img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכונים כללי

טארט שוקולד במילוי גנאש שוקולד לבן

ינואר 5, 2023 | 34 תגובות

img

34 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אריאל
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2023 בשעה 19:16

נראה מושלם! יש לי רק מריר 85%, לערבב עם שוקולד חלב?

השב
User Avatar
עדן
ינואר 12, 2023 at 7:30 pm

היי קרן אולי אני מפספסת אבל לא רשום על כמה מעלות צריך לשים את התנור בשביל התחתית.

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2023 at 6:49 am

נכון, הוספתי עכשיו, 170 מעלות

השב
User Avatar
Michal
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2023 בשעה 19:01

הי קרן תודה על מתכןנים נהדרים. בפעם הזאת פחות הצליח לי. עשיתי את כל השלבים לפי המתכון אבל השכבות לא התקשו,אפילו שהגנאש הלבן היה בפריזר יותר משעה ואחכ בילו יחד במקרר למשך 5 שעות. מה לדעתך השתבש לי בדרך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2023 at 7:34 am

הגנאש הלבן לא אמור להתקשות אלא להתייצב מעט, אולי משהו בסוג השוקולד שהתשמשת בו ? השמנת היתה שמנת עם אחוזי שומן גבוהים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2023 at 3:59 pm

הי מיכל אני מתנצלת והיתה טעות בכמות השמנת בגנאש שוקולד לבן, ממש מבאס שזה קרה, אבל עליתי על הטעות הזו רק היום. מקוה שבכל זאת יצא טעים.

השב
User Avatar
ארז
ינואר 8, 2023 at 8:00 pm

גם לי יצא נוזלי. נכנסתי כדי לראות אם יש טעות באמת. יופי, נכין שוב ויצא יותר מוצלח. תודה

השב
User Avatar
אורי
ינואר 9, 2023 at 7:35 pm

הי האם המתכון שמופיע הוא לאחר התיקון תודה

השב
User Avatar
Michal
ינואר 12, 2023 at 10:36 pm

יצא פאי מפורק,אבל טעים לאללה.ליקקנו כפיות ואצבעות, במלוא מובן המילה:) אז המתכון כעת מדויק?

השב
User Avatar
מאיה
ינואר 8, 2023 at 6:42 pm

היי, אם אני רוצה בכל זאת לעשות את זה עם מנטה? אני יכולה למשל להוסיף לגנאש הלבן קצת תמצית מנטה? יעבוד טוב? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2023 at 6:54 pm

בטח

השב
User Avatar
Hadar
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2023 בשעה 10:29

מתכון לא משהו ... הלכתי לפי המתכון והשוקולד לבן פשוט לא מתקשה ונוזל מהתבנית גם אחרי 24 שעות קירור .. מבאס

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2023 at 3:59 pm

הי הדר אני מתנצלת והיתה טעות בכמות השמנת בגנאש שוקולד לבן, ממש מבאס שזה קרה, אבל עליתי על הטעות הזו רק היום. מקוה שבכל זאת יצא טעים.

השב
User Avatar
עינב
דצמבר 5, 2024 at 6:39 pm

אם יש לי תבנית 26 ולא 24, איך לדנות את הכמויות? או שזה בסדר?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 7, 2024 at 7:53 am

אין בעיה ככה, הטארט יייצא נמוך יותר

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2023 בשעה 14:56

היי קרן, לגנאש שוקולד מריר, אפשר להשתמש בחצי שוקולד מריר וחצי שוקולד חלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2023 at 3:48 pm

כן

השב
User Avatar
עינבר
ינואר 21, 2023 at 8:22 pm

אפשר בפרווה קרם קוקוס במקום שמנת צמחית?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2023 at 12:48 pm

כן

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2023 בשעה 23:28

היי קרן (: למה הכוונה בשמנת פרווה ? והאם אפשר שמן קוקוס בבצק במקום חמאה ? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2023 at 4:14 pm

שמנת צמחית אפשר שמן קוקוס

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2023 בשעה 21:00

נראה מעולה, אבל כשהכנתי כמויות הגנש היו גדולות מידי לתבנית 24..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2023 at 6:45 am

של השוקולד הלבן או המריר? מקסימום שומרים קצת בצד לימים קשים :-)

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2023 בשעה 11:11

היי קרן, האם ניתן להרתיח את השמנת המתוקה עח הגז ולא במיקרוגל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2023 at 11:20 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
זהבית
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2023 בשעה 21:42

רק מערבבים את השמנת עם השוקולד הלבן והחמאה לבסוף, אין צורך להקציף כשמתקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2023 at 5:56 pm

לעבוד לפי ההוראות

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2023 בשעה 13:22

היי קרן, האם אפשר להשתמש בקטניות אחרי שהן היו בתנור למטרות בישול? אמא שלי רוצה להכין קוסקוס והיא צריכה את החומוס חחח

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2023 at 7:03 am

בוודאי

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img