img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחמניות גבינה וזיתים משגעות

אוקטובר 10, 2021 | 48 תגובות

img

47 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אורה
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2021 בשעה 12:05

אפשר לשדרג עם קמח יותר איכותי או במקום חמאה עם שמן זית?

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2021 בשעה 14:17

במה אפשר להמיר את גבינת הריקוטה? האם שמנת חמוצה הולך? או גבינה לבנה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2021 at 4:46 pm

גבינה לבנה או קוטג׳

השב
User Avatar
ליאת
אוקטובר 10, 2021 at 6:13 pm

תודה על המתכון. אשמח לדעת אם ניתן להכין בצק ולהשאיר ללילה במקרר ובבוקר להכין צורה ולאפות?

השב
User Avatar
אולפת
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2021 בשעה 19:14

היי קרן נראה מעולה אפשר להכין עם קמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2021 at 7:24 pm

לא יעבוד, אבל קמח ללג יעבטד פיקס באותן הכמויות

השב
User Avatar
שרי פרלברג
אוקטובר 10, 2021 at 8:37 pm

צריך ביצה בבלילה או לא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2021 at 11:02 pm

כן , צריך

השב
User Avatar
ליאור שרייבר
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2021 בשעה 19:36

יש משהו שאפשר לשים במקום הביצה או שאפשר לוותר עליה? לילד אלרגי...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2021 at 11:02 pm

אפשר לוותר

השב
User Avatar
גלית
ינואר 24, 2022 at 8:47 am

היי קרן, תודה על המתכון. האם ניתן להחליף את הקמח הלבן בכוסמין? ואם כן, איך זה משפיע על שאר המרכיבים/נוזלים. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2022 at 3:32 pm

חלקית כן ולהוסיף עוד נוזלים כדי שהבצק לא יהיה יבש

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2021 בשעה 20:22

נראה ממש שווה מזכיר מאוד בואיקוס... האם נראה לך שיצא טוב גם עם כמות מופחתת של חמאה?

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2021 בשעה 20:34

שמענו שבקרוב תכנית טלוויזיה בכיכובך :) המון הצלחות ומזל טוב! מחכיםםםםםם

השב
User Avatar
א
אוקטובר 11, 2021 at 6:22 am

זה נכון?

השב
User Avatar
Ophira
אוקטובר 12, 2021 at 10:29 pm

קרן אהובה, תודה, יצא פגז! כל כך קל וזריז וטעים..מחר אשים לבת שלי לארוחת עשר לבית ספר :)))

השב
User Avatar
רוזה
אוקטובר 11, 2021 at 6:19 pm

היי. האם יעבוד עם כוסמין מלא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2021 at 7:29 pm

כן

השב
User Avatar
גליה
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2021 בשעה 20:52

יצאו לחמניות מושלמות...התענגנו כל כך! האם ניתן לשים פחות חמאה? תודה רבה על מתכונים נפלאים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2021 at 11:02 pm

חמאה תשפיע על המרקם הסופי

השב
User Avatar
דנה
נובמבר 13, 2021 at 7:07 pm

שלום, האם יש אפשרות להשתמש בקמח ללא גלוטן?

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2021 בשעה 23:39

היי, אם מקפיאים את הלחמניות לפני אפייה, מפשירים לפני שמכניסים לתנור אוש מכניסים לתנור עוד כשהבצק קפוא?? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2021 at 7:30 pm

אפש ר להכניס קפוא לתנור

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2021 בשעה 10:46

האם אפשר לערבל במיקסר ולא ידנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2021 at 7:30 pm

בטח, וו גיטרה

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2021 בשעה 20:01

לא הבנתי , את ממליצה להכניס את הבלילה למקרר לפני האפייה ? או שזה בסדר לאפות ישר ? וגם … מה האורך של כל גליל בערך ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2021 at 9:33 pm

ברור שלאפות ישר זו אופציה ראשונה ואפשר גם להכניס למקרר ולאפות למחרת

השב
User Avatar
עדי
אוקטובר 12, 2021 at 8:52 pm

אפשר במקום חמאה שמן?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2021 at 9:10 pm

אני מניחה שאפשרי במרקם קצת שונה, בערך 3/4 כוס

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2021 בשעה 12:37

לא הבנתי , אני אופה את הבלילה אין בצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2021 at 3:42 pm

הבלילה זה הבצק

השב
User Avatar
עדן
יוני 9, 2022 at 4:40 am

היי קרן, האם אפשר להכין את הלחמניות קטנות או שנדרשת לשנות את היחסים?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2022 at 7:22 am

אפשר להכין אותן קטנות או באיזה גודל שרוצים

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2021 בשעה 14:56

קרן יקרה, מבקשת להסב את תשומת ליבך שעלות מוצרי החלב כאן היא לפחות 40 שקלים, וזה ממש יקר !!! (לחלק מהאוכלוסייה...) :-(

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2021 at 3:24 pm

הי תמר מי שיקר לו מן הסתם יעדיף מתכון אחר לא ? לא הבטחתי מתכון זול

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2021 בשעה 19:05

שלום, האם יש אפשרות להשתמש בקמח ללא גלוטן?

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
ינואר 19, 2022 בשעה 21:37

הי קרן תודה על כל המתכונים הנםלאים, הלחמניות יצאו אליפות!!!!!!!

השב
User Avatar
Liron
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2022 בשעה 10:28

תודה קרן על מתכון מעולה! היזהרו ממכר בהחלט ! השתמשתי בקמח כוסמין חצי מהכמות הקמח לא הפריע בכלל.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2022 at 6:45 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2022 בשעה 13:29

היי, הילדים שלי ממש אוהבים אץ הלחמניות האלו. אפשר להקפיא אותן לאחר האפייה ( טסה לחופשה ורוצה להשאיר להם)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2022 at 2:40 pm

בטח , אפשר להקפיא, טיסה נעימה

השב
User Avatar
דידי
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2023 בשעה 06:24

הי קרן, יש אפשרות להפוך את המתכון לכשר לפסח עם קמח מצה?

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
מאי 19, 2024 בשעה 15:19

היי קרן, אפשר להמיר את החמאה במשהו אחר? (משתדלים להימנע)

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img