img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

בגטים מבצק בקופסא במילוי גבינות ובצל

פברואר 1, 2024 | 97 תגובות

img

97 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2024 בשעה 17:33

לא עובד לי הלינק לסרטון. אבל אם כבר מדברים עליו, אפשר שתעלי סרטונים לא רק באינסטגרם? האינסטגרם בדרך כלל לא נותן לראות את הסרטונים בלי שיהיה לי שם משתמש לרשת החברתית הזו ואני לא מעוניינת להצטרף.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2024 at 10:09 pm

עוד אין סרטון יעלה בקרוב כרגע אין לי אופציה אחרת לסרטונים אנסה להעלות ליוטיוב

השב
User Avatar
LILY
פברואר 2, 2024 at 1:46 pm

אפשר להכין את הבאגים האלה כמו את הג'בטות שלך , כלומר ללא זמן התפחה של לילה שלם?

השב
User Avatar
עדן
פברואר 11, 2024 at 12:31 pm

אם אני עושה את הבצק חמש שעות ליפני אי אפשר להכין? חייב לילה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2024 at 1:08 pm

אפשר חמש שעות, ככל שהבצק עומד יותר המאפה משובח יותר אבל אפשר לקצר

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 29, 2024 at 8:26 pm

האם ניתן להחליף את הקמח הרגיל בקמח כוסמין?

השב
User Avatar
Ein
פברואר 26, 2024 at 9:50 pm

האם אפשר למלא במילוי לא חלבי ? יש לך רעיונות למילויים ?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:22 am

ירקות מוקפצים מכל סוג או בשר

השב
User Avatar
איילת
אוגוסט 21, 2024 at 8:07 am

הי נראה מדהים , האם לדעתך אפשר להחליף לפחות חצי מהכמות עם קמח כוסמין?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 22, 2024 at 7:09 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 09:19

עבור מה שמים תבנית ריקה בתחתית?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2024 at 1:51 pm

מוזגים אליה מים כשמכניסים את הבטים ליצירת אדים

השב
User Avatar
אתי
פברואר 3, 2024 at 3:06 pm

תודה :)

השב
User Avatar
פרח
פברואר 8, 2024 at 8:21 am

כמה מעלות בתנור ועל איזו תכנית? נראה מעולה!!!!

השב
User Avatar
רחלי
אוקטובר 18, 2024 at 6:42 pm

היי קרן כמה זמן הבצק יכול להיות במקרר? האם יכול להיות 72 שעות? תודה

השב
User Avatar
נעמולה
פברואר 11, 2024 at 10:09 am

זהו החלטתי שאני מאוהבת בך ❣❣❣

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2024 at 1:08 pm

חח תודההההה

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 10:58

אפשר להכין פרווה? למשל פיטריות ובצל מטוגנים? יש עוד רעיונות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2024 at 1:50 pm

ברור

השב
User Avatar
עדימאיה
פברואר 3, 2024 at 2:59 pm

מה עוד יכול להחליף את הגבינות לגרסה טבעונית? תודה

השב
User Avatar
גל
פברואר 15, 2024 at 8:40 pm

אפשר להשתמש בגבינות טבעוניות. למשל, ל״פלנטי״ יש פטה שקדים מעולה, אבל מאמינה שכל גבינה טבעונית בסגנון תהיה מוצלחת (:

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 12:45

הי אפשר מכוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2024 at 1:50 pm

כן בטח

השב
User Avatar
אלינה אביטל
פברואר 4, 2024 at 3:53 pm

אפשר להשתמש בסיר עם מכסה במקום קופסא?אם לא מה גודל הקופסא שאת משתמשת

השב
User Avatar
דינה חסין
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 14:46

הייי איזו קופסא זו?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2024 at 3:21 pm

כל קופסא תעשה את העבודה רק שתהיה מספיק גדולה לפחות כמו הקופסאות שקונים של הגלידה

השב
User Avatar
ארז
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 14:52

מתוקים הולך בפנים? נוטלה ריבת חלב וכו'?

השב
User Avatar
דלית
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 15:39

האם את מתפיחה שוב בתבנית לאחר יצירת הבגטים ולפני האפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:46 pm

לא

השב
User Avatar
אוגו
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 17:08

נראה מושלם. האם משמנים את הבצק לפני ההתפלה כשסוגרים אותו בקופסא?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:46 pm

לא צריך

השב
User Avatar
Irit jully Sher
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 19:32

נראה שיש שמן בקופסא, האם צריך להוסיף מעט?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:46 pm

ממש לא חובה

השב
User Avatar
רותי
פברואר 29, 2024 at 8:10 pm

היי קרן .תודה על המתכונים המופלאים שלך. שאלה האם אפשר להקפיא את הבאגטים לפמי האפייה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2024 at 6:44 am

לא ניסיתי מאמינה שכן

השב
User Avatar
Epstein Ora
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2024 בשעה 21:53

תודה רבה לך קרן אגם את פשוט מהממת מדהימה טבעית ואמיתית. שלך לנצח אורה אפשטיין

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:45 pm

תודה אורה

השב
User Avatar
דור
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2024 בשעה 00:01

מה צריך להיות גודל הקופסא?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:45 pm

כמו הקופסאות גלידה שקונים בסופר

השב
User Avatar
דור
פברואר 4, 2024 at 8:52 pm

תודה

השב
User Avatar
ספיר אבישר
פברואר 24, 2024 at 9:19 am

לא הצלחתי להבין על כמה מעלות לשים

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2024 בשעה 08:58

הי קרן אני אופה על משטח פאסט אנד קראסט - מכניסה את המאפים באמצעות מרדה על נייר אפיה איך את מציעה לי לשים תבנית מים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:43 pm

אם המשטח שלך יושבת על תחתית התנור אז תשפריצי עליו מים אם הוא יושב על רשת באמצע אז אין בעיה להניח בתחתית התנור תבנית קטנה למילוי מים

השב
User Avatar
ציפי
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2024 בשעה 09:39

היי, שאלה קטנה, תנור על טורבו ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:42 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2024 בשעה 15:37

היי בלי טיפת שמן בבצק או על הידיים בלישה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:40 pm

אין לישה בלי שמן

השב
User Avatar
אפרת גרפי
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2024 בשעה 20:28

הי , תודה על מתכונים מעלפים ומדוייקים ! אפשר להשאיר ללא מילוי ? אפיה בטורבו ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2024 at 8:39 pm

אפשר ללא מילוי אפייה בחום עליון תחתון

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2024 בשעה 14:16

בסרטון נראה שיש שמן בבצק אבל במתכון לא, האם את משמנת את הבצק באיזה שלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2024 at 3:45 pm

אין שמן

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2024 בשעה 20:54

עשיתי ויצא מטורף. מילאתי אחד בשווארמה עם טחינה, אחד בצימיצורי ובשר מפורק ושניים בלי כלום. יצא מעולה, קיבלתי מלא מחמאות וגם זה ממש פשוט להכנה ולא גוזל זמן. יאומץ בחום

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2024 at 8:44 am

נשמע מדהים

השב
User Avatar
אפרת
פברואר 12, 2024 at 10:30 pm

היי ☺ הרעיון של השווארמה נשמע מצוין. הכנסת את השווארמה לבצק כשהיא כבר מוכנה? או שהיא נכנסה "חיה" ונאפתה עם הבאגט? תודה!

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 13, 2024 at 9:42 am

הכנסתי אותה מוכנה וגם מרחתי טחינה מתחת

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2024 בשעה 06:45

תודה על המתכונים❤️ כמה שעות סהכ הבצק בקופסא מהתחלה ועד. האפיה ? האם אפשר לקצר את זמן השהייה בקופסא? תרשמי בבקשה שעות מינימום ומקסימום עכשיו בחורף תודה❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2024 at 8:42 am

הי שרי הכל מפורט בתחילת הפוסט ויש שם גם לינק לבצק בקופסא ששם יש אופציית התפחה קצרה יותר פשוט לקרוא ולעבור שוב על הכל

השב
User Avatar
שולמית
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2024 בשעה 15:27

שלום קרן בוידאו אני רואה שעל תערובת הגבינה הנחת משהו שנראה כמו שוקולד אפשר לדעת מה זה?

השב
User Avatar
שולמית
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2024 בשעה 15:41

בוידאו רואים שאת מניחה משהו על מילוי הגבינה לי זה נראה כשוקולד מה זה בדיוק??

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2024 at 12:54 pm

כתוב, זיתי קלמטה

השב
User Avatar
דקלה
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2024 בשעה 09:41

הכנתי אתמול את הבצק ב11 בבוקר ועשיתי קיפול ראשון והשארתי בחוץ כמה שעות (6 שעות בערך) מתוך מחשבה שאאפה את הלחם בערב. בסוף לא הספקתי אז הכנסתי את הבצק למקרר. עכשיו אנחנו ביום שאחרי, זה בסדר שבערב אאפה את הלחם או שהבצק לפח? תודה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 15, 2024 at 4:20 pm

לא לזרוק! הוא אחלה

השב
User Avatar
דקלה
פברואר 15, 2024 at 4:33 pm

תודה!! בתכלס כמה שעות זה יכול להיות מקסימום במקרר? שואלת לפעמים הבאות כי לפעמים אני דחיינית

השב
User Avatar
מיכאל פרץ
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2024 בשעה 12:06

הי קרן עשיתי הבוקר יצא טעים מאוד! הבצק יצא קראסתי בחוץ אבל בפנים החלק התחתון.. קצת מושי מדי.. אשמח לעצתך.. תודה! הילדים מאוד נהנו..

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2024 at 4:36 pm

נסי להבא לאפות קצת יותר

השב
User Avatar
אני
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2024 בשעה 17:28

מה זה המתכון המושלם הזה? ראיתי את הסרטון והתחלתי להריח את הריח.... הכנסתי לתנור על 250 מעלות ועד שלא יצא לי צבע יפה כמו שלך,לא הוצאתי,וכול כך פחדתי שיצאו לי קרשים הכנתי,ותקשיבי זה כול כך קלללללללל, מה זה השלמות הזה? והקריספיות של הבאגט,והרכות בתוכו, פשוט ואוווו! מדהימה אותי כל פעם מחדש, תודה לך יקרה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2024 at 9:46 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2024 בשעה 19:52

היי קרן, אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2024 at 9:45 am

אחרי הכנה כן, ולחמם היטב לפני הגשה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2024 בשעה 08:01

היי קרן יקרה, רציתי לשאול אם יש אפשרות ליצור את הבגטים עם מילוי הגבינות ערב קודם האפיה ולהכניס לאפיה רק בבוקר , או שזה יהווה בעיה בגלל התפחה נוס׳?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2024 at 9:44 am

קצת בעייתי

השב
User Avatar
יהלי
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2024 בשעה 18:36

היי :) נראה מתכון מושלם שאלה - יעבוד גם בל מילוי ביכל? כבגט שלעצמו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:23 pm

בטח

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2024 בשעה 22:45

היי קרן בסרטון נראה שאת שמה יותר מחצי כפית שמרים , זה בטוח המידה? אני רוצה לאפות את הבגטים אחר הצהורים- להכין ערב קודם ולשמור במקרר או בבוקר ?

השב
User Avatar
אתי מור
מרץ 31, 2024 at 10:12 pm

הי קרן, את מדהימה...הכנתי את הבצק והכנסתי למקרר למחרת הוצאתי לקיפול והוא בכלל לא תפח. האם בטוח שחצי כפית שמרים מספיקה? גם במתכון כתבת את הסדר של הכנסת החומרים לקופסה ואני יודעת שאסור לשמרים לגעת במלח שהמלח צריך להכנס בסוף אחרי המים...אולי בגלל זה לא תפח? בבקשה תגידי לי מה לעשות!

השב
User Avatar
מירית
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2024 בשעה 10:53

הי, אפשר להכין אותו דבר רק בטאבון? או שלא יילך?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2024 at 5:54 pm

אפשר

השב
User Avatar
אתי מור
starstarstarstarstar
מרץ 31, 2024 בשעה 22:14

הי קרן, את מדהימה...הכנתי את הבצק והכנסתי למקרר למחרת הוצאתי לקיפול והוא בכלל לא תפח. האם בטוח שחצי כפית שמרים מספיקה? גם במתכון כתבת את הסדר של הכנסת החומרים לקופסה ואני יודעת שאסור לשמרים לגעת במלח שהמלח צריך להכנס בסוף אחרי המים...אולי בגלל זה לא תפח? בבקשה תגידי לי מה לעשות!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2024 at 8:26 am

הי המתכון מדוייק ממש כפי שהוא אני מעולם לא הפרדתי שמרים ומלח אם נראה לך שלא תפח או שהשמרים שלך לא טובים או שלא הוספת מספיק מים תני לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר כמה שעות

השב
User Avatar
אתי
אפריל 1, 2024 at 8:56 am

תודה רבה. אני אנסה לעשות מה שאמרת

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
מאי 20, 2024 בשעה 15:11

אם יש לי אירוע בשעות הבוקר המוקדמות, כמה זמן לפני כדאי לאפות בשביל שיישאר טרי וטעים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2024 at 8:50 am

ממש באותו הזמן

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
מאי 20, 2024 בשעה 19:42

היי, אפשר להוסיף לבצק זיתים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2024 at 8:49 am

כן

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2024 at 7:00 am

בטח

השב
User Avatar
שירן רווח
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2024 בשעה 16:46

קרנונה אני מתה על המתכונים שלך, וזה בכלל מתכון שמככב אצלי בבית באופן קבוע!!!! השבת ניסיתי לעשות עם בשר טחון, אבל המרקם של הבצק ממש השתנה, הוא כאילו היטגן ולא נהיה קריספי ומהמם כמו בדרך כלל. יש לך טיפ בשבילי לפעם הבאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2024 at 4:27 pm

יש מצב שהבשר הרטיב אותו, לא יודעת להגיד בוודאות

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2024 בשעה 08:24

וואו קרן, את מדהימה ואני מאוהבת בך קשות! חח מבשלת ואופה המון, מכורה לבצקים וכך גם משפחתי, את מככבת אצלי במטבח כבר שנתיים אבל המתכון הזה... אמאל'ה ואבאל'ה!! הכנתי סתם כי התחשק לי לנסות, וקראתי לשף הפרטי שלי (בן ה 13 שלי :) ) לטעימה ובמילותיו - וואו אמא, זה מטורף!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2024 at 3:42 pm

מיטל את אלופה

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img