img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
שבועות

בואיקוס גבינה

אפריל 27, 2020 | 142 תגובות

img

142 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
שירלי צ'רנצקי
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2020 בשעה 22:23

הי. נראה מדהים!!!! אפשר להחליף את הקמח + אבקת אפייה בקמח תופח? אותה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2020 at 10:27 pm

בטח! הוספתי גם במתכון

השב
User Avatar
מור ורטהיים
דצמבר 18, 2021 at 10:57 pm

איזה טעים, וואו!! אני דווקא אפיתי עד שהשחים, יצא עם מעטה קריספי שווה :) עשיתי כמה שינויים בטעות שמתי ביצה שלמה ולא רק חלבון.. השתמשתי בקמח כוסמין מלא. לא שמתי גבינה בולגרית יצא פשוט מושלם!

השב
User Avatar
סבינה
אפריל 30, 2020 at 10:49 am

שלום ! אפשר להכין את המתכון ללא גלוטן ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 10:55 am

אני מניחה שאפשר עם קמח ללא גלוטן

השב
User Avatar
אסתריקה
ספטמבר 24, 2022 at 10:42 pm

כן... הכנתי והכל סבבה....

השב
User Avatar
Hanni
מרץ 20, 2023 at 11:14 am

יש מתכון ברזיאלאי דומה ממש שמשתמש בקמח טפיוקה. זה נקרא פאו די קז'ו. טעים ממש

השב
User Avatar
לריסה
אפריל 30, 2020 at 12:58 pm

מזל טוב ליום הולדתך עד 100 כ 20 באפיה מושלמת

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 2:18 pm

תודה לריסה

השב
User Avatar
איריס לוונשטיין
מאי 11, 2021 at 12:55 pm

אפשר להפחית את כמות החמאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2021 at 3:17 pm

אפשר להמיר חלק ממנה בשמן זית או להוריד מעט סביב 50 גר׳

השב
User Avatar
הגר
פברואר 9, 2023 at 7:45 am

שלום קרן, הלחמניות השתטחו לי, לא שמרו על צורה עגולה נפוחה. מדוע?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2023 at 10:28 am

השתמשת בקמח תופח ? זה קורה לפעמים בגלל זה , אבל מה זה משנה בעצם? הן טעימות ויפות בכל מצב

השב
User Avatar
יהב
נובמבר 2, 2024 at 10:22 am

היי, אפשר להקפיא את הבצק שנשאר לי אחרי האפייה?

השב
User Avatar
Ayala
פברואר 17, 2024 at 5:22 pm

אפשר להחליף את הגבינה הלבנה ביוגורט? אין להשיג גבינה לבנה בהונג קונג:-(

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2024 at 4:35 pm

כן בטח עדיף יוגרט סמיך

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2020 בשעה 09:27

מזל טוב ! ואיחולי בריאות ויצירתיות !

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 10:39 am

תודה תמר

השב
User Avatar
Yael
מאי 27, 2020 at 8:22 pm

סליחה על הבורות, קמח תופח זה במקום קמח + אבקת אפייה?

השב
User Avatar
לורן
ינואר 17, 2021 at 12:17 am

האם ניתן להחליף את הגבינה הלבנה בגבינת טוב טעם?

השב
User Avatar
דקלה
ינואר 28, 2023 at 10:52 pm

ארוחת הערב המועדפת על הילדים שלי (-: אם ראיתי נכון בסרטון בשונה ממה שרשום במתכון לא הפרדת בין החלבון לחלמון. אפשר לוותר על ההפרדה?

השב
User Avatar
יובל
מאי 11, 2020 at 1:31 pm

היי, ניתן להוריד מכמות החמאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 2:37 pm

אפשר להפחית 1/4 כמות

השב
User Avatar
לאה גלעד
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2020 בשעה 10:38

היי קרן, הבויקוס נראים נפלא. שאלה: אם אעשה אותם עם קמח מלא צריך לשנות משהו במתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 10:39 am

לא לשנות, אם העיסה תהיה קצת דחוסה תוסיפי מעט יוגורט או חלב לדלל

השב
User Avatar
עדי
מאי 26, 2020 at 6:00 pm

לא בדיוק הבנתי. הביצה נכנסת או לא נכנסת למתכון? אמרת להפריד...

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2020 at 8:43 pm

החלבון נכנס פנימה החלמון להברשה מעל

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2020 בשעה 10:58

יום הולדת שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 10:59 am

תודה דליה

השב
User Avatar
אלונה
מאי 26, 2020 at 8:41 pm

אפשר לשמור את הבצק במקרר ולאפות רק למחרת?

השב
User Avatar
קרן
יוני 12, 2020 at 9:17 pm

הכנתי עכשיו ויצא מעולה!! אני רוצה לשמור אותן כדי לקחת לפיקניק מחר בבוקר ולחמם שוב לפני שנצא, איך הכי כדאי לשמור? במקרר? בחוץ? תודה רבה! (:

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2020 at 9:30 pm

מקרר

השב
User Avatar
Sara
דצמבר 6, 2024 at 9:42 pm

יעבוד עם קמח שקדים + אבקת אפייה במקום הקמח הרגיל?

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2020 בשעה 11:49

קרן יקרה, ראשית המון מזל טוב ליומולדת, ברכות ואיחולים לבריאות איתנה, הרבה עבודה יצירתית ומתכונים נפלאים. אני לא ממוצא בולגרי, אבל מ-ת-ה על בואיקוס ועוד מאכלים ומאפים של העדה הנפלאה הזו. תודה על השיתוף במתכון של סבתך. וכמובן, יומולדת שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 2:22 pm

תודה רבה סיסי שימחת מאוד

השב
User Avatar
גוני מאור
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2020 בשעה 11:55

זה יכול לעבוד גם עם קמח כוסמין? אם כן צריך להוסיף/ להוריד משהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 2:22 pm

אפשר 50% ולהוסיף קצת יוגורט או חלב אם הלילה לא מתאחדת

השב
User Avatar
לריסה
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2020 בשעה 12:56

נראה מצוין, האם יצא טוב בשילוב קמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 2:18 pm

50% כן ואם צריך להוסיף קצת חלב או יוגורט

השב
User Avatar
פזית שור
starstarstarstarstar
מאי 1, 2020 בשעה 12:25

מאוד אוהבת את המתכונים המדויקים והטעימים שלך. ואת התמונות המהממות

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2020 at 1:01 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
טלי
מאי 1, 2020 at 8:37 pm

הי קרן, הבואיקוס יצאו כל כך טעימים, אי אפשר להפסיק לאכול אותם! את חושבת שאפשר להפחית בכמות החמאה? זה מרגיש קצת שמן מדי.. תודה!

השב
User Avatar
רינה כהן
יוני 5, 2020 at 2:17 pm

אפשר להמיר את החמאה בשמן?

השב
User Avatar
זיוה
starstarstarstarstar
מאי 2, 2020 בשעה 15:24

נהניתי לנסות והצלחתי בגדול! אני לא מומחית לאפיה וזה מרשם שאי אםשר לטעות בו רל וקולע רק הם באמת ׳מסוכנים׳ על השולחן

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 4:48 pm

תודה זיוה

השב
User Avatar
ורדה
starstarstarstarstar
מאי 7, 2020 בשעה 18:06

קרן , פצצה של מתכון לבואיקוס יצא טעים טעים פשוט נחטף , נכנסו לרשימת המאפים של המשפחה תענוג ,תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 7, 2020 at 6:14 pm

שמחה מאוד ורדה תודה!

השב
User Avatar
ליאורה
ינואר 16, 2021 at 7:14 pm

שבוע טוב, האם אפשר להחליף את הקמח בקמח שקדים?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2021 at 8:40 pm

לא זה לא יעבוד פה

השב
User Avatar
סמי
starstarstarstarstar
מאי 8, 2020 בשעה 06:54

היי, האם אפשר להכין עם קמח תופח לפסח?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 8:31 am

בטח

השב
User Avatar
יפה
ינואר 7, 2024 at 11:25 am

קרן הכנתי לילדים לגן יצא מושלם טרפו את הכל תודה לך אלופה

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
מאי 8, 2020 בשעה 07:33

הי! האם אפשר להכין את הבצק ערב קודם כדי שבבוקר אגלגל ישר לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2020 at 8:30 am

לא אפשרי יש בבצק אבקת אפייה לא חושבת שיחזיק

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
מאי 9, 2020 בשעה 11:20

יצא נפלא. תודה רבה

השב
User Avatar
רון טולדנו
נובמבר 25, 2024 at 12:41 pm

לא יצא לי פריך כמו שלך, את יודעת למה יצא לי מרקם של מאפינס/לחמניה? (הדבר היחיד ששיניתי היה קוטג׳ במקום גבינה לבנה וקמח תופח)

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2024 at 6:37 pm

אבל בואיקוס זה לא פריך זה רך

השב
User Avatar
Tehila
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 09:38

אפשר להכין עם קמח לחם?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 10:04 am

לא

השב
User Avatar
חן
מאי 16, 2020 at 9:28 am

היי, הכנתי את הלחמניות והן ממש השתטחו לי באפיה בתנור, יש לך מושג למה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 9:38 am

אולי שינית משהו? אבקת אפייה?

השב
User Avatar
בתאל חולב
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 10:09

מתכון מושלם! תודה רבה

השב
User Avatar
בת-חן
starstarstarstarstar
מאי 18, 2020 בשעה 21:17

נראה מצוין, חייבת לנסות אחרי הפיתות והלחמניות המושלמות שלך. איך כדאי לחמם לפני ההגשה? מתכננת לאפות יום לפני החג או בשעות הבוקר המוקדמות ואצה לחמם לארוחת ערב

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 9:23 pm

את יכולה להקפיא ולחמם אחר הפשרה בתנור או לא להקפיא ובכל זאת לחמם שוב בתנור לפני הגשה

השב
User Avatar
גילי
נובמבר 9, 2024 at 8:57 pm

היי אפשר לעשות חצי קמח שיבולת שועל?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2024 at 8:34 am

לא ניסיתי יש מצב שכן

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 22:46

אחרי כל מיני מתכוני בואיקוס שניסיתי, הכנתי את שלך היום פעם ראשונה, וכולם הכריזו ש"אלה הבואיקוס הכי טעימים שהיו פה אי פעם!" אז תודה וחג שמח!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:22 am

משמח ממש נעמה תודה

השב
User Avatar
vered gelber
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 15:12

יצאו מעולים ,תודה על המתכון !!!!

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
אוגוסט 22, 2020 בשעה 13:54

איזה טעים זה, אסון!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 22, 2020 at 2:45 pm

לגמרי אסון

השב
User Avatar
אתי זן
ספטמבר 5, 2020 at 12:34 pm

רציתי לבדוק אם המתכון של הבואיקוס של אמא שלי זהה לשלך, וכן ... והטעם אמא'לה מושלם, חשבתי שאצטרך להקפיא וכאלה, אין את מי להקפיא, טוב כולנו קמנו מורעבים. מתכון מושלם, כמו כל המתכונים שלך. ❤❤❤

השב
User Avatar
ליטל
אפריל 17, 2023 at 9:32 pm

טעים ממש! תודה רבה (:

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2020 בשעה 22:17

חוסל בזמן שפיניתי מקום להקפאה!! מתכון מעולה !! לחמניות מדהימות ! תודה לך ❤️ את אלופה!!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2020 at 6:24 am

תודה❤️

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
פברואר 20, 2021 בשעה 11:34

הי קרן מדהימה איזו גבינה יכולה לשמש כתחליף לגבינה לבנה בחו״ל? ריקוטה אולי? זו שאלה למתכון הזה אבל גם לעוגות גבינה. תודה!

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2021 בשעה 18:04

אפשר להחליף את הגבינה הלבנה ביוגורט?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:10 pm

אני חושבת שזה ייצא מאוד נוזלי ולא סמיך, אפשר להמיר חלקית

השב
User Avatar
נגה
אפריל 14, 2021 at 10:57 am

היי קרן, אם אני עושה עם קמח ללא גלוטן עדיף את המתכון הזה או את הלחמניות גבינה הכשרות לפסח שפרסמת? תודה על הכל

השב
User Avatar
לין
starstarstarstarstar
מאי 16, 2021 בשעה 18:08

אני מכינה את המתכון המושלם הזה כבר 4 פעמים. מדייקת בכמויות עד רמת המיליגרם גם החמאה רכה אך לא מומסת. ולמרות זאת כל פעם מחדש הבצק רך אך לא יציב. מה עושיםםם

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2021 at 8:35 am

זה בצק מאוד מאוד רך ודביק לכולנו אם לא נח לך לעבוד איתו שימי קצת קמח על הידיים

השב
User Avatar
יערית
starstarstarstarstar
יוני 18, 2021 בשעה 14:27

היי! מתכון מעולה! לצערי אבל הבויקוס שלי בתנור מתרחבות ולא שומרות על המראה הכדורי שלהם מה אני לא עושה נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2021 at 3:36 pm

משתמשת בקמח תופח אולי ?

השב
User Avatar
יערית
starstarstarstarstar
יוני 20, 2021 בשעה 15:01

לא שמתי קמח רגיל ואבקת אפייה:(

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 20, 2021 at 4:04 pm

נסי להוסיף קמח יותר ממה שכתוב שיעזור בייצוב שלהם

השב
User Avatar
רחל עמיצור
מרץ 19, 2024 at 8:27 pm

היי קרן, האם ניתן להקפיא את הבצק לפני אפייה ולהכין לאחר כמה ימים?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2024 at 9:33 pm

כן בטח

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2021 בשעה 09:17

יצא פצצה! תודה על המתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 9, 2021 at 11:32 am

תודה אורית

השב
User Avatar
י. מ. ה.
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2022 בשעה 10:48

שלום קרן, המתכונים כאן ו ספרך ברורים, מדוייקים וטעימים. לחמניות הגבינה (בואיקוס) יצאו פחוסים ולא כלחמניות. איפה טעיתי? ירדן

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2022 at 6:05 pm

השתמשת בקמח תופח ?

השב
User Avatar
נחמה
starstarstarstarstar
מאי 29, 2022 בשעה 23:32

האם אפשר להשתמש בגבינה צהובה במקום קשקבל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2022 at 8:58 pm

כן בטח

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2022 at 9:06 pm

אפשר

השב
User Avatar
ליטל
אפריל 17, 2023 at 9:33 pm

טעים ממש! תודה רבה (:

השב
User Avatar
מיש
starstarstarstarstar
יוני 4, 2022 בשעה 06:53

היי! מתכון מעולה! קצת הכנתי כמה פעמים ובאמת הצלחה. רציתי לשאול אם אפשרי להכין בלי ביצים? או אם אפשר להחליף אותן במשהו (אלרגיה).

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2022 at 8:30 am

לא ניסיתי בלי אין לי ככ המלצה

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
יוני 4, 2022 בשעה 12:56

בתמונה הבואיקוס תפוחים ושמנים והאפיה אצלי נם יצאו שטוחים לגמרי מה הסיבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2022 at 12:59 pm

אולי השתמשת בקמח תופח? תמיד משטיח אותם או שזה עניין של עיצוב ושל נוזלים בבצק

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2022 בשעה 17:11

למה באפיה הן משטתחות ולא יוצאות כמו בתמונה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2022 at 7:50 am

אולי השתמשת בקמח תופח? הוא משטח יותר

השב
User Avatar
Orna
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2022 בשעה 12:52

האם אפית בנינג'ה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2022 at 1:39 pm

תנור רגיל

השב
User Avatar
מיכאל
דצמבר 19, 2022 at 8:47 pm

אפשר לשים זית שלם בפנים? כמו זית בבית?

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2022 בשעה 10:14

איזה אחוז הבולגרית ?

השב
User Avatar
גד
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2023 בשעה 09:39

אני רק הערה: רצוי לתת ל"בלילה" לנוח במקרר 10-15 דקות, ככה הבצק יותר נוח לעבודה. ניסיתי לעבוד עם הבצק ישר אחרי הלישה והוא היה דביק ולא נוח.

השב
User Avatar
דניאל שטרית
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2023 בשעה 09:11

נשמע מעולה, קצ'קבל כמו שסבתא מטי שלי אמרה :-) תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2023 at 2:06 pm

אין על סבתא מטי:-) גם לנו היתה אחת כזו

השב
User Avatar
דבי רוזנברג
ינואר 7, 2024 at 5:12 am

וגם לנו! סבתא מטי עם ל׳ במבטא וח׳ במקום ה׳ ובצק עלים מהסרטים. געגועים

השב
User Avatar
לילך שוורץ
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2023 בשעה 12:25

האם אפשר להחליף את הפטה/בולגרית במשהו ? אין לנו בבית.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2023 at 8:00 am

כל גבינה שיש

השב
User Avatar
Ayala
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2024 בשעה 17:21

אפשר להחליף את הגבינה הלבנה ביוגורט? אין להשיג גבינה לבנה בהונג קונג:-(

השב
User Avatar
ORI
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2024 בשעה 07:07

אני מתגורר בהונג קונג, אימי היתה בולגריה והכנתי את המתכון שלך הבוקר, החלפתי 50 גרם קמח בקמח מלא. יצא אדיר, אפילו יותר טעים מאשר בתמונות :-) תודה רבה רבה, ממש החזרת אותי לילדות.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2024 at 12:47 pm

איזה משמח שבזכות המתכון הזה עשינו לך קצת בית תודההה

השב
User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2024 בשעה 11:02

היי הלינק לסטורי לא עובד, יש סרטון של ההכנה איפשהו? תודה

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2024 בשעה 15:24

הי תודה, אנחנו מאוד אוהבים את המתכון הזה יש דרך להפוך אותו לכשל״פ? קמח מצות קמח תפוחי אדמה? (זה מה שיש לי כרגע) תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2024 at 10:19 am

יש באתר מתכון שנקרא לחמניות גבינה לפסח , זה אותו הדבר בגרסת כשלפ

השב
User Avatar
מיכל בר
starstarstarstarstar
יוני 14, 2024 בשעה 23:43

יצא נפלא - תודה רבה !

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2024 at 7:54 am

תודה מיכל

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img