img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מאפים ללא לישה

לחמניות שום ועשבי תיבול מבצק ללא לישה

ספטמבר 1, 2020 | 132 תגובות

img

132 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
מירב דמרי
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 13:50

היי תודה על המתכןן קמח כוסמין ניתן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 2:48 pm

לבן אפשר את כל הכמות במלא הייתי עושה חצי חצי

השב
User Avatar
שרית קטלן
אוגוסט 26, 2022 at 4:56 pm

חבל שאין אפשרות לשתף גם בוואטאצאפ.. נראות נפלא אכין בוודאי

השב
User Avatar
אודיה
ספטמבר 10, 2020 at 3:49 pm

תודה רבה על מתכון מושלם!! הכנתי בשבוע שעבר עם קמח מלא והיום הכנתי כמות כפולה עם קמח כוסמין 70% ויצא מושלם וטעים כ"כ בשתי האופציות!! תודה !! ושנה טובה ובריאה לכולם!! (:

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2020 at 3:55 pm

תודה על העדכון!

השב
User Avatar
דיקלה
מאי 16, 2021 at 8:28 am

הי קרן האם אפשר להכין את הבצק בבוקר ולשים להתפחה בערב עד הלילה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2021 at 12:54 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
תאיר טבת שיטרית
מאי 23, 2023 at 7:16 am

היי אם אני עושה את זה על 2 קילו, להכפיל ב4 בערך? את הכמויות?

השב
User Avatar
שרה
פברואר 15, 2024 at 3:54 pm

בבקשה לשים לב איך כותבים מתכון. בהכנה כתוב להוסיף ביצה וזה שתי ביצים.....אז לכתוב ברבים ולא ביחיד. זרקתי בצק שלם לפח

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 14:32

נראה מעולה!!! אפשר עם קמח מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 2:48 pm

50% בטוח שאפשר

השב
User Avatar
אני
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 16:47

אפשר להמיר את החמאה בשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 8:57 pm

כתוב למטה שכן וכמה

השב
User Avatar
ניבה
ספטמבר 2, 2020 at 6:40 am

עוד מתכון מעולה וטעים!! פשוט תענוג!

השב
User Avatar
צחי
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 19:33

מה קורה אם מחליפים חלב בריוויון? איך זה משפיע על המרקם?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 8:56 pm

מניחה שכן לא ניסיתי

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 20:01

רצתי מהר לעשות, אפילו שלא היו לי עשבי תיבול יצא מושלם! מתכון אליפות!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 8:56 pm

תודה נועה

השב
User Avatar
Lirit Botchkovsky
ינואר 25, 2021 at 12:37 pm

איזה עשבי תבלין כדאי לערבב יחד?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 4:41 pm

כל עשבי תבלין שאוהבים, פטרוזיליה, כוסברה,רוזמרין, טימין, זעתר וכו...

השב
User Avatar
לימור
אוקטובר 5, 2024 at 1:44 pm

תודה על מתכון מושלם. השארתי את הבצק לילה במקרר, הוצאתי ושוב נאלצתי להחזיר למקרר לעוד 24 שעות ובכל זאת יצא בצק מושלם וכיפי לעבודה. טעים

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2024 at 2:48 pm

תודה לימור

השב
User Avatar
שרית רז
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 20:10

היי עושה את הלחמניות אך משום מה הבצק לא ככ מראה סימני התפחה ועשיתי לפי כל ההוראות שמתי לפני 40 ד , יש עוד זמן מקווה שיתפח תודה

השב
User Avatar
יעלי
ספטמבר 4, 2020 at 8:02 pm

הכנתי בדיוק על פי המתכון: יצאו לחמניות רכות כמו עננים וטעימווווווןןןןןןןןןןןתתתתתת!!!!

השב
User Avatar
אירית
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 20:45

נראה מושלם!!! אפשר בבקשה רעיון לתוספות אחרות חוץ משום ועשבי תיבול?

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 21:27

תודה רבה על המתכון הכנתי היום את הגרסה הטבעונית, החלפתי כוס וחצי מהקמח בקמח כוסמין מלא ויצא מעולה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 9:30 pm

תודה! שמחה לשמוע

השב
User Avatar
ליליה קסטנר
נובמבר 15, 2021 at 10:30 am

קרן היקרה למה וידאו לא עולה?

השב
User Avatar
אלסיה
ספטמבר 1, 2020 at 10:09 pm

נראה מושלם!! את שמה על טורבו או מצב רגיל?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 10:31 pm

רגיל

השב
User Avatar
רונן
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 22:38

נראה מדהיםםםםם. הולך להכין מחר בערב

השב
User Avatar
אודיה
ספטמבר 5, 2020 at 2:13 pm

היי קרן , עושה ישר כמות כפולה כי עפים אצלינו על המתכונים שלך ... אפשר לוותר על חצי מכמות הסוכר ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2020 at 3:20 pm

חצי מהכמות לא יתקבל אותו מרקם יש צב שתתבאסי... נסי להוריד 1/4

השב
User Avatar
Adi
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2020 בשעה 16:37

אפשר להכין עם קמח תופח ובלי שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2020 at 8:42 pm

לא, זה לא ייצא אותו דבר

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2020 בשעה 16:43

אפשר להכין בערב להתפיח במקרר ללילה ולהכין בבוקר..? (בדומה למתכון בגטים ללא לישה)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2020 at 8:42 pm

כן

השב
User Avatar
אתי Bublil
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2020 בשעה 17:50

היי הכנתי עם קמח ללא גלוטן יצא מושלם

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2020 at 8:41 pm

תודה! שמחה לשמוע

השב
User Avatar
מרגלית
ספטמבר 26, 2020 at 12:57 pm

עם איזה קמח הכנת?

השב
User Avatar
אוריה
ינואר 9, 2025 at 9:27 am

היי אפשר לעשות את המתכון לא חלבי?

השב
User Avatar
הדר
אוקטובר 11, 2021 at 10:55 pm

עם איזה קמח הכנת? אותן כמויות נוזל? תודה?

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2020 בשעה 18:20

היי קרן, נראה מתכון מושלם! האם ניתן להקפיא אותן לפני\אחרי אפיה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2020 at 8:38 pm

אין בעיה להקפיא לפני או אחרי

השב
User Avatar
עמית
אוגוסט 20, 2023 at 4:55 pm

אם מקפיאים, מקפיאים אחרי גלגול הלחמניות או לאחר ההתפתחה השנייה ? איך מתבצעת ההפשרה ? במקרר ? בטמפ' חדר ? האם יש צורך בהתפחה נוספת ?

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2020 בשעה 21:58

תבלינים מיובשים או טריים ולקצוץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2020 at 10:18 pm

אני השתמשתי בטריים

השב
User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2020 בשעה 11:15

וואו! יצא פשוט מעולה:) ממש קשה להתאפק לא לנשנש בטעות את כל המגש אבל למקרה שישאר, איך לשמור עליהן טריות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2020 at 11:17 am

טריות ליום אחד זה בשקית ניילון ומעבר לזה כדאי להקפיא ולחמם לפני הגשה

השב
User Avatar
Anat Hoffman
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2020 בשעה 12:05

תודה קרן! הכנתי חצי קמח מלא חצי לבן ויצא מ ו ש ל ם! בפעם הבאה אכפיל כמויות גם עבור הפריזר....

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2020 at 9:41 pm

תודה ענת

השב
User Avatar
אילה מגן
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2020 בשעה 20:22

נשמע מתכון מעולה, מה יחס ההמרה לשמרים טריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2020 at 9:40 pm

כפול 2 במשקל

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2020 בשעה 21:53

היי! חשבתי להוסיף קצת קמח תפוחי אדמה בהשראת הלחמניות המושלמות עם הפסטו.. מה דעתך? ואם כן, איזו כמות תעבוד כאן טוב? תודה :)

השב
User Avatar
דבורה
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2020 בשעה 22:30

מה מטרת חוסר הלישה במתכון? מה יקרה אם נלוש במיקסר כ 10 דקות כמו בצק שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 3, 2020 at 10:32 pm

אין צורך ללוש וזה חלק מהכייף במתכון אבל אין בעיה גם ללוש ולדווח איך יצא

השב
User Avatar
הדר
אוקטובר 7, 2020 at 4:41 pm

קרן יקרה, כרגיל המתכונים שלך יוצאים מושלמים. הבעיה היחידה שזה הורס לי את הדיאטה... ;-) חג שמח!

השב
User Avatar
בתיה דיאמנט
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2020 בשעה 05:20

תודה רבה קרן ! שנה טובה !

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2020 at 9:19 am

שנה טובה בתיה❤️

השב
User Avatar
אנונימי
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2020 בשעה 07:59

הכנתי ויצא מטורף!! די את הורגת אותי.. כל פעם שאני נכנסת לאתר שלך אני רצה לחפש פחמימות =]

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2020 at 9:19 am

זה אתר שעוסק בפחמימות זו לא חכמה והכי שמחה שאת פה

השב
User Avatar
גואל
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2020 בשעה 08:31

אפשר חלב סויה במקום רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2020 at 9:18 am

בטח

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2020 בשעה 09:03

היי קרן, הכנתי אתמול את הלחמניות, החלפתי את הקמח הרגיל לקמח ללא גלוטן ויצא מושלם. תודה רבה❤

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2020 at 9:18 am

תודה עדן על השיתוף, שמחה לשמוע

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
ספטמבר 4, 2020 בשעה 14:49

מצב רגיל זה שני פסים עליון ותחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2020 at 3:06 pm

יאפ עליון תחתון

השב
User Avatar
יהודית רייכר
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2020 בשעה 07:24

הכנתי את הלחמניות עם חצי כוסמין חצי רגיל. יצא מעולה למרות שאני חושבת שאם הייתי עודה רק עם קמת רגיל היה יוצא יותר רך. שמתי רוזמרין, בזיליקום, פטרוזיליה מהגינה ושום. תודה קרן על המתכונים המדהימים. עשיתי היום גם בבקה עם מילוי בראוניז

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2020 at 8:22 am

תודה יהודית

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2020 בשעה 08:17

היי קרן, ניתן להשתמש בשום טחון בקופסא שקונים קפוא? או שעדיף טרי ולקצוץ אותו? תודה!!1

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2020 at 8:20 am

טחון קפוא זה גם אחלה

השב
User Avatar
רוני
ספטמבר 7, 2020 at 8:50 am

היי קרן, תודה על המענה. אך כך מה הכמות לדעתך? במתכון רשום 4-5 שיני שום כמה להמיר לשום טחון קפוא?

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2020 בשעה 14:21

היי מלכה, כתוב להוסיף ביצה (נשמע כמו אחת בלבד) ולא ביצים (2 כמו ברכיבים). בסרטון אחרי שהכנתי כבר את הבצק ראיתי שהוספת שתיים. כמה זה נורא אם שמתי רק אחת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2020 at 9:16 pm

לא נורא בכלל

השב
User Avatar
שני
ספטמבר 7, 2020 at 9:31 pm

יצא מושלם, תודה על מתכונים מדהימים אין כמוך!!!

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2020 בשעה 13:03

הי האם אפשר לעשות את הלחמנייה בצורת כדור וכך להתפיח אותם? או בכל צורה פשוטה אחרת

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2020 at 1:05 pm

לגמרי איזו צורה שבא לך תתאים

השב
User Avatar
פנינה נטף
אוגוסט 28, 2022 at 12:31 pm

היי קרן, עשיתי אתמול ויצא מושלם אי אפשר להפסיק לאכול. רציתי לשאול אם במקום למרוח ביצה לפני האפייה, אפזר קמח..? אפשרי?

השב
User Avatar
בתאל
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2020 בשעה 16:48

מתכון מושלם! טרפנו

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 12, 2020 at 8:19 pm

תודה בתאל

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2020 בשעה 12:00

לחמניות מעולות. תודה!

השב
User Avatar
גילה דקל
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2020 בשעה 08:06

שלום רב, יש לי אמנם קמח רגיל אבל אין לי שמרים ואני לא יכולה לצאת מהבית (סגר...). לעומת זאת יש לי קמח שמרים. אפשר להשתמש בו במקום הקמח פלוס השמרים שבמתכון? תודה על המתכונים הנחמדים ותודה מראש על התגובה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2020 at 8:11 am

אין בעיה להשתמש בקמח שמרים תמיד

השב
User Avatar
גילה דקל
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2020 בשעה 09:09

תודה רבה!

השב
User Avatar
גאיה כהן
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2020 בשעה 19:08

אפשר להשתמש בסוכר חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 8:14 pm

כן בטח

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 00:52

לחמניות מושלמות, אפילו הלקוח הכי קשוח טרף!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 6:20 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2020 בשעה 10:32

האם ניתן להכין עם קמח תופח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2020 at 11:10 am

לא, קמח רגיל ושמרים

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2021 בשעה 16:46

היי קרן הכנתי את הלחם יצא מדהם! אבל טיפה יבש, והיה גם צריך בסוף להוסיף טיפה מים כי היה יבש מידי יש משהו שאפשר להוסיף?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2021 at 8:25 pm

אולי היו חסרים עוד נוזלים כדי שהבצק ייצא בסופו של דבר רך

השב
User Avatar
גיל
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2021 בשעה 08:56

הי קרן, הכנתי כבר מספר פעמים (בואריציות תיבול שונות) ויצא נפלא! אני מארח ביום שישי בבוקר לבראנצ' ולא יהיה לי זמן להכין את הכל בבוקר. האם יש שלב שבו ניתן לעצור ולהקפיא? תודה גיל

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 18, 2021 at 3:32 pm

אפשר להקפיא לפני אפייה להפשיר ולאפות

השב
User Avatar
גיל
מרץ 18, 2021 at 4:01 pm

תודה! עוד שאלונת: האם זו אופציה לעשות את ההתפחה השניה במקרר במהלך הלילה ואז בבוקר מייד לאפות?

השב
User Avatar
תום
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2021 בשעה 23:38

היי קרן 4 כוסות של קמח כוסמין לבן שוקלות 620 גרם ובקמח לבן, כמו שכתבת, זה 560 גרם. אם אני ממירה מקמח לבן לקמח כוסמין לבן אז אני שמה 560 גרם או 4 כוסות? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2021 at 7:22 am

למיטב ידעתי המשקל שלהם זהה

השב
User Avatar
חוה
אוגוסט 20, 2023 at 5:38 pm

יצא מעולה הכנתי היום

השב
User Avatar
ניר
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2021 בשעה 11:44

מעולה, עשיתי ללא תיבול או שום ויצאו לחמניות במרקם נפלא. אחלה מתכון, שמרתי לי :)

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2021 בשעה 20:11

היי קרן אם במקום להבריש ביצה בסוף, אשים שמן זית ושום קצוץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2021 at 10:03 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 18, 2021 בשעה 09:01

היי, אם שמתי בטעות ביצה אחת במקום 2?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 18, 2021 at 9:33 am

לא נורא

השב
User Avatar
שולי
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2022 בשעה 12:53

היי, אפשר להוסיף את השום ועשבי התיבול לאחר ההתפחה הראשונה? (רוצה לשים רק בחלק מהבצק)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2022 at 3:39 pm

לתוך הבצק? לא... פשו טתכיני בצק, לחצי תוסיפי ותערבבי קצת ואת החצי השני תתפיחי בלי

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
מרץ 4, 2022 בשעה 08:40

היי קרן, אפשר להכין בצורת שבלולים בתנית עגולה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 6, 2022 at 3:34 pm

כן בטח

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
אוגוסט 24, 2022 בשעה 22:51

היי קרן נשמע אש! אפשר להפוך את זה לחלה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 25, 2022 at 6:40 am

בגדול כן רק שבעיצוב יהיה טיפה טריקי כי זה בצק מאוד מאוד רך ולא כמו שאת מכירה לחלה

השב
User Avatar
Ross
starstarstarstarstar
אוגוסט 25, 2022 בשעה 05:36

Hola Keren Soy de Mexico y adoro tus recetas, intenté hacer este pan pero no se si sería mucho líquido, se me dificultó mucho formar los rollos pues esta muy aguada después de pocharla., podría reducir algo de líquido la próxima vez o con amasarla en la batidora crees que mejore ? Muchas gracias por tan Divina’s recetas Ross

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 25, 2022 at 6:39 am

The bread needs to be very soft, but you can always add flower to you surface and work easily

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2022 בשעה 07:58

היי קרן, אץ חושבת שהבצק מתאים לעוד וריאציות? אני רוצה להכין אותו עיגולים עם גומה באמצע ולמלא בגבינה וירקות אפויים עליו חושבת שילך ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2023 at 6:57 am

בוודאי

השב
User Avatar
בת שבע
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2023 בשעה 17:23

קרן יקרה איזה גודל כוס?? הלך לי המשקל..

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 21, 2023 at 5:27 pm

עובדת רק עם כוס מידה אוניברסלית

השב
User Avatar
אירין
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2023 בשעה 18:09

אם החלפתי בקמח קוסמין, כמה מוסיפה נוזלים במקום??

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 21, 2023 at 5:27 pm

הבצק צריך להיות דביק

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2023 בשעה 10:51

לבצק צריך 2 ביצים ? או סה"כ 2 ביצים בייחד עם ההברשה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2023 at 1:59 pm

1 לבצק אחת להברשה

השב
User Avatar
tzippora
starstarstarstarstar
יולי 15, 2024 בשעה 05:42

מתכון מושלם!!! לחמניות אווריריות וטעימותתתת אני לא רגילה להשאיר תגובות ... אבל הפעם היה חייב....

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2024 at 1:07 pm

תודה!

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
יולי 23, 2025 בשעה 10:35

אפשר מים במקום חלב אם רוצים לאכול עם ארוחה בשרית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2025 at 12:24 pm

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img