img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת אגוזים וקינמון של אמא

ספטמבר 10, 2013 | 57 תגובות

img

57 תגובות גולשים

TAG , , , , , , ,

User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2017 בשעה 20:38

איזו.עוגה.מושלמת. מה זה?!!!??

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2017 at 10:58 pm

עוגת הילדות שלי:-)

השב
User Avatar
יהלי
אוקטובר 9, 2024 at 8:10 pm

קרן שאלה שלא קשורה לעוגה הזו שנראית וואוו. השבוע פירסמת עוגיות שיצרת מהבצק סהרונים וחתכת אותן עם כוס, יכולה בבקשה לפרסם אותן שוב או לכתוב איך קוראים למתכון, תודה רבה

השב
User Avatar
לירון
אוקטובר 10, 2024 at 4:59 pm

האם התנור את אופה בטורבו או ברגיל?

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2018 בשעה 23:29

הי קרן, אני מאד אוהבת את העוגות שלך שהן פשוט מדהימות ויש להן טעם של בית :) זה בדיוק המתכון שחיפשתי, את העוגה הזו אמא שלי נהגה להכין לשבת וזו היתה המועדפת בהחלט! נאלצתי להכין בגרסת הפרווה ולכן החלפתי חמאה בשמן ושמנת ויוגורט במיץ ויצא מעולה ממש ליקקנו את האצבעות והיתה נוסטלגיה אמיתית בחג סוכות כשכולנו היינו יחד בסוכה אחרי הרבה זמן.... תודה ומועדים לשמחה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2018 at 8:49 am

תודה מיטל, זה מרגש! שמחה שמצאת את העוגה והמשך חג סוכות שמח

השב
User Avatar
עדי
נובמבר 22, 2018 at 11:44 am

הי, אשמח לדעת באיזה כמות המרת את השמן והמיץ תפוזים.

השב
User Avatar
ליבי
אוקטובר 31, 2020 at 4:50 pm

כמה זה גביע יוגורט? לא כל הגביעים אותו גודל (אמנם הרוב 200 גרם אבל עדיין....)

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2020 at 9:42 pm

200 גר

השב
User Avatar
אורנה
אוקטובר 14, 2022 at 8:00 pm

היי, אין לי סוכר חום דחוס אפשר סוכר חום בהיר? תודה

השב
User Avatar
חן שהם
אוקטובר 10, 2024 at 11:42 am

היי קרן לגרסא הפרווה האם להמיר את היוגורט והשמנת לכוס תפוזים אחת או 2?

השב
User Avatar
יהלי
אוקטובר 9, 2024 at 8:10 pm

קרן שאלה שלא קשורה לעוגה הזו שנראית וואוו. השבוע פירסמת עוגיות שיצרת מהבצק סהרונים וחתכת אותן עם כוס, יכולה בבקשה לפרסם אותן שוב או לכתוב איך קוראים למתכון, תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:14 pm

לא שלי

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2019 בשעה 16:10

היי קרן, בדיוק מכינה את העוגה , ורציתי לשאול אם מתאפשר להכין אותה ב2 תבניות אינגליש קייק במקום בתבנית העגולה? ( יש לי גם עגולה פשוט מעדיפה ב2 אינגליש אם מתאפשר..) תודה רבה;)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 19, 2019 at 8:31 am

כן אין בעיה

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2020 בשעה 12:03

עוגה מוצלחת בהחלט! רציתי לשאול חגבי כמויות הסוכר, האם יש דרך להפחית בכמות הסוכר או להשתמש בתחליף מבלי לפגוע בטעם? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2020 at 2:50 pm

הי להפחית לא, תחליפי סוכר אפשרי אבל אין לי נסיון איתם לא יודעת להמליץ כמה

השב
User Avatar
ג'ויה
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2020 בשעה 12:27

היי קרן, נראה מעולה. הייתי רןצה להכין גם. האם אפשר להחליף את החמאה בשמן? ואם כן כמה. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2020 at 1:56 pm

כוס

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2020 בשעה 12:59

היי קרן, תוכלי לכתוב כמה זה חצי גביע יוגורט וגביע שמנת חמוצה במ"ל/גרמים? תודה!

השב
User Avatar
זיוה חוזז
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2020 בשעה 22:12

היי,איך אפשר לעשות אותה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2020 at 5:02 am

כוס שמן וקרם קוקוס כוס או מיץ תפוזים כוס במקום שמנת חמוצה ויוגורט

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2020 בשעה 11:39

נראית עוגה מדהימה! האם אפשר להשתמש באגוזים טחונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2020 at 2:49 pm

אפשר בטח

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
נובמבר 26, 2020 בשעה 12:14

אם אני רוצה חצי כמות איך לחלק את הביצים ?

השב
User Avatar
דנה
אוקטובר 16, 2024 at 3:36 pm

שמתי את העוגה בתנור על חום של 150 מעלות ובקושי עברו 20 דקות וכל הסוכר למעלה הפך לשחור עם האגוזים.. העוגה פשוט נשרפה למעלה..

השב
User Avatar
כנרת
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2021 בשעה 21:18

היי קרן! חום התנור רגיל או על טורבו? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2021 at 6:41 am

רגיל

השב
User Avatar
אורנה
אוקטובר 14, 2022 at 8:01 pm

היי, אין לי סוכר חום דחוס אפשר סוכר חום בהיר? תודה

השב
User Avatar
רותם קורן
starstarstarstarstar
ספטמבר 19, 2021 בשעה 21:52

אפשר לזלף מייפל מעל לרכות או שזנ יהיה מתוק מידי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2021 at 11:04 pm

אפשר לזלף

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2022 בשעה 17:42

היי, עוגה מהממת שלגמרי לקחה אותי לזיכרונות ילדותי מאמא שלי אז תודה! תוך כדי ההכנה הייתה לי בעיה בבלילה- היו בה המון חתיכות קטנות של חמאה קרה שלא התערבבה טוב עם הבלילה. ריככתי אותה במיקרו, יכול להיות שהאיחוד של החמאה היחסית חמה עם היוגורט והשמנת שהיו קרות גרם לזה? בסופו של דבר המסתי את כל המסה (אחרי הוספת הקמח וו') על בן מארי ואז יצקתי לתבניות ואפיתי וזה הסתדר, אבל יש לך רעיון מה לעשות שלא יקרה לי להבא?? תודה!

השב
User Avatar
מאיה
אוקטובר 17, 2022 at 6:24 pm

היי קרן, יש דרך להפחית את כמות החמאה? חבילה גדולה של חמאה מרגיש לי המון. עד כמה קריטי זה יהיה אם אשים רק 100 גרם ולא 200?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2022 at 6:56 am

באמת שאם הייתי חושבת שהיא תצא טוב עם 100 גר חמאה לא הייתי מפרסמת 200

השב
User Avatar
טל
אוקטובר 17, 2022 at 10:03 pm

גם לי זה קרה אבל אפיתי ככה וזה יצא ממש טוב, נראה לי שאולי כדי שזה לא יקרה צריך לערבב את החמאה עם הסוכר לפני שמוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה

השב
User Avatar
צביה טריבלסקי
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2022 בשעה 12:31

הי לא כתוב במתכון מתי להוציא את העוגה אחרי ה50 דקות קיסם יבש או פרורים לחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2022 at 3:01 pm

תמיד פירורים לחים עדיף

השב
User Avatar
רחלי עיני
אוקטובר 10, 2024 at 10:30 pm

הכנתי עכשיו את העוגה ,היא בתנור,רק שכחתי לשים את החצי השני למעלה .שמתי רק באמצא ,מקווה שיצא בסדר

השב
User Avatar
מיטל
אוקטובר 11, 2024 at 1:52 am

קרן אהובה נראית עוגה מעולה לסיים איתה את הצום:) אין לי סוכר חום כהה דחוס, ניתן להשתמש בסוכר חום רגיל במקום?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:08 pm

כן בטח

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2022 בשעה 15:29

היי האם אפשר להחליף את כל הכמות או חצי ממנה לקמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
נובמבר 22, 2022 בשעה 15:30

היי האם אפשר להחליף את כל הקמח או חצי מהכמות לקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2022 at 4:18 pm

חצי כמות כן

השב
User Avatar
רחלי עיני
אוקטובר 10, 2024 at 10:31 pm

הכנתי עכשיו את העוגה ,היא בתנור,רק שכחתי לשים את החצי השני למעלה .שמתי רק באמצא ,מקווה שיצא בסדר

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:09 pm

ברור שכן

השב
User Avatar
רז
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2023 בשעה 23:39

מתכון מצויין אפיתי בתבנית קוגלהוף אך האפיה מאוד מסובכת בתבנית הזו המילוי ששמתי בתחתית נשרף מעט (כשמחלצים את העוגה התחתית היא החלק העליון) ויש חלקים שאינם נאפו.. האם יש פתרון לאפיה אחידה בתבנית קוגלהוף?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2023 at 8:24 am

אולי שלך פשוט לא תקינה … ובכל אופן זו לא עוגה שאני ממליצה להפוך נסי אותה בתבנית 24 סטנדרטית עגולה

השב
User Avatar
מורי
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2024 בשעה 09:14

לגרסה פרווה- צריך כוס שמן כוס קרם קוקוס וכוס מיץ תפוזים ????

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:13 pm

לא, כוס שמן וכוס קרם קוקוס או כוס מיץ תפוזים

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2024 בשעה 22:15

מדדתי הכל על הגרם , יצאה טעימה אבל קצת דחוסה...ואולי יצאה אפויה מידי.היה קשה לדעת בגלל הצבע...יש רעיון להבא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2024 at 10:48 am

דחוסה זה אומר שאו שהורדת מהסוכר, או שהתבנית קטנה מדי, או שערבבת את הבלילה המון זמן

השב
User Avatar
סיגל
אוקטובר 16, 2024 at 12:03 am

היי קרן, כמות הסוכר הלבן והסוכר חום דחוס גבוהה עבורי, יש אופציה להוריד כמות הסוכר מבלי לפגוע באפיית העוגה שלא תצא דחוסה?

השב
User Avatar
עומר
starstarstarstarstar
ינואר 16, 2025 בשעה 06:45

מת עליך, מכין מלא מתכונים שלך אז תודה רבה. הכנתי עם פחות 50 גרם סוכר ויצאה טעימה מאוד, קצת מתוקה מידי, נראה לי שפעם הבאה אפחית עוד 50 גרם סוכר.

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img