img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

עוגת תפוחים הורסת

מאי 4, 2020 | 287 תגובות

img

287 תגובות גולשים

User Avatar
עדיאל
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 22:03

היי... יש תחליף לברנדי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 11:03 pm

כתוב בפוסט למטה, קלבדוס או לוותר על הברנדי

השב
User Avatar
הודיה בוסקילה
מאי 5, 2020 at 9:17 am

תודה על המתכון כבר הולכת להכין אני אוהבת עוגות תפוחים בטירוף

השב
User Avatar
דפנה קוזוקרו
מאי 6, 2020 at 11:50 am

יופי

השב
User Avatar
רבקה
מאי 5, 2020 at 12:13 pm

אם מגדילים את עוגת התפוחים לתבנית 24, סה"כ כמה ביצים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:51 pm

כתוב למטה בהערות

השב
User Avatar
ליז
ספטמבר 17, 2020 at 6:13 pm

אפשר עם קמח מלא או קמח שיפון

השב
User Avatar
אילנית גת
מאי 5, 2020 at 8:02 pm

טוב...אני חולת תפוחים..טועמת כול עוגה שיש בה רמז לתפוחים..וזו אחת הטובות ביותר שטעמתי! עוגה מדהימה! תודה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 8:16 pm

תודה אילנית

השב
User Avatar
Esther Bruder
ספטמבר 2, 2025 at 4:08 am

אפשר את המתכון באנגלית?

השב
User Avatar
לימורצברי
מאי 8, 2020 at 10:59 am

קוסיות תפוחים??

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 4:00 pm

קוביות טעות

השב
User Avatar
שרית גרמולין
יוני 12, 2020 at 9:05 pm

עוגת תפוחים הכי טעימה שהכנתי אבר...מעולה ממש ומאד קלה להכנה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2020 at 9:08 pm

תודה שמחה ממש לשמוע

השב
User Avatar
מיכל
אוקטובר 10, 2020 at 11:12 am

עוגה מעולה וטעימה בטירוף!!! גרפה המון המון מחמאות. פריכה אוורירית עם טעם חמאתי. תודה רבה על המתכון

השב
User Avatar
נועה ניסים
דצמבר 25, 2020 at 4:34 pm

אחת העוגות הטעימותתת.. גם לי, כמו הרבה כאן, לקח בסוף בערך שעה עד שהתייצבה אבל ההמתנה השתלמה :)

השב
User Avatar
יורם שרייבר
מאי 20, 2021 at 9:11 am

העוגה האפייה לא נראית כמו בתמונה היא מקבלת צבע אבל עוד רכה מאד

השב
User Avatar
עמית
ספטמבר 2, 2025 at 8:20 am

לא משתמשת בשמן , אפשר חמאה במקום ? באיזה כמות

השב
User Avatar
איילת זהבי
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 22:04

היי מה לגבי אפייה בתבנית 24? ומה לגבי כמויות? והאם אפשר לחתוך את התפוחים לחתיכות יותק קטנות?? ואם זה לא יפגום במרקם?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 11:02 pm

אין בעיה להגדיל ב 1/4 את כל המצרכים הוספתי כם הערה למטה בסוף הפוסט, אין בעיה לחתוך תפוחים לקטן

השב
User Avatar
רינת
מאי 5, 2020 at 1:19 pm

סליחה על ההיצמדות לקטנות... איך מגדילים מבחינת כמות הביצים אם רוצים תבנית 24?

השב
User Avatar
ניראל
מאי 7, 2020 at 11:55 am

כתבת באופן ההכנה וניל אבל לא כתבת במיצרכים שום דבר שקשור לוניל- בוניל התכוונת לתמצית וניל?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 2:48 pm

הוניל כתוב די בסוף-כפית

השב
User Avatar
אלה סבן
נובמבר 11, 2022 at 4:36 pm

יצאה לי ממש ממש נמוכה ורטובה אך טעימה מאד

השב
User Avatar
לילך סטרניק
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 07:00

העוגה נראית מעולה! יש לי שאלה אחת; אני לא במיוחד אוהבת שמן העוגות, האם יש אפשרות להמיר את השמן בחמאה או במרגרינה? ואם כן, באיזה אופן? תודה ויום טוב! לילך

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 8:45 am

אין בעיה להמיר בחמאה לפחות 120-130 גר׳ חמאה רכה, להקציף אותה עם הסוכר ואז להתחיל להוסיף ביצים וכו...

השב
User Avatar
ארנון שלי
מאי 6, 2020 at 8:16 pm

היי, אין לי קוקוס. אפשר להכין ללא?

השב
User Avatar
אילנה
מאי 6, 2020 at 7:53 am

מה אפשר לעשות עם החלבונים שנותרים?

השב
User Avatar
Julia
מאי 12, 2020 at 10:39 pm

תודה רבה לך! ההסברים ברורים מאוד וגם יש וידאו באינסטגרם להמחשה שאני משתמשת תמיד. עכשיו הכנתי את העוגה הזו, היא מדהימה והריח בבית אמאלה!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 12, 2020 at 11:42 pm

תודה!

השב
User Avatar
אסנת
מאי 5, 2022 at 11:05 am

כתבת להכפיל את הכמויות בעוד רבע התכוונת לכל המצרכים ברבע או רק הביצים

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2022 at 3:08 pm

כל המצצרכים

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 08:08

נראה מדהים! אפשר להכין עם חמאה במקום שמו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 8:45 am

אין בעיה להמיר בחמאה לפחות 120-130 גר׳ חמאה רכה, להקציף אותה עם הסוכר ואז להתחיל להוסיף ביצים וכו…

השב
User Avatar
אפרת
ספטמבר 2, 2025 at 7:45 pm

היי קרן האם אפשר להפחית סוכר לשלושת רבעי כוס והאם צריך להוסיף משהו במקום הסוכר החסר?

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 09:30

היי, אפשר לעשות מקמח מלא/ קמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 10:59 am

כן, היא תצא דחוסה יותר אבל אחלה

השב
User Avatar
איילת ורסולקר
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 09:49

האם תבנית 22 עגולה מקבילה לאינגליש קייק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 10:59 am

תלוי איזו אינגליש, לא חד פעמית בטוח. אם בכל זאת זה ממלא תבנית יותר מדי אני ממליצה לא למלא יותר מ 3/4 גובה תבנית, ואת היתרה בתבנית קטנה אחרת

השב
User Avatar
לינוי
יולי 18, 2020 at 9:03 pm

היי אפשר להכין עם קמח תופח? כיצד להמיר?

השב
User Avatar
שני
יולי 12, 2021 at 5:37 pm

היי קרן. אפשר שמן זית?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2021 at 12:14 am

אם הוא מזן עדין אז כן

השב
User Avatar
tali
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 10:16

היי קרן, שקדים טחונים במקום קמח, יעשה את העבודה? :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 10:58 am

בשילוב קמח תפוחי אדמה או קורנפלור כן

השב
User Avatar
זוהר
מאי 5, 2020 at 11:07 pm

איך משלבים שקדים טחונים וקונפלור? מה המינונים? חייבת להכין... נראית סוף!

השב
User Avatar
יעל
מאי 7, 2020 at 11:02 pm

מטעמי דיאטה.. האם במקום שמן ניתן להשתמש במחית תפוחי עץ? ואם כן מה הכמות? (קראתי פעם שמחית תפוחי עץ יכולה להוות תחליף לשמן)

השב
User Avatar
ברק
מאי 11, 2020 at 12:13 am

העוגת תפוחים הכי טובה שאכלתי, לא הוספתי קינמון ויצא מושלם

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 12:22 am

איך אני שמחה ברק

השב
User Avatar
עדית
ספטמבר 29, 2024 at 4:02 pm

כמה זמן מראש אפשר להכין את העוגה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2024 at 5:52 pm

שלושה ימים במקרר ולהגיש בטמפרטורת החדר

השב
User Avatar
אלדד
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 10:19

כתוב באופן ההכנה להוסיף וניל, שלא קיים במצרכים. מה הכוונה ומה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 10:58 am

כפית תמצית וניל, תוקן גם במתכון תודה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 10:42

נראה מעולה! האם הכמות הזו תספיק לשתי תבניות אינגלישקייק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 10:53 am

לא, יש להגדיל ברבע את כמות המצרכים את יכולה לראות בסוף הפוסט למאה בהערות

השב
User Avatar
ספיר
מאי 7, 2020 at 3:14 pm

מאוד אוהבת את המתכונים שלך!! עשיתי את העוגה הזאת והיא מעולה התפוחים יצאו מעט נוקשים (אפשר לאכול בסבבה אבל הם לא היו רכים..) ככה זה אמור להיות ? תודה!!

השב
User Avatar
רגדה
ספטמבר 1, 2020 at 9:11 pm

היי האם אפשר לעשות אותה ולאכול אותה יום למחרת

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 9:30 pm

בוודאי, רק לשמור במקרר

השב
User Avatar
צופי לב
ספטמבר 23, 2021 at 6:36 pm

קרן יקרה- מלכת הסבלנות עונה וחוזרת ועונה על אותן שאלות אולי תקראנה את ההוראות בעיון ותשנו מה שאתן רוצות על פי שיקול דעתכן.

השב
User Avatar
זהרית
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 11:19

מראה טובבבב!! אפשר במקום קמח לבן קמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:52 pm

כן

השב
User Avatar
גבי מושקוביץ
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 12:11

היי, אפשר להוריד את כמות הסוכר מבלי לפגוע בטעם

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:51 pm

אפשר להוריד 1/4 כוס זה יהיה בסדר, בעיניי היא לא מתוקה מדי

השב
User Avatar
רוני
מאי 26, 2020 at 5:14 pm

במה אפשר להחליף את החלב אם אין בכלל וגם לא תפוזים? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 8:43 pm

מים חלב סויה מיץ תפוחים

השב
User Avatar
רועי
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 12:33

מה זה כוס קוקוס ? קרם קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:50 pm

קוקוס רגיל לא קרם

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 12:54

סוכר קנים במקום סוכר לבן? אפשרי? בנוסף, קמח כוסמין לבן או קמח כוסמין 70% במקום קמח לבן גם אפשרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:50 pm

סוכר קנים אחלה כוסמין לבן או חצי כוסמים לבן חצי מלא מעולה

השב
User Avatar
צ
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 13:00

הכמות במתכון מתאימה ל 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:49 pm

כן, אולי טיפה נמוכות, אבל את יכולה להגדיל ברבע את כות המצרכים יש בהערות למטה פירוט

השב
User Avatar
דבי
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 13:29

אפשר להחליף את החלב בריצ' פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 1:48 pm

כן

השב
User Avatar
דבי
מאי 5, 2020 at 5:47 pm

תודה רבה!! יצא מעולה!!! מתכון מדהים

השב
User Avatar
ליבנת
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 14:05

האם יש חשיבות להקצפה הראשונית של הביצה עם הסוכר והשמן לפני שמערבלים את המצרכים היבשים? האם קמח שקדים במקום קוקוס יוסיף?

השב
User Avatar
מעיין
מאי 5, 2020 at 8:22 pm

היי קרן, העוגה יצאה טעימה מאוד!! תודה. שואלת לגבי האחסון. במקרר או בחוץ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 9:29 pm

במקרר

השב
User Avatar
שיר
אוקטובר 30, 2020 at 11:03 am

היי :) הכנתי היום עוגה וכמה כוסיות ונראה מושלם! יש אפשרות להקפיא את הכוסיות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2020 at 1:55 pm

מה זה כוסיות ?

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 14:11

אפשר במקום הקוקוס שקדים טחונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 3:47 pm

כן

השב
User Avatar
מיכל קוצר אלסטר
נובמבר 1, 2020 at 2:24 pm

הי קרן, האם שמן קוקוס וסוכר קוקוס יוכל לעבוד כאן במקום קנולה???

השב
User Avatar
צליל
מאי 10, 2024 at 12:32 pm

היי, קצת חששתי להכין בגלל כמות השמן. לא ידעתי מה לצפות, אך חיפשתי עוגה במרקם רך וקליל יחסית וזה היה נשמע המתכון. וזה אכן מה שיצא! עוגה ממש טובה! כולם אהבו מאוד. חשוב לי להגיע לתוצאה שאני מחפשת ולמתכון חדש זה מפתיע מאוד. תודה רבה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:28 pm

תודה צליל

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 14:36

אפשר לוותר על התפוחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 3:47 pm

אפשר פרי אחר במקום

השב
User Avatar
ג'ו
מאי 25, 2020 at 2:56 am

עוגה טעימה במיוחד

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2020 at 7:10 am

תודה ג’ו

השב
User Avatar
חן
מרץ 28, 2022 at 8:36 pm

יצא מדהים ! לקח לה שעה להתייצב אבל הטעם ואוו.. כולם עפו

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2022 at 9:28 pm

משמח ממש

השב
User Avatar
noemie biegeleisen
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 14:50

היי כל המתכונים שלך מעולים! שאלה באינסטגראם השתמשת בתמצית וניל אבל פה במתכון לא מופיע.. אפשר לוותר או כמה לשים? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 3:46 pm

כן מופיע למטה כפית ואפשר בלי

השב
User Avatar
Galia
מאי 23, 2020 at 6:37 pm

היי קרן לצערי נותרתי עם תפוח אחד בבית, האם אני יכולה להוסיף 2 אפרסקים או נקטרינות במקום התפוחים?

השב
User Avatar
ליאת
נובמבר 16, 2024 at 7:11 am

עוגה מעולה. כמו פנקייקים חמים עם תפוחים.

השב
User Avatar
איתן
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 15:33

למה הכוונה - קוסיות תפוחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 3:45 pm

קוביות

השב
User Avatar
רונה קטן
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 15:38

היי קרן, את חושבת שאפשר לשים תותים במקום תפוחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 3:45 pm

ברור

השב
User Avatar
לינה כהנוב
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 16:06

היי קרן, אני רואה שבאינסטגרם ציינת שיש להוסיף וניל ופה לא רשמת זאת. ובנוסף, רשמת פעמיים קמח כנראה כי התכוונת לכתוב את הוניל! חוץ מזה, העוגה יצאה מדהים ואת אלופה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 4:12 pm

תודה כתוב וניל במתכון בסוף וקמח נכון בטעות פעמיים תוקן

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 16:34

הי קרן מתה על הבלוג. עוגת הגזר הטבעונית חוסלה לאחר חצי שעה והייתה מספיק בריאה בשביל שאתן לבן שלי לאכול ממנה. אלופה שאת איך אפשר לטבען גם את העוגה הזאת לדעתך ולשמור על המרקם הקליל? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 6:59 pm

נראה לי שרסק תפוחים במקום הביצים

השב
User Avatar
ליה
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 16:52

מלבד החלפה עם קמח, האם אפשר במקום קוקוס לשים שקדים טחונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 6:59 pm

כן

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 16:59

היי, אחלה מתכון אבל יש לי 2 הערות: בהוראות ההכנה כתוב להוסיף וניל לבלילה עם הקמח.. הוניל לא רשום במצרכים (גם לא הכמות) והמילה קמח כתובה פעמיים בהוראות ההכנה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 6:59 pm

כבר תוקן תודה

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 17:05

הי, מצוין באופן ההכנה להוסיף ״וניל״ - למה הכוונה? סוכר וניל, תמצית? באיזה כמות? לא מצוין במרכיבים… :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 6:58 pm

כתוב במתכון כפית תמצית ניל

השב
User Avatar
רחל
מאי 7, 2020 at 7:42 am

הי קרן מה עשית עם הקצת סוכר שהשארת בצד? טחנת לאבקת סוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 2:51 pm

פיזרתי מעל העוגה לפני אפייה וכתוב גם:-)

השב
User Avatar
לאה דהאן
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 17:18

במתכון כתוב להוסיף את התפוחים ולערבב ואחר כל כתוב לפזר את התפוחים מלמעלה. מה באמת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 6:57 pm

לא כתוב לפזר תפוחים מלמעלה, כתוב לפזר מעל התפוחים סוכר

השב
User Avatar
איילה
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 17:43

הכנתי.. עכשיו בתנור..

השב
User Avatar
קורל
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 17:57

אפשר להשתמש בתבנית קוגלהוף?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 6:56 pm

כן אולי העוגה לא תגיע לגובה התבנית אבל אחלה

השב
User Avatar
Nofar Ajzenberg
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 18:38

היי מהממת רשום פעמים תפוחים האם משאירים חלק ואז מוסיפים את החצי השני ? מקווה שלא יצאתי סתומה בשאלה ‍♀️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 6:55 pm

לא רואה שכתוב פעמיים....

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
מאי 5, 2020 בשעה 21:20

באיזה סוג אפייה בתנור לאפות את העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2020 at 9:27 pm

עליון תחתון

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מאי 6, 2020 בשעה 07:55

הננתי מיד. יצאה נהדר, מאוד מאוד מעודנת ומיוחדת.

השב
User Avatar
זיו
starstarstarstarstar
מאי 6, 2020 בשעה 09:48

היי קרן נראת עוגה מדהימה שאני אנסה עוד כמה ימים אבל יש לי שאלונת.. כתבת שאפשר לוותר על ברנדי ואפשר באמת להוסיף קינמון במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2020 at 9:57 am

לגמרי אפשר

השב
User Avatar
אביבה
starstarstarstarstar
מאי 6, 2020 בשעה 10:57

היי אגם! אפשר במקום חלב לשים מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2020 at 12:21 pm

כן

השב
User Avatar
זיו
מאי 6, 2020 at 2:26 pm

אפשר גם במקום חלב רגיל לשים חלב דל לקטוז או שזה יהיה ממש מורגש כנל לגבי המים במקום החלב זה יהיה מורגש בעוגה? הכוונה אם תצא פחות רכה ואוורירית כמו שלך

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
מאי 6, 2020 בשעה 13:07

היי קרן, רק מלקרוא את המתכון רואים שהוא סוףףףף, את מפרטת בבהירות את ההכנה, ועל זה מגיע לך יישר כוח, כמו כל המתכונים שלך. אם יש לך אפשרות בכל זאת לתרגם את ההמרה למי שרוצה לעשות את העוגה בתבנית 24, אני בטוחה שכולנו נודה לך על כך, למשל בקוקוס,בכמות התפוחים ובכמות הביצים ?? מראש מודה לך על עזרתך בעניין. הולכת לקנות מה שחסר לי, אכין ואדווח בהמשך,תודה, מרים.

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
מאי 6, 2020 בשעה 17:58

היי אפשר סוכר חום במקום לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2020 at 6:09 pm

בטח

השב
User Avatar
Hanna
starstarstarstarstar
מאי 6, 2020 בשעה 20:00

הי, האם אפשר להכין את העוגה בסיר ג'חנון

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2020 at 8:21 pm

לא רואה סיבה שלא

השב
User Avatar
נחמן
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 08:46

היי קרן.האם ניתן להמיר את הקמח הלבן לקמח תופח?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 2:49 pm

בטח

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 11:26

היי, יש לי שמן סויה שנקנה בטעות ולא קנולה האם ההבדל משמעותי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 2:49 pm

אין הבדל זה בסדר

השב
User Avatar
סיגל
אוגוסט 30, 2020 at 2:02 pm

הי קרן עשיתי את העוגה הספיק לי לשתי אינגליש קטנות ושמנות. רק זמני האפייה לא ברורים לי. גם אחרי 55 דק ןאף יותר הקיסם יצא עדין רטוב. בינתיים העוגה המשיכה להשחים אז הנחתי עליה נייר כסף והמשכתי באפייה. הקיסם המשיך לצאת רטוב אבל כבר לא היה שייך להשאיר אותה בתנור.. האם זה מוכר לך? אולי בגלל התפוחים זה יוצא רטוב. גם בגלל הסוכר למעלה היא ממש השחימה לי

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 2:35 pm

בהחלט תלוי בסוג התפוחים ולפעמים זמן האפייה נמשך מעבר למה שכתוב וזה קורה, עשית מעולה, עם נייר כסף מעל. מקווה שיצאו טעימות אלו עוגות מעט רטובות

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 19:26

הכנתי אותה היום והעוגה יצאה מעולה!! אישית שמתי יותר סוכר וניל , הוספתי יותר ברנדי ולמעלה שמתי סוכר חום והוספתי שקדים שמחה שיש מישהי שהמתכונים (המדהימים אם יורשה לי לציין) לא מצריכים לקנות את כל הסופר! רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין להקציף את החלמונים לבין רק את החלבונים- עד כמה משמעותי זה יהיה בעוגה אם הייתי מקציפה רק חלבונים במקום. תודה ושבת שלום (:

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 8:46 pm

הי אביגיל תודה, אין בכלל הקצפה במתכון אז לא ככ הבנתי את שאלתך

השב
User Avatar
Noga
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 19:40

קרן יקרה, תודה על עוד מתכון פשוט נהדר! יצאה עוגה נפלאה! טעימה ורכה ועדינה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 8:45 pm

תודה נגה

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 21:23

טוב זה מושלם, שילבתי בין אגסים ותפוחים. לא היה לי ברנדי אז שילבתי עם מטקסה שזה ברנדי יווני והמתקתי אותו קצת עם דרמבויי ( שניהם יצא כף אחת). יצא מאוד מאוד טעים. השכבה למעלה של הסוכר יצאה קצת קשיחה - זה צריך להיות ככה או שפיזור הסוכר יצא לא אחיד (ביתי בת ה4 היתה חלק פעיל מהכנת העוגה) ;) העוגה יצאה כמו שדמיינתי רטובה בפנים עם פירות ומתיקות נעימה. תודה קרן גם על שיתוף המתכון הנוסף שהתלווה לשלך.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 10:06 pm

מהמם שי השכבה החיצונית אמורה לצאת קריספי , הצליח לך

השב
User Avatar
ים
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 22:41

היי קרן אגם האחת והיחידה, האם אפשר להשתמש בחלב שקדים לגירסאת הפרווה? או כבד מידי? תודה מראש על תשובתך

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 11:05 pm

חלב שקדים אחלה

השב
User Avatar
עירית
מאי 9, 2020 at 9:31 am

היי קרן רוצה לוודא לגבי הביצים רשום למעלה ביצה אחת ;+ 2 חלמונים ובשביל להגדיל ל 24 2 ביצים+ חלמון כלומר פחות חלמונים ? כמה סהכ צריך לעוגה בגודל 24; ובכמה להגדיל אם רוצים גודל 26

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2020 at 10:20 am

להכפיל ל 26 ול 24 להגדיל ברבע את כל המצרכים ולעשות מה שכתבתי עם הכמות של הביצים

השב
User Avatar
יולי
ינואר 7, 2022 at 4:39 pm

עוגת התפוחים הכי מוצלחת!!

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2022 at 10:30 pm

תודה יולי

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
מאי 8, 2020 בשעה 07:00

הי קרן, האם לדעתך אפשר לאפות ברינג או שהבלילה נוזלית מדי? פשוט אין לי תבנית 22 אבל יש רינג מתכוונן. וגם - תודה על המתכון לעוגת התפוחים הנהדרת שפרסמת בפסח. יצאה מצוינת.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 8:31 am

הבלילה ממש נוזלית ספיציפית בעוגה הזו ממליצה לא לאפות ברינג

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
מאי 8, 2020 בשעה 19:45

העוגה יצאה מעט דחוסה, מה יכולה להיות הסיבה? החלפתי את הקוקוס בקמח (לא אוהבים אצלנו בבית).

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 11:11 pm

אולי שמת יותר מדי קמח ? או שערבבת יותר מדי?

השב
User Avatar
Shoshana
starstarstarstarstar
מאי 8, 2020 בשעה 21:04

היי קרן. אני משתדלת לא להשתמש הרבה בסוכר. במקום 1 כוס סוכר האם אפשר להשתמש בפחות סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 11:10 pm

זה ישפיע על מרקם העוגה אז אם את מורידה תורידי מקסימום 1/4 כוס

השב
User Avatar
סהר
ינואר 2, 2021 at 3:53 pm

עוגה מהממת.. לגרסה ללא גלוטן מה מחליף את הקמח?

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
מאי 9, 2020 בשעה 16:20

טעימה מאוד! הסוכר למעלה ממש מוסיף!

השב
User Avatar
Hanna
מאי 11, 2020 at 4:24 pm

Wow כמה פשוטה ככה טעימה. חוסלה אצלי בבית. תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 4:29 pm

נהדר חנה שמחה לשמוע

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
מאי 9, 2020 בשעה 19:31

עוגה מעולה. בדיוק כפי שהיא. שאפו

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
מאי 11, 2020 בשעה 21:04

שכחתי לשים תמצית וניל! העוגה בתנור... כמה נורא זה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 9:34 pm

ממש לא נורא אם בא לך ניחוח וניל ויש לך בבית סוכר וניל פזרי עכשיו על העוגה מלמעלה

השב
User Avatar
עדי
מאי 18, 2020 at 8:28 pm

היי קרן, בנוגע להערה למטה על הביצים לתבנית של 24.. האם אני מוסיפה עוד 2 ביצים וחלמון אחד? כלומר בטוטל 3 ביצים ו3 חלמונים??

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 8:42 pm

לא, הכוונה לכמות שרשמתי

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 21:24

היי קרן, מכינה אותה מחר ובכל זאת מצטרפת לשאלת ההגדלה לתבנית 24 שהתשובה עליה לא סופר ברורה. לגבי הביצים- ברור. לגבי הגדלת כל המצרכים ברבע, ז״א בנוסף לכמויות המצוינות, לקחת כוס מידה של רבע כוס ולהוסיף ל: סוכר, קמח, שמן, קוקוס, חלב? מה עם האבקת אפייה? איך מגדילים ברבע? תודות!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 10:33 pm

בדיוק להגדיל הכל ברבע ועוד קצת אבקת אפייה

השב
User Avatar
עירית
starstarstarstarstar
מאי 21, 2020 בשעה 16:58

הי קרן עשיתי הכל לפי המרשם כל הכמויות במדויק - והטמפרטורה. העוגה יצאה רטובה מאד מבפנים ואפויה בחוץ אפילו אחרי תוספת של 10-15 דקות לזמן האפייה. לא מצליחה להבין למה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2020 at 6:27 pm

אולי אצלך התנור חלש ? ואז היא היתה צריכה יותר זמן בכל אופן לפעמים גם אם עוגה צריכה יותר זמן ממה שרשום אפשר להוסיף לה כמה שצריך

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
מאי 23, 2020 בשעה 11:38

הכנתי עם 50% קמח מלא 80% ו50% קמח כוסמין מלא, יצא מהמם וסופר אוורירי. פיזרתי למעלה סוכר חום מעורבב עם קינמון. יצא מעולה!!! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2020 at 3:37 pm

שמחה לשמוע שירה תודה

השב
User Avatar
Yud
starstarstarstarstar
מאי 24, 2020 בשעה 19:55

היי הכנתי . טעימה . אך לדעתי צריך להפחית בכמות השמן . יצאה מעט שמנונית . בכל אופן תודה עבור המתכון ואם יש לך הצעות יעול ,במה אפשר להמיר את כמות השמן אשמח לדעת

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 19:34

אני עשיתי את העוגה והיא מעולה וחוסלה אני החלפתי את החלב בחלב סויה. כרגיל הכל חוסל

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:27 am

תודה רחלי

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
יוני 4, 2020 בשעה 14:03

שמעי קטע.. הכנתי אותה ביום שני, והייתי קצת מסטולה מתרופות שקיבלתי. הקיצר, נזכרתי שהיא בתנור רק אחרי שעה וחצי!! החבר'ה בעבודה התעקשו שאביא בכל זאת. ו.. תוך עשר דקות התחסלה בהתלהבות. אין העוגה הזאת פשוט להיט! אפילו אחרי ייבוש רציני היא עדיין היתה מעדן.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2020 at 2:53 pm

חחח שמחה לשמוע

השב
User Avatar
זיוית בן - שיטרית
starstarstarstarstar
יוני 11, 2020 בשעה 15:17

הי קרן, האם לאפות על טורבו או רגיל (סטטי) ? העוגה נראית סוף הדרך תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2020 at 4:41 pm

רגיל

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
יוני 25, 2020 בשעה 19:04

היי קרן, אפשר להחליף תפוחים בדובדבנים? אם כן באיזה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2020 at 9:22 pm

אין בעיה לפחות כוס

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
יולי 4, 2020 בשעה 10:28

האם אפשר להחליף את החלב במיץ תפוחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2020 at 2:12 pm

אפשר לא רואה סיבה שלא

השב
User Avatar
Maya Orbach
starstarstarstarstar
יולי 12, 2020 בשעה 23:03

היי קרן, איזה כיף לי שגיליתי אותך! המכונים שלך כלכך נפלאים ומשמחים! תודה! העוגה נראית נפלא ואני רוצה להשתמש בגרניסמית מהעץ שלנו! האם את חושבת שהמתכון יעבוד אם אנסה להמיר אותו לתבנית מאפינס? לילדים יותר קל לנשנש את מה שקל להחזיק ביד (ולא לחתוך עוגה) תודה על כל מה שאת עושה! מאיה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2020 at 9:42 am

אני מניחה שיעבוד וזמן האפייה יתקצר מעט

השב
User Avatar
בתאל
starstarstarstarstar
יולי 13, 2020 בשעה 15:18

תודה על המתכון! אין לי הרבה נסיון עם עוגות תפוחים..אפיתי שעה פלוס על חום של 170-180 ויצא לעוגה מרקם אפוי מאוד מבחוץ אבל מבפנים רטוב ולח ביותר...קצת מושי ככה אמור להיות? או שאמורה להיות ממש יבשה גם בפנים? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2020 at 4:26 pm

לא יבשה מבפנים

השב
User Avatar
הלן אוריה
starstarstarstarstar
יולי 26, 2020 בשעה 12:52

במידה והגדלתי את הכמות בעוד 1/4 כפי שרשמת ואני אופה ב 2 תבניות אינגליש קייק, זמן האפייה מתקצר או נשאר אותו הדבר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2020 at 1:31 pm

אולי ייתקצר במעט, תתחילי לבדוק אחרי 30 דקות

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
יולי 28, 2020 בשעה 18:30

כרגיל מדויק ומעולה, כמו כל מתכון פשוט מדהימה! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2020 at 8:55 pm

תודה רונית

השב
User Avatar
רחל
יוני 23, 2025 at 9:27 pm

האם ניתן להקפיא את העוגה?

השב
User Avatar
ליאור סיגאוי
starstarstarstarstar
יולי 29, 2020 בשעה 23:13

הכנתי את העוגה והיא יצאה במרקם מאוד שומני ורטוב. ככה זה אמור להיות? או יותר פירורי כמו עוגה בחושה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2020 at 6:51 am

היא עוגה בחושה קצת רטובה, נשמע שלא היתה אפויה מספיק אצלך

השב
User Avatar
Lior Sigawy
יולי 30, 2020 at 12:40 pm

אפיתי מעל שעה ועדיין לא היה שינוי

השב
User Avatar
נחמה רמתי
starstarstarstarstar
אוגוסט 1, 2020 בשעה 18:55

קרן אלופה, אפיתי אותה , הטעם יצא נפלא, הנראות פחות, התפרקה לי, התפוחים שקעו לקרקעית... מה הסיבה? יש לציין שהמרתי את החלב לחלב סויה לפרווה תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2020 at 6:37 am

אין קשר לחלב האם שינית עוד משהו במרכיבים משהו התפספס בדרך ואין לי ככ מושג מה

השב
User Avatar
bell
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2020 בשעה 09:19

היי העוגה טעימה מאוד אבל מאוד שומנית ומתוקה לטעמי. בפעם הבאה אפחית את כמות השמן והסוכר. שאלה מדוע העוגה צנחה אחרי ההוצאה מהתנור ? האם אמורה לצנוח מעט ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2020 at 2:25 pm

לא אמורה לצנוח כנראה לא אפויה מספיק ולכן גם שומנית

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2020 בשעה 19:46

היי קרן, אני רוצה להכין את העוגה ומעניין אותי מהתמונה ששמת למעלה מה אמור לעשות את הנראות של החלק העליון שלה ככה? נראה עם צורה ייחודית יחסית וקראנצ'י. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2020 at 8:03 pm

כפי שכתוב במתכון מפזרים סוכר מעל בלילת העוגה לפני תנור

השב
User Avatar
Meirav
ספטמבר 19, 2020 at 10:49 am

לא אהבנו בכלל. יצאה שמנונית כזו.

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2020 at 12:05 pm

חבל ממש, זו אחת העוגות הכי נצפות וטעימות בבלוג, אולי משהו ששינתם במתכון לא היה לטובתכם ?

השב
User Avatar
סהר
ינואר 2, 2021 at 3:57 pm

אפשר להחליף קמח בקמח תופח ללא גלוטן של Gfree?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2021 at 8:06 pm

מניחה שבלי בעיה

השב
User Avatar
ליז
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2020 בשעה 18:13

אפשר עם קמח מלא או קמח שיפון

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 17, 2020 at 6:55 pm

שיפון לא קמח מלא רק חצי מהכמות

השב
User Avatar
ניסו
starstarstarstarstar
ספטמבר 19, 2020 בשעה 12:32

הכנתי והעוגה מעולה.. פעם הבאה אנסה להפחית במעט את כמות השמן.

השב
User Avatar
מיטל קסטרו
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 12:12

הכנתי עכשיו את העוגה לבעלי שנמצא בבידוד ואוהב ממש תפוחים לדבריו "אין דברים כאלו אימל'הההההה" איזה טעימה ורכה ..... (לא איבד את חוש הטעם עדיין חחח) תודה רבה יקרה על מתכונים נפלאים ומדויקים והכי חשוב מטריפים את בלוטות הטעם את מדהימה !!!! חג שמייח

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 1:35 pm

תודה מיטל

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2020 בשעה 17:28

היי קרן, הכנתי את המתכון כפי שהוא, והכנסתי לתבנית אינגלייש קייק רגילה ואחת נוספת קטנה. העוגה יצאה טעימה מאוד, אבל אחרי שהצטננה בחוץ היא קצת צנחה.. מה יכול להיות שעשיתי לא בסדר? בכל מקרה יצאה מעולה, ובטוח אנסה שוב!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2020 at 7:32 pm

לאפות יותר זמן אולי לא היתה אפויה מבפנים

השב
User Avatar
עופרי
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2020 בשעה 08:43

יעבוד עם אמרטו במקום ברנדי?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 7, 2020 at 8:48 am

כן בטח

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 12:57

עוגה מדהימה הכי טעימה שהכנתי. רק לעניין הזמנים.... בגלל שהמסה מאוד נוזלית זה לקח בתנור פלוס מינוס שעה עד שהקיסם יצא נקי

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2020 at 1:31 pm

תודה על השיתוף אביטל שמחה שאהבת

השב
User Avatar
Zohar M
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2020 בשעה 07:18

היי קרן, האם ניתן להחליף את החלב ביוגורט?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 18, 2020 at 1:27 pm

אפשרי

השב
User Avatar
עופרי
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2020 בשעה 16:19

האם יתאים לדעתך לעשות שכבת מרנג מעל, כדי להפוך לעוגה קצת יותר מרשימה שאנחנו מביאים לאורחים? אם כן האם שתי החלבונים שנותרו יספיקו?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2020 at 4:57 pm

לא חושבת שהיא צריכה תוספת כי היא ככ מדהימה כמו שהיא אבל בהחלט אפשרי

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2020 בשעה 13:10

היי קרן, יצא פשוט מעולה!! אחת העוגות הפשוטות והטעימות. תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 12, 2020 at 2:21 pm

תודה!

השב
User Avatar
יפתח
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2021 בשעה 22:20

היי קרן, נראה מעולה! אם אני רוצה להכין להוסיף קינמון כמה בערך להוסיף?

השב
User Avatar
חנה פנט
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 22:46

הכנתי את העוגה, חוסלה, הייתה ממש טעימה, אבל קצת רפרפתית, כך היא אמורה לצאת? בתמונה שלך נראית אורירית יותר

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2021 at 9:58 am

לא הבנתי מה זה רפרפתית? זו עוגה מעט רטובה

השב
User Avatar
חנה פנט
פברואר 9, 2021 at 10:40 am

לא הייתי קוראת לה רטובה, פשוט לא אורירית, כבדה?

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2021 בשעה 12:19

הי קרן! יש לך גם את זה https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/keren_agam_bakery/Recipe-a90a7479bde8571027.htm מה יותר טעים?!?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 18, 2021 at 3:32 pm

חח שתיהן מדהימות אבל לכי על ההורסת

השב
User Avatar
שרון צרפתי
starstarstarstarstar
מאי 26, 2021 בשעה 16:35

היי אם ניתן את החלב בחלב שקדים או שעדיף מיץ תפוזים? תודה,שרון

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2021 at 7:52 pm

שתי האופציות בסדר

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2021 at 8:06 pm

שתי האופציות אחלה

השב
User Avatar
רונן
אוגוסט 21, 2025 at 5:45 pm

אם אפשר להוסיף על העוגה שקדים חצויים מולבנים

השב
User Avatar
מיכל שורץ
starstarstarstarstar
יוני 1, 2021 בשעה 16:41

אני רוצה לספר לכולם שהעוגה הזאת מטורפת ! היא כל כך ורסטילית .. הכנתי אותה עם כמה סוגים של תפוחים, עם תותים, עם נקטרינות ואפרסקים.. ובכל פעם היא טעימה להפליא וכל כך קלה להכנה .. קרן את אגדה אני אוהבת אותך ואת מה שאת עושה המשיכי בדרכך !

השב
User Avatar
שושנת חן כהן
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2021 בשעה 16:16

היי קרן יוצא נפלא רעיונות מה לעשות עם 2 חלבונים ?

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2021 בשעה 00:33

היי האם אפשר להחליף את הברנדי בתמצית רום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2021 at 7:42 am

אפשר בטח

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2021 בשעה 13:05

הי קרן , העוגה תסתדר בתבנית בקוטר 20 ס״מ?

השב
User Avatar
זוהרה
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2021 בשעה 08:21

יש לך טעותפיצית ממש במקום קוביות קוסיות חחח אולי התכוונת שהן כאלה (; ... אז רק אם בא לך לתקן זה לא קריטי ואני הולכת להכין את העוגה הזו כי היא נראת אששששששש

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2021 at 4:31 pm

תודה זוהרה

השב
User Avatar
Yael
ספטמבר 23, 2023 at 6:08 pm

יש אפשרות אולי להוסיף קישור לסרטון שלו באינסטגרם?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2023 at 7:51 am

הסרטון כבר לא קיים נעשה בקרוב מחדש

השב
User Avatar
Orit Badash
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2022 בשעה 10:17

היי האם אפשר מהחלבונים שנשארו לעשות שכבה מעל של מרנג

השב
User Avatar
נועה
מרץ 23, 2022 at 6:09 am

תודה על המתכון, נראה מצויין. אשמח לדעת איך הקוקוס תורם לעוגה וכמה הוא דומיננטי, נשמע לי לא שגרתי קוקוס בעוגת תפוחים ואני מתלבטת אם להחליף במשהו אחר...

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 23, 2022 at 2:44 pm

תורם בעדינות ולא הייתי מוותרת. עוגה שוס

השב
User Avatar
אוה
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2022 בשעה 12:10

הי, נשמע טעימה מאוד. שאלה לא קשורה למתכון, מה אפשר לעשות עם החלבונים שלא משתמשים חוץ ממרנג?

השב
User Avatar
נעמה
מרץ 23, 2022 at 10:31 pm

העוגה יצאה מאוד טעימה, אך מאוד רטובה, דחוסה שומנית. אפיתי אותה שעה עד שהקיסם יצא יבש. מה יכולה להיות הסיבה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 23, 2022 at 11:52 pm

זו עוגה קצת רטובה ושעה נשמע לי אחלה אם זה מה שצריך אצלך בתנור

השב
User Avatar
קרן ראסל
starstarstarstarstar
מאי 15, 2022 בשעה 13:48

חייבת לומר לך שזו אחת העוגות המוצלחות ממש , כל פעם חוזרת אליה ,כבר נעשתה פה בבית יותר מחמישים פעמים פשוט עוגה מושלמת נקודה , ואני חיה עם שף מאוד ביקורתי וקשה והוא רוצה רק את זו כל פעם !!!

השב
User Avatar
אליס
starstarstarstarstar
מאי 24, 2022 בשעה 14:45

היי קרן הכנתי את העוגה אך החלק העליון יצא שטוח לא כמו אצלך בתמונה שהתפוחים בולטים ;) מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
יולי 22, 2022 בשעה 21:21

היי, הכנתי את העוגה כמה פעמים ולא יצאה לי מוכנה בכלל יש אולי סיבה? בגלל שהבלילה דלילה מידי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2022 at 7:21 am

הבלילה דלילה אבל זה לא משפיעה על התוצאה הסופית, ציינתי שהמרקם של העוגה שונה ומזכיר קצ פנקיק יותר מאשר עוגה בחושה אולי ציפית למרקם מסויים והוא לא התקבל ?

השב
User Avatar
בן
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2022 בשעה 19:51

הי, תבנית מלבנית 20×30 אותן כמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2022 at 7:49 am

נראה לי שכן

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2023 בשעה 11:53

כמה קמח צריך להשים ?לא רשמת קמח רגיל או קמח תופח

השב
User Avatar
שלומית
דצמבר 2, 2023 at 3:44 pm

,העוגה לא הצליחה לי תפחה ועלתה בפנים הכל נוזלי . חבל ממש התאכזבתי.

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2023 at 6:05 am

עוגה נוזלית זו עוגה לא מוכנה מבפנים אין מה להתאכזב, רק להבא לאפותת יותר זמן

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2024 בשעה 14:56

קרן, המתכונים שלך הם סוף הדרך. הוספתי לתפוחי העץ 3 שזיפים ויצאה עוגה עדינה, מאוזנת וכל כך טעימה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2024 at 8:12 pm

אלופה תודה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img