לחמים ומאפים

ג׳בטות טריק מהירות הכנה

יוני 6, 2022 118 Comments

ללחמניות האלו בכלל לא התכוונתי לקרוא ג׳בטות.

אתמול, יצאנו ללילה בצימר עם הילדים. החלטנו שיוצאים ב 10:00. פחחחחחח בחיים לא הצלחתי לצאת בזמן מהבית.

כשהם היו קטנים, נטל האריזות היה נופל עלינו, ודאגנו לקחת כל מה שאולי הם יזדקקו לו.

היום? נטל האריזות נופל עלינו סתם כי הם מתבגרים שיושבים ומחכים.

כלומר, הם מארגנים לבד כל אחד את התיק שלו. אבל בזה זה נגמר. הם יושבים על הספה, בעוד אני מתרוצצת ברחבי הבית.

לארוז אוכל, להכין אוכל לדרך, הוא רוצה טוסט, היא כריך עם גבינה בולגרית ופסטו, צריך לקחת קרם שיזוף, ולא לשכוח מגבות,

להוציא את הכלב לפני, לדאוג שהחתולים בבית לפני שאני סוגרת ליומיים את דלת המרפסת, להשקות עציצים, לשים מספיק מים ואוכל

לחיות, לזרוק את הפח בבית לפח הגדול למטה ברחוב, וכו וכו וכו… בזמן הזה הם יושבים על הספה.

ואומרים: למה קראת לנו אם את עוד לא מוכנה? לא פיפי?

האמת שאני תמיד לחוצה ביציאות מהבית, תמיד עצבנית ובטוחה שלא אספיק משהו. בדרך כלל מאוד נלחצת

מכמות המשימות שיש לי לפני היציאה וזה גורם לי להיראות כמו פקעת עצבים.

מזל שהילדים צוחקים עליי, ומכניסים הומור לכל זה.

חזרה ללחמניות. קמתי בשש בבוקר, כי ידעתי שאני רוצה להכין משהו לבלוג לפני נסיעה.

הכנסתי בצק למיקסר, ותוך כדי החלטתי להכין אותו עם יוגורט.

שלחתי להתפחה והמשכתי בעינייני. כשהוא תפח הוא היה ממש נעים ויפה. ראיתי שיטת הכנה איפשהו דומה למה

שתיכף תכינו, והחלטתי ברגע ליישם אותה.התוצאה?

טירוף.הלחמניות יצאו מהתנור ועמדתי משתהה מולן איך אוכל להכיל את כל היופי הזה?

הילדים ראו אותן וביקשו כל אחד כריך.

הן הלחמניות הכי רכות ונעימות שיצא לי להכין. הפעם נשבעת:-) וזה לגמרי מה הילדים אמרו.

הכנתי מהן כריכים ולא יכולתי להשאיר אותן בבית אז לקחנו אותן איתנו לצימר, קנינו חומוס בדרך,

וישבנו אחר הצהריים לאכול מהן, והן עדיין היו רכות מטורפות.

הילדים קראו להן ג׳בטות בגלל הצורה שלהן, אבל בשונה מג׳בטה אמיתית שקריספית מאוד מבחוץ,

כאן הוסכר והיוגורט מקנים ללחמניות מרקם רך היסטרי שהיה לי קשה לוותר עליו.

לסרטון עם שלבי הכנה לחצו כאן

 

ג׳בטות טריק מהירות הכנה/ 12 ג׳בטות

מצרכים למתכון:

3.5 כוסות (500 גר׳) קמח לחם/פיצה/מניטובה לבן או קמח לבן רגיל

1 כף שמרים יבשים

1/4 כוס שמן זית

1/4 כוס (50 גר׳) סוכר לבן

4 כפות גדושות יוגורט (השתמשתי ביוגורט עיזים של משק צוריאל יצא פצצה)

3/4 כף מלח שטוחה

1/2 כוס (120 מ״ל) מים חמימים או מי ברז

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר מערבבים קמח, מלח, שמרים יבשים וסוכר.

מוסיפים יוגורט ומתחילים ללוש, מוסיפים שמן זית ומחצית מכמות המים ולשים.

אם יש צורך מוסיפים עוד מים, שימו לב שהבצק צריך להיות חלק גמיש, ומעט מעט נדבק לתחתית הקערה, שבשום אופן לא יהיה יבש!

לשים סהכ 12 דרות ומעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט בשמן זית, מגלגלים את הבצק בשומן ומכסים בניילון נצמד.

מניחים להתפחה כשעה וחצי שעתיים.

מוציאים לבצק את האויר, מקמחים בעדינות משטח רידוד ומרדדים את הבצק לריבוע גדול.

שימו לב, אין צורך לרדד את הבצק לדרגת עובי דקיקה. הוא יכול להיות בעובי של 3-4 מ״מ.

בעזרת קלף מתכת או גלגלת פיצה מחלקים את הבצק ל 12 ריבועים שווים .

מניחים את הריבועים עם מרווח קטן ביניהם על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

מכסים במגבת או בניילון רופף ומניחים להתפחה שוב בטמפרטורת החדר למשך 30-40 דק׳,

כש הריבועים תפחו.

מחממים תנור ל 200-210 מעלות, ומניחים תבנית חסינת חום בתחתית התנור.

כשהתנור חם, מקמחים בעזרת מסננת את חלקן העליון של הלחמניות.

שמכניסים לתנור את הלחמניות מוזגים מים לתבנית שנמצאת בתחתית התנור.

(זה בשביל לחות בתנור, אפשר גם לזרוק פנימה כמה קוביות קרח במקום)

אופים את הלחמניות למשך 15-20 דק׳ עד להזהבה.

שימו לה שכל תנור אופה אחרת אז תתחילו לבדוק אחרי 10 דק׳ ולפי הצבע תחליטו כמה זמן עוד לאפות.

הלחמניות לא צריכות להיות שחומות מדי.

מוציאים ומצננים מעט. תכלס, אני צוחקת פה כי אנחנו לא חיכינו שניה התנפלנו עליהן .

בתאבון.

**את היוגורט אפשר להמיר במים , אני מניחה שזה יקנה ללחמניות מרקם שונה ועדיין מצויין.

**את שמן הזית אפשר להמיר בשמן קנולה.

 

Print Friendly, PDF & Email

118 Comments

כרמל יוני 6, 2022 at 9:38 am

על איזה קמח את ממליצה להשתמש?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:53 pm

קמח שמיועד למאפי שמרים, כמו לחם או פיצה. אני השתמשתי בקמח מניטובה והוא פצצה

Reply
תום ספטמבר 24, 2023 at 7:36 am

זה היה נראה טוב וממש רציתי לעשות אז השתמשתי ביוגורט רגיל, והכל עשיתי לפי המתכון ויצא לי יבש. את יודעת למה ?

Reply
קרן אגם ספטמבר 24, 2023 at 7:46 am

אולי. כל זאת היו חסרים מים בבצק והוא לא היה מספיק עם נוזלים או שאפית יותר מדי זמן

Reply
עדרי שושי ינואר 19, 2024 at 2:08 pm

קרן על 3.5 כוס קמח, רח חצי כוס מים, זה לא מעט?

קרן אגם ינואר 20, 2024 at 8:55 am

יש יותר מים תעברי שוב על המתכון

Amal יוני 21, 2022 at 8:36 pm

את בטוחה ששמים חצי כוס מים?
הכנתי את הג'בטות היום עם קמח לחם יצאו מעולות אבל חצי כוס מים לא הספיק …שמתי כמעט כוס.

Reply
קרן אגם יוני 22, 2022 at 6:48 am

אולי אצלך הכמות לא הספיקה אבל אצלי כן, ואצל כל מי שהכין… אבל בהחלט בצק מתנהג אחרת בכל בית. העיקר שיצאו נהדרות

Reply
ניצה ירון יולי 29, 2023 at 11:07 am

גם אני שמתי כוס מים,ועוד קצת.עד שהבצק נדבק מעט לתחתית המיקבר,והיה נעים ורך למגע.השתמשתי בקמח מניטובה.

Reply
טלי יוני 6, 2022 at 9:45 am

אפשרי עם קמח כוסמין?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:52 pm

לבן? כן אפשר את כל הקמח. מלא? רק חצי כמות ולהוסיף עוד מים ליצירת בצק אלסטי וגמיש

Reply
ויקי יוני 8, 2022 at 11:41 am

אפשר להתפיח במקרר? אם כן, לכמה זמן?

Reply
קרן אגם יוני 8, 2022 at 1:25 pm

בטח, עד 24 שעות לפני

Reply
גנית כץ אוגוסט 23, 2022 at 12:57 pm

ניתן להכין פרווה?

Reply
ליאת אוקטובר 4, 2023 at 1:56 am

כמה זה 4 כפות יוגורט? גביע קטן של 150 גר?

Reply
שיראל נובמבר 1, 2023 at 11:13 am

אם אני מכינה פרווה ושמה מים במקום יוגורוט, כמה מים לשים ביחס ל 4 כפות יוגורט גדושות?

Reply
קרן אגם נובמבר 1, 2023 at 1:06 pm

4 כפות ואם יש צורך להוסיף

Reply
אילנה ספטמבר 4, 2023 at 8:57 am

קרן מה אפשר לשים במקום יוגורט לפרווה?

Reply
קרן אגם ספטמבר 4, 2023 at 11:58 am

מים

Reply
Hannah Avgy יוני 6, 2022 at 10:25 am

אפשר שמנת חמוצה או גבינה לבנה במקום היוגורט? זה מה יש במלאי היום…

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:52 pm

בטח שאפשר, שמנת חמוצה אחלה

Reply
S יוני 10, 2022 at 4:54 pm

היי קרן אפשר להפוך את זה לפרווה?

Reply
קרן אגם יוני 10, 2022 at 7:27 pm

כתוב במתכון למטה

Reply
אורה יולי 8, 2022 at 8:53 am

ביוגורט יש שומנים
ואם מחליפים במים הכמות 4 כפות?

קרן אגם יולי 8, 2022 at 1:44 pm

אותה כמות

אלה יוני 6, 2022 at 10:31 am

קרן תודה על המתכון. נראה סופר פשוט. מחכה כבר להכין. הרגת אותי מצחוק לגבי התיאור של היציאה לטיול. מסתבר שזה קורה בכל בית ובכל גיל של הילדים. מזל שעוד הצלחת לגרור אותם אתכם לטיול

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:52 pm

תודה אלה, לגמרי אצל כולנו היציאה בטח נראית אותו דבר:-)

Reply
נעמה יוני 10, 2022 at 11:07 am

מה שמים כדי שיצאו הגרגרים הקראנצ'ים האלה שאני רואה גם בתמונה?

Reply
הדר יוני 6, 2022 at 11:17 am

הסוכר הכרחי?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:51 pm

אפשר להפחית אבל לא להוריד לגמרי

Reply
רבקי יוני 13, 2022 at 5:27 pm

אפשר להחליף 5ת הסוכר בסילאן?

Reply
קרן אגם יוני 14, 2022 at 10:36 am

בטח

Reply
רחלי אוגוסט 11, 2022 at 10:20 pm

האם אפשר לרדד את הבצק עבה יותר? 4 מ"מ נראה לי דק מידי ולא בטוח שאצליח

Reply
רונית יוני 10, 2022 at 10:14 am

עוד מתכון של האלופה! מחכה להכין ב"ה.
וכן, אני מניחה שככה נראית כמעט כל יציאה אצל כולנו. הזדהיתי לחלוטין.

Reply
עדי יולי 26, 2022 at 11:40 pm

הכנתי היום, ואני הרבה שנים מכינה בצקי שמרים אבל כזה רך בחיים לא יצא לי.זה מאפה מושלם מתכון להיט תודה!

Reply
קרן אגם יולי 27, 2022 at 8:16 am

תודה עדי

Reply
תמר יהודה יוני 6, 2022 at 11:47 am

אפשר להכין מקמח כוסמין או מלא?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:51 pm

כן מחצית מהכמות

Reply
תמר יהודה יוני 6, 2022 at 11:49 am

היי קרן
אפשר להשתמש בקמח כוסמין או מלא?

Reply
קרן אגם יוני 6, 2022 at 6:04 pm

חצי מהכמות

Reply
מרב יוני 9, 2022 at 11:48 pm

הי קרן,
נראות מטריפות! ינוסה בהקדם.
שאלה, איזה "קשקושים" אפשר להכניס פנימה? ובאיזה שלב?
הכוונה לחתיכות גבינה/זיתים וכאלה…

Reply
קרן אגם יוני 10, 2022 at 7:18 am

לא ניסיתי כי הבצק מאוד אוורירי כמו שהוא לא יודעת אם תוספות בבצק לא יכבידו עליו
שווה לנסות
בשלב הלישה

Reply
איריס אפריל 10, 2023 at 10:58 pm

איפה רוכשים את הקמח מניטובה?

Reply
קרן אגם אפריל 11, 2023 at 8:37 am

באתר של הטחנות הגדולות של ארץ ישראל בחיפה

Reply
מיכל יוני 6, 2022 at 11:58 am

בוקר טוב, נראה נפלא. אפשר להכין מקמח כוסמין? אם כן, יש צורך לשנות משהו במתכון, כמות מים? תודה

Reply
אושרה יוני 6, 2022 at 3:53 pm

נראה נהדר אכין עם מים רוצה אותן פרווה. תודה

Reply
אביגיל קאהן יוני 6, 2022 at 11:09 pm

יש יוגורט על בסיס סויה או שקדים.

Reply
מיה שיינפלד יוני 7, 2022 at 2:27 pm

היי. אפייה בטורבו או רגיל?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:49 pm

לא בטורבו , חום עליון תחתון

Reply
ליאת יולי 29, 2023 at 2:27 pm

הכנתי בטאבון
יצא מטורף!

מעיין יוני 7, 2022 at 9:56 pm

הי קרן, אפשר להכין את הבצק לילה לפני?

Reply
קרן אגם יוני 8, 2022 at 1:26 pm

אפשר בלי בעיה

Reply
הילה יוני 12, 2022 at 1:05 am

היי!
אפשרי להכין את הבצק בערב, להתפיח התפחה ראשונה, להכניס למקרר ובבוקר להמשיך את התהליך? )צריכה אותם לארוחת בוקר מוקדמת 😉

Reply
קרן אגם יוני 13, 2022 at 12:35 pm

בטח

Reply
דניאל יוני 6, 2022 at 2:39 pm

היי איזה עוד תחליפים יש ליוגורט? אפילו )חלביים(

Reply
קרן אגם יוני 6, 2022 at 6:01 pm

שמנת חמוצה

Reply
יעל יוני 6, 2022 at 4:44 pm

נראה מוששלםם, אשמח לדעת כמות מדויקת יותר של היוגורט. מיכל של 150 ג"ר?

Reply
קרן אגם יוני 6, 2022 at 6:01 pm

4 כפות אני מניחה שזה באיזור ה 3/4 מכיל, לא מדדתי מעבר לכמות הכפות

Reply
ענת יוני 10, 2022 at 8:06 am

נראה פצצה! מה למרוח למעלה לפני שמכניסים לתנור?

Reply
קרן אגם יוני 10, 2022 at 11:36 am

כפי שכתוב, לקמח

Reply
מיכל חזנוב חזנוב יוני 6, 2022 at 6:53 pm

איזו תכנית בתנור מתאימה?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:50 pm

חום עליון תחתון

Reply
מור יוני 6, 2022 at 7:02 pm

היי קרן כמו תמיד כל המתכונים שלך אש!!
נראה לך יעבוד עם קמח מלא? כוסמין?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:50 pm

חצי כמות כן, ולהוסיף עוד קמצ מים

Reply
Ross יוני 7, 2022 at 4:58 am

Las cucharadas de yogurt y sal son grandes o son cucharaditas (15 o 5 gramos )

Reply
מירי יוני 7, 2022 at 8:18 am

במה אפשר להחליף את היוגורט אם רוצים פרווה?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:49 pm

כתוב למטה בפוסט, במים

Reply
איילה יוני 7, 2022 at 8:50 am

אפשר קצפת צימחית במקום יוגורט?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:49 pm

לא ניסיתי מניחה שכן

Reply
אלה יוני 7, 2022 at 5:15 pm

אפשר להקפיא?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:48 pm

אפשר להקפיא כשהלחמניות טריות

Reply
גל יוני 7, 2022 at 8:42 pm

היי, אפשר עם קמח חלה?

Reply
קרן אגם יוני 7, 2022 at 8:47 pm

בטח

Reply
יואב יוני 9, 2022 at 3:04 pm

קרן את מלכה. אהבתי את הסיפור ובהחלט אנסה את המתכון. תודה

Reply
קרן אגם יוני 9, 2022 at 11:49 pm

תודה יואב

Reply
ליליה קסטנר יולי 4, 2022 at 3:52 pm

עשיתי היום
יצאו אבנים
בצק תפח יפה
אבל לחמניות לא תפחו בכלל
אחרי אפיה היו טובות אבל כשהתקררו הפכו לאבנים

Reply
קרן אגם יולי 4, 2022 at 4:40 pm

הי ליליה מצער לשמוע, זה לא אמור לקרות
אולי הפחתת מלח או סוכר ? אולי אפית יותר מדי זמן ואולי הבצק היה יבש..

Reply
גיא יוני 9, 2022 at 4:33 pm

היי, מה הגודל הפיזי שכל לחמניה יוצאת??

Reply
אתי יוני 9, 2022 at 5:56 pm

היי קרן, הרידוד של הבצק 3-4 ממ? איך זה תופח לחמנייה? זה נשמע דק מדי
יש לך צילום של הבצק המרודד לפני ההתפחה?

Reply
קרן אגם יוני 9, 2022 at 11:50 pm

הי אתי
באינסטגרם שלי יש בפיד דוגמא

Reply
Zako יוני 9, 2022 at 11:31 pm

שלום,
איזה שמחה את משמחת אותנו כל שבוע מחדש – תודה! את גדולה ומיוחדת ונדר!
נשמח מאד אם גם ל – "4 כפות יוגורט" יהיה גרמים
כמו לכל מרכיב אחר המתכון – נורא נמאס לנו למדוד בכפות וכפיות…
כמו לכל דבר אחר
מי שעובד עם כפות/כפיות/כוסות לא צריך משקל
אבל
כל היתר (כמוני) שלא סובלים מדידות אינסופיות ומעדיפים משקל – נהיה אסירי תודה ואפילו מראש!

Reply
קרן אגם יוני 9, 2022 at 11:48 pm

אני שמחה לשמח
נראה לי הרבה יותר פשוט להוציא ארבע כפות ממיכל יוגורט מאשר להתחיל למדוד בגרמים, מלכלך כלים ומיותר
כיון שלא תמיד המתכונים שלי מתוכננים, לא הכל נשקל בצורה מדוייקת
אבל ארבע כפות זה ממש מדוייק במתכון הזה

Reply
נעמה יוני 10, 2022 at 11:06 am

מה שמים כדי שיצאו הגרגרים הקראנצ'ים האלה שאני רואה גם בתמונה?

Reply
קרן אגם יוני 10, 2022 at 11:35 am

לא יודעת על איזה גרגרים את מדברת …. קימחתי את הלחמניות לפנ יתנור, אולי לקמח ?

Reply
עירית יוני 10, 2022 at 11:16 am

היי אין לי יוגורט אפשר להשתמש בשמנת 9% ?

Reply
קרן אגם יוני 10, 2022 at 11:34 am

כן אפשר

Reply
לידיה יוני 11, 2022 at 7:17 pm

עשיתי היום
יצאו מדהים!!!!

Reply
קרן אגם יוני 11, 2022 at 9:56 pm

תודה לידיה

Reply
קרנית יוני 13, 2022 at 12:35 pm

הי קרן יקרה שאלה, אם אני מכינה את הבצק וישר מכניסה למקרר. כמה זמן לפני התנור עלי להוציא מהמקרר? האם התפיה של 3 שעות במקרר מספיקה לבצק?

Reply
קרן אגם יוני 13, 2022 at 12:39 pm

תתפיחי לפחות 6 שעות

Reply
עדי יוני 20, 2022 at 8:21 am

הכנתי יצא ממש מושלם היה קל להכנה והתוצאה כמו בתמונה מאמצת מתכון

Reply
קרן אגם יוני 21, 2022 at 1:51 pm

שמחה לשמוע עדי תודה

Reply
קרן יוני 21, 2022 at 7:30 pm

יצא פצצה!!! כמו כל המתכונים שלך!!!!

Reply
עדי יוני 27, 2022 at 8:43 am

היי קרן רצי י לשאול האם אפשר להחליף את השמרים במחמצת ?

Reply
קרן אגם יוני 27, 2022 at 12:54 pm

מניחה שכן אבל לא אדע כמויות אני לא מגדלת מחמצת

Reply
מאיה יולי 13, 2022 at 3:37 pm

הי, הכנתי עם תבנית מים בתחתית והלחמניות לא השחימו למטה, כך שהייתי צריכה להפוך אותן. לא ידוע לי על בעיה בתנור, אופה מצוין בלי המים… יש דרך מיוחדת לעשות את זה? זה משנה איזה תבנית מניחים? כך או כך, הלוחמניות נטרפו תודה!

Reply
קרן אגם יולי 14, 2022 at 11:33 am

להבא תאפי בלי מים, תכלס זה לא אמור לקרות אז אני לא ככ יודעת מה היתה הבעיה, העיקר שטרפו

Reply
עדי יולי 26, 2022 at 11:39 pm

הכנתי היום, ואני הרבה שנים מכינה בצקי שמרים אבל כזה רך בחיים לא יצא לי.זה מאפה מושלם מתכון להיט תודה!

Reply
מקלות לחם במינימום מאמץ - נשואה למאפייה אוגוסט 11, 2022 at 3:35 pm

[…] מזמן הכנתי לאתר ג׳בטות טריק  במינימום עבודה עם בצק, והשבוע הבנתי שבאותה השיטה אפשר […]

Reply
שני אוגוסט 11, 2022 at 6:10 pm

היי קרן
אשמח לדעת האם אפשר לאפות בטאבון
ואם כן איך?

Reply
קרן אגם אוגוסט 11, 2022 at 6:30 pm

לא ניסיתי לאפות את הג׳אבטות האלו בטאבון מניחה שאפש רוהן ייצאו מאוד שונות וזמן האפייה שלהן יהיה ממש ממש קצר.

Reply
אלאא אוקטובר 7, 2022 at 3:01 pm

אפשר להשתמש בקמח חיטה מלא? תוודה

Reply
קרן אגם אוקטובר 7, 2022 at 4:57 pm

מומלץ לערבב עם קמח לבן מכל סוג שלא ייצאו דחוסות
ולהוסיף יןתר מים

Reply
Maayan נובמבר 26, 2022 at 9:16 pm

היי קרן!
אני מתה על הבלוג שלך, ואני עכשיו באמצע להכין את המתכון ג'בטות השני שלך.. שמתי לב שבמתכון פה יש סוכר (כמו ברוב הבצקים למאפים שהכנתי) ובמתכון שם אין סוכר… זה מקרי/טעות או שיש סיבה קולינרית לזה?

Reply
קרן אגם נובמבר 29, 2022 at 12:33 pm

אלו שני בצקים קצת שונים ושניהם מביאים לתוצאות טובות ואחרות

Reply
קרני יוני 27, 2023 at 7:26 am

היי קרן, אפינו בבית והילדים טרפו. ביקשו לעשות כריכים לבית הספר איתן. מאמצת את המתכון !! תודה על מתכון מדהים ובכלל הבלוג והמתכונים מאוד מוצלחים, הרבה מתכונים שלך מככבים אצלינו בבית !

Reply
קרן אגם יוני 27, 2023 at 2:10 pm

תודה רבה!

Reply
שושנה יולי 18, 2023 at 3:07 pm

היי זה סבבה להקפיא?

Reply
קרן אגם יולי 18, 2023 at 4:24 pm

סבבה לגמרי

Reply
טלי יולי 25, 2023 at 4:09 pm

היי קרן! אפשרי לדעתך להכין חצי מהכמות ואז להשתמש בחצי מכל מצרך? אנחנו בסהכ 3 בבית 🙂

Reply
קרן אגם יולי 25, 2023 at 4:16 pm

בטח

Reply
ליאת יולי 29, 2023 at 2:27 pm

הכנתי בטאבון
יצא מטורף!

Reply
קרן אגם אוגוסט 1, 2023 at 8:46 am

איזה כייף

Reply
Tzippy ספטמבר 11, 2023 at 3:26 pm

היי אפשר במקום היוגורט גבינה לבנה או גבינת שמנת מה עדיף?

Reply
קרן אגם ספטמבר 11, 2023 at 5:51 pm

מים

Reply
דבורה אוקטובר 2, 2023 at 11:00 am

יואו, איזה טעים יצא! והלוק הכפרי- משהו!
הכפלתי כמויות והכל נזלל.
תודה רבה על מתכון מעולה!

Reply
עדי דגן מרץ 10, 2024 at 8:54 am

אוי הן מושלמות,
כולם בבית עפו עליהן 🙂 תודה גדולה

Reply
קרן אגם מרץ 10, 2024 at 12:23 pm

תודה עדי שמחה לשמוע

Reply

Leave a Comment