img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

בבקה שמרים שוקולד עם שטרויזל

ספטמבר 18, 2013 | 9 תגובות

img

9 תגובות גולשים

User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
יוני 18, 2020 בשעה 17:33

היי, רציתי לדעת אם אפשר להשאיר את הבצק בקירור ולאפות בבוקר ? תודה !

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2020 at 5:52 pm

אפשר להתפיח במקרר אין בעיה

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 10:29

היי קרן, בכל המתכונים שלך, כשאת כותבת "כוס", הכוונה היא לכוס חד"פ של שתיה קרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 10:53 am

הכוונה לכוס מידה אוניברסלית שניתן לקנות ולרכוש היום בכל חנות כלי בית, או להזמין און ליין, כוס חד פעמי שתיה קרה לא מתאימה פה

השב
User Avatar
גאיה
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2022 בשעה 07:52

היי, נראה מדהים. שאלה באופן כללי במאפי שמרים- האם אפשר להתפיח את ההתפחה השנייה (אחרי העיצוב) לילה במקרר ולאפות בבוקר? תודה על כל המתכונים ועל האנרגיה המהממת שלך!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2022 at 2:52 pm

אני לא אוהבת להתפיח התפחה שניה אחרי עיצוב במקרר לפעמים זה יותר מדי זמן לבצק אז פחות מומלץ

השב
User Avatar
גאיה
ינואר 9, 2022 at 5:43 pm

אחלה. תודה רבה

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2022 בשעה 15:52

היי, האם ניתן להמיר לפרווה תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2022 at 7:35 am

בטח במקום חמאה שמן ובמקום חלב מים או חלב סויה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img