

השב
User Avatar
גיל
מאי 1, 2020 at 10:26 am

היי קרן, אפשר לשים מעל החלות דברים אחרים ללא הקמח? למשל שומשום?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 10:50 am

מים ושומשום או פרג או מה שאוהבים או ביצה ומה שאוהבים

השב
User Avatar
נורית כהן
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2020 בשעה 12:25

כמות זהה אם משתמשת בשמרים טריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2020 at 4:46 pm

בשמרים טריים משתמשים בכ 50 גר (קוביה או שקית שמרית )

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2020 בשעה 22:48

היי קרן! אם רוצים להתפיח ללילה, האם זה אחרי הקליעה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2020 at 11:25 pm

לפני קליעה התפחה ראשונה במקרא

השב
User Avatar
בת-אל
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2020 בשעה 09:28

היי קרן תוכלי לשלוח בבקשה את המידות המדויקות לפי חצי ק״ג קמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2020 at 10:39 am

פשוט לחלק הכל בחצי

השב
User Avatar
ארכימדס
מרץ 27, 2020 at 6:12 am

שאלה מצוינת תודה בת אל!

השב
User Avatar
רוני
מאי 7, 2021 at 11:57 am

היי קרן איזה מצב לשים ? טורבו / עליון תחתון

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2021 at 11:20 am

עליון תחתון

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2020 בשעה 19:49

איך הן בהקפאה??

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2020 at 7:57 pm

אם מקפיאים אותן טריות אז אחלה

השב
User Avatar
Maya Crabtree
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2020 בשעה 12:09

היי קרן, אם אני משתמשת בשמרים טריים בואקום, מה ההמרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2020 at 12:14 pm

50 גר שמרים טריים

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2020 בשעה 23:14

אפשר להשתמש בקמח שמרים או רק קמחים רגילים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2020 at 6:49 am

אין בעיה להשתמש בקמח שמרים

השב
User Avatar
אבנר
מרץ 28, 2020 at 9:46 am

את מדהימה כל פעם מחדש בריאות ואושר יהיו מנת חלקך.

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2020 בשעה 02:34

הכנתי והן יצאו כל כך טעימות!!! רכות מבפנים, קצת קראנצ׳ מבחוץ, וכאלה יפיפיות! מתכון מושלם, תודה כל כך

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2020 at 7:53 am

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2020 בשעה 11:19

היי קרן, אם אני רוצה להכין כמות מחצי קילו קמח, איך לפעול לגבי שאר המרכיבים? קילו פשוט מרגיש לי כמות גדולה מדי, אנחנו שני מבוגרים וילד :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2020 at 12:02 pm

ממש פשוט, לחלק הכל בחצי בלי בעיה

השב
User Avatar
לימור
אפריל 4, 2020 at 12:06 pm

תודה :)

השב
User Avatar
ליאור
אפריל 23, 2020 at 9:51 pm

היי קרן, אני מעוניין להכין חלה אחת, ניתן לחלק את כל הכמויות ב-3 ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 9:54 pm

תחלק בשניים ותכין אחת גדולה

השב
User Avatar
מיה
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2020 בשעה 14:04

החלה הכי טובה בעולם! וואו!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2020 at 3:09 pm

תודה יקרה

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
אפריל 16, 2020 בשעה 15:13

הי קרן האלופה, הכל ככ יפה ומזמין מה דעתך על ערבוב קמחים, חצי לבן וחצי כוסמין. הולך?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 16, 2020 at 3:48 pm

תמיד!

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2020 בשעה 08:01

הי קרן, מלח וסוכר מוסיפים ביחד בהתחלה? לא מוסיפים מלח בסוף הלישה כדי שלא יהיה עם השמרים בהתחלה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2020 at 8:04 am

כשמדובר בשמרים יבשים לא צריך, את יכולה להשאיר את המלח גם לא בעיה

השב
User Avatar
אריאלה
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2020 בשעה 10:36

היי! זה נראה מדהים! אפשר להחליף לקמח מלא וסוכר דמררה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2020 at 12:04 pm

כן אבל אז הבצק צריך עוד נוזלים

השב
User Avatar
ANAT FABER
יוני 5, 2020 at 3:58 pm

הי קרן , תודה על מתכון מעןלה !!! כדי לשמור על הפריכות של החלה, לאחר שהיא יוצאת מהתנור לעד להגשה , איך לשמור על החלה ? תחת מגבת ? או בלי כלום ? ישבערך שעתיים מהרגע שהיא מוכנה ועד לארוחת הערב

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 5, 2020 at 5:09 pm

מגבת זה מעולה

השב
User Avatar
סיגלית
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2020 בשעה 12:40

וואו! עשיתי הרבה חלות. עם חמאה בלי חמאה, עם יותר סוכר פחות סוכר.. כאלה יפות וטעימות עוד לא עשיתי!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2020 at 3:44 pm

תודה!!!

השב
User Avatar
הגר
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2020 בשעה 20:32

תודה על המתכון. הבצק יצא לא גמיש במיוחד וממש השקעתי ב״להגמיש״ אותו. שמתי 2 כוסות מים, כדאי לפעם הבאה להוסיף עוד חצי כוס, זה יעשה את ההבדל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2020 at 9:23 pm

לא חושבת שהוא צריך ככ הרבה מים, נסי להחליף קמח

השב
User Avatar
חגית
אוגוסט 28, 2020 at 1:04 pm

היי קרן המתכונים שלך מהממים, בעיקרון בחלות עדיף להשתמש בשמן או בחמאה? מבחינת מרקם ועוד...

השב
User Avatar
ANAT FABER
מאי 8, 2020 at 1:26 pm

הי קרן . תודה רבה על מתכון מושלם !!! בפעמיים הראשונות שהכנתי יצא מושלם עם קראסט מטורף למעלה ורכה רכה מבפנים. אבל בפעמיים האחרונות כל החלה רכה , ללא קראסט בכלל... גם החוץ רך... את יודעת למה ? מה קרה בפעמיים האחרונות ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 3:58 pm

החלפת קמח?

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 13:35

היי קרן, ראיתי ושמרתי את המתכון ועשית ממש חשק לעשות (השבוע לא הספקתי לעשות כי לא היה לי קמח). הוא נראה מדהים ונוח. רציתי לשאול איך אפשר לשמור על הרכות שלהן ביום למחרת ואיך היית ממליצה לשמור אותן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 2:38 pm

לעטוף היטב בשרית ניילון שלא ייכנס אויר אחרי שמצטננות והן בטוח יישארו טריות

השב
User Avatar
שושי
מאי 11, 2020 at 12:02 am

היי קרן אפשר לעשות עם הבצק הזה את הלחמניות קשר שלך ?

השב
User Avatar
שני
אפריל 23, 2020 at 9:47 am

היי קרן, לא שמים את המלח אחרי לישה? מלח לא הורס שמרים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 10:49 am

לא כשמדובר בשמרים יבשים

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 15:33

אבדוק ואאמץ את השיטה, תודה רבה על המענה.

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 13:09

היי קרן, האם אפשר לקחת חלק מהבצק ולעשות ״שמרים שוקולד״?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 1:17 pm

לא זה לא בצק שמתאים לעוגת שמרים

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 25, 2020 בשעה 15:06

החלות הכי טובות (ויפות) שהכנתי! תודה על מתכון נפלא!

השב
User Avatar
debbie
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2020 בשעה 00:24

hi keren! is it possible to freeze the dough? If yes, at which moment ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2020 at 6:29 am

Yes, after the first rise Split into 2-3 balls and wrap with plastic wrap Than you can use up to 3 months

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2020 בשעה 19:57

היי קרן! מזל טוב! האם החלה תעבוד עם דבש במקום הסוכר? אם כן, מהי הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 6:39 am

אפשר להמיר לדבש (1/3 כוס) ולקחת בחשבון שהבצק יוצר דביק מהדבש וצריך יותר סבלנות לעבוד איתו

השב
User Avatar
רותי דביר
אפריל 29, 2020 at 12:42 pm

היי קרן קודם כל תודה על כל המתכונים השווים וההוראות המדויקות מברכים אותך כאן בכל ביס וביס לגבי החלות - א.מבחינת המיקום בתנור מה עדיף באמצע או במדף תחתון ?(תנור בילד אין קטן מהסטנדרט ) ב.לגבי הרצועות -מה גורם להן להיראות אצלך עם מרקם ככ חלק ואחיד ובגלל זה לתוצאה מושלמת האם את לשה כל כדור לפני שאת מכינה רצועה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 12:58 pm

תודה רותי אני אופה בדרך כלל באמצע התנור המרקם החלק של הרצועות מגיע מלישה כמו שצריך, ומהתפחות נכונות ובסוף מרידוד נכון, ואני תמיד מוציאה אויר לכדור ואז לרצועה

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מאי 6, 2020 בשעה 07:57

טוב, זאת החלה הקבועה שלי כבר חודש וחצי, מידי שישי. בעיני זה המתכון שהכי מתקרב לחלת וז'ניץ מבני ברק. תודה רבה רבה קרן!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2020 at 8:15 am

איזה כייף לי שרה תודה

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
מאי 8, 2020 בשעה 04:38

האם אפשר להכין את החלה עד ההתפחה האחרונה ולשמור במקרר, ולמחרת בבוקר רק לאפות אותה כדי שתהיה טריה וחמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 8:31 am

לא אפשר להתפיח בצק במקרר אבל אחרי קליעה אפשר רק להקפיא ואז להפשיר ולאפות

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
מאי 20, 2020 בשעה 13:46

היי קרן, החלה יפייפיה! רציתי לשאול כמה שאלות ואולי תוכלי לעזור: 1. בנוגע למתכון, מה משך הזמן המקסימלי להתפחה השנייה אחרי עיצוב החלות? 2. ראיתי בכמה מקומות שיטת התפחה שבה התפחה הראשונה ממש קצרה (20 דקות) ואז בין עיצוב לעיצוב יש התפחה ומנוחה של 10 דקות ורק אחרי העיצוב הסופי התפיחו לשעה וחצי... אז רציתי לשאול אם את מכירה ויודעת מה ההיתרונות של השיטה הזו לעומת השיטה "הרגילה"? תודה מראש!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2020 at 3:16 pm

תשובות 1. תלוי ממש במזג האויר-עד שעה במטבח אם לא חם אצלך או יותר זמן במקרר 2. שתי השיטות אחלה תנסי את שתיהן ותראי מה את יותר אוהבת

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 15:25

היי קרן מתכון מנצח (כמו כל השאר בבלוג) מכינה 2 חלות מהמתכון שאחת מיועדדת להערב והשנייה למחר בצהרים..היית ממליצה לאפות את שתיהן היום ולשמור אותה בניילון נצמד אחרי קירור עד למחר? או להקפיא אותה אחרי התפחה שנייה וקליעה ומחר בבוקר להפשיר ולאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 4:31 pm

עונה לך גם פה :-)) שתי האופציות אחלה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
יוני 4, 2020 בשעה 09:18

יש קמח מסוים שאת ממליצה עליו לחלות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2020 at 11:57 am

בטח, קמח פיצה קמח לחם קמח חלה אחלה קמחים עובדת רק עם הטחנות הגדולות

השב
User Avatar
Chen
starstarstarstarstar
יוני 11, 2020 בשעה 10:55

אפשר להחליף שמן קנולה בשמן זית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2020 at 11:49 am

כן

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
יוני 17, 2020 בשעה 20:12

היי קרן, יצא מצב שבאמצע של החלה,היה פס לאורך שלא היה ממש אפוי... מה אפשר לעשות כדי להימנע מכך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2020 at 9:38 pm

לאפות יותר זמן

השב
User Avatar
ליאת ס
starstarstarstarstar
יוני 26, 2020 בשעה 12:25

הכנתי הבוקר את החלות ויצאו אליפות! עוד מתכון מנצח שלך! הכנתי עם קמח כוסמין לבן, יצא רך וטעים טעים , המון תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 26, 2020 at 3:13 pm

אלופה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יולי 3, 2020 בשעה 11:46

היי אפשר להקפיא לאחר אפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 3, 2020 at 2:48 pm

בטח לעטוף היטב

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
יולי 3, 2020 בשעה 12:27

הי קרן, היום הכנתי את המתכון שוב אבל הפעם עם קמח לחם,( פעם קודמת אפיתי עם קמח כוסמין ויצא מושלם) יצאו טעימות אבל מעט דחוסות ופחות אווריריות מפעם שעברה. מה יכולה להיות הסיבה? למה פעם החלה יוצאת ככה ופעם ככה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 3, 2020 at 2:48 pm

בעיקר סוגים של קמח וכמות נוזלים

השב
User Avatar
אופיר
starstarstarstarstar
יולי 30, 2020 בשעה 08:49

היי אפשר גם קמח פיצה ? יש הבדל ? תודה ❤️

השב
User Avatar
זוהר
starstarstarstarstar
יולי 30, 2020 בשעה 17:53

היי קרן ! מתכון מושלם !!! לקמח ללא גלוטן יש צורך לשנות כמויות ? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 12:11 am

לצערי אין לי נסיון בקמחים ללא גלוטן

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
יולי 31, 2020 בשעה 15:57

היי קרו, שאלה כללית לגבי התפחה. למה לכסות את הקערה בניילון נצמד וגם במגבת? לא מספיק רק אחד מהם? זה נותן אפקט אחר כששמים את שניהם? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 9:32 pm

אני אוהבת לכסות בשניהם הניילון אוטם את הקערה והמגבת עושה קצת חושך לשמרים

השב
User Avatar
סתיו
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2020 בשעה 17:09

היי קרן, זה מתכון מושלם! אני מכינה איתו חלות כל שישי וגם לחמניות באמצע שבוע יש לי שאלה, למה לפעמים החלות (בזמן האפייה) מתבקעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2020 at 5:25 pm

לרוב זה קורה אם לא מתפיחים מספיק זמן את הבצק

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2020 בשעה 14:16

היי קרן, אפשר להקפיא את הבצק לפני אפיה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2020 at 5:02 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
שני
אוגוסט 18, 2020 at 6:50 pm

עושה תפיחה ראשונה, צורה ומקפיאה ? עוטפת בניילון נצמד לפני הקפאה ? ואיך אני ממשיכה איתו הלאה ? מוציאה מהניילון הנצמד ? כמה זמן התפחה ? מתפיחה בתבנית ? סליחה על כל השאלות

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 01:37

היי קרן, אפשר להוסיף צימוקים או שוקולד צ’יפס לחלה? אם כן , מתי

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 6:39 am

בסוף הלישה

השב
User Avatar
א.ק
starstarstarstarstar
אוגוסט 28, 2020 בשעה 12:44

היי קרן, אודה לעזרתך למה בעת האפיה בין המרווחים של הרצועות יש קרעים כאילו משכו את הבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 28, 2020 at 4:06 pm

לרוב נוסע מחוסר בזמן התפחה אחרי קליעת החלה ולפני אפייה

השב
User Avatar
גלי
ינואר 15, 2021 at 4:53 pm

מה יכולה להיות הסיבה שפתאום החלות שחומות בחוץ אבל לא אפויות מספיק בפנים? תנור חומם מראש ל 170-180 מעלות, כמו תמיד. תטדה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 15, 2021 at 4:55 pm

שבכל זאת החום היה להן גבוהה מדי

השב
User Avatar
מורן בן לולו
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2020 בשעה 09:45

היי קרן המדהימה! כמה שעות התפחה זה "לילה במקרר"? אני יכולה להכין את הבצק ולהכניס ל24 שעות למקרר או שזה יגרום להתפחת יתר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2020 at 11:17 am

עד 24 שעות

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2020 בשעה 12:51

היי, אני לא מוצאת את ההיילייט בסטורי של החלה המקומחת, יכול להיות שנעלם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 8:03 am

לצערי אינסטוש מוחקים לי כל הזמן היילייטס אנסה להחזיר אותו

השב
User Avatar
Koral
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2020 בשעה 09:46

היי קרן, אפשר להכיל כמויות ל2 ק"ג קמח?? יצא טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2020 at 10:48 am

בטח

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 23:01

היי קרן הכנתי את החלות האלו לשבת והן יצאו החלות הכי טעימות ויפות!! שעשיתי בחיי (עשיתי אחת עם קמח למעלה אחת ביצה ושומשום ואחת בצל) חבל שאי אפשר להעלות תמונות... תודה לך!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2020 at 9:27 am

תודה שרה שמחה לשמוע

השב
User Avatar
גוני נגמבה
ינואר 8, 2021 at 12:24 pm

אני בשוק על כמות התגובות ושאת עונה לכולם!! תודה על כל המתכונים המדהימים שהופכים את השבת למריח, שמח וטעים.

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 1:38 pm

תודה! שבת שלום

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2020 בשעה 08:29

היי תודה רבה זה קודם האם אפשר להמיר את הסוכר בדבש ואם כן באיזה יחסים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 7, 2020 at 11:02 am

אפשר ב 1/4 כוס דבש

השב
User Avatar
אילנה זלזניק
ספטמבר 10, 2022 at 6:29 pm

האם ניתן להכין ללא מיקסר ללוש ביד כמה זמן?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2022 at 1:44 pm

אפשר לישה ידנית של 10 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2020 בשעה 14:55

הי קרן לגבי התנור? אפייה בטורבו? אפיה בחום למעלה ולמטה? מה הכי טוב? תודה גדולה מראש!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2020 at 3:15 pm

עליון תחתון

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2020 בשעה 09:16

קרן היי, עשיתי את המתכון הזה כמה פעמים ויצא מושלם! האם אפשא לשים רק כף סוכר? פשוט כשמברכים על הלחם בשבת הבנתי שאסור שזאת תהיה חלה מתוקה ואחי ואבא שלי מקפידים. תודה מראש רחלי

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2020 at 8:48 am

כך סוכר לא תניב תוצאה של חלה נהדרת כמו שהיא אמורה להיות והחלה כלל לא מתוקה, סוכר הוא לא רק ממתיק בחלות , את יכולה להוריד 3-4 כפות

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2020 בשעה 20:34

היי קרן, רציתי לדעת האם אפשר להכין את החלות מחצי קמח קמח כוסמין לבן וחצי כוסמין מלא? אם כן האם עדיין אפשר להתפיח במקרר?

השב
User Avatar
עומר
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2020 בשעה 16:04

הי, אפשר להוסיף דלעת לחלה? ואם כן חתיכות או בצורת פירה? (בשביל הthanksgiving)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2020 at 9:32 pm

מניחה שכפירה וכמובן להוריד בכמות של הנוזלים, לא ניסיתי אז זו רק השערה

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2021 בשעה 10:36

היי קרן, קמח כוסמין מלא יעבוד? להוסיף מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2021 at 12:12 pm

כן

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2021 בשעה 10:38

אני רוצה להעשות הפרשת חלה על קילו כוסמין מלא וקילו קמח לבן. איזה שינויים לעשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2021 at 12:12 pm

תצטרכי עוד נוזלים בין 1/3-1/2 כוס

השב
User Avatar
נופר
אפריל 18, 2021 at 3:32 am

הי קרן אני מכינה את החלות קבוע ! והן תמיד יוצאות מושלמות. הכנתי היום ולא יצא קראסט קשה מבחוץ. מה יכולה להיות הסיבה? השתמשתי בקמח חלה של הטחנות תודה

השב
User Avatar
מרינה
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 03:58

היי, יכול להיות שפספסתי בפוסט/תגובות..מעניין אותי מה הרעיון מאחורי הקימוח הסופי? נראה יפה ומיוחד. זה גם מוסיף לטעם? מראש תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 7:06 am

זה נותן גימור יפה לחלה וזה כייפי בביס שווה לנסות

השב
User Avatar
אוריתוש
מרץ 12, 2021 at 5:50 pm

למה יש לי בקליעה למעלה קרעים כאילו בבצק נמתח. קלעתי רופף. ככה היא מעולה

השב
User Avatar
מאי
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 12:01

היי, אפשר במקום שמרים יבשים שמרים טריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 5:33 pm

כן להכפיל את המשקל פי 2.5

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2021 בשעה 11:53

היי קרן, האם אפשר קמח תופח במקום קמח רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2021 at 3:01 pm

לא קמח לבן ושמרים

השב
User Avatar
Daniel Borovich
starstarstarstarstar
מאי 18, 2021 בשעה 17:15

אני גר באורוגואי ורוצה לנסות. אבל פה באורוגואי יש הרבה סוגי קמח לבן: קמח 0000, 000, 00, 0, קמח לחם, קמח פיצה וכו. באיזה קמח אני צריך להשתמש? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2021 at 5:57 am

קמח פיצה או קמח לחם זה מעולה

השב
User Avatar
Daniel Borovich
starstarstarstarstar
מאי 19, 2021 בשעה 15:07

:)

השב
User Avatar
מיקה
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 19:25

אז אם עושים לחמניות עגולות צריך את של ההתפחה בשלישי? או שרק יוצרים כדורים ואחרי התפחה שניה לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2021 at 9:16 am

רק כדורים והתפחה שני ה

השב
User Avatar
אמילי
starstarstarstarstar
יוני 3, 2021 בשעה 12:46

קרן הכנתי כבר כמה פעמים את החלה והיא קוצרת מחמאות! רוצה להכין לגן של הבן שלי לקבלת שבת, 2 אופציות : 1. להכין עכשיו ולאפות ואז זה יחכה אפוי מיום חמישי אחהצ עד שישי בערב 2. להכין את הבצק בחמישי בצהריים ולהתפיח יש שישי בבוקר במקרר, אם האופציה הזאת, מה אני עושה בבוקר רק קולעת את הצמה ואופה או צריכה עוד התפחה? מה עדיף מבין השתיין לדעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2021 at 2:00 pm

תמיד עדיף לאפוץ ביום בו מגישים. תתפיחי בחמישי בצק במקרר ובשישי תכיני חלות, תתפיחי שוב ותאפי

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
יוני 4, 2021 בשעה 12:32

היי, אפשר במקום חצי סוכר להחליף בדבש? ובמקום קמח לבן אפשר להחליף בכוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2021 at 2:24 pm

אפשר להמיר בדבש ולקחת בחשבון שהבצק יהיה מעט אולי דביק וזה בסדר, לעבוד עם שמן על הידיים אפשר להמיר לכוסמין מלא 50% מהקמח ולהוסיף עוד מים במידת הצורך

השב
User Avatar
מעיין
יוני 4, 2021 at 2:52 pm

תודה רבה!! הבצק יצא מעולהה!!

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
יוני 17, 2021 בשעה 22:11

היי אפשרי להחליף את השמן קנולה בשמן זית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2021 at 11:05 pm

כן

השב
User Avatar
hadass
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2021 בשעה 00:50

אני מכינה כל שישי חלות שונות ובסוף חוזרת תמיד אליהן...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2021 at 7:42 am

מבינה אותך

השב
User Avatar
לירון עזרא
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2021 בשעה 00:21

היי, שלוש כפות שמן לעומת שליש כוס במתכונים אחרים, זה לא מעט מידי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2021 at 2:47 pm

לא

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2021 בשעה 10:52

היי קרן, האם אפשר להוסיף 1/3 כוס דבש לבצק וקצת צימוקים (כמה כדאי?) חלות מושלמות!!! מכינה איתן כל הזמן ומקבלת מלא מחמאות שעוברות אלייך :) הפעם אני רוצה להכין אותן לערב חג ראש השנה אז מנסה להתאים עם הדבש והצימוקים ❤ בכל מקרה, שתהיה לך שנה טובה ומתוקה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 6, 2021 at 11:19 am

אפשר להוסיף דבש וצימוקים בזמן הלישה

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2022 בשעה 03:04

היי קרן מה שלומך ? יש לך במקרה את המידות בגרמים של החומרים ? בנוסף האם כדאי להתפיח במקרר בשביל טעמים עשירים יותר ההתפחה שנייה או ראשונה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2022 at 1:47 am

אין פה משמעות להתפחה במקרר אני רואה שרק השמרים ללא גרם מדובר ב 20 גר סהכ

השב
User Avatar
אלה
יוני 10, 2022 at 10:35 am

הי קרן החלות יוצאות מהממות. יש לי רק בעיה אנחנו גרים במדבר ומאוד יבש כאן. בשלב העיגולים הבצק ממש מתייבש ואם אני מרטיבה את המגבת זה נדבק. רעיון?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2022 at 11:35 am

לשמן עם ספריי שמן ןלהניח מעל ניילון נצמד ולא מגבת, רופף

השב
User Avatar
נעם
starstarstarstarstar
יוני 23, 2022 בשעה 21:16

היי קרן :) יש לי שמרים טריים בבית שארצה להשתמש לפני שפג תוקף. ניתן להחליף בשמרים היבשים? במידה וכן בכמה ג׳ להשתמש?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2022 at 3:29 pm

אין בעיה להמיר לשמרים טריים 25 גר שמרים טריים יחליפו כף שמרים יבשים

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
יולי 28, 2022 בשעה 15:18

אם אני מתפיחה לילה במקרר, זה בסדר שזה יהיה יותר מ12 שעות? לדוגמה מ5 בערב עד 10 בבוקר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2022 at 7:26 pm

בטח

השב
User Avatar
שחר פרי
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2022 בשעה 15:32

האם עדיף להשתמש בקמח לחם או קמח חלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2022 at 3:44 pm

שניהם מעולים אין לי העדפה

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2022 בשעה 07:11

אפשר במקום שמן קנולה שמן זית?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 9, 2022 at 7:46 am

בוודאי

השב
User Avatar
הדס
ספטמבר 26, 2022 at 11:36 am

הי באיזה שלב כדאי להתפיח במקרר? רוצה להכין מהיום למחר, אפשר להכין את הבצק בערב ולשים התפחה ראשונה במקרר ובבוקר להמשיך?

השב
User Avatar
שחר פרי
ספטמבר 25, 2022 at 11:50 am

אם אני אופה בשתי קומות את החלות, אז לשים תוכנית טורבו או רגיל?

השב
User Avatar
חופית
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2022 בשעה 23:51

היי :) האם אפשר ללוש ביד?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2022 at 12:42 pm

בטח שאפשר עשר דק רצופות

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2022 בשעה 14:10

הי קרן, מחפשת מתכון לחלות אווריריות (שרואים חורים בפנים הלחם) ומתפתה להכין אותן.. בדרכ אני מכינה חלות עם 6 כפות סוכר ל-2 ק"ג, עד כמה זה יפגם בחלות אם אני רוצה אותן אווריריות? לא מתייחסת אל הטעם שלהם כרגע, רק למרקם

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2023 בשעה 11:42

הי קרן, למה הבצק יוצא לי ״קרוע״ ולא אחיד?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2023 at 4:03 pm

לא ככ יודעת למה הכוונה יש המון סוגים של קרוע, לפני התפחה? אחרי? לא פירטת

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2023 בשעה 13:31

החלה הכי הכי טעימה שהכנתי אי פעם. םשוט מושלמת

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2023 at 3:32 pm

כייף חשמוע תודה

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2023 בשעה 12:27

הי קרן! תודה על המתכון.. ניתן לוותר על הסוכר? או לחילופין להמיר בסוכר קוקוס? שמן זית גם הולך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2023 at 1:05 pm

שמן זית מעולה לא עבדתי עם סוכר קוקוס אבל חייבים ממתיק. מניחה שייצא אחלה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2023 בשעה 14:12

קרן, החלה שלך מושלמת. אני מכינה אותה המון, והיא פשוט אהובה על כולם. תודה על בלוג מושלם ועל השקעה נפלאה ומתכונים מושלמים!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2023 at 1:04 pm

תודה לך דנה !

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2023 בשעה 13:20

היי, תודה! החלות ״נקרעו״ לי לאחר התפחה שניה, למה? יכול להיות שלא הוצאתי מספיק אויר לאחר התפחה ראשונה או סיבה אחרת? האם ישפיע על הטעם/אווריריות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2023 at 9:29 am

לא משפיע על הטעם אולי התפחת יותר מדי זמן

השב
User Avatar
Etty
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2023 בשעה 16:33

היי האם זה מקמח לבן רגיל או קמח תופח ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2023 at 8:00 am

קמח לבן רגיל אחרת היה כתוב קמח תופח

השב
User Avatar
סיון אוקרט
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2023 בשעה 22:14

היי קרן האם אפשרת לעשות מהבצק לחמניות ממולאות בבשר

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2023 at 7:58 am

כן

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
דצמבר 6, 2023 בשעה 12:16

היי קרן, בזכות האתר שלך התחלתי לאפות, תודה רבה על מתכונים מפורטים ונוחים :) חשבתי אולי לחלק לשלוש חלות אבל את אחת מהן להפוך למתוקה- במילוי נגיד של שוקולד ציפס או משהו. יש לך טיפ לאיך כדאי לעשות את זה ואם בכלל המבצק מתאים? אם זה משנה, אין לי מיקסר (רק ידני קטן) אז הלישה תהיה ביד. תודה רבה !

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2023 at 7:14 am

זה בצק נהדר שפחות מתאים לעוגות שמרים אבל לגמרי אפשרי תתקבל תוצאה טובה אבל שוב זה לא בצק עשיר של עוגה

השב
User Avatar
מאיה
דצמבר 7, 2023 at 9:20 am

ברור לגמרי. תודה רבה רבה

השב
User Avatar
רמי אליצור
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2024 בשעה 19:37

היי קרן, למעשה זה אותו בצק שאת משתמשת לפיתות. האם אני טועה? האם אני יכול להכין את הבצק ולהשתמש בחלק לחלה וחלק לפיתות? תודה מראש, רמי

השב
User Avatar
רמי
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2024 בשעה 21:19

לדעתי זה אותו בצק כמו הפיתות שלך. האם אני טועה? ואם לא אני מניח שאני יכול להכין בצק ולהכין מחלק את החלה וחלק אחר פיתות. תודה מראש,

השב
User Avatar
זואי
starstarstarstarstar
יולי 17, 2024 בשעה 16:32

היי קרן, אפשר להשתמש בקמח לחם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2024 at 12:36 pm

בטח

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2024 בשעה 09:51

היי :) מתכון מושלם מכינה אותן כל שבת. אם אני רוצה שהן יהיו מתוקות יותר ניתן פשוט להוסיף עוד סוכר? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:49 pm

כן בטח

השב
User Avatar
רונה
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2025 בשעה 09:21

היי האם אפשר במקום קמח לצפות בשום שום או שזה לא אפשרי למתכון זה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2025 at 8:51 am

שומשום אפשרי לגמרי עם מים או ביצה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img