img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

עוגת גביניות רכות כמו כריות

מאי 15, 2020 | 181 תגובות

img

181 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 20:27

גמרת אותי לגמרי!!!!

השב
User Avatar
הודיה
מאי 17, 2020 at 12:11 am

האם אפשר להמיר את הקמח בקמח כוסימין מלא או קמח מלא ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2020 at 6:38 am

פחות מתאים בעיניי בגביניות קמח מלא אבל אפשרי בתוספת נוזלים לבצק

השב
User Avatar
טלי
מאי 15, 2021 at 3:36 pm

האם אפשר להכין עד לשלב האפייה היום בערב לשים במקרר ומחר לאפות?

השב
User Avatar
עדי
אוקטובר 3, 2020 at 12:43 pm

היי קרן הכנתי לפי המתכון, הבלילה יצאה נוזלית ממש.. באפייה הכל התמזג לגמרי, הבצק עם המלית של הגביניות... יצא כמי מאפה שלם כזה מבצק שלא רואים שום גבינה הכל באותו המרקם. יש לך מושג אולי למה זה יכל לקרות? לא השתמשתי בפודינג למלית אלא כפי שכתבת קורנפלור ווניל.. ושאר המרכיבים בדיוק כפי שכתבת..

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 4:58 pm

ערבוב יתר של הבלילה הופך אותה למשש מימית אולי שם הטעות?

השב
User Avatar
הדס כהן
ינואר 1, 2021 at 7:46 am

וואו, יצאה מדהימה. פשוט פינוק משגע! שככה תראה ותרגיש 2021 ! תודה קרן, הוידאו היה מעולה ומאוד עזר בהכנה. א ל ו פ ה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 1, 2021 at 9:57 am

תודה הדס שנה טובה

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 20:38

אפשר להתפיח את הבצק בלילה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:32 pm

בטח

השב
User Avatar
שרון
מאי 28, 2020 at 2:54 pm

אם נשארת לי הרבה מלית אחרי, אפשר להשתמש בה למשהו אחר?

השב
User Avatar
נועה
מאי 18, 2020 at 3:47 pm

אפשר להשתמש הגבינה לבנה במקום בריקוטה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 5:20 pm

כן

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 20:39

היי קרן, גיליתי אותך לא מזמן ואת נפלאה! במלית כתבת 3 כפות, אבל לא כתבת של מה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:33 pm

תודה, פודינג וניל או קורנפלור

השב
User Avatar
אופירה
מאי 16, 2020 at 1:01 pm

אני כל כך הולכת להכין את היופי הזה לשבועות..תודה על עוד מתכון מדהים, על הסברים ברורים ומפורטים ומדויקים, והכי חשוב על כך שאת חולקת איתנו את חדוות האפייה שלך עם המון אהבה והתלהבות (ובלגן מהמם)

השב
User Avatar
Hadas
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 20:40

וואוץ! נראית ונקראת עוגה מדהימה! יש ההבדל בין ריקוטה קלאסית לריקוטה? את כותבת בבצק ובמלית פעם ׳ריקוטה׳ ופעם ׳ריקוטה קלאסית׳ אז תהיתי

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:33 pm

התכוונתי לאותו הדבר

השב
User Avatar
נילי
מאי 22, 2020 at 9:49 am

נראה מתכון מהמם! עם החום הכבד בחוץ יש הבדל בזמני ההתפחה(אין לי מזגן במטבח)?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 2:48 pm

רק במקרר כתוב!

השב
User Avatar
יעל
מאי 25, 2020 at 5:33 pm

הי קרן, את נהדרת. האם אפשר להכין חצי מהגבינות במילוי גבינה וחצי במילוי שוקולד? ואם כן מה היית ממליצה לשים במילוי השוקולד? תודה יעל

השב
User Avatar
ריבי
ינואר 6, 2023 at 10:01 am

האם אפשר פשוט להכין כגביניות ולא כעוגה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2023 at 7:37 am

בטח!

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 21:26

חסר משהו במתכון במלית רשום 3 כפות ___

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:33 pm

תוקן

השב
User Avatar
Tal
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 21:27

היי, ברשימת המצרכים למלית כתוב 3 כפות אין המשך... 3 כפות של מה ? (:

השב
User Avatar
ענבר
מאי 15, 2020 at 10:12 pm

כן, גם אני שמתי לב... האם זה 3 כפות קורנפלור? (זה מה שחסר ברשימה של המלית, בהתאם לסטורי שהעלית). נראה מושלם אנסה השבוע תודה !

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:32 pm

תיקנתי, תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:32 pm

פודינג וניל או קרונפלור

השב
User Avatar
Michal Ressler
מאי 15, 2020 at 11:49 pm

נראה לי שקרן התכוונה ל-3 כפות פודינג אינסטנט וניל (שימי לב שבהערות למטה היא ציינה שאפשר להמיר את זה בשקית סוכר וניל ו-2 כפות קורנפלור).

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:54 pm

נכון, וגם תיקנתי במתכון

השב
User Avatar
לימור
מאי 16, 2020 at 12:24 am

במלית אין משהו שמייצב, ביצה או מעט קמח היא לא תנזל

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 6:46 am

פודינג וניל, בטעות הושמט ועכשיו תוקן

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 21:46

הי קרן, האם את מנפה את הקמח? תודה על מתכונים נפלאים והגשה מדהימה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 10:11 pm

תודה בדרך כלל כן לא חובה

השב
User Avatar
אתי
מאי 21, 2020 at 5:01 pm

קרן את מדהימה ההסבר ברור והכל נראה ממש בטוב טעם

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2020 at 6:27 pm

תודה!

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 22:40

בא לי להכין בשבת ואין לי ריקוטה... ואני לא גרה ביפו איזה תחליף אפשר? או לחכות ליום ראשון ....?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:32 pm

גבינה לבנה או טוב טעם

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 22:51

היי, בסטורי אמרת שהוספת למלית קורנפלור, ואני לא רואה אותו במרכיבים. ה-3 כפות, זה של קורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:31 pm

תיקנתי

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 22:52

היי.. באיזה פרי היית ממליצה להמיר אם אין לי פירות יער?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:31 pm

לוותר על פירות

השב
User Avatar
שני
מאי 17, 2020 at 12:03 pm

היי, אפשרי לוותר על הלימון?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2020 at 12:15 pm

ברור

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 22:59

תודה שתיקנת :) אז רק לוודא, אם אין פודינג וניל וממירים לקורנפלור ותמצית וניל, זה בנוסף לתמצית וניל של המלית, שתי כפיות וניל בסך הכל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 11:31 pm

אויש, הגזמתי היום! כפית וחצי תספיק

השב
User Avatar
רויטל
יוני 22, 2023 at 11:02 am

ממש אשמח לקבל את הלינק לסרטון ההכנה. עשה לי חשק!!! אבל הלינק שצירפת מוביל לעמוד הראשי ולא הצלחתי למצוא את הסרטון...

השב
User Avatar
תמר
מאי 18, 2020 at 5:32 pm

אין לי שמנת חמוצה מה אפשר לוותר עליה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 6:00 pm

כן

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 00:32

טל, כנראה השלוש כפות הן של אינסטנט פודינג וניל, כי קרן הוסיפה כוכבית בסוף שאפשר להמיר את הפודינג וניל בסוכר וניל וקונפלור ואין אינסטנט פודינג במתכון.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 6:47 am

בטעות הושמט מהמתכון אינסטנד פודינג וניל או קורנפלור

השב
User Avatar
עומר
מאי 17, 2020 at 1:00 am

אם אין פטל או תות, במה לדעתך עדיף להחליף? אוכמניות או דובדבנים? (קפואים)

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 01:36

היי 3 כפות של?? אינסטנט פודינג וניל? אני מנחשת ... תודה רבה לך על הכול.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 6:47 am

אינסטנט פודינג וניל, בטעות הושמט

השב
User Avatar
אריאלה בוגנים
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 08:17

חסר ב3 כפות....מה שמת שם?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 8:19 am

פודינג וניל

השב
User Avatar
נעה
מאי 26, 2020 at 4:15 pm

היי קרן! האם אפשר להחליף את המלית לקרם פטייסר של גד? אם כן, עדין צריכה לערבב אותו עם כל המרכיבים הנוספים או שהוא מספיק יציב?

השב
User Avatar
אני
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 13:20

היי, אם לא אוכלים הכל באותו יום, איך מומלץ לאחסן אותם? במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 2:39 pm

כן עטוף היטב

השב
User Avatar
גל אשר
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 13:30

נראה מדהים! אפשר להחליף את הריקוטה במסקרפונה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 2:39 pm

בהחלט

השב
User Avatar
קולן
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 14:11

אפשר להחליף בתותים או שהם יצאו מעוכים מידי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 2:38 pm

אפשא ברור

השב
User Avatar
בר
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 14:53

יהיה טעים אם אני יחליף את הפירות יער בתותים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 2:55 pm

בטח

השב
User Avatar
יואל
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 16:54

כמה זה, במשקל: 3 כפות גבינת ריקוטה, 4 כפות שמנת חמוצה? בכלל, ניראה שיותר מדוייק תמיד לתת כמויות במישקל. כמו שנתת ברוב רכיבי המתכון. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 5:12 pm

לא מדדתי, אפשר להוציא עם כף רגילה

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 17:02

אין ברשימת מצרכים פודינג אבל במלל יש אפשרות להחליף את הפודינג ?!?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 5:11 pm

כתוב 3 כפות ויש גם בסוגריים אופציה להמרה בקורנפלור

השב
User Avatar
מיכל שילה
starstarstarstarstar
מאי 17, 2020 בשעה 01:05

הכנו את המיני בייגלה ירושלמי שלך ויצאו נהדר!! נשמח ממש לעוד מתכונים טבעוניים (במיוחד בגזרת המתוקים ) תודה ⁦❤️⁩

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2020 at 6:37 am

תודה אשתדל להעלות

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
מאי 21, 2020 בשעה 10:46

אחד המתכונים הכי טובים שלך עד היום (והכנתי הרבה ☺️), גביניות מושלמות!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2020 at 3:26 pm

תודה!

השב
User Avatar
בעז
starstarstarstarstar
מאי 21, 2020 בשעה 18:20

אפשר להמיר שמרים יבשים בטריים? כמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2020 at 6:26 pm

בטח כף שמרים יבשים שווה 25 גר שמרים טריים

השב
User Avatar
ליעד
starstarstarstarstar
מאי 22, 2020 בשעה 17:46

נשארה לי מלית יש לך רעיון מה לעשות איתה? תודה רבה על מתכון מהמם!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 6:20 pm

שטרודל גבינה בתוך פילו או להוסיף קצת קמח ולאפות תבנית קטנה לסופלה גבינה קטן

השב
User Avatar
ליעד
מאי 22, 2020 at 6:28 pm

תודה רבה, גם על התגובה המהירה! שבת שלום!

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
מאי 23, 2020 בשעה 11:49

היי קרן, תודה רבה על המתכון המופלא! יש אפשרות לאפות את הגביניות בודדות ולא בתבנית כעוגה? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2020 at 3:37 pm

וודאי !

השב
User Avatar
מיכל
יוני 3, 2020 at 9:03 pm

האם את משמנת את הקערה בשמןזית או בשמן רגיל או בחמאה? תודה

השב
User Avatar
Beto
starstarstarstarstar
מאי 23, 2020 בשעה 12:02

הי.הכנתי ,ממש טעים רק צריך פחות סוכר פעם הבא הכין עם חצי כמות

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2020 at 3:36 pm

חצי כמות סוכר בבצק או במלית ? לא ברור ממה שכבת ובכל אופן אני לא מאוהבי המתוק מאוד והיא פשוט מושלמת כמו שהיא

השב
User Avatar
הלנה
starstarstarstarstar
מאי 23, 2020 בשעה 23:12

שלום! אפשר לעשות הכול עד להתפחה שנייה ולהקפיא? אם כן, כמה זמן לפני האפייה צריך להוציא? האם להפשיר המקרר או בחוץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 7:00 am

אפשר אין בעיה להקפיא להפשיר על השיש 2-3 שעות

השב
User Avatar
סתיו
מאי 26, 2020 at 4:41 pm

האם להקפיא לפני או אחרי ההתפחה השניה?

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מאי 24, 2020 בשעה 12:00

נראה סוףףףףף רציתי לוודא אם הבנתי נכון: לפי ההוראות הבנתי שהפטל בתוך הגבינית, אבל בתמונות רואים את הפטל בינות לגביניות :) שמת גם וגם? האם לא מרטיב את הבצק מבפנים? (אגב לא בטוחה שבכלל אעשה עם פטל, אני מעדיפה לרוב לוותר על החמצמצות הזו בגביניות)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 6:07 pm

לא חייבים פטל או פירות בכלל בתמונות הוספתי קצת פטל בין הגביניות וגם יש בפנים

השב
User Avatar
אתי
מאי 25, 2020 at 7:07 pm

התפחה במקרר? כי לא כך ציינת

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2020 at 8:46 pm

אין צורך במקרר

השב
User Avatar
דניאלה
ספטמבר 18, 2021 at 4:53 pm

היי קרן, התפחה ראשונה ושנייה- מחוץ או בתוך המקרר (לא מצוין פשוט)

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
מאי 25, 2020 בשעה 18:42

אמרת התפחה במקרר? כי זה לא רשום... כתבת התפחה שעה וחצי שעתיים

השב
User Avatar
מישהי
starstarstarstarstar
מאי 26, 2020 בשעה 10:40

אפשר את ההתפחה השניה לעשות ללילה או שזה יהרוס את המרקם?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 2:53 pm

לילה במקרר כגביניות לפני אפייה? לא מומלץ לילה שלם, אפשר להקפיא ולהפשיר שעה בבוקר ואז לאפות

השב
User Avatar
Iris R Spector
starstarstarstarstar
מאי 26, 2020 בשעה 16:56

עשיתי כמות כפולה יצא מעולה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 8:43 pm

איזה כייף לשמוע איריס תודה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 09:54

אפשר להמיר את החמאה לשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2020 at 10:24 am

אין בעיה 1/3 כוס לדעתי מספיק

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 19:37

אפשר להתפיח את הבצק במקרר 12-14 שעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:27 am

בטח

השב
User Avatar
חן
מאי 29, 2020 at 9:52 am

היי בעלי קנה בטעות ריקוטה למריחה, האם זה תופס??

השב
User Avatar
לירון
נובמבר 26, 2020 at 5:55 pm

רוצה להכין את הבצק ולשמור במקרר ללילה אבל אין לי גבינת ריקוטה. האם ניתן לשים במקומה יותר חלב או שמנת מתוקה?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 26, 2020 at 9:31 pm

חלב או אפילו שמנת חמוצה

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 20:11

היי! כמה זמן אפשר להתפיח את הבצק במקרר במקסימום? וכמה מינימום?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:26 am

במקרר 18-20 שעות או מינימום שעה וחצי על השיש

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 22:01

היי קרן :) האם אפשר להוסיף שטוריזיל מלמעלה כמו במתכון של השבלולי גביניות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:24 am

ברור שאפשר אני עושה את מלא זה יוצא מעולה

השב
User Avatar
קרן
יוני 12, 2020 at 5:33 pm

הכנתי הרבה עוגות טובות בחיי אבל זו אחת המושלמות! טעם גן עדן!!!!

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 00:54

הי קרן, זה נראה מדהים! את חושבת שזה יעבוד עם ריקוטה פרסקה במלית? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:22 am

כן בטח

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 08:46

היי. האם אפשר לחלק לשתי תבניות אינגליש? אחת להקפאה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 9:38 am

בטח

השב
User Avatar
Daria Vexler
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 09:54

ואם אין לי מיקסר ואני לשה בדכ את הבצק ביד? יעבוד? דגשים מיוחדים? כן... אני לשה את כל העשר דק' הנדרשות בדכ ידנית....:)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 11:22 am

לישה רצופה של 10-13 דק

השב
User Avatar
orit
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 11:37

היי קרן, יש לי מלית עוגת גבינה של השף הלבן, היא יכולה לשמש כמילוי לגביניות? האם צריך לחזק אותה במרכיב מנוסף על מנת שלא תהיה נוזלית?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 12:33 pm

היא מתאימה מאוד רק לבדוק שהיא מספיק מתוקה לא חושבת שהיא זקוקה ליותר מזה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 14:43

היי, הכנתי את הכל אבל המלית לא מתייצבת. יש רעיון למה? הוספתי מעט קורנפלור. אבל עדיין נוזלית מאוד.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 3:01 pm

אולי את מערבבת יותר מדי תנסי למלא ככה היא תתייצב באפייה

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 16:09

את פשוט אלופה! והבלוג שלך פשוט מדהים. שאלה לי:) האם אפשרי להכין את הבצק לשייר במקרר ורק מחר להכין את הגביניות או לחילופין להכין את העוגה ולאפות מחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 4:31 pm

תודה! אין בעיה בצק להתפיח לילה במקרר ומחר לעצב להתפיח ולאפות

השב
User Avatar
מאי
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 16:48

היי קרן, הכנתי את הבצק ויצא מהמם. היה בהתפחה שעתיים וחצי על השיש, אפשרי להכניס את הבצק למקרר עד מחר בבוקר ואז לגלגל גביניות ולתנור? או שזה עלול להרוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 5:16 pm

כן במקרר אחלה

השב
User Avatar
מיכל
יוני 3, 2020 at 9:10 pm

האם את משמנת את הקערה בשמן זית או בשמן רגיל או בחמאה? תודה

השב
User Avatar
אולגה
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 18:55

היי קרן, יצאה לי מלית ממש נוזלית. אפשר להוסיף עוד משהו מייצב, כמו קורנפלור, אבקת סוכר או קמח? אני מניחה שכן, כמה היית מוסיפה? תודה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 7:00 pm

קורנפלור אין בעיה כמה כפות

השב
User Avatar
אולגה
מאי 28, 2020 at 7:02 pm

תודה!!! זה צריך זמן מה להתייצב?

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
מאי 29, 2020 בשעה 18:03

היי קרן, נראה מעולה! בהכנת הבצק רשמת לשים חצי מכמות החלב ואחרכך להוסיף עוד חלב אם יש צורך. מה זאת אומרת אם יש צורך? לא כלכך הבנתי.. ועוד שאלה, האם אפשר להכין את הבצק ולשים במקרר ללילה? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 29, 2020 at 8:07 pm

כדי לא לקבל בצק דביק מדי אני ממליצה להתחיל עם מחצית כמות החלב ולהמשיך עם עוד כמה שהבצק צריך כדי להיות כדור גמיש וחלק. אין בעיה להתפיח לילה במקרר

השב
User Avatar
אולה
starstarstarstarstar
מאי 29, 2020 בשעה 19:15

אפשר להחליף את הפירות יער בדובדבנים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 29, 2020 at 8:06 pm

ברור

השב
User Avatar
ריקי
יולי 3, 2020 at 1:23 pm

היי קרן עשיתי את הגביניות לפי ההוראות, מבחוץ הן נראו שחומות ויפות אבל באמצע הבצק נשאר לא אפוי. למה זה קרה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 3, 2020 at 2:49 pm

להוריד חום תנור, ולאפות לאט יותר, למלא פחות בגבינה

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
מאי 29, 2020 בשעה 20:12

היי קרן אני מכורה למתכונים שלך!! אם אני מקפיאה לפני אפייה, להקפיא לפני התפחה שניה או אחרי? תודה♥

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2020 at 7:36 am

לפני ריקי

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
מאי 29, 2020 בשעה 21:08

עוד שאלה, האם אפשר לשמור במקרר לפני אפייה, במקום במקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2020 at 7:34 am

לכמה שעות כן לא ללילה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יוני 3, 2020 בשעה 21:12

האם את משמנת את הקערה בשמן זית או בשמן רגיל או בחמאה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2020 at 10:28 pm

אם זו עוגה שמרים אז ספריי שמן אם זה בצק שמכיל שמן זית אז בשמן זית

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יוני 19, 2020 בשעה 12:08

הי קרן, מתה על המתכונים שלך! ההתפחה בחוץ או במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 19, 2020 at 1:27 pm

שתי האופציות הולכות

השב
User Avatar
יולי 2, 2020 בשעה 23:08

קרן הכנתי את העוגה , גן עדן בפה , מושלמת!

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2020 בשעה 14:22

היי קרן, נראה מושלם! רציתי לשאול, לאחר הכנת הבצק, אפשר להתפיח אותו במשך לילה במקרר/ בחוץ מכוסה בניילון נצמד ומגבת ואת השלבים שלאחר מכן לבצע בבוקר למחרת? תודה ויום טוב!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2020 at 9:17 pm

בטח

השב
User Avatar
נתן
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 11:58

שבת טובה ומבורכת

השב
User Avatar
נעמה טולדו
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2020 בשעה 20:08

הכנתי אותה אתמול! זה פשוט מתכון חלום!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2020 at 10:11 pm

איזה כייף. לשמוע תודנ

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 10:46

היי קרן, אפשר להשתמש בפירות יער טריים? ורק להגיד שאת מהממת והמתכונים שלך אשששששש

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 11:22 am

תודה ריקי יקרה, ברור שאפשר פרי יער טרי

השב
User Avatar
שלומית יהודאי
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2021 בשעה 08:08

הי קרן האם אפשר לאפות את הגביניות בנפרד ז"א לא צמודות זו לזו אלא כיחידים?

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
מאי 21, 2021 בשעה 13:59

היי קרן,הגביניות עכשיו בתנור,איזה באסה שהסרטון נמחק,יצאו לי קצת עקומות חחח...מקווה שיצא טעים. הכנתי אותן לפני שנה הן היו מושלמות

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 3:21 pm

בטוחה שיצאו טעים

השב
User Avatar
יפעת
מאי 27, 2023 at 10:52 pm

היי האם אפשר להחליף את הריקוטה בטוב טעם ?

השב
User Avatar
דניאלה גורביץ
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2021 בשעה 17:25

ועוד שאלה קרן- אם מחלקים את הבצק לשנים אז לאיזה רוחב ולאורך לרדד ? קצת קשה לי להעריך 1/2 ס"מ. תודה לך !

השב
User Avatar
יפעת
מאי 27, 2023 at 10:53 pm

היי האם אפשר להחליף את הריקוטה בטוב טעם ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2023 at 8:47 am

כן בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img