img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
אוכל

כרובית מטוגנת כמו של מסעדות

יולי 7, 2024 | 7 תגובות

img

7 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
יולי 8, 2024 בשעה 08:11

כרובית קפואה גם טוב?

השב
User Avatar
לילי
יולי 15, 2024 at 12:43 pm

למה כמו במסעדות? עושה בדיוק כך בבית

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
יולי 8, 2024 בשעה 08:37

כמה מעלות השמן צריך להיות? תודה אלופפפפפה איןןןןן כמוך נקודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2024 at 9:00 am

160-170

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2024 בשעה 20:20

הי מעניין לנסות לחסוך שלבים כמו שעושה בשניצל..שמה בתערובת הביצים חרדל ..תבלינים קמח ואז לשים הכרוביות. אח"כ רק לטבול בפירורי לחם.. ולטגן..כי כרובית מטוגנת זה טעיםםם אבל פצקרייי.

השב
User Avatar
בתאל
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2025 בשעה 12:34

היי שלום עשיתי ככה בדיוק והפירורי לחם התפרקו מה הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2025 at 3:43 pm

מה הכוונה התפרקו? לא נשארו על הכרובית? אולי לא מספיק ביצה נדבקה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img