img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחמניות קשר ביתיות

אוקטובר 1, 2019 | 289 תגובות

img

289 תגובות גולשים

User Avatar
לין חגג
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2019 בשעה 14:06

מדהימה, לומדת ממך המון

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2019 at 3:29 pm

תודה לירן ושנה מהממת

השב
User Avatar
יפעת
אוגוסט 31, 2022 at 1:42 pm

כל מתכון שלך בול... עוקבת אחרייך ונהנית להכין את מטעמייך. שנה טוב ומתוקה

השב
User Avatar
Rotem
ספטמבר 30, 2022 at 12:15 pm

אפשר לקחת מחצית מהבצק ולהוסיף רוטב שום? להפוך את זה ללחמניות שום. האם הבצק מתאים גם ללחניות שום? תודה!

השב
User Avatar
רון-לי
אוקטובר 3, 2022 at 12:00 pm

היי קרן הלחמניות נראות מעולה הייתי שמחה לשעת האם אפשר להוריד את הביצה מהמתכון של הבצק? אם כן, האם כדאי להחליף אותה במשהו אחר או פשוט להכין את הבצק בלעדיה?

השב
User Avatar
אורי
אוגוסט 22, 2023 at 1:54 pm

היי, נראות מדהים הלחמניות שלך. אפשר להחליף את השמן בשומן אחר לדוגמא: לשמן זרעי ענבים?

השב
User Avatar
ליאה דואני
יולי 21, 2020 at 7:51 pm

אפשר לשים במקרר בלילה את הלחמניה מוכנה ואז להכניס לתנור בבוקר? או שיהיה צורך בהתפחה נוספת?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2020 at 9:00 pm

לא אפשרי אפשר להכין את הצורה ולהקפיא להפשיר ולאפות

השב
User Avatar
לירז מעודה-גואלייב
פברואר 28, 2021 at 8:43 am

אפשר להכין מקמח מלא/כוסמין?

השב
User Avatar
טלי
מרץ 17, 2021 at 10:26 am

מתכון מעולה! תודדההה רבבההה! אם רוצים לחמניות מתוקות, אפשר להכפיל את כמות הסוכר בלי שזה יפגע במתכון?

השב
User Avatar
ספיר
אפריל 15, 2021 at 11:24 pm

יש אפשרות ללוש ידעני?

השב
User Avatar
ניצן
דצמבר 9, 2021 at 1:04 am

אפשר בלי מיקסר??

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 10:19 am

לישה ינית של 10-12 דקות כן

השב
User Avatar
מורן
אוקטובר 31, 2022 at 9:42 pm

אפשר לשים חצי קמח כוסמין וחצי קמח לחם? משפיע על כמות המים? ואם אני רוצה לחמניות אצבע כמה גרם בצק כדאי לקחת לכל לחמניה? אגב הכנתי אותן כבר לפי המתכון ויתרתי על הביצה והוספתי שמן כמו שכתבת ויצאו מעולה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2022 at 3:03 pm

תודה מורן אפשר לערבב קמחים ולהוסיף יןתר מים

השב
User Avatar
יעל
יוני 30, 2024 at 2:12 pm

היי קרן, האם את אופה בטורבו או חום עליון ותחתון? הכנתי (הטעם מצויין) אבל התייבש לי מאוד, לא יצאו רכות כל כך, וגם השחימו מאוד. עשיתי טורבו 180, 20 דקות. תוהה אם זה קשור או איך אפשר לשפר. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2024 at 7:37 pm

לא לאפות בטורבו

השב
User Avatar
רחל זילברמן
אוגוסט 10, 2025 at 7:49 pm

לאחר שנים שחיפשנו לחמניות טובות, פגשנו את הלחמניות שלך והתאהבנו בהן. הם טובות מאד. תודה רבה לך.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2025 at 1:21 pm

איזה כיף תודה רחל

השב
User Avatar
שושי
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2019 בשעה 20:04

יצאו מושלמות. לקח לי כמה ניסיונות עד שיצאו טובות אבל בהחלט השתלם.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2019 at 9:15 am

את מהממת שלמדת מהר ושלא התייאשת , גם לי לקח כמה נסיונות עד שקלטתי ❤️

השב
User Avatar
רונית
מאי 8, 2020 at 3:30 pm

משנה הצורה או שאני יכולה להכין בצורה אחרת?

השב
User Avatar
ענבר
פברואר 10, 2021 at 9:47 pm

היי קרן מתכון מדהים, עושה אותו כבר שבועות כל שבת וכולם נהנים רק שאלה, יש אפשרות להכין את הבצק עצמו 24 שעות לפני ולהתפיח במקרר?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2021 at 6:54 am

כן אפשר אבל לא יותר מ 24 שעות

השב
User Avatar
ליאורה
ינואר 22, 2023 at 2:41 pm

היי קרן, מתכון מדהים! האם אפשר לשלב קמח כפרי במתכון?

השב
User Avatar
איריס אמיר
ספטמבר 8, 2021 at 8:44 am

הי קרן. זאת פעם ראשונה שאני אופה לחמניות/לחם… הבצק בקיטשן אייד בשלב הלישה נפרד מהדפנות אבל היה למכונה מאוד קשה ללוש והרגשתי כאילו היא עומדת להתפרק אז לשתי בידיים 10 דק… מה המרקם של הבצק? זה אמור להיות ככה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2021 at 8:57 am

חסרים לך מים בבצק

השב
User Avatar
רתם ענב
נובמבר 1, 2021 at 12:58 pm

היי, סתם משהו שאני גיליתי לאחרונה - רוב המכונות לא נועדו לגודל כזה של בצק. הנחיות היצרן הן עד קילו בצק (בצק, לא קמח. אז זה משמעותית יותר) אז תיזהרי על המכשיר, חבל. ככה הרסתי את שלי

השב
User Avatar
שרון
נובמבר 6, 2021 at 5:20 pm

הי הלחמניות יצאו לי קצת יבשות. מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 7, 2021 at 6:49 am

לא מספיק מים בבצק ואולי אפית יותר מדי זמן או שהורדת את הסוכר מהבצק ?

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2019 בשעה 09:06

האם אפשר להכין את הבצק בבוקר ולאפות בערב? מבטיחה לשמור במקרר...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2019 at 9:15 am

אם את מבטיחה להתפיח במקרר אז כן ברור שאין בעיה

השב
User Avatar
shirel matmor
מרץ 12, 2020 at 10:13 pm

היי קרן! לגבי ההתפחה במקרר- מדובר רק בהתפחה הראשונה??

השב
User Avatar
סילבי
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2019 בשעה 09:22

אם ממירים לקמח מלא ....50% קמח מלא היינו מפחיתים לחצי את כמות הקמח? או חצי קמח מלא וחצי קמח רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2019 at 9:27 am

50% מלא 50% רגיל, ייתכן ויהיה צורך להוסיף מעט מים

השב
User Avatar
אלה וייס
אפריל 29, 2020 at 11:07 pm

אפשר 50% מלא ו50% כוסמין לבן?

השב
User Avatar
lee
אפריל 16, 2021 at 5:23 pm

אם רוצים רק כוסמין מלא....? מה האפשרויות? או יש לך מתכון אחר? תודה

השב
User Avatar
הדר
יוני 21, 2020 at 4:58 pm

היי קרן, אני רוצה לנסות להכין את הלחמניות וחשבתי לשלב בהן בצל מטוגן. באיזה שלב את ממליצה לעשות את זה, אם בכלל? אני בעיקר חוששת מתוספת השמן, שלא יצא שומני.. אולי להשמיט את השמן שבמתכון? אשמח שתכווני אותי. תודה מראש⁦♥️⁩

השב
User Avatar
הדר
יוני 21, 2020 at 5:28 pm

ועוד דבר, יש לי בבית סוכר חום בהיר. האם הוא יכול להתאים או שחייבים לבן?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2020 at 10:29 pm

להכניס את הבצל אחרי מחצית מהנוזלים ואז לראות כמה עוד נוזלים הבצק צריך

השב
User Avatar
רוית
ספטמבר 15, 2020 at 11:32 am

הי קרן המקסימה ניסיתי להכין את הבצק ממש בצמוד להנחיות שלך והבצק יצא קשה ולא נוח לעבודה...יש לך מושג למה זה קרה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2020 at 11:45 am

לא היו מספיק נוזלים להבא להוסיף עוד

השב
User Avatar
שושי
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2019 בשעה 09:23

❤❤

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2019 בשעה 10:08

שנה טובה קרן ולכולם, חייבת לציין שבכל פעם שאני מקבלת התראה בטלפון שיש מייל חדש מנשואה למאפייה אני מתמלאת שמחה ורצה למייל כי אין לי ספק שיהיה שם סיפור, מתכון ותמונות מעלפות

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2019 at 10:30 am

זה כל כך משמח לשמוע! תודה רבה אסנת ושנה דבש

השב
User Avatar
בבא
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2019 בשעה 05:20

אני אופה חלות ולחמניות כבר 35 שנים. בלי מתכון. וגם כמובן עוגות שמרים לכל המינים. עם שוקולד, גבינה, קינמון, ועוד. התלמידים שלי מקבלים חגיגת עוגות שמרים קטנות אישיות פלוס לחמניה בפורים, חם וטרי מהתנור. כל מי שבא, זוכה. מתה על שמרים. הבית כולו מריח כמו מאפיה. תנסי לשים גבינת קוטג׳ ולטפטף מעל ד ש, על לחמניה חמה שרק יצאה מהתנור. מעלף.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2019 at 1:01 pm

תודה על הטיפ בבר

השב
User Avatar
חני קריו
נובמבר 25, 2020 at 12:27 pm

מה לגבי המרה של 100% מהקמח לכוסמין מלא? להוסיף התפחה גם במקרה הזה? 1/3 כוס מים בנוסף גם כן? **בדומה למה שהמלצת לעשות עבור המתכון של לחמניות כוסמין. לצערי הרבה מהמצרכים לא היה לי אז המרתי במתכון הזה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2020 at 2:09 pm

תמיד כשמדובר בהמרה לכוסמין מלא אני ממליצה על התפחות ארוכות ותוספת נוזלים

השב
User Avatar
Sharon
ספטמבר 10, 2021 at 5:11 pm

היי רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בדבש במקום סוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2021 at 11:16 pm

אפשר דבש במקום

השב
User Avatar
נטעלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2019 בשעה 08:31

היוש , ניסיתי ולצערי הן יצאו לי קשות וקטנות , את יודעת אולי מה הסיבה ? השתדלתי לדייק בחומרים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2019 at 1:01 pm

משהו בלישה ובהתפחה התפספס, האם לשת מספיק זמן והשמרים בתוקף? זמני התפחה מאוד קריטיים בהכנת בצק שמרים, התפחת פעמיים כמו שכתוב?

השב
User Avatar
נטעלי
אוקטובר 4, 2019 at 2:32 pm

מבחינת ההתפחה כן אבל משהו בלישה לא היה לי שלם , אני לא בקיאה באיך זה צריך להראות וגם לא הייתי סגורה על כמות המים איזה סדנא שלך את ממליצה בנוגע ללחמניות וכו - בצק ושמרים

השב
User Avatar
מירב
מרץ 2, 2021 at 6:30 pm

הי. במה ניתן להחליף את הביצה אם רוצים לטבען את הלחמניות? תודה

השב
User Avatar
מרים דניאלי
ינואר 2, 2022 at 12:09 pm

מכינה עכשיו קרן. כמה ס"מ בערך ליצור מהרצועה האנכית לפני הקליעה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2022 at 1:55 pm

לא מדדתי בסנטימטרים אבל הצילום ממחיש הכל היטב

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2019 בשעה 14:46

ההתפחה במקרר שוות ערך להתפחה בחוץ? או שצריך להתפיח שוב לאחר ההוצאה מהמקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2019 at 3:08 pm

אותו דבר אין צורך אחרי מקרר להתפיח שוב רק אחרי קליעת בלחמניות כמובן במקרר כמובן זמן ההתפחה ארוך יותר

השב
User Avatar
שלי
מרץ 17, 2020 at 4:54 pm

היי, איזה משקל של כל כדור בצק היית עושה כדי שהלחמניות ייצאו גדולות כמו שקונים במאפייה? תודה(:

השב
User Avatar
לירון
נובמבר 8, 2019 at 7:32 am

אפשר להשתמש בשמרים טריים? מה ההמרה? תודה!

השב
User Avatar
קארין
מרץ 29, 2020 at 5:14 pm

היי , יצא לי בצק מאד דביק ולא נעים לעשייה/ אשמח לדעת מה לא עשיתי נכון :) תודה רבה לך

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2020 at 8:02 pm

כנראה שהוספת יותר מדי נוזלים לבצק להבא תתחילי מחצי כמות ותוסיפי לאט לאט עד שלא צריך יותר

השב
User Avatar
רינה
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2019 בשעה 15:25

היי קרן, עוקבת אחריך באדיקות. יש לך מושג למה הבצק נקרע במהלך ההתפחה השניה של הלחמניות? כאילו שהוא לא אלסטי מספיק בשביל לתפוח...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2019 at 4:58 pm

יכול להיות שקלעת אותן צמוד ומתוח מדי זה קרה אחרי אפייה? אם כן אז לרוב זה קורה דווקא כשזמן ההתפחה השני לא ארוך מספיק

השב
User Avatar
רינה
אוקטובר 4, 2019 at 5:08 pm

קרן, תודה על התגובה המהירה. זה קרה במהלך ההתפחה השנייה, האמת דיי מיידי אחרי הקליעה. את חושבת שפעם הבאה צריך להוסיף עוד נוזלים לבצק?

השב
User Avatar
נעמי
אוקטובר 17, 2020 at 10:30 pm

הי קרן, הבצק יצא מאוד יבש וקשה לעבודה אפילו אחרי שהוספתי עוד נוזלים. מצטערת אבל אני אופה הרבה ומשהו פה לא עבד במתכון.

השב
User Avatar
ענבל
מרץ 5, 2022 at 6:11 pm

היי קרן, אם אני רוצה להגדיל כמויות לקילו וחצי.. איך להגדיל את שאר המתכון?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 6, 2022 at 2:43 pm

הכל בעוד 1/2

השב
User Avatar
קובי
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2019 בשעה 13:24

היי קרן נסיתי בפעם הראשונה לפי ההסבר שלך ויצאו לי לחמניות יפות .תודה לך

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2019 at 1:26 pm

שמחה לשמוע קובי

השב
User Avatar
מיכל
אפריל 16, 2020 at 11:40 am

היי קרן, אם אני אופה בטוסטר אובן קטן מה הכמות לחלה אחת בינונית? והאם אני אופה אותן עם חום למעלה ולמטה?

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2019 בשעה 06:12

במידה ואני רוצה להכין מחצית מכמות הלחמניות , האם לחתןך במחצית את כל כמויות המצרכים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2019 at 7:06 am

כן, פרט לביצה אותה את משאירה שלמה:-) ומורידה קצת מכמות הנוזלים לפי הצורך

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2019 בשעה 20:06

היי אני בדיוק מכינה. אחרי התפחה ראשונה ובזמן שאני מכינה את הלחמניות הבצק נקרע ולא חלק וגמיש נורא קשה לעשות את הצורה. יש לך מושג מדוע זה קורה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2019 at 8:22 pm

הי שירן יש כל מני סיבות אפשריות, אולי קצת חם לבצק ואז אפשר להכניס למקרר לתת לו לנוח קצת, או לחלק לכדורים ולתת להם לנוח, ואת יכולה לקמח את הרצועות מעט זה יעזור לך שלא ייקרעו.

השב
User Avatar
דניאלה
ינואר 9, 2023 at 8:28 am

הי קרן! הכנתי אותן פעם והן יצאו מדהימות. אני רוצה להכין מהן מיני לחמניות קשר (יש לי ילדה בת שנה אז הכל עכשיו מיני ). זה אפשרי? נגיד במקום 110 גר לעשות 50-60? ואם כן, הזמן אפייה מתקצר? תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2023 at 4:18 pm

כן, אפשר. וכמובן זמן אפייה למאפים קטנים יותר מתקצר. יש להתחיל לבדוק אחרי 10-12 דקות מה קורה בתנור

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2019 בשעה 15:00

הי קרן, אחרי ההצלחה של הבייגלים המושלמים שלך, אני חייבת לנסות את הלחמניות האלו. רק שאלה: אם אני רוצה להכין אותם מזונות (מתוקות), מה עושים בשביל זה? תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2019 at 3:11 pm

מתוקות יותר ? תוסיפי עוד 1/4 כוס סוכר

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2019 בשעה 16:01

תודה רבה!! אנסה..

השב
User Avatar
עדי
אפריל 21, 2020 at 8:43 pm

היי קרן, הכנתי לפי כמויות מדוייקות לגמרי, הבצק יצא לי קשה יחסית. ממה זה יכול לקרות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2020 at 8:58 pm

או שלא היו מספיק נוזלים, או שלא לשת מספיק, או שלא התפחת מספיק

השב
User Avatar
רונית
מאי 8, 2020 at 3:27 pm

משנה אם אני מכינה אותן בצורה אחרת?

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2019 בשעה 09:14

היי אפשר להשתמש בקמח שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 21, 2019 at 9:25 am

בטח, אותה כמות הקמח

השב
User Avatar
Ayala
אפריל 29, 2023 at 10:35 am

תודה על המתכון קרן אלופה, אפיתי אתמול ויצא פצצה!!! ממש אוהבת את המתכונים שלך

השב
User Avatar
שלי
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2019 בשעה 11:34

היי קרן, אפשר להשתמש בשמן חמניות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2019 at 7:53 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2019 בשעה 18:54

הי, ניתן להכין מכוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2019 at 7:52 pm

בטח

השב
User Avatar
גיל
מאי 20, 2020 at 3:48 pm

יש לשנות את כמות המים בהמרה לכוסמין לבן? תודה!

השב
User Avatar
אורן אייל
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2020 בשעה 08:56

אשמח מאוד לעזרתך... מכורה ללחמניות האלה ועכשיו מחפשת מתכון עם קמח שיפון מלא. אפשר לדעתך לעשות את ההמרה במתכון הזה? היית משנה כמויות כלשהן? הלחמניות יצאו חמוצות? אשמח לשמוע טיפים ולקבל עזרה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2020 at 10:34 am

את יכולה להמיר מחצית מכמות הקמח בקמח שיפון ולהוסיף כמה כפות מים

השב
User Avatar
שלי
מרץ 19, 2020 at 11:22 pm

היי קרן, במקום הברשה בביצה, טבילה במים יכולה לעבוד פה? תודה!

השב
User Avatar
משכית
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2020 בשעה 08:33

הי קרן, האם ניתן להמיר לשמרים טריים ומה יחס ההמרה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2020 at 9:18 am

בטח שקית או קוביה של 50 גר

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2020 בשעה 22:25

מעולות! רק הצורה לא יצאה בדיוק 8 מה הסיכוי שאת מעלה סרטון שבו רואים איך את עושה, שלך מוש...

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2020 at 10:35 pm

יש בהייליטס שלי באינסטוש סרטון

השב
User Avatar
לילך
מרץ 20, 2020 at 10:38 pm

אין עליך! תודה רבה ושבת שלום (;

השב
User Avatar
שגית
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2020 בשעה 22:47

הי קרן, האם הלחמנייה מתוקה? אם לא אז כמה סוכר להוסיף שתצא לחמניה מתוקה? בסגנון של חלב מתוקה... זה מה שהבת שלי רוצה ‍♀️

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 11:34 pm

להוסיף עוד 1/3 כוס

השב
User Avatar
שגית
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 09:26

תודה רבה, את מדהימה!

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 12:37

היי קרן אם בטעות שמתי שמן זית במקום קנולה ? זה משנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 1:17 pm

להיפך, מעולה

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אפריל 25, 2020 בשעה 07:05

היי :) אפשר להמיר את הקמח לקמח כוסמין מלא? אם כן כמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 25, 2020 at 7:08 am

אפשר 50% ולהוסיף מעט מים

השב
User Avatar
נעמה
אפריל 25, 2020 at 7:30 am

50% כוסמין לבן 50% כוסמין מלא גם הולך?

השב
User Avatar
שני
ספטמבר 21, 2022 at 9:53 pm

האם ניתן לאפות כמה תבניות במקביל או לא מומלץ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2022 at 7:21 am

תלוי בתנור שלך לא כולם אופים טוב במקביל אני בתנור הביתי אופה אחת אחת

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
אפריל 25, 2020 בשעה 11:05

היי :) האם אפשר עם אותו מתכון לעשות גם חלות רגילות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 25, 2020 at 11:38 am

בטח ייצאו מעולה

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2020 בשעה 22:46

היי:) איך הולכת ההמרה של שמרים יבשים לטריים? אשמח לעזרתך בנושא

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 10:49 pm

כף שמרים יבשים =25 גר׳ שמרים טריים

השב
User Avatar
יערה לנדו
ספטמבר 25, 2022 at 9:50 am

היי עשיתי פעם ראשונה את החלות ויצא מושלם. היום נסעתי שוב רק ששמעתי כוס סוכר במקום שליש והבצק לא תופח, האם קשור מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ושנה טובה

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2022 at 12:40 pm

כן זה הרבה סוכר וקצת מכביד על הבצק לתת יותר זמן או להחזיר למיקסר ולהוסיף 1/2 כף שירים מעורבבים עם כף מים

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 13:37

פשוט מתכון מנצח שאי אפשר לפספס איתו. חוסלו ברגע, מה שאף פעם לא קורה אצלנו עם לחם. גם המבוגרים.ות וגם הילדים טרפו. הנגלה השניה כבר בתנור :) תודה על המתכון!

השב
User Avatar
מלודי
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 13:52

בטעות שמתי כוס סוכר במקום 1/3 . היה נראה מוזר כי הבצק מלא פירורי סוכר... הבצק לפח?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 2:09 pm

לא חייבים לזרוק, מקסימום הן ייצאו מתוקות

השב
User Avatar
מאיה
אוגוסט 6, 2020 at 9:42 pm

היי! האם הצורה של לחמניות תעבוד עם המתכון של החלה מ4 רצועות? הכנתי את הבצק לחלה אבל מעוניינת בלחמניות קטנות!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 6, 2020 at 9:57 pm

בהחלט

השב
User Avatar
גאיה אלמוג
starstarstarstarstar
מאי 19, 2020 בשעה 19:20

יצא לי יבש מאוד, לא היה אפשר לעבוד אם הבצק בכלל, את יודעת מה יכולה להיות הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2020 at 9:38 pm

היו חסרים לך נוזלים כנראה

השב
User Avatar
גאיה אלמוג
מאי 19, 2020 at 9:52 pm

שמתי הכל ואפילו יותר, יכול להיות שזה בגלל המזג אוויר?

השב
User Avatar
אילת
starstarstarstarstar
מאי 23, 2020 בשעה 22:04

הלחמניות האלה מושלמות, פעם אחר פעם. גם ב100% קמח לבן וגם ב50% מלא. עוברות מצויין הקפאה. הבצק ככ נוח לעבודה! אני קולעת קצת אחרת, פחות יפה משלך אבל לא מצליחה להבין מהתמונות - אשמח אם תוכלי להעלות וידאו של צורת הקליעה. תודה! את נהדרת,כל מתכון שלך זהב

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 7:00 am

תודה איילת יש סרטון קליעה שלהן באינסטגרם שלי בהיילייטס

השב
User Avatar
עופר
starstarstarstarstar
מאי 26, 2020 בשעה 19:29

אני חי כבר שלושים שנה בחו"ל, במקרה נקלעתי למתכון שלח, נשבע לך פעם ראשונה בחיים שאני אופה בכלל, הכנתי בדיוק לפי המתכון שלך,יצא מהמם, חבל שאין מקום לתמונה, תודה רבה רבה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 8:41 pm

איזה משמח עופר תודה!

השב
User Avatar
מורן קיסלוביץ
starstarstarstarstar
יוני 2, 2020 בשעה 21:03

הי קרן, הכנתי אותן הבצק כיפי ונוח לעבודה והמתכון מעולה! מהי הכמות המינימלית של הסוכר שאפשר לשים? תודה רבה מראש, מורן

השב
User Avatar
אחינעם
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 14:45

מתכון מושלם! הכנתי פעם אחת רגיל ופעם אחת חצי כמות קמח מלא יצא מעולה בשתיהן תודה רבה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 5:05 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
לירז
מרץ 2, 2021 at 9:40 am

המרתי חצי מהכמות הקמח כוסמין מלא, הוספתי באמת קצת יותר מים ויצא מושלם!

השב
User Avatar
תאיר
starstarstarstarstar
יולי 7, 2020 בשעה 12:23

היי קרן מכורה למתכונים שלך! שאלה- על איזה מצב אפייה את ממליצה לאפות את הלחמניות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 2:01 pm

תמיד חום עליון תחתון

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 10:16 pm

תודה תאיר, חום עליון תחתון

השב
User Avatar
ארי
starstarstarstarstar
יולי 13, 2020 בשעה 17:06

היי. איך את ממליצה לשמור את הלחמניות טריות וטעימות לבוקר אם הכנתי אותן אחר הצהריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2020 at 8:25 pm

אני אוהבת לסגור בשקית ניילון של הסופר

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
יולי 17, 2020 בשעה 10:08

היי קרן, הראה מעולה! יש לי גיסה טבעונית.. כמה קריטי להוריד כת הביצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2020 at 4:22 pm

לא קריטי

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2020 בשעה 12:03

היי קרן! שכחתי לשמן את הקערה לפני שהכנסתי להתפחה :( כעת הבצק בתפיחה ונראה שהוא תופח יפה, נראה לך קריטי ששכחתי לשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 9, 2020 at 2:55 pm

ממש שולי-)

השב
User Avatar
חן
ספטמבר 9, 2020 at 3:24 pm

יצאו מדהימות!!! תודה רבה

השב
User Avatar
Limor
ספטמבר 20, 2020 at 11:52 pm

לא הבנתי את כמות הסוכר זה כוס פלוס 80 גרם או שסה"כ כמות הסוכר זה 80 גר'

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2020 at 8:26 am

סהכ 80 גר

השב
User Avatar
סיגל
אפריל 24, 2022 at 7:16 pm

הי קרן, ניסיתי ויצאו ממש טעים! עשיתי מקמח כוסמין מלא....התפחתי הרבה זמן (נראה לי יותר מדי) אבל יצאו לחמניות שטוחות.....כלומר לא תפוחות....מה אפשר לשנות כדי שיצאו תפוחות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2022 at 9:36 am

אולי התפחת יתר…. זה משטח אותן נסי להבא לעמוד בזמנים שכתובים

השב
User Avatar
רוני פ
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 19:03

היי קרן, קודם כל מה שלומך? הכנתי את הלחמניות שיצאו סוף הדרך, מה שכן עשיתי חצי מהכמות והוספתי כוס אחת בדיוק של מים והבצק היה סופר דביק, היה קשה לעבודה איתו ממש ובכלל דביק והוספתי קמח אבל עדיין היה קשה לעבודה מה הסיבה? (לפעם הבאה..) יותר מדי מים? אולי כי חם? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 9:23 pm

לפעמים כשמחלקים בשניים את המצרכים לא הכל מתחלק במדויק, למשל ביצה, אז עם הנוזלים תמיד להתחיל מחצי כמות ולהוסיף כמה שצריך, וכן יש עונות שנה בהן הבצק שותה פחות, או יותר מים

השב
User Avatar
ברנדה
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 11:10

הי קרן, אני מכינה את הלחמניות בדרך כלל עם קמח לבן והן יוצאות מעולה! רציתי לדעת האם אפשר להמיר לקמח כוסמין 70%? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 11:49 am

לערבב חצי חצי עם לבן ייצא אחלה ולהוסיף עוד נוזלים

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 08:25

היי, אפיתי ויצא באמת באמת טעים רק שהקרום החיצוני יצא קראנצ' מאד ומתפורר (קיוויתי למשהו הרבה יותר נימוח) ממה זה יכל לנבוע?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2020 at 9:59 am

נשמע ממש מוזר לא נתקלתי בתיאור כזה לא ככ יודעת במה להמליץ הם אמורות להיות ממש רכות מבחוץ אולי היו חסרים נוזלים בבצק

השב
User Avatar
נעה
ינואר 10, 2025 at 8:48 am

תודה קרן, הלחמניות נפלאות. מה דעתך על שימוש במחמצת? ניתן? איך?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2025 at 7:52 am

תודה נועה אבל אין לי נסיון עם מחמצת

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2020 בשעה 15:12

היי, אשמח אם תוכלי להעלות לאינסטגרם הסבר איך עושים את הצורה של הלחמניות, אני עושה הרבה לחמים בצורות שונות ומשום מה את הצורה הזו לא הצלחתי להבין מהתמונות ואשמח לסרטון

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 5:34 am

מבטיחה בהמשך

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2020 בשעה 13:50

היי אפשר לעשות 80 אחוז כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2020 at 7:40 pm

אפשר

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2020 בשעה 09:13

בגרסה טבעונית מה שמים מעל לפני אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2020 at 4:58 pm

מים עם כפית שמן קנולה וכפית סוכר או סילאן

השב
User Avatar
Yael
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2020 בשעה 21:20

אפשר לדעתך לאפות בתור לחמניות עגולות ממולאות בשר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 1, 2021 at 9:58 am

בוודאי שאפשר

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
ינואר 1, 2021 בשעה 07:54

קודם להגיד שכל מתכון שלך פשוט אליפות !! אם יש לי ביצים בגודל m זה משנה? עדיף להוסיף ביצה נוספת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 1, 2021 at 9:56 am

לא קריטי בכלל

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2021 בשעה 23:07

היי קרן! קודם כל האתר שלך מושלם! אני מתה על כל המתכונים המפורטים והמדויקים. תודה! דבר שני, כמה ימים אפשר לשמור את הלחמניות בשקית סגורה ושהם עדיין ישארו רכות וטובות?

השב
User Avatar
רינת אוריאן
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 13:19

היי קרן, את התנור לחמם חום תחתון עליון או טורבו? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 1:21 pm

עליון תחתון

השב
User Avatar
הילי
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2021 בשעה 18:52

הכנתי חצי כמות, יצאו לחמניות טעימות ורכות כל כך.... תענוג!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 7:14 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
עלמה רגב
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2021 בשעה 10:04

יצא מהמם

השב
User Avatar
עלמה רגב
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2021 בשעה 10:05

יצא מהמם ומושקע

השב
User Avatar
עלמה
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2021 בשעה 10:06

מהממוש

השב
User Avatar
Nili
אפריל 27, 2021 at 3:14 pm

לחמניות כל כך רכות ומדהימות תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2021 at 6:20 am

תודה נילי

השב
User Avatar
מוריה
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2021 בשעה 11:18

מתכון מהמם! יצא מעולה! תודה לך

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2021 בשעה 17:08

היי קרן, מה שלומך? אני ממש רוצה לנסות את המתכון הזה שלך! . רציתי לשאול האם אפשר לעשות מהבצק הזה חלות? אם כן, מה זמן האפייה שיידרש לכך?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2021 at 8:26 pm

בטח שאפשר כמו כל חלה סביב 25-30 חלות

השב
User Avatar
ליאור
ינואר 6, 2023 at 10:14 am

היי! מכינה את הלחמניות כבר כמה וכמה פעמים, שורה תחתונה - הן יוצאות טעימות בטירוף, אבל.. לאחר לישה הבצק לא גמיש ולא יפה די קשה. מראש אני מתחילה ב2.5 כוסות מים וכל שאר המצרכים מדודים האם יש צורך להוסיף עוד מים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2023 at 7:22 am

כשבצק קשה מוסיפים נוזלים אולי אצלך צריך יותר, עד שהוא רך וגמיש

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2021 בשעה 11:41

הכנתי לראשונה ויצא מושלם, תודה!

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2021 בשעה 08:41

יצא באמת מצויין. רציתי רק לדעת אם יש גרסה דומה שמשלבת חמאה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2021 at 7:44 am

אפשר להמיר שמן בחמאה בלי בעיה

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2021 בשעה 10:35

הי מתכון מעולה. את ממליצה להקפיא את הלחמניות מיד לאחר האפיה אם לא אוכלים אותם מייד? ואז להפשיר לילדים לבית הספר ערב קודם תודה רבה!!אלופה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2021 at 10:43 am

כן וכן בדיוק כפי שציינתי הקפאה בעודן טריות והפשרה ערב קודם

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
אפריל 16, 2021 בשעה 15:11

הי, אני רוצה להכין את המתכון עם קמח כוסמין מלא. האם ניתן? פשוט מנסה למצוא מתכון לחמניות דומות עם קמח כוסמין מלא בלבד (לא חצי חצי ). תודה שבת שלום

השב
User Avatar
יוליה
starstarstarstarstar
יוני 10, 2021 בשעה 16:02

במה אפשר להמיר את הביצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2021 at 10:16 pm

להוסיף 2-3 כפות שמן קנולה במקום

השב
User Avatar
מורן
דצמבר 9, 2022 at 7:00 am

היי קרן, אפשר להמיר את השמן בשמן זית? אם כן באותו יחס?

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
יוני 10, 2021 בשעה 17:59

מה אפשר למרוח במקום ביצה מלמעלה? טבעוני

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2021 at 10:16 pm

מים עם כפית אבקת נס קפה! יוצא מהמם בצבע לא מרגישים טעם

השב
User Avatar
לי
ספטמבר 13, 2021 at 12:03 pm

במקום נס אפשר מעט אספרסו? תודה

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2021 בשעה 14:32

היי קרן, חיפשתי בין כל התגובות שאלה על הפחתה בסוכר (היו הפוכות) אני מבינה שיש צורך בסוכר בשביל שהשמרים יתחילו לעבוד אבל האם אפשר לקצץ בסוכר או להחליף חלק ממנו בתחליף (סילאן אפילו)?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 9, 2021 at 7:17 pm

אפשר להוריד מעט או להמיר חלקית בסילאן

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2021 בשעה 01:11

היי קרן, האם ישנה אפשרות להמיר את הקמח + השמרים היבשים לקמח שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2021 at 8:22 am

אין בעיה להמיר

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2021 בשעה 13:41

תודה רבה על התשובה :) אז רק כדי להיות בטוחה... נשארים באותה הכמות של הקמח ורק מורידים את השמרים, נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2021 at 2:10 pm

נכון

השב
User Avatar
נטלי סעידוב
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2021 בשעה 11:13

האם אופים אפייה רגילה או טורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 17, 2021 at 3:23 pm

חום עליון תחתון לא בטורבו

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2021 בשעה 17:12

היי קרן אפשר במקום סוכר דבש?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2021 at 7:29 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
שרן
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2021 בשעה 21:09

היי! אפיתי את הלחמניות והן יצאו מעולות מלבד דבר אחד, המעטפת יצאה קשה ולא רכה (הפנים היה רך ומושלם), אפיתי 180 מעלות 20 דקות, מה יכולה להיות הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2021 at 6:57 am

נסי להוריד חום מעט

השב
User Avatar
Jamu
אוקטובר 21, 2021 at 8:57 pm

חייבת להגיד שבזכות המתכון הזה סוף סוף חזר לי האומץ להכין לבד לחמניות.. היה כל כך כייף להכין! בצק מושלם והסברים מושלמים תודה רבה! רק שאלה אחת, יצאו לי ממש בהירות. יש לך סוד לצבע המשגע?

השב
User Avatar
Sarit
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2021 בשעה 21:49

וואו מתכון כל כך טוב!!! מכינה כבר פעם שלישית( בשבוע...) טנקס א לוט!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2021 at 5:35 am

תודה שרית

השב
User Avatar
רג'ינה
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2021 בשעה 20:40

מה הבדל בין אפייה בטורבו ואפייה רגילה למעלה למטה? מה יותר טוב ללחמניות חלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2021 at 8:22 am

לא לאפות אתן בטורבו

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2022 בשעה 14:41

אלופה!! מאוד אוהבת את המתכונים שלך. אפשר לשים פחות סוכר כדי שיהיו פחות מתוקות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2022 at 7:37 pm

אפדר להפחית מעט הן לא מאוד מתוקות

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2022 בשעה 15:58

מתכון מעולה כרגיל!! אלופה!! הכנו עכשיו ויצאו מעולות וטעימות!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2022 at 6:34 pm

תודה מיכל

השב
User Avatar
noa
starstarstarstarstar
מאי 13, 2022 בשעה 12:29

היי קרן, איך הכי נכון לאכסן אותן לאחר האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2022 at 2:07 pm

להכניס לשקית ניילון של הסופר או למקפיא

השב
User Avatar
לימור
אוגוסט 31, 2022 at 7:18 pm

באיזה כוס מידה להשתמש לשמן, מים וסוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2022 at 10:21 am

כוס מידה אוניברסלית או חד פעמי שתיה חמה

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2022 בשעה 15:08

היי קרן .הלחמניות מושלמותתתת. מה עושים שיש 2 תבניות של לחמניות לאפות? לא אוהבת טורבו. האם בזמן שהתבנית השניה בהמתנה להיכנס לתנור -הלחמניות בתוכה לא יתפחו יותר מידי ויאבדו את הצורה שלהם?תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 9, 2022 at 7:49 am

תכניסי אחת למקרר עד האפייה

השב
User Avatar
ליאורה
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2022 בשעה 20:26

תודה קרן. כרגיל תענוג לעשות את המתכונים שלך. אני בדיוק בשלב של ההתפחה האחרונה כבר מצפה לטעום את הלחמניות.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 29, 2022 at 12:30 pm

מקוה שיצאו טובות

השב
User Avatar
אחינעם
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2022 בשעה 11:55

הי קרן, אני רוצה לחמניות קצת יותר קטנות. של 80 גרם בערך. את חושבת שיצא מספיק רך? וגם, איך הכי טוב לשמור אותם אם רוצים לאכול למחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2022 at 4:38 pm

לאפות פחות זמן, לעטוף טוב אחרי צינון בשקית של הסופר

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2022 בשעה 11:14

קרן, אלופה, תודה!!! בזכותך, פעם ראשונה שיצאו לי לחמניות מעולות! אשמח לעצה - אני מכינה 2 קילו מהבצק הזה, לצורך הפרשת חלה. ואני רוצה לגוון. חצי מהכמות לחמניות. ואילו רעיונות אפשריים לחצי הנותר? מה עוד ניתן להכין מהבצק הזה? תודה רבה רבה רבה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2022 at 7:20 am

את יכולה להכין מהבצק גם חלות או למל אאותו במתוק או מלוח

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2022 בשעה 11:46

שלום קרן! אם אני רוצה לאפות לחמניות קטנות יותר, אני יכולה פשוט לעשות אותן במשקל קטן יותר? נגיד 55 במקום 110 גר? ואז לשנות את הזמן אפייה? או שזה לא יצא טוב? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 16, 2022 at 1:55 pm

הן ייצאו ממש קנות, זמן האפיהה מתקצר פשוט להתחיל לבדוק אחרי 10 דק

השב
User Avatar
אנונומית
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2023 בשעה 17:00

הי כמה מים צריך ללחמניות ? מה זה 1.5-2?תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2023 at 8:59 am

להתחיל עם 1.5 ואם יש צורך והבצק יבש להוסיך לאט לאט עוד בבצקי שמרים כמות הנוזלים משתנה מבית לבית לכן ניתן טווח המטרה לייצר בצק אלסטי גמיש ולא יבש

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יולי 20, 2023 בשעה 22:31

מתכון מושלם!!!! מכינה אותו ומקפיאה לי לחמניות כל פעם. תודה לך!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2023 at 10:32 am

תודה עדי

השב
User Avatar
אלי רווח
starstarstarstarstar
יולי 23, 2023 בשעה 17:14

שאלה אני יכול את אותו מתכון לבצע בלי ביצה ? והאם לאפות בטורבו ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2023 at 8:29 am

חום עליון תחתון אפשר להמיר ביצה ב 2 כפות שמן קנולה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
יולי 29, 2023 בשעה 14:58

היי קרן, יש אפשרות לעשות ללא גלוטן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 1, 2023 at 8:46 am

שמרים ללא גלוטן זה תורה אחרת לגמרי ואני לא מבינה בתחום כלל, זה לא עיובד לצערי בהמרות של 1:1

השב
User Avatar
אושר
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2023 בשעה 12:39

אהלן קרן, אני רוצה להכין חלק מהלחמניות 100 גרם וחלק מהלחמניות 150 גרם. כשאני מעצב את הכדור התופח לרצועה ואז ללחמניה, מה היחס הנכון בין האורך לרוחב הרצועה לפני שמעצב ללחמניה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2023 at 1:01 pm

וואו לא יודעת פשוט תזרום יהיה בסדר

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2023 בשעה 17:05

האם אפשר להתמש במתכון הזה להכנת חלה מ 5 רצועות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2023 at 1:59 pm

כן בטח

השב
User Avatar
שירת
starstarstarstarstar
דצמבר 16, 2023 בשעה 19:31

אמאלה!!!!!! איזה מתכון מושלם!!! התעלפנו וגם מי שקיבל:) ועוד התפחתי במקרר לילה לפני (אל דאגה לא עברו 24 שעות) מתכון שני שאני עושה שלך ויוצא מדהים, תודה רבה על הסברים המעולים ברמה של כל דיוק ודיוק על מנת שייצא הכי מושלם שיש ואכן יוצא.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2023 at 9:37 am

תודה רבה שירת

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2024 בשעה 18:05

הכנתי! יצא מדהים!! תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2024 at 4:35 pm

תודה אורית

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
יוני 22, 2024 בשעה 15:18

יצא מעולה!!! בצק מצוין. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2024 at 7:25 pm

תודה איילת

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2024 בשעה 11:01

הכנתי ויצא ממש מוצלח, נגמר כבר בסעודת ליל שבת!! תודה

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2024 בשעה 20:36

אני אחרי התפחה ראשונה והבצק מרגיש קשה ויבש - מאוד מתסכל, במתכון כמות המים היא בטווח גדול מידי וקשה לדעת מה הכמות המדוייקת שנדרשת - לשתי עד שזה התנתק מהדפנות לפי ההוראות שלך - יש דרך להציל את זה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 5, 2024 at 6:48 am

להוסיף מים וללוש שוב

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img