img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

קערות לחם למרק (ומתכון למרק בצל מושלם של אמא)

דצמבר 7, 2021 | 126 תגובות

img

126 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
איילת זהבי
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2021 בשעה 17:12

היי קרן את נדירה❤️האם אפשר לעשות את הכל רק עם לחם כוסמין מלא או לבן בלבד??

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2021 at 10:17 pm

אפשר לשלב כוסמין לבן ומלא בלי בעיה

השב
User Avatar
שחר
דצמבר 8, 2021 at 7:55 pm

אלופה!!! זה נראה טירוף ;) שאלה קטנה.. ניתן להכין את המתכון עם קמח לבן בלבד? ז"א לא לשלב בכלל כמה קמחים?

השב
User Avatar
ארז, איש של הפרטים הקטנים
דצמבר 9, 2021 at 7:20 am

את מדהימה, עוקב אחרי הפוסטים שלך, אבל מדוע אף אחד לא שם לב לזה שהכותרת מדברת על 8 יחידות ואילו בתיאור את מנחה לחלק את הבצק לשבעה חלקים

השב
User Avatar
אלונה מילר
דצמבר 10, 2021 at 10:48 am

היי קרן רציתי לדעת אם ניתן לקצר זמן ההתפחה ?

השב
User Avatar
Pnina Talmor
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2021 בשעה 18:10

קרן ראיתי היום שקיבלת תוכנית בערוץ האוכל. הכי משמח והכי מגיע לך בעולם. המון בהצלחה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2021 at 10:17 pm

תודה רבה פנינה על הפרגון!

השב
User Avatar
יפה
ינואר 31, 2023 at 12:13 pm

האם אפשר לעשות רק מסוג קמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2023 at 4:10 pm

אם משתמשים רק בקמח מלא צריך יהיה להוסיף לבצק עוד נוזלים

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2021 בשעה 19:16

יש תחליף ליין?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2021 at 10:13 pm

לא..

השב
User Avatar
יוליה
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2021 בשעה 20:24

נראה חבל על הזמן! במה אפשר להחליף את היין הלבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2021 at 10:13 pm

היין לא ניתן להחלפה

השב
User Avatar
Ofir Azulay
דצמבר 8, 2021 at 9:14 am

היי קרן, ואם עושים בלי יין בכלל?

השב
User Avatar
נאוה איילי
דצמבר 13, 2022 at 1:09 pm

היי, הכנתי רק את הלחם, הכי מושלם שאפשר, אליפות, אין עליך קרן, ומתכוני הלחם שלך, מוצלחים אחד אחד

השב
User Avatar
הילה אור
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2021 בשעה 20:44

מתכון מנצח !!!!! רק מלראות את המתכון התגרייתי מאד !. את יודעת להסביר באופן פשוט ומדוייק עד כדי כך שאני רואה בעיני תוך כדי קריאה את התהליך ובסוףףףףף איזה טעם וריח .....

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2021 at 10:13 pm

איזה מהממת את תודהההה

השב
User Avatar
איילת אסולין
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2021 בשעה 07:39

שלום קרן אפשר להחליף את קמח תפוא בקורנפלור? תודה על הסרטונים הופך הכל לפשוט מאוד. כל מתכון רצה להכין

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2021 at 2:51 pm

אפשר להמיר בקמח לבן, מניחה שגם קונפלור יעבוד

השב
User Avatar
תמר
מאי 21, 2023 at 6:53 pm

הי. הטם נחתו להרפיא את הלחמים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2023 at 8:04 pm

כן בטח

השב
User Avatar
זוהר
ינואר 15, 2025 at 9:12 pm

אהלן, האם ניתן להמיר את אחד הצמחים הקמח תירס אם כן כמה ואיזה קמח להמיר?

השב
User Avatar
rachel fischmann
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2021 בשעה 10:24

Dear Karen - ME TOO .... I shall give it a go and try to make it !!! I was looking and wandering how to make those soup bowels - congratulation !!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2021 at 2:50 pm

thanks so much!

השב
User Avatar
רותי ביטאן
דצמבר 9, 2021 at 11:02 pm

זאת פעם ראשונה שהמרק בצל יצא לי, שחום בדיוק בצבע שרציתי.האמת היא ששכחתי קצת את הבצל בטיגון...כנראה זה סוד ההצלחהמריח מצויין והטעם מושלם, תודה על מתכון והסבר מעולה.

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2021 at 7:02 am

משמח ממש תודה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2021 בשעה 11:36

את גאון! פשוט גאון! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2021 at 2:50 pm

חח תודה יעל

השב
User Avatar
יאיר
דצמבר 10, 2021 at 1:10 pm

היי קרן, תודה על המתכון - בדיוק התחשק לנו מרק בצל הסופש! שאלה - מספיק לטגן את הבצל רק כמה דקות עד להזהבה, בלי לקרמל אותו לפני שמוסיפים מים? מה נותן למרק את הצבע החום?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2021 at 4:26 pm

ההשחמה והקרמול מגיעים מההזהבה הראשונית כשיהיה לו צבע זהוב מוסיפים מים

השב
User Avatar
ענת רוזנפלד
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2021 בשעה 14:28

במה ניתן להמיר את קמח תפוחי האדמה? קורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2021 at 2:50 pm

קמח לבן

השב
User Avatar
ליאור כהן
דצמבר 28, 2021 at 12:54 pm

היי קרן אגם דבר ראשון אני מעריצה אותך ואת מהממת. אני חייבת להכין את הקעריות מרק יום לפני או אפשר שלא?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2021 at 1:46 pm

תודהההה, את הבצק ממש מומלץ יום קודם..

השב
User Avatar
עינב
יוני 4, 2022 at 9:25 am

אפשר להשתמש גם הקמח כוסמין בהיר 80% לכל הכמות?

השב
User Avatar
רחל
דצמבר 30, 2021 at 9:09 pm

היי, האם ניתן להחליף את החמאה במרק בשמן זית?

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 00:49

כמה בצלים למרק בצל?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 10:19 am

כתוב 5

השב
User Avatar
מרצדס
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 11:01

היי קרן, אם אני רוצה שהמרק יהיה פרווה/בשרי במה אפשר להחליף את החמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 6:22 pm

מחמאה

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 11:30

ווואאאהההה נראה סוף!! הולכת להכין ואעדכן איך יצא :-) תודה! בהצלחה עם התכנית! :-)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 6:22 pm

תודההה

השב
User Avatar
נוגית
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 19:40

הי קרן. רשמת שאת הבצק משאירים בחוץ. 12-18 שעות .... זה לא יחמיץ? הכנתי עכשיו ואני רוצה לאפות כשעה לפני שבת, בטוח שזה טוב להשאיר על השיש ולא במקרר? אגב הכנתי גם את המרק בצל טעמתי ויצא מעולה סוף הדרך, בקושי התאפקתי מלשמור למחר...

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 9:50 pm

שמחה שהמרק טעים לך! עד מחר לקראת שבת אפשר במקרר

השב
User Avatar
נוגית
דצמבר 9, 2021 at 11:01 pm

תודה:) כמה זמן לפני אפיה צריך להוציא מהמקרר?

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 22:44

אם אשתמש רק בקמח לבן אז זה אומר שהלחמניות יראו לבנות/חיוורות?

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 22:46

אם אכין את הקעריות יום לפני הן עדיין ישארו טריות או יהפכו לאבן? או שאם אני מכינה מראש כדי להקפיא אותם?

השב
User Avatar
אושרת
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2021 בשעה 22:46

היי קרן, אם אכין את הקעריות יום לפני הן עדיין ישארו טריות או יהפכו לאבן? או שאם אני מכינה מראש כדי להקפיא אותם?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2021 at 10:53 pm

להקפיא ולחמם לפני

השב
User Avatar
אושרת
דצמבר 10, 2021 at 12:25 am

להקפיא אותם לאחר שהוצאתי להן את התכולה? כמו כן ברשותך שאלה נוספת - אם משתמשים רק בקמח לבן הלחמניות יוצאות בהירות? מה שנותן להן את הצבע זה הקמח המלא?

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2021 בשעה 20:27

הכנתי...גם לחמניות וגם מרק. הלחמניות יצאו לי נמוכות יחסית. מה ניתן לעשות כדי שתהיינה יותר גבוהות, יותר קערות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 12, 2021 at 7:53 am

זה עניין של עיצוב לדעתי נסי לכדרר אותן פחות שטוחות

השב
User Avatar
Moran Berkovits
ינואר 18, 2022 at 7:16 pm

קרן את מהממת והמתכונים שלך ברורים וטעימים אחד אחד! אז תודה שאלה לגבי היין במתכון- האם יש המלצה? יבש/חצי יבש?... תודה

השב
User Avatar
נוי
דצמבר 14, 2021 at 4:41 pm

היי קרן, אם אני רוצה לקבל כמות גדולה יותר לצורך העניין קילו במקום 500 גרם, אני אצטרך להכפיל כמויות גם בשאר המתכון? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2021 at 3:43 pm

כן בדיוק

השב
User Avatar
חפצי
ינואר 8, 2022 at 8:33 am

היי! עירבוב הבצק הוא במיקסר או ביד?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2022 at 12:10 pm

ביד

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2021 בשעה 13:57

היי נראה אליפות מה משקל כל כיכר?

השב
User Avatar
נטע
דצמבר 3, 2022 at 7:58 am

היי, הבנתי שקמח מניטובה סופח המון נוזלים.. אם אני משתמשת בקמח לבן רגיל או קמח מניטובה - כמות המים במתכון לא משתנה?...

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2022 at 12:43 pm

לא משתנה

השב
User Avatar
נוי
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2021 בשעה 16:40

היי קרן, אם אני רוצה לקבל כמות גדולה יותר לצורך העניין קילו במקום 500 גרם, אני אצטרך להכפיל כמויות גם בשאר המתכון? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2021 at 4:42 pm

לגמרי , להכפיל את כל המצרכים

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2021 בשעה 19:33

הכנתי את הקערות ...הבצק יצא דביק מאד ולא ניתן היה לעצב לכדורים . יכול להיות שכמות הנוזלים במתכון גבוהה מדי ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2021 at 10:01 am

הכמות משתנה מבית לבית לכן מומלץ למזוג בהדרגה

השב
User Avatar
מיטל עטר
starstarstarstarstar
דצמבר 17, 2021 בשעה 08:32

הי קרן, האם ניתן להחליף ליין אדום? או אלכוהול אחר? נגמר הלבן

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2021 at 4:48 pm

לא יעבוד פה יין אדום במרק ר לבן

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
דצמבר 18, 2021 בשעה 12:20

הי קרן, אשמח לדעת לגבי חימום התנור טורבו או גוף עליון תחתון? יש לזה משמעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2021 at 3:39 pm

אופה רק בעליון תחתון

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2021 בשעה 12:10

חייבת להגיד שקצת התאכזבתי, בתור מישהי שמכינה פעם ראשונה בחיים מרק בצל עשיתי הכל לפי ההוראות, וכמה דקות לטגן את הבצל עד להזהבה זה קצת מטעה.. לפי כל מתכון אחר צריך מינימום חצי שעה והייתי צריכה לזרוק את כל המרק בסוף ההכנה :( באסה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2021 at 3:41 pm

קצת קשה לי להבין למה המרק הלך לפח… אבל להבא פשוט טגני את הבצל עד הזהבה, אצל כל אחד זה לוקח זמן קצת שונה

השב
User Avatar
בברלי יוחנן
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2021 בשעה 15:16

פעם ראשונה שמצליח לי מרק בצל!!! בא לי לאכול עוד אבל כנראה שאני צריכה להשאיר גם לשאר בני הבית ;-)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2021 at 3:38 pm

כמה כייף לשמוע

השב
User Avatar
עופרי
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2021 בשעה 16:04

היי קרן, המרק בדיוק מתבשל :) אפשר להחליף את הקורנפלור במרק לקמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2021 at 9:01 pm

עדיף שלא

השב
User Avatar
ניצה
ינואר 2, 2022 at 9:04 pm

הי, לגבי קערות הלחם האלוהיות למרק, הלחם לא נרטב ונהרס מהמרק? אפשר להקפיא את הקערות המוכנות?

השב
User Avatar
ליה
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2021 בשעה 18:13

ניסיתי להכין- יצא טעים אבל הלחמניות יצאו שטוחות... יש טיפים שיצאו יותר קערתיות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2022 at 6:35 am

אולי מעט פחות מים בבצק וזה עניין של עיצוב הלחמניות וחום גבוהה בתנור

השב
User Avatar
עינב
יוני 4, 2022 at 9:26 am

אפשר להשתמש גם הקמח כוסמין בהיר 80% לכל הכמות?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2022 at 12:58 pm

אפשר כן

השב
User Avatar
אורעם
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2022 בשעה 12:25

התפחתי 25 שעות מחוץ למקרר. יכול להיות שהחמיץ וצריך לזרוק או שניתן להשתמש?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2022 at 9:52 pm

תלוי מאוד בתנאים שבהם תפח הבצק

השב
User Avatar
מירי חייט
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2022 בשעה 10:50

הי האם אפשר להשאיר את הבצק בחוץ 12 שעות ואז במקרר עוד 12

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2022 at 12:09 pm

פשוט להתפיח ישירות במקרר

השב
User Avatar
בת-שחר
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2022 בשעה 12:59

הלחם יצא פשוט מושלם! יש אפשרות להקפיא את הבצק בצורה כלשהי כדי להכין את הלחם טרי כל פעם? או שעדיף לסיים את כל ההכנה ולהקפיא את הלחם מוכן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2022 at 7:11 pm

לסיים את ההכנה ולחמם כל פעם

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2022 בשעה 07:45

קרו, הצצתי באתר שלך לאחר שבכנתי מתכון שלך מהטלויזיה. יצא מדהים! לגבי מתכון זה- יש לך רעיון מה לעשות עם כל הפנים של הלחם?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2022 at 2:48 pm

לטבול במרק

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2022 בשעה 07:55

הי קרן, אני מכינה המון מהמתכונים שלך, וכייף לקרוא אותך, הכל תמיד מדוייק ותמיד כתובות הערות חשובות לתחליפים וכו'. הכנתי את הבצק הזה ללחמניות השבוע ומשהו לא הסתדר בכמות של המים, כתבת לשים 2.5 כוסות מים ושיוצא בצק דביק, יצא לי בצק דביק, אבל בפועל כשהגיע הזמן לחלק לעיגולים הוא היה נוזלי מדי בשביל לעשות זאת, בכל זאת אפיתי והלחמניות יצאו שטוחות ממש, בפעם הבאה אנסה כמובן להפחית בכמות המים (למרות שהשתמשתי הקמח לחם+ כוסמין שיחסית צריך מים) אבל אולי כדאי לשנות משהו בכמות המים במתכון, אני רואה שאני לא היחידה בתגובות...

השב
User Avatar
לין
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2022 בשעה 13:09

הייייוש הבצק יצא לי ממש נוזלי אפשר להגיד הייתי צריכה לשים פחות מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2022 at 1:32 pm

זה בצק די נוזלי ואחרי התפחה מסתדר, כבר התפחת ?

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2022 בשעה 10:42

אז הכנתי . טעים ממד אבל... לא מאוד קערה... קצת שטוח. מה לא עשיתי נכון? היה 1 דעות בהתפחה ועוד דעה פלוס כיצרתי את הצורות.הדבר היחיד הוא שלא היה לי קמח תפוחי אדמה אז שמתי עוד קמח לבן.

השב
User Avatar
יעל
דצמבר 9, 2022 at 10:43 am

קצת תיקוני הקלדה... היה 14 שעות התפחה

השב
User Avatar
אני
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2022 בשעה 16:12

מציעה לבדוק שוב את המתכון. צריך הרבה יותר זמן להזהבה של הבצלים, יצא מרק בהיר מדי. הלחמניות גם בעייתיות. בגדול מתכון עם המון בעיות. כדאי להתייחס לכל ההערות שעלו פה ולבדוק אותן שוב, עבורי זה היה אכזבה אחרי המון זמן והשקעה.

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2022 at 6:03 pm

המתכון מעולה ונבדק עשרות פעמים על ידי…. אם עברת על התגובות ראית שאצל חלק מהאנשים הבצל צריך יותר זמן להזהיב והבצק של הלחמניות יכול לצאת דביק ולכן המים בהדרגה ותמיד אפשר להוסיף עוד קמח.

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2022 בשעה 19:07

הייי קרן מה לגבי תבלינים? מלח / פלפל? לא רשום במתכון.. לא צריך בכלל? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2022 at 11:30 am

הוספתי עכשיו, אני ממש ממליצה לטעום לפני תוספת כי לא תמיד צריך

השב
User Avatar
Rachel
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2022 בשעה 19:24

היי, הכנתי את המתכון בדיוק כפי שרשום כאן והמרק עצמו יצא תפל.. אין במתכון מלח והוספתי כי הרגשתי שחסר, יש המלצה איך לשפר?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2022 at 11:31 am

הוספתי עכשיו מלח ופלפל לפי הטעם, זה ממש תללוי במתיקות של הבצל והמליחות של אבקת מרק אז זה משתנה, פשוט לטעום ואם יש צורך להוסיף מלח ופלפל

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2023 בשעה 01:08

היי, בדיוק מתכוננת להכין למחר למפגש משפחתי ❤️ נפלת לי משמיים בדיוק בזמן ;) הבנתי מהתגובות שיש לך תכנית אז מקווה שיילך לך טוב, והכי כיף זה שנותנים לי מתכון ככה מפורט, ומדברים מתוך ניסוי וטעייה זה יוצר הרבה אמון :) תודה ענקית

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2023 at 5:31 pm

תודה אביגיל!

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
מאי 23, 2023 בשעה 13:33

יצא פיתה!!! הבצק לא היה בכלל נוזלי, וכדררתי לכדורים מושלמים,ובכל זאת

השב
User Avatar
דנה
מאי 24, 2023 at 9:12 pm

אם אני רוצה להכפיל את הכמות של המרק מה לעשות?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2023 at 10:45 am

להכפיל את הכמות של המצרכים

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מאי 24, 2023 בשעה 21:10

אם אני רוצה להכפיל את הכמות של המרק מה לעשות

השב
User Avatar
H.S
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2023 בשעה 14:24

תודה קרן יצא מדהים ברוך ד' תבורכי

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2023 at 10:10 am

תודההה

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2023 בשעה 10:10

היי קרן, ממש אוהבת את המתכונים שלך!! האמנם אין בלחם שום סוג של שמן? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:09 pm

אין , תודה!

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2024 בשעה 23:40

היי קרן, האם ניתן להקרים את הגבינה ב"קעריות" הלחם? למשל להחזיר לתנור לאחר המזיגה של המרק

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2024 at 11:39 am

בטח

השב
User Avatar
אפרת
דצמבר 25, 2024 at 2:31 pm

האם יצאו לך לחמניות קעריות?

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2024 בשעה 10:57

עבדתי בדיוק לפי ההוראות, אך מסתבר שהמתכון לא מדוייק כי יש בו כמות גדולה מידי של מים, מה שגרם ללחמניות לצנוח בוודאי שלא להכיל מרק. מאכזב מאד

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:36 am

לא לכעוס יעל יקרה לפעמים לא מצליח וזה לא תמיד אשמתי עובדה שלי הלחמניות יצאו נהדר ולכן העליתי מתכון אני מקבלת תמונות שלהן על בסיס יומיומי והן נראות נהדר אצל אנשים אחרים, כן יש מיקרים בהם הבצק יותר מדי נוזלי וקשה לעבוד איתו את מוזמנת להפחית בכמות המים להבא

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2024 בשעה 14:30

מצטרפת לאכזבה שהלחמניות קרסו ולא החזיקו הגעה לכדי קעריות.. כנראה שהתנור שלך יותר מקצועי..

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2025 בשעה 03:31

סתם שאלה - מה עושים עם השאריות של תכולת הלחם?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2025 at 8:50 am

אפשר לטבול במרק

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img