img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
קינוחים

עוגת ביסקויטים עם קרם לימון

מרץ 20, 2025 | 28 תגובות

img

28 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
לילך פינגרמן
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2025 בשעה 20:22

היי קרן יש לי חבילת בישקוטים.. חושבת שזה גם יכול לעבוד במקום פתי בר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2025 at 2:12 pm

בטח

השב
User Avatar
יוסי א
starstarstarstarstar
מרץ 21, 2025 בשעה 14:04

מה פירוש המילה אפגרייד ? הם זה הרבה יותר טוב וטעים מסתם שיפור או שידרוג ''פושטיים''

השב
User Avatar
ענת שרה
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2025 בשעה 09:37

מה עושים אם הקרם לימון מתמלא בגושים בתהליך ההסמכה? האם ניתן לתקן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2025 at 2:13 pm

תעבירי במסננת

השב
User Avatar
ענת שטרית
מרץ 22, 2025 at 3:25 pm

במקום חמאה מה ניתן?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2025 at 7:43 am

מחמאה/נטורינה

השב
User Avatar
נצחיה
מרץ 27, 2025 at 11:21 am

שכבת הלימון יצאה לי דלילה .... מה הסיבה ???

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2025 at 2:54 pm

להוסיף קורנפלור

השב
User Avatar
אנה
אפריל 5, 2025 at 11:44 am

האם אפשר להקפיא את העוגה ?

השב
User Avatar
מרי
מרץ 28, 2025 at 3:52 pm

הי, האם את השלב האחרון של הקרם לימון עושים על האש? לא ברור אם הכוונה להחזיר לסיר זה להחזיר למקור חום. תודה !

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2025 at 6:01 pm

אם לא כתוב להחזיר אז לא מחזירים

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2025 בשעה 20:36

אם אני מבינה נכון, את שלב החמאה לא עושים על האש, אז אפשר להוסיף את החמאה ולהמשיך לטרוף? האם ניתן את את כל הטריפה לבצע בעצם במיקסר? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2025 at 7:43 am

להיצמד להוראות במתכון

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
מרץ 23, 2025 בשעה 18:10

היי קרן, אשמח לדעת כמה גרם אינסטנט פודינג וניל זאת חבילה וחצי (גרה בגרמניה וכאן זה 60 גרם לחבילה/אריזה אחת). תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2025 at 7:41 am

בארץ חבילה זה 80 גר

השב
User Avatar
עדה
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2025 בשעה 18:25

הי קרן - נראה נהדר! מבקשת לדעת מה גודל התבנית

השב
User Avatar
הגי
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2025 בשעה 19:49

האם זה בסדר לאכול את הביצים שבקרם בלי שהיו ברתיחה או בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2025 at 8:25 pm

הן מבושלות

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2025 בשעה 15:51

מתכון מהיר ולא כבד מדי, והכי אהבתי שלא מפרידים ביצים! אני טחנתי עלי נענע לתוך השמנת לפני ההקצפה בשביל להוסיף פרשיות

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2025 at 2:19 pm

נשמע וואו תודה סיון

השב
User Avatar
אורי פרויליכמן
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2025 בשעה 18:17

שלום קרן התנסיתי בהרבה מתכונים שלך ובהצלחה רבה. כל מי שאכל ושאל איפה השגתי את המתכון נשלח לאתר שלך. הפעם יש לי בקשה יוצאת דופן. אני רוצה להכין את עוגת הביסקוויטים עם קרם לימון, אבל בתבנית קפיצית 24*24. האם אפשר לקבל את הכמות הנדרשת לתבנית 24*24 במקום 20*20. אני מסוגל לחשב את הפרש ההגדלה, אבל אני לא בוטח ביכולות שלי. בברכה אורי פרויליכמן

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2025 at 7:03 pm

הי אורי לדעתי להגדיל הכל ב 1/3 וזה בהחלט מספיק

השב
User Avatar
אורי
מאי 8, 2025 at 3:31 pm

מודה לך על התשובה. מאחר שמיהרתי להכין את העוגה חישבתי לפי הפרשי הנפחים של 2 התבניות. התקבלה עוגה גדולה מהיחס שאת המלצת. העוגה הייתה מעולה ומאד טעימה (קצת גדולה). לפעם הבאה אני מתכונן לעוגה בגודל לפי ההמלצה שלך. ושוב הרבה תודה עבור מתכון זה ועבור כל המתכונים שלך שמתקבלים ללא שום בעיית אפייה!!!!!!!!

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2025 בשעה 13:34

היי קרן הכנתי את הקרם ממש לפי המתכון והשארתי ללילה במקרר מה הסיבה שזה יצא ממש לא טעים ומר ממש טעם מורגש של קורנפלור ובכלל לא טעם לימוני? מציינת שעבדתי לפי הכמויות שרשמת

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2025 at 4:36 pm

אולי הקורנפלור שלך היה ישן ולא טוב אחרת אין סיבה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img