img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מאפים ללא לישה

לחם יוגורט וקוואקר ללא לישה שאופים בסיר

ינואר 4, 2021 | 141 תגובות

img

141 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 11:40

נראה טירוףףףף! ממש לא יעבוד עם קמח מלא בלבד?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 11:47 am

יעבוד

השב
User Avatar
שחר
ינואר 4, 2021 at 11:52 am

איך הכי טוב לשמור? כמה זמן יחזיק?

השב
User Avatar
ליאת
ינואר 14, 2021 at 6:48 pm

אפשר לעשות עם יוגורט רגיל 3%? להוסיף משהו?

השב
User Avatar
עדי
ינואר 9, 2021 at 10:31 am

היי קרן, האם כשפותחים את הסיר, צבע הלחם כבר אמור להיות כהה ושחום? משתמשת בסיר ג’חנון, לפי ההוראות. השארתי בתנור עוד עשר דקות סגור עם המכסה, מאחר ומשתמשת בסיר ג’חנון. לא רואה השחמה. תודה

השב
User Avatar
אליאן
ינואר 31, 2021 at 3:30 pm

היי קרן, הלחם בסיר הפך ללהיט, אופה כל שבוע ןגם לחברים כמתנה. קניתי גם סכין לחם והחריקה מניבה הנאה שלפני ההנאה. ניסיתי גם את השיטה של שעתיים התפחה בטמפ' החדר ונרטה לי שלא מגיע לגובה ואווריריות של המקרר וחושבת שגם יוצאת ככר קטנה יותר. מה דעתך? (בכל מקרה לא נשאר פירור)

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2021 at 8:20 pm

התפחה ארוכה יותר בהחלט יכולה לייצר מרקמם שונה

השב
User Avatar
אווה קוגן
פברואר 12, 2021 at 3:53 pm

הסיר נראה גדול מקוטר 20...... זה הקוטר של התחתית? הפרג שברכיבים.... לא רשום מתי להכניס. יחד עם הגרעינים?.

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2021 at 6:45 pm

אפשר בכל סיר לא חייב להיות בקוטר של הסיר שלי את הפרג מכינים עם שאר הרכיבים

השב
User Avatar
שרון אריאלי הרוש
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 11:45

הי. סיר מיוחד?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 11:47 am

סיר ברזל שאין לו ידיות עם פלסטיק והמכסה יכול גם להיכנס לתנור

השב
User Avatar
Galit
ינואר 4, 2021 at 2:39 pm

סיר אלומיניום (כמו סיר של ג׳חנון) יכול להתאים?

השב
User Avatar
סופי 8
פברואר 28, 2022 at 11:12 pm

היי קרן , במה ניתן להחליף את היוגורט ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 1, 2022 at 8:26 am

מים, שמנת חמוצה

השב
User Avatar
Harel
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 12:04

ערך קלורי לפרוסה? נראה וואו

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 12:30 pm

אם הייתי יודעת ערך קלורי אולי הייתי שוקלת כמה קילו פחות:-)

השב
User Avatar
אילנית
ינואר 4, 2021 at 1:56 pm

תשובה אליפות! העלתה אצלי חיוך... ואני מקווה שאת מרגישה טוב ומחייכת גם....

השב
User Avatar
שלומי
ינואר 4, 2021 at 7:12 pm

גדול..

השב
User Avatar
שחר
מרץ 15, 2022 at 4:37 pm

הי נראה מעולה אפשר להשתמש בשיבולת שועל רגילה? (לא להכנה מהירה)

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 15, 2022 at 10:28 pm

כן אין בעיה להשתמש בשיבולת שועל שלמה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 12:11

חובה עם סיר או שאפשר גם בלי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 12:29 pm

בלי סיר זה לא לחם בסיר זה רק לחם

השב
User Avatar
אורנה
ינואר 12, 2021 at 10:33 am

אודה לתשובה, מה אפשר לשים במקום יוגורט ? לטבעונים...

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2021 at 12:17 pm

כתוב למטה במתכון להמיר במים

השב
User Avatar
Orit
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 12:15

אפשר עם סיר ג’חנון ?

השב
User Avatar
Orit
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 12:18

אפשר עם סיר ג’חנון

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 12:29 pm

כן

השב
User Avatar
שיר
פברואר 4, 2021 at 8:35 pm

האם אפשר שיבולת שועל קרובה ולא קוואקר?

השב
User Avatar
מאיה כדיר
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 12:25

הי קרן, ניראה מעולה! האם צריך לחרוץ את הלחם לפני ההכנסה לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 12:31 pm

לא

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 12:29

היי קרן, נראה מושלםםםם כמו כל מתכון שאת מעלה. אפשר להקפיא לאחר האפיה??

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 12:32 pm

בטח, כתבתי למטה בהערות

השב
User Avatar
אורנית
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 12:29

היי קרן:) אפשרי להשתמש בסיר ג'חנון?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 12:31 pm

כן

השב
User Avatar
מיכל וייזר
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 12:31

די.. הרגת סופית. אצה להכין. יעבוד גם עם יוגורט רגיל נכון??

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 12:32 pm

כן

השב
User Avatar
ניקה
ינואר 5, 2021 at 2:18 pm

שאלונת, אין לי יוגורט אפשר להמיר בחלב או שמנת לבישול? (אלו הדברים היחידים שיש בבית כרגע ואני בדודה להכין) ואם כן מה הכמויות? נ.ב אני מעריצה שרופההה!!! ♥️

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 12:32

עכשיו ראיתי שכתבת שאפשר. אבל את השאלה הבאה לא ;) באיזו תכנית לאפות? חום עליון תחתון או טורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 12:32 pm

עליון תחתון

השב
User Avatar
נתלי
ינואר 18, 2021 at 1:48 am

הכנתי אותו בשישי והמתכון סופר מושלם אי אפשר להפסיק לאכול !!מחכה לי עוד בצק במקרר למחר מתכון מושששששששלם!! מחכה כבר להגיע לסדנא אצלך❤️

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2021 at 8:18 am

אשמח מאוד שתבואי ועוד יותר שמחה שהלחם הצלחה

השב
User Avatar
לנה
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 13:16

אפשר עם שיבולת שועל רגילה? ולא להכנה מהירה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 3:18 pm

כן

השב
User Avatar
איריס♥️
פברואר 7, 2021 at 4:56 pm

וואוו קרן.. יצא מדהים כמו כל המתכונים שלך. מאז שהייתי בסדנא שלך אני מכורה תודה על מתכונים שווים שתמיד מצליחים♥️

השב
User Avatar
מרטין
ינואר 5, 2021 at 2:21 pm

כוס שלך היא 250 מל ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 3:19 pm

240

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 13:36

נראה קטלני...במה ניתן להחליף את יוגורט ?רוצה שהלחם יהיה פרווה .

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 3:17 pm

מים

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 14:27

יש תחליף ליוגורט? לרגישים ללקטוז?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 3:17 pm

מים, חלב סויה

השב
User Avatar
עופרה שמואל
ינואר 10, 2021 at 2:57 pm

אמרתי כבר שאת אלופה! ביום שישי הכנתי את עוגת התפוזים שיש שלך והיום הכנתי את הלחם...הכל יצא מעולה! המתכונים שלך מאוד מפורטים ונכונים שזה נדיר! תודה רבה על הכל!

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2021 at 7:42 pm

תודה עופרה שימחת אותי

השב
User Avatar
דינה סיני
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 14:47

חייבת לנסות נראה וואווו. הפרג צריך להיות טחון או לא ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 3:16 pm

לא ממש משנה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 14:49

אפשר שמנת חמוצה במקום היוגורט?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 3:16 pm

כן

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 14:49

היי קרן גירסת פרווה? ואת מקסימה❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 3:16 pm

תודה! להמיר בעוד טיפה מים

השב
User Avatar
Ophira
ינואר 11, 2021 at 10:54 pm

לכל המגיבים בענין סוג הסיר, מניסיון - אפיתי בסיר יציקת ברזל - יצא מעולה. גם בסיר נירוסטה כבד יצא מעולה. פחות ממליצה על סיר ג'חנון, ניסיתי כי רציתי קוטר קטן יותר. התוצאה הרבה פחות טובה בדיוק בגלל מה שקרן כתבה, מוליך חום פחות טוב. איזה מתכון נהדר..תודה קרן אהובה.

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 17:29

היי, נראה אליפות! אפשר גם עם קמח ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 6:53 pm

מניחה שכן

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 18:05

תודה על המתכון האם אפשר לעשות עם קמח קאפוטו ללא גלוטן ? או קמח אחר ללא גלוטן חושבת שיווצר קרסט ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 6:53 pm

לצערי אין לי נסיון איתו אבל אני בטוחה שזה שווה נסיון

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 19:34

לחם זו הנחמה הכי גדולה. ואת מותק שאין דברים כאלו!!! מתגעגעת xxx

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 7:59 pm

אהובה לא מפסיקה להתגעגע למקום שלך

השב
User Avatar
ורדית
ינואר 5, 2021 at 6:03 am

היי קרן.נראה מעולה.אני לא אוכלת מוצרי חלב.מה אפשר לשים במקום היוגורט?תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 1:10 pm

מים

השב
User Avatar
יונית
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 21:31

אולי גם יוגורט סויה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 1:10 pm

אפשר

השב
User Avatar
מירית
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 06:21

נראה מעולה וקל להכנה. איך אפשר לאפות הלחם בטאבון? האם צריך לחמם הסיר מראש? האם מידת החום זהה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 1:10 pm

א ניסיתי את הלחם הזה בטאבון אני מניחה שאפשר ושהסיר חייב ללהיות חם

השב
User Avatar
רינת אוריאן
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 10:20

היי קרן! אם אין פרג???

השב
User Avatar
margo
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 11:17

תודה עבור המתכונים המצוינים בלוג נפלא וכייפי :) איפה משיגים סיר כזה יפה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 1:09 pm

זה סיר ממש ישן נסי לבדוק סירים בחנויות כלי בית

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 12:38

היי , תודה על היותךבני ביתי נהנים מיצירותייך.שאלה, מה קוטר הסיר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 1:09 pm

סביב 15-20, אצלי הסיר היה גדול ואין צורך בגודל כזה

השב
User Avatar
הילה
ינואר 5, 2021 at 6:47 pm

קרן יא מהממת, אחרי התפחה שניה כל הכדור התרחב והפך לגודל של עוגה. קיפלתי שוב פנימה והחזרתי אותו לצורה המקורית. השאלה האם שהוא דחוס יותר זה טוב או לתת לו בפעם הבאה להתרחב?

השב
User Avatar
שחר
ינואר 6, 2021 at 11:21 am

היי קרן, האם אפשר לעשות רק מקמח כוסמין?

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 13:56

נשמע מעולה אפשר בסיר ג׳חנון?

השב
User Avatar
Alon Leibovich
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 14:22

היי קרן, אם אין פרג?? זה ממש הכרחי לבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 3:19 pm

ממש לא אפשר לוותר או להמיר באגוזים או מה שאוהבים

השב
User Avatar
Shoshana
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 17:16

היי קרן המקסימה. כתבת שאפשר להתפיח את הבצק שעתיים בחוץ. או לילה במקרר. מה עדי- לבצק. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 6:10 pm

אין לך משמעות מה שנח

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 18:52

קרן יא מהממת, אחרי התפחה שניה כל הכדור התרחב והפך לגודל של עוגה. קיפלתי שוב פנימה והחזרתי אותו לצורה המקורית. השאלה האם שהוא דחוס יותר זה טוב או לתת לו בפעם הבאה להתרחב?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 7:24 pm

השולחן ממש מתרחב זה סימן בדרכ שהיו יותר מדי נוזלים בבצק אבל אני מניחה שהלחם מקבל צורה יפה בסיר בתנור אחכ

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 22:19

מה אפשר במקום יוגורט? אני ממש ממש רוצה להכין היום כבר...

השב
User Avatar
תומר
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 22:39

מה היחסים לעשות עם מחמצת?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 7:45 am

לא עובדת עם מחמצות אז קשה לי להמליץ

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2021 בשעה 09:20

היי, תודה על המתכון. האם אפשר "לאפות" את הלחם בסיר ברזל יצוק על כיריים של גז?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 10:03 am

לא ניסיתי אז לא ככ יודעת להמליץ

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2021 בשעה 13:09

כשמחממים את הסיר בהתחלה, לסגור אותו עם המכסה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 1:15 pm

לא

השב
User Avatar
חני נגלברג
ינואר 22, 2021 at 7:56 am

סיר של food appeal עם מכסה זכוכית, מתאים?

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2021 בשעה 23:40

נראנ מדהים, חייבת לנסות! האם זה יכול לעבוד בסירי נירוסטה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 7:48 am

מניחה שכן ואולי ייצא טיפה שונה בקראסט שלו

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2021 בשעה 04:51

היי קרן, אין לי סיר ברזל אבל הייתי חייבת לנסות!! אז הכנתי בסיר שהיה לי - מאלומיניום ואכן החום לא התפזר באופן שווה מספיק כך שהבפנים יצא רך מדי.. טורבו יכול לעזור עד שארכוש סיר מתאים?

השב
User Avatar
דקלה
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2021 בשעה 11:55

נראה סוף!! עשיתי חצי כמות, כי יש לי סיא אמייל קטן, הזמנים של האפייה צריכים להישאר אותו הדבר או קצת לקצר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 12:28 pm

מניחה שקצת מתקצר

השב
User Avatar
ג׳ני
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2021 בשעה 13:56

קרן היקרה, מה הסיכוי שסיר זכוכית של פעם יתאים פה? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 9:48 pm

מתאים

השב
User Avatar
הלנה
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2021 בשעה 17:01

היי קרן, התפחה המקרר ללילה -כמה שעות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 9:51 pm

בין שמונה ל 24

השב
User Avatar
הילה
ינואר 13, 2021 at 2:49 pm

יש לי סיר עם מכסה זכוכית שמוגבל ל 180 מעלות. ממליצה להוריד חום ולהאריך זמן אפיה או להחליף את המכסה בנייר אלומיניום?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2021 at 3:02 pm

לחם כזה לא אופים ב 180 מעלות וחייבים לאפות עם מכסה ונייר כסך לא מהוה תחליף למכסה לכם אני לא ממליצה להכין אותו בתנאים האלו, אלא אולי לחכות שהיה סיר מתאים

השב
User Avatar
yasmin Ben Arie
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2021 בשעה 10:38

יצא מושלם ממש ! אך הצדדים של הלחם פחות קיבלו את הקראסט. אולי בגלל הצורה של הקדרה שלי...ומה כדאי לעשות בפעם הבאה שנלחם יצא טיפה יותר אוורירי ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 11:30 am

להגביר אולי חום, יש מצב שזה קשור גם לסיר, ופשוט לאםפות יותר זמן

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2021 בשעה 14:10

הכנתי עם קמח כוסמין 70% + קמח כוסמין לבן ביחס חצי - חצי. יצא מושלם! האם ניתן להחליף חלק מהקמח בסובין? אפשר להוסיף לבצק צ'יה במקום פרג?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2021 at 3:29 pm

ציה זה מעולה אני הוספתי צ׳יה, מניחה שסובין יהיה אחלה אבל מחוסר נסיון לא יודעת על איזו כמות להמליץ

השב
User Avatar
Mona Nserat
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 14:07

היי אפשר להחליף בדנונה 0%?? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:37 pm

אפשר

השב
User Avatar
חזי ליפל קדומים
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 19:35

אואייי מדהים טעים טעים קיבלתי המון מחמאות פעם ראשונה שעפיתי לחם תודה תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:35 pm

שמחה לשמוע חזי

השב
User Avatar
גיל
ינואר 24, 2021 at 9:47 pm

יעבוד גם עם מחמצת במקום השמרים?

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2021 בשעה 21:50

מהרגע שראיתי את המתכון הזה חיכיתי להזדמנות להכין אותו. סוף סוף היום הכנתי אותו ויצא פשוט מושלם עם קראסט פריך ופנים אוורירי. חצי לחם נטרף תוך 10 דקות בערך עם קצת חמאה. איזה תענוג!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2021 at 8:45 am

איזה כייף

השב
User Avatar
ענבל כץ
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2021 בשעה 09:55

היי קרן, האם אפשר להמיר בשמרים לחים של שמרית? באיזה יחס? 1:3? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2021 at 10:07 pm

כן

השב
User Avatar
Meir
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2021 בשעה 17:08

לחם מעולה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
מאי 20, 2021 בשעה 10:54

שלום קרן, אני רוצה להכין את הלחם ורציתי לשאול קודם לגבי ההעברה לסיר: ההתפחה לא נופלת כשמתעסקים, מעבירים, משנים צורה בהכנסת הבצק לתוך הסיר? האם יש דרך מומלצת להעביר בלי לפגום? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 7:16 am

הי טלי בדיוק בשביל זה נועד נייר האפייה, מרימים יחד עם הבצק ומניחים בתוך הסיר. אם זה נעשה בעדינות זה לא יפגום בהתפחה

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
יוני 23, 2022 בשעה 21:54

הי על איזה חברות של קמח לחם קימות אני פשוט לא מוצאת את זה בסופר ורוצה להזמין ..

השב
User Avatar
ניר משיח
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2023 בשעה 12:34

היי קרן האם אפשר רק עם קמח לבן רגיל או שחייב לשלב ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2023 at 5:50 pm

ממש לא חייבים לשלב, גם עם קמח לבן זה ייצא מצויין

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img