img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שוקולד

עוגת שוקולד בציפוי גנאש שוקולד חלב תפוז

אפריל 6, 2021 | 55 תגובות

img

55 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
עדי כהן
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2021 בשעה 18:41

הי קרן אהובה קודם תודה על המתכון נראת עוגה שווה בהחלט!! בסרטון הוספת 4 ביצים במתכון כתוב 3. מחכה לעידכון . ושוב תודה !!!אוהבת ועוקבת שרופה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2021 at 8:46 pm

בסטורי השתמשתי בביצים גודל מדיום ובמתכון ציינתי ביצים גדולות מפה ההבדל

השב
User Avatar
קרן
אפריל 30, 2022 at 7:31 pm

שלום קרן אגם המהממת, האם אפשרי לעשות את עוגת השוקולד תפוז עם סיליקון בצורת קוגלהוף?

השב
User Avatar
אחלי
אפריל 7, 2021 at 12:19 pm

גודל התבנית בבקשה, 22, 25

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2021 at 12:53 pm

כתוב בכותרת תבנית 24

השב
User Avatar
לימור דיין
יוני 17, 2021 at 10:58 pm

היוש.. שאלה.. המתכון מתאים לדעתך להכנה כקאפקייקס?

השב
User Avatar
לילך
ספטמבר 24, 2021 at 2:33 pm

היי, אשמח לדעת אם יש דרך להפוך את העוגה לעוגה שמתאימה לסוכרתיים? או האם יש עוגות אחרות באתר שמתאימות לסוכרתיים?

השב
User Avatar
שמואל
יולי 2, 2021 at 9:14 am

אפשר להשתמש בסוכר חום כהה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2021 at 1:16 pm

במקום כל הסוכר הלבן ? אפשר וייצור מרקם שונה אך טעים

השב
User Avatar
Nurit Sabag
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2021 בשעה 06:46

הי קרן, מתי מוסיפים את התפוז? לא רשום בגוף המתכון (רק מיץ או גם קליפה?). תודה רבה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2021 at 7:42 am

עם השוקולד והשמנת אחרי המסה מיד מוסיפה תןדה!

השב
User Avatar
Adi
אפריל 9, 2021 at 1:21 pm

קרן, במתכון אין סוכר ??

השב
User Avatar
חגית
אפריל 9, 2021 at 2:50 pm

תודה על המתכון? עד כמה הכרחית הגרידת תפוז? אנחנו פחות אוהבים שילוב שוקולד ותפוז.

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2021 at 5:15 pm

ממש לא הכרחי

השב
User Avatar
רויטל אלמקייס
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2021 בשעה 14:49

את אמא לתפארת!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2021 at 7:04 pm

חח תודה האם לא כולנו כאלו ?

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2021 בשעה 15:04

היי קרן, יש אפשרות להשתמש באבקה מקפסולה של נספרסו במקום בקפה נמס? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2021 at 7:04 pm

בטח

השב
User Avatar
קרן
אפריל 30, 2022 at 7:33 pm

שלום קרן אגם המהממת, האם אפשרי לעשות את עוגת השוקולד תפוז עם סיליקון בצורת קוגלהוף?

השב
User Avatar
קוני
אפריל 7, 2021 at 8:31 pm

היי קרן, אפשר לוותר על אבקת הקפה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2021 at 11:00 am

כן

השב
User Avatar
Hadas Waissler
אפריל 10, 2021 at 1:18 pm

יש אפשרות לעשות את העוגה ללא גלוטן? למשל, להחליף לקמח קונידטור? אם כן, מה יחס ההמרה?

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2021 בשעה 23:19

אני בטוח אכין... יודעת להגיד כמה מ"ל מים? כי יש לי יותר מדי גדלים של כוסות.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2021 at 11:00 am

בערך 4-5 כפות עד שזה הופך למשחתי

השב
User Avatar
שלי
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2021 בשעה 11:23

היי לא הבנתי את הקרם שעל העוגה זה הגנאש שהכנת בהתחלה? כי הוא נוזלי ונספג לי בעוגה ולא יצא קרמי כזה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2021 at 1:44 pm

אז היה צריך עוד זמן קירור

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2021 בשעה 09:30

היי עוקבת אחרייך והמתכונים אליפות. במקרה הזה נראה לי שיש טעויות בכמויות. 50 גר קקאו ו-1/4 כוס מים רותחים לא נותנים שום משחה חלקה. האם הכמויות נכונות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2021 at 6:37 pm

המידות נכונות אבל אם חסר קצת מים אז פשוט מוסיפים

השב
User Avatar
בתשבע
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2021 בשעה 22:10

האם המתכון יתאים לקאפקייקס? לי נראה שממש כן, מה את אומרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2021 at 10:19 pm

בטח שיתאים

השב
User Avatar
בתשבע
אפריל 11, 2021 at 10:28 pm

❤️

השב
User Avatar
יורם שרייבר
אפריל 22, 2021 at 4:40 pm

אם אני רוצה לעשות כמה עוגות האם כדאי לעשות במגזר את הגאנש להקציף

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:55 am

לא הבנתי את השאלה משהו השתבש בספלינג

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2021 בשעה 19:19

היי, עוגה מצויינת, אבל ברגע שמאפסנים אותה במקרר, היא מתקשה, וכבר לא יוצאת לחה ורכה, חבללל, זאת עוגה לחורף ממש, כאשר אין צורך להכניס למקרר.

השב
User Avatar
טליה
אפריל 15, 2021 at 9:31 pm

חימום במיקרו 15 שניות והיא חוזרת לעצמה וטעימה אשששש!

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2021 בשעה 18:41

הכנתי אתמול.. יצא וואווו.. טיפ קטן, כשהעוגה נשארת בקירור היא מתקשה מידי.. לכן אחרי שחתכתי פרוסה פשוט חיממתי אותה במיקרו ל15-20 שניות והיא יוצאת רכה אוורירית ונימוחה כאילו עכשיו יצאה מהתנור.. תודה על המתכון קרן!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2021 at 7:26 pm

תודה טליה

השב
User Avatar
טליה
אפריל 18, 2021 at 2:49 pm

תגידי.. אפשר להחליף את הקמח וא. אפיה בקמח תופח?

השב
User Avatar
פאני
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2021 בשעה 09:12

הכנתי את העוגה וחייבת לציין שהיא הכי פחות טובה ממש שהכנתי מהמתכונים שלך עוד היום. לא אוורירית, מאוד דחוסה ובמיוחד אחרי מקרר. יחסית לעוגה החושה יש המון שלבים וקצת שווה את ההשקעה. מעבר לכך את מדהימה וכל המתכונים שלך מעולים!!

השב
User Avatar
פאני
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2021 בשעה 09:13

הכנתי את העוגה וחייבת לציין שהיא הכי פחות טובה מכל מה שהכנתי מהמתכונים שלך עוד היום. לא אוורירית, מאוד דחוסה ובמיוחד אחרי מקרר. יחסית לעוגה החושה יש המון שלבים וקצת לא שווה את ההשקעה. מעבר לכך את מדהימה וכל המתכונים שלך מעולים!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2021 at 4:51 pm

חבל שזו החוויה שלך אולי משהו בתהליך קצת התפקשש לך היא לא אמורה לצאת דחוסה.

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2021 בשעה 17:10

יצא מאוד טעים אבל במרקם יבש ומתפורר. אני גרה בארה"ב ומתכונים מהארץ לא יוצאים פה בדיוק נכון. מה כדאי לשנות בפעם הבאה כדי שהעוגה תצא יותר רטובה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2021 at 1:00 pm

אולי להוריד קצת זמן אפייה ולהוסיף עוד מעט מים חמים

השב
User Avatar
נטע
מאי 11, 2021 at 11:08 am

אפשר גם להוסיף קצת שמן, שתמיד עוזר להוסיף לחות לעוגה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 11, 2021 בשעה 20:24

שמתי את השמנת והשוקולד בתוך העוגה, לא יודעת מה יצא מזה אבל בד"כ מפרידים בכותרת משנה את הנאשם בסוף ולא מערבבים עם כול החומרים

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2021 at 11:02 pm

כתוב : לגנאש שוקולד חלב ומתחת את המצרכים לגנאש וגם בהוראות ההכנה מתחילים את המתכון בהכנת הגנאש חשוב ממש לקרוא מתכון מהתחלה ועד סופו לפני שמתחילים לעבוד בדיוק בשביל למנוע מקרים כאלו

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2022 בשעה 20:09

את העוגה הזו אופים בחום עליון תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2022 at 10:01 am

תמיד

השב
User Avatar
רועי ג.
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2022 בשעה 10:00

אפשר להשתמש בתבנית קוגלהוף?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2022 at 12:51 pm

בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img