img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

רולדות בצק פריך עם ריבה

אוגוסט 19, 2020 | 41 תגובות

img

41 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
חוה
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2020 בשעה 16:11

כמה חמאה?????

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 4:35 pm

110 גר

השב
User Avatar
נועה
אוגוסט 19, 2020 at 5:40 pm

כתוב גרידת לימון במרכיבים, איפה היא נכנסת במתכון? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 8:24 pm

בבצק עם הקמח עכשיו הוספתי תודה

השב
User Avatar
נועה
אוגוסט 19, 2020 at 7:25 pm

וואי וואי והסוכר.... לא כתבת מתי להוסיף...הוספתי אחרי שנהיה כבר בצק ושנה קצת במקרר... מקווה שיצא נורמלי...

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 8:24 pm

טעות שלי ממש סורי מקוה שהצלחת להציל אותו

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2020 בשעה 16:35

היוש, במה אפשר להחליף את החמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 8:21 pm

נטורינה או שמן קוקוס

השב
User Avatar
קרניאלה
אוגוסט 25, 2020 at 8:34 am

נראה טעים...תודה לך. מה ההבדל בין קמח לפיצה וקמח לפוקאצה???

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 25, 2020 at 8:49 am

אין הבדל אפשר להתייחס אליהם אותו הדבר

השב
User Avatar
אנה
ספטמבר 26, 2020 at 1:03 pm

אפשר להמיר לקמח מלא או כוסמין? ואם כן אז אותו מינון?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2020 at 2:07 pm

לא ממליצה אם אין נסיון להמיר יותר מ 1/4 כמות למלא שכן זה קמח יבש ודורש סוג טיפול שונה

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2020 בשעה 16:37

קרן הדברים שאת עושה מושלמים!! יש אפשרות להמיר את החמאה בשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 8:22 pm

בהחלט אפשר לנסות לא ניסיתי אבל יש מצב שכן

השב
User Avatar
מלי דר
אוגוסט 20, 2020 at 3:46 pm

הייתי חייבת להכין, הכנתי עם קמח לבן רגיל, הכפלתי כמויות כמובן ויצא נפלא...טעיםםםםם

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 10:51 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
מלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2020 בשעה 17:49

מה יהיה איתך מה,,,,אני לא מפסיקה להכין מתכונים שלך....התמכרתי קשות

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 8:25 pm

זו מחמאה גדולה תודה מלי יקרה

השב
User Avatar
קורל
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2020 בשעה 19:26

איפה עדיף לשמור את העוגיות ? במקרר או בכלי אטום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2020 at 8:26 pm

אפשר במקרר

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 13:25

במה אפשר להמיר את הביצה? במידה ורוצה לטבען את המתכון. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 1:56 pm

מים קרים

השב
User Avatar
Moshe
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 14:30

Where you can buy your baking goods from someone who never baked

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 10:52 pm

I don’t sell them sorry

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
אוגוסט 21, 2020 בשעה 18:01

הכנתי את הבצק אבל הוא אחרי קירור הוא נשאר רך מאוד ואי אפשר לרדד... איך לשפר בפעם הבאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 21, 2020 at 6:07 pm

תוסיפי קמח כבר עכשיו ותרדדי

השב
User Avatar
שירה
אוגוסט 21, 2020 at 6:14 pm

תודה. אנסה!

השב
User Avatar
נעה
אוגוסט 27, 2020 at 5:44 pm

הרולדה נפתחה לחלוטין באפייה.... למה??

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 28, 2020 at 4:07 pm

קמח פיצה ?

השב
User Avatar
נטלי מלכא
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2020 בשעה 20:20

היי קרן מכורה למתכונים שלך!!! את מדהימה!!! רציתי לשאול לגבי הביצה אין לי גודל L יש לי M האם עדיין להשתמש בביצה אחת

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2020 at 11:23 pm

תודה ! כן אחת מדיום תספיק

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2020 בשעה 10:46

הי קרן, מאוד נהנית מהמתכונים שלך :)) רציתי לשאול הבצק יצא ממש ממש רך גם אחרי קירור של שעה. רך זה אומר שכמעט לא נתן לרדד אותו.. הוא נקרע ונדבק, למרות שזה על משטח מקומח וקימחתי גם מעל ואת המערוך עצמו.. ממש ממש רך ונקרע. הן בתנור, מחכה לטעום למרות שהן מצ׳וקמקות.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2020 at 4:07 pm

חבל שלא הוספת עוד קמח, להבא לא לפחד להוסיף

השב
User Avatar
לירון
ינואר 31, 2021 at 10:38 pm

קרה לי אותו דבר, הוספתי עוד קמח בזמן הרידוד אבל אם אני מנסה את המתכון שוב, להוסיף עוד קמח בזמן ההכנה שלו? יש איזה טעות בדרך אולי? תודה!!

השב
User Avatar
Hadara fisher
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2020 בשעה 10:08

קרן, הלכתי צעד אחרי צעד , פרט לכך שהשתמשתי בקמח רגיל ולא בקמח פיצה . הבצק היה רך אבל אפשר היה לעבוד איתו יפה . הקולגות נאפו לא יפה , יצאו ״קרועות״ והמלוי ברח החוצה . מתרשמת שהבצק לא היה מושלם . מניחה שהטעם יהיה טוב אבל הנראות שלהן לא כמו שאני אוהבת ... איפה טעינו ???

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2020 at 6:14 pm

אני מניחה שהיו חסרים לבצק שומן או נוזל ואני מקוה שיצאו בכל מקרה טעימות

השב
User Avatar
חביבה
starstarstarstarstar
יוני 17, 2023 בשעה 10:43

היי קרן המתכונים שלך מדהימים האם אפשר להכין העוגיות מקמח לחם ולערבב עם קמח רגיל כי אין לי כרגע ומתה לאפות בעבר אפיתי העוגיות ריבה והם מדהימות אודה לתשובה תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2023 at 11:52 am

כן בטח

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img