img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

פוקאצ׳ה עם ירקות קלויים

נובמבר 29, 2021 | 37 תגובות

img

37 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
רעיה כהן
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2021 בשעה 11:04

נראים מאפים מאד טעימים

השב
User Avatar
שלמ
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2021 בשעה 15:32

הבצק נראה טוב !!! פוקאצה זה אחד המתכונים הכי קשים ומתעתעים. אבל מעניין שאת נוקטת בהדרציה רק של 60 אחוז, למרות שאת משתמשת בבצקי שמרים חזקים. לכאורה בצק פוקאצה צריך הדרציה יותר גבוהה, של 70 אחוז (אם משתמשים בקמח לבן רגיל=חלש, אני מבין שמורידים את ההדרציה, אך את משתמשת בקמחים חזקים). אשמח לקבל את ההסבר שלך :) תודה !

השב
User Avatar
לימור
ינואר 8, 2022 at 12:27 pm

הי קרן אפוקאצה הכי טעימה שיצאה לי!! האם ניתן להקפיא את הבצק ואם כן באיזה שלב?

השב
User Avatar
ענת ארגמן
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2021 בשעה 18:13

אפש ר קמח רב תכליתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 1, 2021 at 11:32 am

אפשר

השב
User Avatar
וויני
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2021 בשעה 18:30

הפוקצ'ות טעימותתתתתתת!! יש לי עוד ביס גדול בפה... הכנתי עם חצי קמח מלא (והוספתי גלוטן). זה מתכון מומלץ

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2021 at 8:14 pm

מרגש אותי שאת מכינה! תודה וויני ♥️

השב
User Avatar
‫שני יפת‬‎
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2021 בשעה 22:47

יש לי אבן שמוט. מיותרת התבנית ההפוכה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2021 at 11:33 am

לגמרי :-)

השב
User Avatar
עינב מן
starstarstarstarstar
ינואר 1, 2022 בשעה 13:05

הכנתי ויצא לי מושלם ! תודה רבה על מתכון פוקצ׳ה טעים במיוחד !

השב
User Avatar
לוטם גרין
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2022 בשעה 12:10

הי שאלה כללית: בצק שתפח ומוכן לאפייה-כיצד לשמור אותו כדי שלא ייכנס למצב של תפיחת יתר? לא תמיד מסתדר לי בדיוק לאפות אותו בזמן שתפח.. אשמח לעצה ממך

השב
User Avatar
רונהלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2022 בשעה 12:14

אוהבת מאוד את המאפים שלך ומשתמשת במלא מתכונים. חייבת לציין שבמתכון הזה כמות הסוכר לא סבירה. הכנתי ותוך כדי חשבתי שלא הגיוני ואכן יצא מתוק בצורה מוגזמת ... סורי

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2022 at 2:23 pm

לא ככ יודעת למה מתוק לך אני לא נוהגת להכין בצקים מתוקים מדי למאפים מלוחים, אולי טעית בכמות ? ואולי החך שלך פחות אהב, בכל לא בעיה להפחית מכמות הסוכר וכך לא להתאכזב להבא.

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2022 בשעה 12:06

יצא מאד טעים הכנתי כמות כפולה ואת השאריות הקפאתי, גם אחרי הקפאה טעימים. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2022 at 1:16 pm

תודה שמחה לשמוע

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2023 בשעה 18:02

וואווווווווווווווווו מושלםםםםםםםםםם יצא טעים ברמותתתת והמתכון קליל ממש :) תודה רבה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2023 at 4:46 pm

איזה כייף חיה תודה

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
מאי 9, 2023 בשעה 16:01

יצא מעולה!! תודה רבה!!!

השב
User Avatar
ענת
אוקטובר 13, 2023 at 1:12 pm

התבנית תנור לא יכולה להתפוצץ? איך אני מכניסה אליה את הפוקצה?

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
יולי 27, 2023 בשעה 18:39

תודה על מתכון מהמם וקליל אחרי כמה פעמים שהכנתי נכנס לרשימת הבקשות המשפחתית ;)

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2024 בשעה 10:25

הכנתי אתמול בערב והכנסתי למקרר להתפחת לילה.. הוספתי יותר מים הרגיש לי יבש, היום בבוקר הכנסתי לתנור את כל הבצק והפכתי אותה לפוקצ'ה אחת גדולה! תודה עלייך

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2024 at 8:56 am

אין על תוספת מים -)

השב
User Avatar
יעל
ינואר 22, 2024 at 10:02 am

:))))

השב
User Avatar
michal
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2024 בשעה 07:04

שלום קרן, אם אני מכינה פוקצה אחת גדולה, האם הזמן והטמפרטורה בתנור משתנים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2024 at 9:45 am

לא משתנה, אולי מעט מתארך

השב
User Avatar
In
מרץ 22, 2024 at 6:27 pm

הי, הפוקאצ׳ה יצאה קצת מתוקה. בטוח 5 כפות סוכר?

השב
User Avatar
In
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2024 בשעה 17:14

הי, הפוקאצ׳ה יצאה קצת מתוקה. בטוח 5 כפות סוכר?

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
יולי 23, 2024 בשעה 22:39

אני חייבת להגיד לך שכל מתכון שלך שאני עושה יוצא מושלם!!! עשיתי גם את המתכון הזה ויוצא בדיוק כמו בתמונה!! תודה על כל המתכונים

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2024 at 12:31 pm

תודה!

השב
User Avatar
נופר
ספטמבר 4, 2025 at 2:41 pm

היי, האם אפשר להקפיא את הפוקצ׳ות לפני האפייה? ואם כן, באיזה שלב כדאי לעשות את זה? תודה רבה

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2024 בשעה 15:01

אם אני רוצה להכין מראש אז להכין את הפוקאצות ולהקפיא? ואז להפשיר לפני האכילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2024 at 11:05 am

להפשיר ולחמם

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 6, 2025 בשעה 21:48

וואו!! כל מתכון שלך לפנתאון. וזה? בול. לפני 10 דק סיימנו ארוחת ערב, ורצתי לטלפון כדי לכתוב לך שכל הבית התעלף. טוב נו, הרוב. מי שלא התעלף פשוט לא מבין

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2025 at 5:11 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
נובמבר 19, 2025 בשעה 22:28

את השמן זית שמים 1/4 כוס הבצק? תודה!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 20, 2025 at 9:53 am

כן 1/4 כוס בתוך הבצק

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img