img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
אוכל

מרק כתום עם עדשים כתומות וג׳ינג׳ר

ינואר 1, 2025 | 20 תגובות

img

20 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
Yocheved
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2025 בשעה 14:49

הי קרן תודה על המתכון. מה אפשר להשים במקום קרם קוקוס? והאם כף כורכום זה לא קצת הרבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2025 at 5:03 pm

אם הכורכום היה מוגזם הייתי מפחיתה אותו במתכון, אם את רגישה לכורכום תורידי קצת, במקום קרם קוקוס אפשר שמנת להקצפה

השב
User Avatar
רינת
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2025 בשעה 11:31

הכנתי ויצא טעים ברמות!! תודה על המתכון.

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2025 בשעה 12:46

מתכון מעולה, המרק נפלא!

השב
User Avatar
מרב
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2025 בשעה 08:06

המתכון נראה מצויין. הבת שלי אלרגית לכורכום, האם לדעתך אפשר להכין בלי כורכום או שהוא מרכיב חיוני ועדיף לוותר על ההכנה של המרק הזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2025 at 6:13 pm

אפשר בלי כורכום שימי קצת מרק עוף

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2025 בשעה 10:39

היי קרן תודה על המתכון שמים את הקוואקר כמו שהוא? עבה או דק? צריך שוב לטחון אחרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2025 at 6:16 pm

כמו שהוא, ממילא טוחנים בסוף את המרק

השב
User Avatar
לימור
ינואר 24, 2025 at 11:21 am

מה עם העדשים? מתי מוסיפים?

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2025 בשעה 13:14

היי קרן. כל מתכון שלך שאני מבשלת,אופה יוצא פצצה. המשיכי בבקשה לפוצץ....

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2025 at 6:11 pm

תודה חיה

השב
User Avatar
מרקיה
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2025 בשעה 11:38

מתי נכנסות העדשים?....

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2025 at 6:15 pm

אחרי הירקות

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
יולי 25, 2025 בשעה 19:51

הערה קטנה (רק עכשו קראתי המתכון ומחר אכין): בחומרים - כדאי לתקן את הטקסט במשפט: " 3 גדולים גזרים קלופים ולתוכים לקוביות"

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2025 at 11:03 am

תוקן תודה

השב
User Avatar
עירית
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2025 בשעה 16:00

יצא מושלם !

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2025 at 1:13 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2025 בשעה 14:28

היי קרן, לא הבנתי אם טוחנים שוב אחרי הסופת הקוואקר. על פי המתכון נראה שהטחינה לפני הוספתו, אבל פה בתגובות ראיתי שענית למישהי שזה לא כל כך חשוב איזה קוואקר כי בלאו הכי טוענים...

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2025 at 9:43 am

היי ענבל אני מעדחפה קוואקר דק אבל אם אין אפשר להשתמש בקוואקר עבה ולטחון אותו מעט

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img