img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת לימון כמו של סטארבקס

ינואר 31, 2023 | 77 תגובות

img

77 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
בת
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2023 בשעה 21:58

יש אולי גירסה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2023 at 4:09 pm

אני ממליצה לשמור אותה לרגע חלבי אבל אם מתעקשים אז להמיר חמאה במחמאה/נטורינה ויוגרט בקרם קוקוס או שמנת פרווה להקצפה בוודאות לא תצא אותו הדבר, טובה אבל לא זהה

השב
User Avatar
קרן
דצמבר 27, 2024 at 8:41 am

2 אינגליש. יצא מ ע ו ל ה!!!!!

השב
User Avatar
היא-לי גבסו
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2023 בשעה 11:57

טעימה גם ללא הגלייז?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2023 at 3:49 pm

עם אבקת סוכר

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2023 בשעה 12:41

עוגה מדהימה! לא כדאי לוותר על הגלייז בשום אופן

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2023 at 8:26 am

תודה שירלי

השב
User Avatar
נורית
פברואר 23, 2023 at 6:15 pm

העוגה נפלה במרכז. מה הסיבה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2023 at 6:35 pm

אולי לא אפויה

השב
User Avatar
מיכל ברונר
פברואר 16, 2024 at 9:07 pm

מי כמות הלימון וגרדת הלימוו שמוסיפים לעוגה

השב
User Avatar
זהבה
דצמבר 14, 2024 at 5:39 pm

שבוע טוב. כמה מיץ לימון? לכל לימון קטן יש כמות מיץ אחרת

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2024 at 8:47 am

כפי שכתוב, לימון גדול, לא נורא אם הוא יהיה מעט גדול או קטן ממה שאני השמשתי זה ממש לא קריטי

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2023 בשעה 15:44

מה לגבי המלח? לא כתוב.. וכמו תמיד, תודה על המתכון

השב
User Avatar
דוֹבי
אפריל 20, 2023 at 7:00 am

אם אין לי תבנית אינגליש גדולה כמו שכתבת במתכון, אז אפשר במקום זה, בשתי תבניות אינגליש פשוטות, אלה מאלומניום החד-פעמיות הנפוצות?...

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2023 at 7:51 am

בטח

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2023 בשעה 07:57

היי לימור, העוגה נראית מהממת! האם ניתן להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2023 at 3:26 pm

אפשר בטח, ואני קרן לא לימור :-)

השב
User Avatar
טל
פברואר 9, 2023 at 11:02 am

סליחה, העוגה לימון ואת קרן :-)

השב
User Avatar
טל
פברואר 13, 2023 at 6:08 pm

עשיתי כמו בהוראות והיא פשוט קרסה למרכז. בדקתי עם קיסם לפני שהוצאתי מהתמור והקיסם היה יבש. למה זה קרה??

השב
User Avatar
טל
מרץ 1, 2023 at 5:44 pm

פעם שניה עשיתי, שוב נפלה לגמרי במרכז והפעם הקפדתי על ההוראות. נוהגת לאפות לעיתים קרובות ווו'אללה, אף פעם לא קרה לי דבר כזה. מבאס.

השב
User Avatar
אמונה
אוגוסט 24, 2023 at 3:10 pm

אחת העוגות המעולות שהכנתי,תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 25, 2023 at 9:32 am

תודהההה

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2023 בשעה 08:26

שלום, האם יש עדיפות לשימוש בבלון הקצפה ולא בוו גיטרה? מהי כמות מיץ למון 60 מ"ל? 80 מ"ל? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2023 at 3:25 pm

אפשר בוו גיטרה

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 25, 2024 at 8:29 pm

לצערי גם לי העוגה נפלה במרכז, ויצאה דחוסה קצת למרות שהקפדתי על הכמויות...מה יכולה לההיות הסיבה?

השב
User Avatar
lea
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2023 בשעה 11:30

יקירה האם ניתן לאפות בתבנית אינגליש חד פעמית?כמה תבניות?תודה את מדהימה

השב
User Avatar
אוד
דצמבר 13, 2025 at 7:58 pm

הכנתי הרגע. מתכון מעולה שבמעולים!! הכנתי בדיוק לפי ההוראות. אפיתי בנינג'ה בתכנית אפיה על 170 מעלות ולמשך 25 דקות. חייבות.ים לנסות

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2025 at 9:31 am

תודה אוד

השב
User Avatar
lea
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2023 בשעה 11:47

יקירה האם ניתן לאפות בתבנית אינגליש חד פעמית?כמה תבניות?תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2023 at 3:22 pm

אפשר בהחלט, יכול להיות שתצטרכי לחלק בין שתי תבניות או אחת סטנדרטית ואחת קטנה

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2023 בשעה 12:34

היי רק רציתי להגיד שאני עוקבת אחרי המתכונים באתר שלך ואת מושלמת והמתכונים שלך מושלמים! אני מכינה אותם והמשפחה אוהבת מאוד ומבקשת שאני אכין שוב תודהההההה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2023 at 3:21 pm

נעמונת תודה

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2023 בשעה 15:57

עוגה מעולה, בלי גלייז וללא אבקת סוכר. תודה

השב
User Avatar
יאנה
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2023 בשעה 20:55

שלמות! ואת צודקת - מעבר לניחוח הנוסטלגי, העוגות שלהם באמת טובות. יש את עוגת הגזר קרם שמנת המצויינת שלהם, ויותר מאשמח לראות את הגירסה שלך לעוגה הזאת :) אני בטוחה שאני לא היחידה.

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2023 בשעה 21:15

הכנתי יצאה פצצה!!!!! אפשר על אותו בסיס להכין עוגת תפוז מעניין איך ייצא....

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2023 at 1:26 pm

תודה מיכל

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2023 בשעה 16:31

אפשר שמן במקום החמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2023 at 1:24 pm

אפשר שמן, זו לא תהיה הגרסה המקורית אבל עדיין טעימה

השב
User Avatar
פזית
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2023 בשעה 23:41

בשל כמות לימונים ענקית שנחתה אצלי בבית, הכנתי את העוגה,פעמיים,בדיוק כמו שכתוב,והיא יצאה....פשוט מטורפת. על 170 מעלות, גוף חימוך עליון תחתון בתנור שחומם מראש (התנור שלי מדוייק) נדרש זמן אפיה ארוך יותר..). תודה קרן על מתכון משגע

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2023 at 8:58 am

תודה פזית שמחה שאהבתם

השב
User Avatar
מאור
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2023 בשעה 20:56

משהו בכמויות לא מסתדר, בתבנית אינגליש סטנדרטית העוגה עלתה על גדותיה וגלשה על תחתית התנור, ובנוסף 25 דקות ממש לא הספיקו (וגם לא כפול מזה) והיא עדיין יצאה רטובה במרכז

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2023 at 8:05 am

כתוב בפירוש להשתמש באינגליש גדולה ברגע שאת משתמשת באינגליש סטנדרטית ומכניסה את הבלילה פנימה לעוגה אין מקום לתפוח ולעלות והיא לא נאפת מבפנים ממליצה להבא למלא לא יותר מ 3/4 גובה תבנית ואם נותרה בלילה לאפות אותה בתבנית מיני או כמאפינס אני מחזיקה תבנית פיצית כזו במיוחד למקרים כאלו והן גם נכנסות יחד לתנור ואת מרוויחה עוד עוגה קטנה

השב
User Avatar
Rachel
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2023 בשעה 10:45

מעולה! תודה

השב
User Avatar
Liat Hafzadi
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2023 בשעה 09:53

נראה נדיר!! כמו כל המתכונים המושלמים שלך. אין לי יוגורט או שמנת חמוצה… למה אפשר להמיר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 18, 2023 at 10:47 am

קרם קוקוס? נסי ריקוטה או גבינה לבנה

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2023 בשעה 09:18

אוףף העוגה בזמן האפייה צנחה לי במרכז ממש מבאס למה זה קרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 18, 2023 at 7:21 am

אולי חום תנור לא מדוייק או שמשהו בערבוב לא היה מספיק אחיד

השב
User Avatar
שוש
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2023 בשעה 07:45

בוקר טוב קרן קמתי עם חשק לעוגת לימון הגלייז הערבוב נעשה על הגז?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2023 at 7:42 am

אם לא כתוב לבשל על הגז אז לא

השב
User Avatar
ורדה
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2023 בשעה 03:59

קרן יקרה בשבוע אפיתי 3 עוגות כאלה והן חוסלו בהנאה מלאה המון המון תודה על מתכון מדהים ורדה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2023 at 7:16 am

תודה ורדה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2023 בשעה 16:39

תודה. עכשיו חזרתי מהולנד. שם בסטארבקס עוגת הלימון היא עם פרג. היא נמסה בפה.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2023 at 10:34 am

הכי טעים עם פרג

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2023 בשעה 00:21

הכנתי לפי המתכון והעוגה נםלה ולא יצאה אפויה באסה ממש

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2023 at 6:52 am

העוגה לא היתה מוכנה ולכן נפלה חש הבדלים בין תנורים ותבניות ולכן יש לבדוק עם קיסם במרכז לפני שמוציאים. כנראה שאצלך בתנור היתה צריכה יותר זמן

השב
User Avatar
אביב
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2024 בשעה 19:16

היי קרן העוגה יצא מעולה! רק לגבי הגלייז לא יצא לי כמו שלך יצא ממש מוצק ולא נוזלי הוספתי עוד לימון ולא עזר מה יכולה להיות הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2024 at 3:22 pm

אז מוסיפים עוד נוזל עד שהוא לא מוצק

השב
User Avatar
אביה
ינואר 13, 2024 at 1:32 pm

תודה על המענה : ) הוספתי עוד לימון וזה היה כבר חמוץ ועדיין יחסית נוקשה אופציה לנוזל אחר שאפשרי להוסיף?

השב
User Avatar
ק
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2024 בשעה 12:13

הכנתי כבר פעמיים - מושלם מושלם מושלם. רק שמתחסל מהר מדי. זהו- נכנס לפייבוריטס של הבית (והשכנים). תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2024 at 5:02 pm

תודהההה

השב
User Avatar
הללי
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2024 בשעה 22:35

עוגה נפלאה ויפה למראה. באופן אישי, קצת מתוקה לי, אז פעם הבאה אפחית בסוכר ואוסיף את הגלייז - אם אפשר לתרגם לי 150 גר' לכוסות, אשמח!

השב
User Avatar
אלונה
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2024 בשעה 09:44

הבת שלי חובבת עוגות חמוצות וביקשה עוגת לימון ליום ההולדת. האם מתאימה לתבנית עגולה? בכמה להכפיל את הכמויות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2024 at 2:30 pm

העוגה לא ככ חמוצה, עוגה חמוצה זה יותר כמו טארט לימון וכאלו יש שניים באתר מומלצים בכל אופן אפשר להכפיל

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
מרץ 8, 2024 בשעה 12:16

משהו קרה, החמאה כאילו נשברה, ובכללי לא יצא נוזלי כמו בסרטון שלך, למה זה קורה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:24 pm

חמאה נשברת הרבה פעמים ואחרי הוספת היבשים חוזרת לעצמה, זה לא אמור להשפיע על האפייה והתוצאה הסופית

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
יולי 7, 2024 בשעה 18:36

האם ניתן להקפיא את העוגה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2024 at 8:56 am

כן בטח שאפשר

השב
User Avatar
רות
אוקטובר 25, 2024 at 6:12 pm

היי, הכנתי פעמיים ויצא אליפות . פעם אחת בתבנית רגילה עם פרוסות שקדים מעל ופעם השניה אפיתי בתבנית שהמלצת ופשוט הצגה!! השאלה אם אפשר להוסיף בתחתית העוגה (בתבנית הזאת) פרוסות שקדים?

השב
User Avatar
Hiippp
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2024 בשעה 08:04

הי, האם אפשרי להכין בתבנית מאפינס? או שזה לא יתאים וישקע?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2024 at 3:35 pm

אין בעיה במאפינס

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img