img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ללא גלוטן

טירמיסו אמרטי ללא גלוטן וכשר לפסח חלומי

אפריל 27, 2024 | 40 תגובות

img

38 תגובות גולשים

User Avatar
מינה
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2024 בשעה 13:10

גבינת עיזים זה דבר דוחה! הרסת את הטירמיסו...

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2024 at 4:01 pm

מינה יקרה קודם כל אולי אפשר להתנסח אחרת בסופו של דבר לכולנו טעם שונה זה כמו שאכנס אלייך הביתה ואגיד לך על ציור שציירת ותלית על הקיר שכולם ייראו שהוא דוחה והרסת את הבית קצת פרופורציה וקצת כבוד בכל זאת את באתר שלי והמתכונים שעולים פה הם שלי וטעימים לי , את יכולה פשוט לא להכין, וברור שאם היית מכינה היית בהלם כמה שטעים

השב
User Avatar
מינה
מאי 2, 2024 at 4:16 pm

איך אפשר להתבטא אחרת? במקום דוחה לרשום מגעיל? ואת יכולת להתעלם מזה , אבל לא, היית חייבת להתקשקש. עדיין זה לא משנה את העובדה שגבינת עיזים זה דבר דוחה.

השב
User Avatar
קלריס
מאי 7, 2024 at 9:59 pm

אשמח לסירטון..איך אוכל לעקוב אחרייך

השב
User Avatar
דלית עמית
אוגוסט 24, 2024 at 6:54 pm

את כל כך צודקת !

השב
User Avatar
אולגה
אפריל 29, 2024 at 9:53 am

הולכת להמיר לבלי סוכר. תודה רבה ,נשמע טעים

השב
User Avatar
דריה
אפריל 30, 2024 at 3:40 pm

שלום קרן, העוגה יצא מאוד מאוד טעימה והקרם מאוד מהמם בעיקר עם תוספת יוגורט! הבלילה של העוגיות שלי יצאה מאוד קשה, הרבה פחות נוזלית ממה שראיתי בוידאו ולכן העוגיות היו הרבה יותר עוות. יכול להיות שהקפצתי את הביצים יותר מדי? לא יודעת למה יצא ככה. אז יצא קצת יותר מדי ביסקוויט ביחס לכמות הקרם. או לא יודעת אולי קמח שקדים שלי ספג הרבה נוזלים, לא מבינה.. אם יש לך טיפ אני מאוד אשמח. בכל מקרה תודה רבה על המתכון!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2024 at 7:31 am

להבא כשהבלילה סמיכה תוסיפי עוד חלבון מוקצף

השב
User Avatar
לא מינה
מאי 2, 2024 at 8:01 pm

חחחחחחח מי שואל אותך יא סתומה, זה שאת לא אוהבת משהו לא אומר שזה מעניין אותנו

השב
User Avatar
ליאת
יוני 12, 2024 at 9:51 am

חח גדול. גם הבן שלי בגיל 5 היה בול כמוך, אמר איכס על מאכלים שונים ובעלי השתגע מזה, עד שלימד אותו להגיד 'זה לא לטעמי' וזה מה שהוא אומר מאז. את בת 5?

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2024 בשעה 16:43

נראה מושלם!! אם רוצים להכין פרווה במה אפשר להמיר את המסקרפונה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2024 at 3:58 pm

מכינים עוגה אחרת

השב
User Avatar
ורוניקה
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2024 בשעה 22:38

מתכון tiramisu

השב
User Avatar
אנה סהר
מאי 3, 2024 at 2:54 pm

היי קרן לא בקיאה באפיה בלשון המעטה... האם להשאיר קפה נמס בצד מתוך המסה הראשונה עבור סירופ הקפה? אם כן אז מה היחס... או להכין בנוסף? אם כן אז כמה כפיות? תודה רבה

השב
User Avatar
חן קמחי ארגמני
starstarstarstarstar
אפריל 27, 2024 בשעה 23:49

היי, אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח תפוחי אדמה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2024 at 3:57 pm

כן

השב
User Avatar
מיכל
אפריל 28, 2024 at 6:48 pm

מתכון מעולה. יצאה לי עוגה ממש טעימה. תודה רבה על כל המתכונים המעולים שלך❤️

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2024 בשעה 01:44

מועדים לשמחה. אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח תפו"א?

השב
User Avatar
דידי
אפריל 28, 2024 at 1:34 pm

הי קרן, מזל טוב ויום הולדת שמח. מה עושים עם החלמונים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2024 at 3:55 pm

שקשוקה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2024 at 3:57 pm

בטח

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2024 בשעה 06:46

איך 4 כוסות זה 400 גרם? 1/5 כוס סוכר זה 300 גרם? אפשר בבקשה לתקן כמויות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2024 at 3:57 pm

סוכר וקמח שקדים לא שוקלים אותו הדבר

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2024 בשעה 18:47

מתכון מעולה. יצאה לי עוגה ממש טעימה. תודה רבה על כל המתכונים המעולים שלך❤️

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2024 בשעה 13:06

ראיתי את המתכון ומיד עשה חשק להכין אותו. כיכב בערב החג השני והיה טעים מאוד! תודה על אחלה מתכון

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2024 at 1:19 pm

תודה רעות

השב
User Avatar
אורי
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2024 בשעה 17:29

אלופה

השב
User Avatar
רוית
starstarstarstarstar
מאי 1, 2024 בשעה 17:49

היי אפשר להחליף את הקפה המגורען באספרסו? אם כן איך מבחינת מ״ל? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2024 at 7:30 am

אספרסו כפול עם מים

השב
User Avatar
אנה סהר
מאי 3, 2024 at 2:53 pm

היי קרן לא בקיאה באפיה בלשון המעטה... האם להשאיר קפה נמס בצד מתוך המסה הראשונה עבור סירופ הקפה? אם כן אז מה היחס... או להכין בנוסף? אם כן אז כמה כפיות? תודה רבה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יוני 10, 2024 בשעה 10:50

מינה, אפשר לכתוב באופן תרבותי למשל: גבינת עזים אינה טעימה לי. או: אני פחות מעדיפה גבינת עזים או: גבענת עיזים אינה ערבה לחיכי יש אינסוף אפשרויות להיות עדינים. ככל שאת מעודנת יותר את מוארת יותר מינה יקרה ולקרן האהובה אוסיף: הכנתי את הטירמיסו שלך בפסח וכ"כ אהבו שלא מוותרים לי עכשיו בשבועות

השב
User Avatar
יפי
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2024 בשעה 12:34

הי קרן, הכוונה לשקדים מולבנים טחונים ? שקדים עם קליפה טחונים גם יעבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2024 at 6:48 pm

כן

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2025 בשעה 12:07

היי קרן, העוגיות נשארו ממש קשות והטרמיסו יצא ממש עם חתיכות עוגיות אמנם טעימות אבל מרקם קשה, למרות שטבלתי, האם יש צורך לטבול אותן יותר כי הן פחות רכות מהבישקוטי? מה גם שהמסקרפונה נהייתה עם גושים וזה ממש מלחיץ להמשיך להקציף...אשמח לתקן את עצמי

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2025 at 8:44 am

העוגיות אולי נאפו יותר מדי זמן, להבא פחות . הן שונות מבישקוטי הן עוגיות שקדים ולכן המרקם שונה אך לא יבש ואם יש צורך להבא קצת יותר לטבול זו לא בעיה. לגבי המסקרפונה אכן הרבה פעמים יש לה גושים נסי לערבב אותם עם המקצף במהירות איטית

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img