img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

חלת יוגורט וזיתים

דצמבר 10, 2018 | 24 תגובות

img

24 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
יהודית אביב
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2018 בשעה 12:11

זה נראה מטריףף. אני יודעת שמוצרי חלב מאוד מאוד תורמים לבצקי שמרים. יש לי בבלוג לפחות מתכון אחד ששילבתי מוצרי חלב בבצק וזה יוצא אוורירי וטעים בטירוף. הכי כייף זה שאת עושה את מה שאת הכי אוהבת

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2018 at 2:54 pm

תודה ג׳ודי אהובה איזה כייף שאנחנו אוהבות את אותן הדברים :-)

השב
User Avatar
שחר
פברואר 4, 2021 at 9:50 pm

אפשר להכין את הבצק מראש ולתת לו התפחה במשך הלילה במקרר?

השב
User Avatar
ליז יצחקי
starstarstarstarstar
דצמבר 10, 2018 בשעה 13:25

מה הכוונה לקמח לחם? חשבתי שהכוונה לקמח רגיל של אפיה..

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 10, 2018 at 2:56 pm

הי ליז קמח לחם הוא קמח שמכיל יותר גלוטן ומתקבלת תוצאה טובה יותר בעבודה אתו בלחמים, לחמניות ומאפים מלוחים. את לא חייבית ואת יכולה להכין עם קמח לבן רגיל. תתקבל תוצאה גם כן טובה.

השב
User Avatar
שירי זיו
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2018 בשעה 12:21

תודה על עוד מתכון שנראה הצלחה בטוחה!! האם ניתן להשתמש בקמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2018 at 12:44 pm

תודה שירי אפשר להמיר מחצית מכמות הקמח בקמח כוסמין מלא ולהוסיף יותר נוזלים לעיסת הבצק

השב
User Avatar
גילה
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2018 בשעה 12:40

הי קרן, נראה מדהים ואני מתכוונת בהחלט לנסות. בצק החלה שלך נראה כהה. אפית עם קמח מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2018 at 12:44 pm

קמח לחם, מעניק תוצאה מעט כהה יותר

השב
User Avatar
גילה
דצמבר 11, 2018 at 12:45 pm

תודה רבה:)

השב
User Avatar
Efrat Sela
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2018 בשעה 11:55

תודה. הצד שטבלת במים הוא הצד העליון? אותו טובלים בגרעינים? אפשר לדעתך למרוח מעל ביצה/ חלמון במקום או בנוסף?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 12, 2018 at 12:06 pm

אני טובלת את שני הצדדים במים ומגלגלת את החלה כולה בשומשום את יכולה לטבול רק צד אחד העליון במים ואז בשומשום. אפשר לצפות בביצה תתקבל תוצאה רכה יותר שאני באופן אישי פחות אוהבת אבל אפשרי

השב
User Avatar
אפרת הרף אלמכיאס
starstarstarstarstar
דצמבר 12, 2018 בשעה 11:57

תודה. הצד שטבלת במים הוא הצד העליון? אותו מצפים בגרעינים? אפשר לדעתך למרוח בנוסף או במקום ביצה/ חלמון? תודה, אפרת

השב
User Avatar
Shlomit
אוקטובר 14, 2019 at 10:13 pm

חלה ה י ס ט ר י ת ! ♡ כל פעם מחדש..

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2019 at 7:34 am

איזה כייף לשמוע ממך שמחה מאוד עשית לי חשק אכין אותה גם

השב
User Avatar
Roei Barda
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2018 בשעה 18:49

אפשר להשתמש בתחליף של יוגורט טבעוני או משהו אחר בכדי שיהיה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 14, 2018 at 8:14 am

לא ניסיתי אני מניחה שאפשר, ואפשר גם לוותר על היוגורט בכלל ולהוסיף מעט יותר שמן ומעט יותר מים לבצק

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2019 בשעה 12:57

מתכון מעולה, חלות טעימות בטרוףףףףף, נטרפו. הכנתי לארוחה עם חברים, לא עזבו את החלה עד שסיימו אותה. בהחלט מתכון לשמור

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2019 at 1:09 pm

שמחה לדעת! תודה רבה איריס

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2019 בשעה 00:01

הלחם הכי טוב שאי פעם הכנתי. בפער ואוו ווואוו

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 7:11 am

יוהוווו איזה כייף לשמוע

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
יוני 14, 2022 בשעה 02:20

הי קרן, החלה נראית נהדר, כמו כל המתכונים שלך שאני חוזרת ומכינה מדי שבוע. כמה שמן ומים להוסיף במידה ואני מעוניינת שהחלה תהיה פרווה? תודה רבה עלייך ועל האתר המקסים שלך

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 14, 2022 at 10:36 am

2-3 כפות שמן ולהתחיל מעוד 1/3 כוס מים ואם לא מספיק להוסיף עוד

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img