img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
אוכל

מק אנד צ׳יז מושחת וטעים

מאי 16, 2023 | 7 תגובות

img

7 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מאי 18, 2023 בשעה 15:15

מה משקל הפסטה במתכון?

השב
User Avatar
Meital castro
starstarstarstarstar
מאי 21, 2023 בשעה 17:52

חלב סויה יתאים ? ללא סוכר או שישנה את הטעם???

השב
User Avatar
אוסי
starstarstarstarstar
מאי 22, 2023 בשעה 19:22

הי נראה מושלם להכין מראש אז פשוט לשפוך את הרוטב על הפסטה לשמור במקרר ולאפות 10 דק לפני ההגשה? או התכוונת לאפות ואחכ לשמור במקרר ופשוט לחמם ךפני ההגשה?

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2023 בשעה 08:21

אפשר להשתמש בשמנת לבישול 15% במקום שמנת להקצפה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 8:03 am

אין לה את אותם אחוזי שומן והיא לא מקציפה לכן לא מתאימה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 8:12 am

אני רואה שהגבתי לך וחשבתי על מתכון אחר אפשר להמיר אין בעיה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 23, 2024 בשעה 21:26

נראה מעולה, תודה רבה על המתכון! לגביי הפסטה: צריך לבשל אותה מראש בנפרד?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img