img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

חצאפורי של מיקה

נובמבר 4, 2020 | 24 תגובות

img

24 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
יריב
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2020 בשעה 17:17

חצ'פורי לא אמור להיות סגור ומטוגן בחמאה או שאני מבלבל עם מאכל גרוזיני טעים אחר?

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2020 בשעה 18:09

מה צריך להיות עובי הבצק המרודד?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2020 at 8:49 pm

מילימטר

השב
User Avatar
רנית גוטסמן
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2020 בשעה 20:02

איפה אפשר לקנות את הגבינת סולוגוני?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2020 at 8:52 pm

אני יודעת שלמחלבת עברי יש אבל אין לי מושג איפה מוכרים שווה להשתמש בגוגל

השב
User Avatar
ג'ני
ינואר 25, 2021 at 3:33 pm

סולוגוני גבינה אהובה מאוד על העם הרוסי, ולכן בחנויות שלנו תוכלי למצוא בקלות :)

השב
User Avatar
שימרית
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2020 בשעה 09:16

קרן המהממת- לדעתך אפשר להשתמש במוצרלה טריה במקום קשה? תודה!!!

השב
User Avatar
איה
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2020 בשעה 21:06

היי!אני רוצה לעשות קטנים יותר נגיד 8 במקום 4 אפשר? זמן האפייה יישתנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2020 at 9:35 pm

מן הסתם מתקצר מעט

השב
User Avatar
טל בן טולילה
אפריל 5, 2022 at 12:06 am

היי קרן, במה אפשר להחליף את הריקוטה ? תודה !

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2020 בשעה 14:18

אפשר להכין את הבצק יום קודם?? כדי לאפות על הבוקר

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2020 at 4:57 pm

כן להכין ולהכני להתפחה במקרר

השב
User Avatar
זהבה
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2020 בשעה 21:02

תודה רבה קרן המהממת הכנתי את החצפורי יצא טעים ומוצלח מאוד קיבלתי המון מחמאות. שוב תודה על שיתוף המתכון

השב
User Avatar
לאה מדר
starstarstarstarstar
יוני 23, 2021 בשעה 17:30

היי קרן, תודה על המתכון. האמת היא שחוששת לנסות כיוון שכמות הנוזלים היא 84 אחוז לעומת הקמח. זו לא תהיה בלילה שלא ניתנת לעיצוב? לדוגמה, המתכון שהפנית ביוטיוב הוא 1 ל-2 קמח מול נוזלים. יודעת שככל שיש יותר נוזלים, הבצק טעים יותר, אלא ש-84 אחוז לא גבוה מדי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2021 at 11:45 pm

הי לאה מדובר בבצק מאוד דביק וכך הוא צריך להיות אין מה לחשוש, אבל את יכולה להוסיף מעט קמח אם יותר נח לך וזה יגרום לנזק

השב
User Avatar
טל בן טולילה
אפריל 3, 2022 at 9:45 am

היי קרן, במה אפשר להחליף את הריקוטה ? שבוע טוב !

השב
User Avatar
טלי
אוגוסט 14, 2022 at 5:37 pm

היי קרן אשמח לאפות את החצפורי לארוחת בוקר של שבת ( מארחת), זה לא יעיב על המרקם/ טעם אם אקפיא את הבצק עם המלית ואז אאפה?

השב
User Avatar
גלעד אילון
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2021 בשעה 15:57

המתכון הזה נמצא תחת "טבעוני" ותחת "פרווה" הוא לא זה ולא זה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2021 at 5:19 pm

יש לקרוא את המתכון עד הסוף למטה שם יש גרסה טבעונית (פינק לבלוג של מיקה עבור הגרסה) ואז באופן אוטומטי זה גם פרווה

השב
User Avatar
גלעד אילון
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2021 בשעה 17:35

צודקת. סליחה. אליפות

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 14, 2022 בשעה 18:51

היי קרן אני מעוניינית להגיש את החצפורי בשבת בבוקר האם פעולת ההקפאה בטרם האפיה לא תפגע במרקם \ טעם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 15, 2022 at 8:49 pm

את מתכוונת להקפיא את המאפים כשהם כבר מעוצבים? לא בעיה

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
יוני 6, 2023 בשעה 15:09

היי קרן, האם ניתן להכין בטאבון ביתי? אם כן על כמה מעלות אבן ולכמה זמן בערך? תודה מראש.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 6, 2023 at 5:36 pm

אפשר בטאבון , הייתי מורידה מעלות ל 250 הזמן תלוי טאבון מאמינה שעניין של 2-3 דקות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img