img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

חיתוכיות בראוניז על בצק פריך עם קראמבל

ספטמבר 19, 2022 | 54 תגובות

img

54 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
ספטמבר 19, 2022 בשעה 16:35

ברשימת מצרכים לא כתוב מה לשים בבצק פריך

השב
User Avatar
מאיה
ספטמבר 19, 2022 at 5:43 pm

מה במקום קמח שקדים? אפשר עוד קמח לבן?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2022 at 6:34 pm

1/2 כוס קמח לבן

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ספטמבר 19, 2022 בשעה 16:38

הי. תודה . אולי זה רק אצלי אבל לא מצליחה לראות את רשימת החומרים לבצק הפריך. יש דרך אחרת לראות אותם? שוב תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2022 at 5:17 pm

תיקנתי עכשיו תבדקי

השב
User Avatar
הילה שטרלנג
starstarstarstarstar
ספטמבר 19, 2022 בשעה 17:17

היי קרן יש מצב להפוך את זה לפרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2022 at 6:34 pm

להשתמש במחמאה/נטורינה לבצק ולבלילה של הבראוניז

השב
User Avatar
רונית
ספטמבר 19, 2022 at 7:11 pm

יעבוד עם שמן קוקס במקום החמאה ?

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 19, 2022 בשעה 17:44

היי, איך להמיר ללא גלוטן? הבת שלי צליאקית

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2022 at 6:34 pm

קמח ללא גלוטן במקום קמח לבן 1:1

השב
User Avatar
חנה
ספטמבר 22, 2022 at 1:26 pm

תודה וחג שמח

השב
User Avatar
נלי
ספטמבר 20, 2022 at 6:29 am

האם אפשר לעשות את המתכון בגרסה של פרווה

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2022 at 3:04 pm

כן, מחמאה או נטורינה

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
ספטמבר 19, 2022 בשעה 18:15

אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2022 at 6:34 pm

בטח, כשהם עטופים היטב

השב
User Avatar
חגית
ספטמבר 22, 2022 at 7:30 pm

חגית

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ספטמבר 19, 2022 בשעה 18:22

היי. נראה מעולהההה. 170 מעלות רגיל למעלה למטה או על טורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 19, 2022 at 6:33 pm

לא בטורבו, חום עליון תחתון

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2022 בשעה 07:22

אפשר שמן קוקוס במקום חמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2022 at 3:04 pm

אני מניחה שכן לא ניסיתי

השב
User Avatar
מרכוס
ספטמבר 22, 2022 at 10:28 pm

אפשר בתבנית עגולה 26 או 24?

השב
User Avatar
תהילה
יולי 5, 2023 at 4:50 am

הי אפשר שמן במקום חמאה שיהיה פרווה?

השב
User Avatar
שוש
ספטמבר 24, 2022 at 7:34 pm

יש סרטון ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2022 at 7:48 pm

ברילס באינסטגרם פה https://www.instagram.com/reel/CisNeISI4zJ/?igshid=MmIxOGMzMTU=

השב
User Avatar
נועה
אפריל 30, 2023 at 11:23 am

היי קרן, מבולבלת מעניין המים/מי קרח שכתבת להוסיף

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2023 at 8:14 pm

מה הכוונה מבולבלת?

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2022 בשעה 13:41

אפשר להחליף את הדבש או לוותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2022 at 3:02 pm

לוותר על הדבש אין בעיה

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2022 בשעה 03:35

היי קרן :) נראה מעולה אין לי בבית תבנית 24 מלבנית, לאיזה גודל תבנית עגולה/מלבנית אפשר להמיר? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2022 at 11:23 am

24 עגולה או 26

השב
User Avatar
סולי
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2022 בשעה 12:49

הי קרן לא רשום באיזה שלב להוסיף את הדבש.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2022 at 3:06 pm

הוספתי עכשיו תודה, לשוקולד

השב
User Avatar
ערן
אוקטובר 3, 2022 at 5:52 pm

היי אפשר להמיר את השוקולד המומס באבקת קקאו?

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2022 בשעה 20:36

היי קרן, ממש טעים ! לשמור את העוגה במקרר? לכמה ימים היא טובה ? תודה שנה טובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2022 at 7:11 am

היא תחזיק מעמד 4-5 ימים במקרר כן

השב
User Avatar
גלית
דצמבר 3, 2024 at 9:05 pm

היי אם ממירים חצי מכמות השוקולד המריר בשוקולד חלב , זה דורש התאמה בכמות הסוכר?

השב
User Avatar
שירז
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2022 בשעה 21:36

העוגיות הכי טעימות שאכלתי בשנים האחרונות!!!!! תודה גדולה על המתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2022 at 8:16 am

תודה שירז שמחה שאהבת

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2022 בשעה 14:52

היי, אם אני רוצה להמיר את החמאה בשמן קוקוס, כמה לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2022 at 5:33 pm

80% מסך החמאה

השב
User Avatar
Bar
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2023 בשעה 19:01

This came out AMAZING! It was delicious, easy to make and looked exactly like in your pictures. Thank you so much for a great recipe!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2023 at 4:10 pm

:-)

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
יוני 19, 2023 בשעה 05:54

אחד המתכונים היותר אהובים עליי! בשילוב של תנור שלוקח לו מלא זמן לאפות דברים ושהיה במקרר יצא לי חיתוכיות פאג׳יות משגעות ממש, חתכתי אותם לחתיכות של סמ וחצי על סמ וחצי וזה פשוט הביס המושלם! מתוק מושחת על עוגיה פשוט וואוו! תודה על מתכון מוצלח כל כך שודאי הולך להפוך אצלי לצנצנת קבועה במקרר.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 19, 2023 at 2:22 pm

תודה מעיין

השב
User Avatar
avigail
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2023 בשעה 17:31

היי קרן זאת אביגיל חג שמייח .... אני הכנתי שוב את העוגה הזאת היום ויש לי מחר אורחים האם נכון לשמור במקרר או בארון אני רוצה שהעוגיות היו לא יציבות וחזקות כמו שהם אחרי שעה שהם יצאו מהתנור יש מצב ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2023 at 6:49 am

אין צורך להכניס למקרר

השב
User Avatar
yuval golan
starstarstarstarstar
אוגוסט 5, 2024 בשעה 16:29

היי קרן! נראה מעולה, האם אפשר במקום להכין את הבצק פריך להשתמש בתחתית עוגיות קיימות מפוררות ? ואם כן , האם עלי לערבב אותן עם חמאה? ( כמו שעושים בתחתית עוגת גבינה לפעמים עם פתיבר ?)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2024 at 11:01 pm

אפשר תחתית עוגיות זה הלול למצגת מתוק מאוד וחייב חמאה כדי לחבר את העוגיות

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2024 בשעה 14:42

קרן, תודה על המתכון. כל מה שאפיתי מהמתכונים שלך יצא מוצלח. אשמח לנסות גם את המתכון הזה, א ב ל ....מהמתכון עולה שנדרשת כמות של 400 גרם חמאה, זה המון כולסטרול. יש דרך להפחית את כמות החמאה בלי לפגוע בטעם?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2024 at 6:47 pm

אפשר להפחית מעט, אפשר למשל להכין בלי הבצק הפריל מלמטה ורק למעלה, או להוריד בבלילה ל 150 וזה עדיים יהיה בסדר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img