img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות רביולי מתוקות עם תמרים

אוקטובר 12, 2019 | 23 תגובות

img

23 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
Adit
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2019 בשעה 10:27

נראה מעולה! האם ניתן להכין את הבצק במיקסר עם וו הלישה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2019 at 11:32 am

אפשר להכין במיקסר , עם וו גיטרה לא וו לישה, סדר הפעולות זהה להכנה במעבד מזון

השב
User Avatar
מילה
נובמבר 20, 2020 at 11:36 pm

אפשר להכין את הבצק בידיים . אין לי מיקסר ולא מעבד מזון.

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 5:34 am

בהחלט, בקערה

השב
User Avatar
אילנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2019 בשעה 11:06

היי יכול לעבוד עם קמח ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2019 at 11:30 am

אי לי נסיון איתו אז לא יודעת להמליץ מצטערת

השב
User Avatar
אהובה קופרמן
אוקטובר 24, 2019 at 1:52 pm

אני ממירה הכל ללא גלוטן עם קמח תמי לסוגיו ויוצא מעולה אני גם ממירה לפרווה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2019 בשעה 19:17

נראה מושלם! אפשר להחליף את השמנת חמוצה במיץ תפוזים כמו בשאר המתכונים של הבצק פריך שלך? ואפשר קמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2019 at 9:14 pm

תודה טל אין בעיה להמיר במיץ תפוזים, לא בטוח שבכלל צריך... רק אם את מרגישה שהבצק לא מתאחד לכדור תוסיפי. אין בעיה להכין מכוסמין לבן

השב
User Avatar
רחלי בליצר
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2019 בשעה 08:19

איזה כיף!! תענוג לפתוח ולפגוש מתכון כזה. גם יפה גם שילוב סופני של בצק פריך ותמרים, כבר מכפילה ומכינה גם במילוי ריבת פובידל. תודה קרן! חיבוק ענק

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2019 at 7:44 pm

אלופה את רחלי תודה

השב
User Avatar
נעמי מור
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2019 בשעה 12:57

אשמח לדעת איך אפשר להפוך אותן לטבעוניות.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2019 at 3:20 pm

הבצק מכיל חמאה שמנת חמוצה וביצה כך שאין אפשרות להמיר אותו לטבעוני... את יכולה לנסות להכין את אותן עוגיות מבצק טבעוני שאת אולי מכירה ועובדת איתו.

השב
User Avatar
נילי
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2019 בשעה 16:04

קרן חביבה, אפשר לשמור בקופסא או במקרר? מכינה ושולחת לנכד שלי, תודה נילי

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2019 at 4:50 pm

אפשר בקופסא אטומה בחוץ או במקרר שתי האופציות נהדרות כייף לנכד שלך

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 11:56

פעם ראשונה שבצק לא מצליח לי. כשהבצק סיים את הערבוב במעבד מון הוא היה רך ונוח וקצת דביק. עטפתי בניילון נצמד,הכנסתי לקירור של שעה והבצק הפך גרגירי. למה? יש איך להציל את המצב? ניסיתי לרדד עם הרבה קמח וזה היה בלתי אפשרי לעבוד עם הבצק הזה. יש אולי הצעות? או שלפח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2020 at 12:20 pm

אם הבצק הופך גרגרי אחרי המקרר היה חסר לו שומן או נוזל, קמח רק מזיק לו, את יכולה לנסות לעבד אותו שוב ולהוסיף לו מים קרים או עוד חמאה ולראות אם מתייצב.

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
אפריל 24, 2020 בשעה 19:30

אפשר להשתמש במיקסר עם וו גיטרה במקום מג׳ימיקס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2020 at 10:14 pm

בטח

השב
User Avatar
ליאורה
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2023 בשעה 08:20

הכנתי ללא מיקסר יצאו אגדה. תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2023 at 7:59 am

תודה ליאורה

השב
User Avatar
לימור גנור
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2023 בשעה 15:10

אפשר להכין כמו מגולגלות? ברולדה ואז לחתוך?

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img