img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

בורקס ביתי עם בצל אדום פטריות וגבינות

אוקטובר 2, 2020 | 67 תגובות

img

67 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
Hagit
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 15:14

לא חסר קצת נוזלים בבצק? מים..?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2020 at 5:26 pm

לא כתבתי מים?הכוונה לכוס וחצי כוס ו 3/4

השב
User Avatar
Anati
אוקטובר 2, 2020 at 9:42 pm

אם רוצים להקפיא? לפני או אחרי האפיה? אם מקפיאים לפני האפיה, להפשיר לפני האפיה או ישר לתנור? תודה על המתכונים והסרטונים המעולים שמעלים חיוך !!!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 11:28 am

אפשר לגמרי להקפיא לפני האפייה, מפשירים ולתנור

השב
User Avatar
omer mimon
נובמבר 14, 2021 at 8:59 am

היי קרן, אני מנסה את הבצק כבר כמה פעמים לא מצליחה להגיע למרקם קראנצי וקריספי,הוא ממש כמו מסטיק. מה אני עושה לא בסדר? האם יכול להיות שנכנס לי שמן לבצק זה מה שהופך אותו לגומי ולא קראנצ'י?

השב
User Avatar
טלי
אוקטובר 15, 2020 at 9:59 pm

יצא מעולה!! תודה לך.

השב
User Avatar
תאיר
מאי 12, 2022 at 10:59 am

היי :) אפשרי להכין את הבצק אחרהצ, לתת לכדורים בשמן לנוח במקרר ולהכין בוקר שאחרי? או שזה יותר מידי זמן?

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 16:27

היי על איזה תוכנית את אופה בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2020 at 5:25 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
אדם
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2020 בשעה 20:46

יש אלטרנטיבה אחרת לשמן בסוף ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 11:28 am

מה הכוונה לשמן בסוף?

השב
User Avatar
טל
יולי 29, 2022 at 5:34 pm

אני עוקבת אדוקה ומעריצה את המתכונים המדוייקים של הבצק של קרן לצערי נפלתי עם מתכון ממש לא טוב,בלשון המעטה. יצא חסר טעם לחלוטין ופשוט הדבר הכי סתמי שהכנתי. לא ממליצה לכם להכין את המתכון

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 29, 2022 at 9:16 pm

קצת קשה לי לקבל ביקורת כזו ולפרסם ללא תגובה שלי, כיון שהמתכון זוכה להרבה שבחים ואני מכינה אותו בלי סוף, ייתכן ולא תיבלת מספיק את הירקות והגבינה, ומכאם חוסר הטעם. או שפחות אהבת את השילוב של פטריות גבינות ובצל, אבל מפה ועד לקרוא לו סתמי זה סתם להעליב.. יש דרך להעביר ביקורת.

השב
User Avatar
Carmela
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2020 בשעה 03:22

מה אפשר לעשות עם השמן לאחר ההשריה? אפשר להשתמש שימוש חוזר או שזורקים אותו?

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2020 בשעה 11:24

היי בפירוט רשום להוסיף מים לבצק במצרכים זה לא מופיע כחלק מהמצרכים הנדרשים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 11:31 am

מופיע 1+3/4 כוס מי ברז חמימים

השב
User Avatar
נועה
אוקטובר 3, 2020 at 11:59 am

פספסתי כנראה. תודה על כך ועל עשרות מתכונים מדהימים שתמיד יוצאים נפלא!

השב
User Avatar
Goldy
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2020 בשעה 11:25

נראה מדהים! איזה שמן עדיף לכיסוי הבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 11:28 am

אני משתמשת תמיד בקנולה

השב
User Avatar
תימור
אוקטובר 10, 2020 at 12:19 pm

היי ❤️ אין צורך בביצה במלית גבינות ? הן לא ינזלו החוצה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2020 at 1:39 pm

אני לא השתמשתי בביצים מוזמנת לנסות

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2020 בשעה 11:38

היי, האם ניתן להשתמש בקמח כוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 11:39 am

ליצה לשלב עם כל קמח לבן שיש חצי חצי

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2020 בשעה 15:50

אפשר חומץ תפוחים במקום חומץ בין יין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 4:57 pm

אפשר

השב
User Avatar
משה
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2020 בשעה 07:31

את מהממת - תודה

השב
User Avatar
מיכל גלבוע
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 09:47

איזה מתכוו אליפות! בצק שתענוג לעבוד איתו. מילאתי בתרד/ גבינות / תפוחי אדמה ופטריות. נכנסו להקפאה עד שהילדים יגיעו ונשב שוב כולנו יחד

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 11:02 am

תודה מיכל!

השב
User Avatar
רחל
אוקטובר 22, 2020 at 9:05 pm

מה קורה עם השמן שמציף את הכדורי בצק, משתמשים בו או פשוט זורקים?

השב
User Avatar
שרונה
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 01:24

אני לא אוהבת חומץ. מה אפשר במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 6:51 am

לא מרגישים את החומץ מדובר בכנות מאוד קטנה אם בכל זאת אז וודקה או עארק

השב
User Avatar
ארכאן
אוקטובר 11, 2020 at 7:17 am

כרגיל קרן המיוחדת מתכון מהממם ומאד טעים .. אני נסיתי עם גבינה פיטה קצת מלוחה וזעתר יצא טעים טעים..

השב
User Avatar
מלכה כהן
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 07:37

המילוי רק לגבינות? אפשר למלא בבשר טחון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 7:58 am

בטח שאפשר, הבצק יקבל באהבה כל מלית

השב
User Avatar
מיכל
יוני 14, 2021 at 9:52 pm

הי קרן. מתה להכין! א. איזה גודל בשבלולים יוצאים, כלומר לאיזו כמות לצפות מהמתכון הזה- רק למשפחה או גם אורחים? ב. צריכה מלית לילדים- לעשות רק הגבינות בלי הפטריות והבצל או להוסיף כמות כלשהי של גבינה? תודה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 8:30 am

לגמרי מספיק גם לאורחים בהנחה שיש עוד תוספות על השולחן

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 07:50

נהנית מאוד מהמתכונים שלך, אין בעיה לגלגל את כל הכדורים לבורקס אחד גדול נכון? או שזה יותר מדי? משנה משהו בזמן האפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 7:57 am

ברור שאפשר זה יהיה מהמם אולי זמן האפייה יתארך

השב
User Avatar
אור
ינואר 6, 2021 at 4:41 pm

באיזה גבינה או 'מנת אפשר להחליף במקום הקוטג?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 5:30 pm

טוב טעם/ריקוטה/כנען/חמד

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 14:54

האם אפשר פשוט לוותר על החומץ? (במקום להחליף בוודקה/עראק)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 10:42 pm

כן

השב
User Avatar
ענת
מאי 26, 2023 at 10:21 am

היי, תודה על המתכון. במהלך הטפיה יצאו נוזלים מהמלית והחלק העליון של הבצק יצא קריספי והחלק התחתון הרגיש כאילו לא נאפה. מה אפשר לעשות עם הנוזלים? השתמשתי בתבנית רגילה עם נייר אפיה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2023 at 1:32 pm

תסנני להבא את הגבינות קודם או להוסיך מעט קמח לבלילה

השב
User Avatar
גוני מאור
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 20:09

אפשר קמח כוסמין מלא במקום קמח לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 10:40 pm

חמישים אחוז כן

השב
User Avatar
נס
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 11:40

הכנתי ויצא שלמותתתתתת. התעלפתי ולא יכולה לזוז❤

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 1:42 pm

חחחחח הצחקת אותי

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2020 בשעה 18:59

היי קרן. רציתי רק לספר שאני באה מבית ספרדי ואצלנו הבורקס הזה הוא בן בית. אנו קוראים לו בורמס והמלית האולטימטיבית היא של תרד (טרי קצוץ עם מלח בלבד) או של תרד וגבינה בולגרית. תודהה על כל המתכונים המושלמים שלך

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2020 at 12:52 pm

תודה סימה יקרה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 26, 2020 בשעה 21:45

היי קרן! :) יצא לי בצק טיפה קשה ולא שיא הגמיש, ככל הנראה היו חסרים לי נוזלים ולא הוספתי.. כמה ההשפעה של זה תהיה מורגשת בתוצאה הסופית? וגם, הכדורים נחים להם במקרר וכיסיתי את הקופסא עם ניילון נצמד. האם לסגור עם מכסה או שככה מספיק? יהיו במקרר קרוב ל24 שעות

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 26, 2020 at 10:31 pm

אני מקוה שאולי אחרי מנוחה זה יסתדר אם הם היו יבשים למה לא הוספת נוזלים בעצם?

השב
User Avatar
עדי
אוקטובר 26, 2020 at 10:36 pm

פחדתי להתחיל לשחק עם קמח ומים.. צריכה לצבור יותר ביטחון עם התעסקות עם בצק. יחסית בהתחלה שלי.

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2020 בשעה 17:24

היי קרן, מכורה למתכונים שלך. האם יכולה להכין את השבלולים לשים במקרר ולאפות יום אחרי כדי שיהיה חם וטרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2020 at 9:17 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
keren
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2021 בשעה 21:15

היוש, נראה מדהים, חייבת לנסות בשישי... אם אני רוצה למלא בתרד וגבינות, כדי "לבשל" במחבת את התרד לפני או להכניס חי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2021 at 7:16 am

לגמרי ממליצה להקפיץ את התרד קודם בשמן זית וקצת חמאה

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
מאי 16, 2021 בשעה 21:26

תקשיבי אי אפשר ליפול עם המתכונים שלך. יצא פצצה ! חג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2021 at 8:30 am

תודה אלוף

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2024 בשעה 11:45

היי קרן נראה לך יעבוד גם עם קמח ללא גלוטן לפסח?

השב
User Avatar
עמית
מאי 9, 2024 at 9:03 am

היי, עובד גם עם בורקס בשרי או עם תפוח אדמה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:33 pm

בטח

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
מאי 9, 2024 בשעה 14:45

היי קרן, אין לי תנור בבית...האם יש אפשרות להכין בנינג'ה גריל? ואם מכינים עם בשר טחון האם עדיף לסחוט את הנוזלים מהבשר כדי שזה לא ירטיב את הבורקס? ורשמת במתכון של הבצק 2 כפיות שמן..הכוונה לשים שמן בתוך בצק או לשמן ששמים בתחתית הקערה לפני ששמים את הכדורים. תודה.

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img