img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שוקולד

בבקה שוקולד של פעם (גם בגרסת פרווה)

אוקטובר 20, 2023 | 37 תגובות

img

37 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
אורלי בן הרוש
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2023 בשעה 17:59

היי, הילדים שלי לא אוהבים טעם של קקאו אפשר לשים אבקת שוקולית במלית?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2023 at 5:33 pm

אפשר לערבב חצי חצי

השב
User Avatar
malca Lipshiz
נובמבר 14, 2023 at 1:10 pm

אני מורחת שוקולד למריחה השחר או נוטלה וזה הילדים הכי אוהבים

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 16, 2023 at 10:34 am

נשמע יאמי

השב
User Avatar
עמי
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2023 בשעה 16:36

היי קרן שאלה, אפשרי גם לחתוך את הרולדה באמצע ואז לגלגל לבורג ולשים בתבנית אינגלש קייק? אני רוצה לעשות סוג של קראנץ שוקולד,או שזה לא מתאים למתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2023 at 5:31 pm

בטח שמתאים

השב
User Avatar
ליאת
פברואר 2, 2024 at 8:55 am

אשמח למענה... אני עושה את הבצק ושמה ללילה במקרר. בבוקר יש לזה ריח מוזר כאילו החמיץ.... מה אני עושה לא בסדר?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2024 at 2:58 pm

לבצק שמרים שעומד לילה יש ריח חמצמץ זה בסדר גמור

השב
User Avatar
שירה
פברואר 6, 2025 at 8:17 pm

היי האם בימים קרים כמו היום אפשר להתפיח לילה בטמפרטורות החדר או שכדאי להכניס למקרר?

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2023 בשעה 08:30

היי קרן, לכמה תבניות אינגליש קייק חדפ מתאים המתכון?

השב
User Avatar
עמיאל
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2023 בשעה 14:35

היי קרן יקרה יש לנו מרגרינה משמן קוקוס (נטורינה) זה גם בסדר כתחליף למרגרינה?7תודה מראש

השב
User Avatar
נועה
יוני 20, 2024 at 9:26 pm

היי :) האם את אופה בתנור על טורבו או רגיל? תודה ☺️

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2024 at 11:00 am

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2023 בשעה 17:50

הי, מאחר והבצק מתחלק לשניים, נראה לי שהכמות תתאים לשתי תבניות אינגליש קייק. אז אולי כדאי לחצות כל רולדה באמצע, וללפף חצי בחצי כמו בורג. כמו עוגת קראנץ.

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2023 בשעה 20:22

מה זה כף עם בטן? כמה גרם שמרים?

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2023 בשעה 04:27

שאלה בקשר לעוגה הזו וגם לשאר עוגות השמרים. אין לי מיקסר, ערבוב ולישה ידניים גם עובדים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2023 at 7:38 am

אפשר ללוש ידנית

השב
User Avatar
זיוה
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2023 בשעה 13:44

הי קרן , האם אפשר לעשות עם שמן במקום עם מחמאה/נטורינה ? אולי שמן קוקוס יתאים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2023 at 7:17 am

אין בעיה עם שמן לקחת בחשבון הוא שומן לא מוצק ולכן יתנהג אחרת בזמן העבודה איתו

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2023 בשעה 06:59

היי קרן, מאיפה התבנית ? תודה לך (:

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2023 בשעה 12:35

היי, מחכה כבר להכין אפשר לשים חלב שיבולת שועל במקום חלב או שעדיף מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2023 at 7:05 am

אפשר כל חלב

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2023 בשעה 17:31

קרן יקרה, תודה על מתכונים נפלאים! אפשר להשתמש בשקית שמרית, ואם כן, כמה לשים? תודה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2023 at 4:16 pm

שקית של שימרית שוקלת 50 גר׳ וזה שווה ערך לשתי כפות שמרים יבשים

השב
User Avatar
חדווה
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2024 בשעה 17:27

אשמח לדעת לגבי כל הסיפור של המלח במתכון תמיד מזהירים לא לשים ליד השמרים וכאן את שמה הכל יחד

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2024 at 11:40 am

פעם היו מפרידים , היום כבר אין צורך, את יכולה להפריד זה לא מזיק ואפשר גם לא, כמוני.

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2024 בשעה 14:41

קרן שלום אפשר להוסיף במלית אגוזים או קצת קינמון ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2024 at 11:12 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
טל
פברואר 24, 2024 at 10:12 am

עוגה מושלמת! אם אני רוצה להקפיא האם אפשר? ואם כן באיזה שלב ואיך מפשירים? תודה רבה

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2024 בשעה 19:40

לגרסת פרווה האם עדיף להחליף במים או בחלב סויה? תודה:)

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2024 בשעה 19:41

לגרסת פרווה האם ניתן להחליף במים ? תודה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2024 at 9:32 am

כן

השב
User Avatar
אורלי כהן
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2024 בשעה 07:39

קרן שלום, אני מנסה לשחזר את הבבקה של חמותי עליה השלום, היא היתה עושה את זה עם ריבת תותים ולא עם שוקולד, אני תוהה אם פשוט למרוח ריבת תותים? או שצריך גם את הריבה להעשיר בשומן )חמאה למשל? תודה אורלי כהן

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2024 at 9:21 am

הי אורלי אין צורך להוסיף לריבה כלום למיטב ידיעתי

השב
User Avatar
מרב פרנס
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2025 בשעה 06:45

שלום קרן! האם את עוגת השמרים בבקה אפשר להכין גם מקמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2025 at 1:34 pm

בהמרה של קמח לקמח מלא יש להוסיף יותר נוזלים

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img