img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

חיתוכיות קצף ריבה קינמון מבצק אלוהי

ינואר 8, 2024 | 42 תגובות

img

42 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2024 בשעה 13:05

הי קרן נראה מדהים אפשר קמח ללא גלוטן ואם כן באותה כמות?

השב
User Avatar
שרון
ינואר 8, 2024 at 11:24 pm

הי קרן, מהמם. אפשר ממרח נוטלה או לוטוס במקום ריבה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:41 pm

בטח

השב
User Avatar
ליליאנה
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2024 בשעה 13:57

קרן מה אפשר במקום חמאה יש אלרגיה

השב
User Avatar
צילה
ינואר 17, 2024 at 3:55 pm

היי קרן, האם אפשר להוסיף את המרנג לקראת סוף האפיה? לדעתי יש לך מתכון עם קצף שמתוסף בסוף. מה דעתך?

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2024 בשעה 16:28

אפשר לשים סילאן במקום הדבש ?

השב
User Avatar
מלכה מגןך
ינואר 9, 2024 at 3:30 pm

אז סהכ שתי כוסות ושליש קמח לבן.. תודה

השב
User Avatar
עדיה
פברואר 2, 2024 at 6:39 pm

יצא טעים מאוד איך גורמים למרנג להיות יותר קראנצ'י?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2024 at 1:52 pm

מרנג קראנצי זה מרנג שנאפה הרבה זמן זה פחות מתאים פה

השב
User Avatar
דני
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2024 בשעה 06:51

רוצה להרוג אותנו עם חמאה שלך בכל מתכון די עם הרעלים האלא חמאה קמח לבן סוכר. איפה איכותיות שלך להמיר בשמן קוקוס. סוכר קוקוס. קמח שיבולת. קמח שקדים

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:41 pm

הי דני, מוזמן להמיר בכל מה שהזכרת, אתה אחראי על הבריאות שלך לא אני.

השב
User Avatar
אורי האופה המדופלם
ינואר 13, 2024 at 4:54 pm

תגובה מצויינת לדני בכייני. מי שלא טוב לו, יום טוב לו.

השב
User Avatar
תמר
ינואר 18, 2024 at 9:53 pm

אחת התגובות המצחיקות. מי נכנס לבלוג כזה ומתלונן על קמח וסוכר? שמן קוקוס זה גם לא דבר בריא במיוחד אם אתה כבר מתלונן

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2024 בשעה 11:57

נראה מדהים! מה היתרון של קמח דורום? שוקלת לקנות במיוחד :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:40 pm

הוא נותן מרקם מושלם למאפים , קשה להסביר במילים, תיקני ותביני, שימי לב שאת קונה סמוחינה בטחינה דקה או רימצינטה ולא דורום רגיל

השב
User Avatar
עליזה
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2024 בשעה 16:31

היי קרן. האם לסדנאות שלך יש כשרות? מעריצה מושבעת. וגם מכינה המון המון מתכונים שלך בעהש.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:39 pm

תודה עליזה, אצלי בבית אין כשרות אבל את יכולה להתצרף לסדנה כשרה שאני מעבירה פעם בחודש במשק יעקבס בעמק חפר וההרשמה אליהן דרך דפי מהמשק 0523233523‬

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2024 בשעה 17:46

מה עוד אפשר לעשות עם הבצק הזה? הוא פשוט מושלם!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2024 at 5:39 pm

הוא אלוהי!!! תכיני מגולגלות עם ממרח תמרים או ריבה

השב
User Avatar
עקיל ורקא
פברואר 10, 2024 at 1:38 am

היי קרן תודה על כל המתכונים המדהימים !! הבצק ללא אבקת אפיה ?? לא הזכרת אבקת אפיה במתכון !!

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2024 בשעה 13:54

היי יש לי קמח דורום בטחינה דקה אבל לא כתוב רימנצטה זה בסדר?

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2024 בשעה 20:02

חייבים קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2024 at 11:28 pm

לא חייבים

השב
User Avatar
גפן
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2024 בשעה 16:38

האם קצף ביצים יכול להיות מוכן בחום של 180 וחצי שעה בלבד? לצערי לא הצליח לי, המרנג ממש נשאר חי‍♂️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2024 at 8:12 am

כן זה אמור להיות מוכן ורך, אלו לא נשיקות מרנג

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2024 בשעה 20:00

הי, האם ניתן להמיר את החמאה לפרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2024 at 8:11 am

מחמאה או נטורינה

השב
User Avatar
טלי
ינואר 20, 2024 at 7:28 pm

שוקלת להמיר את השכבה של הביצים המוקצפות בחלק מאותו הבצק מפורר. מה דעתך? בכל מקאה אין לי תבנית כזו גדולה, אז יהיה כנראה עודף בצק, או לעוגיות אחרות..

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
ינואר 16, 2024 בשעה 20:55

אפשר עם שמן או שמן קוקוס ? אם כן באיזו כמות..? נראה ממש טוב תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2024 at 7:22 am

אפשר שמן קוקוס 80% מסך החמאה

השב
User Avatar
אורלי שרון
יולי 8, 2024 at 7:12 pm

אפשר עם כוסמין מלא?

השב
User Avatar
ליאת לוי
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2024 בשעה 17:22

קרן האפיה בטורבו או רגיל או שלא חשוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 20, 2024 at 8:58 am

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2024 בשעה 18:38

העוגיות טעימות מאוד אך צריך להוריד את כמות הסוכר

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2024 בשעה 19:18

אכן אלוהי. המבקרים לא הפסיקו לשבח :) תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2024 at 11:11 am

תודה מירב

השב
User Avatar
עדנה
starstarstarstarstar
יולי 5, 2024 בשעה 04:55

אשמח לדעת באיזו כוס השתמשת למדידת הקמח ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2024 at 8:59 am

כוס מידה אוניברסלית

השב
User Avatar
Raz
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2024 בשעה 20:18

היי קרן, נראה מהמם! אפשרי להמיר את הקמח בקמח ללא גלוטן? אם כן, אותה כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2024 at 9:17 am

הי כן , בטח, באותה הכמות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img