img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחמניות המבורגר מקמח כוסמין 100%

מאי 25, 2021 | 61 תגובות

img

61 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
מאי 26, 2021 בשעה 19:26

קרן אלופה אני מתה על המתכונים שלך!!! בכמות המים שווה לתקן את הטווח כתוב 450-55 האם הכוונה ב-55 ל-550? ואם מורידים 2 ביצים? כמה מים לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2021 at 7:51 pm

מיד מתקנת! אם מורידים ביצים אז צריך עוד כמה כפות מים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2021 at 7:52 pm

מיד מתקנת להוסיף כמה כפות מים

השב
User Avatar
ניסאן חאיק
starstarstarstarstar
מאי 26, 2021 בשעה 19:57

שאלה מתוך התעניינות מה ההבדל מלח מניות עם ביצים ובלי מבחינת הטעם?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2021 at 8:05 pm

ביצים מעניקות מרקם מעט יותר עוגתי לבצק

השב
User Avatar
שירה מאמיה
starstarstarstarstar
מאי 26, 2021 בשעה 21:22

יש גרסת מחמצת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2021 at 8:43 pm

לא עובדת עם מחמצות

השב
User Avatar
נורית סיון
starstarstarstarstar
מאי 27, 2021 בשעה 11:26

היי קרן, אפשר להשתמש במתכון בזה לחלות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2021 at 8:46 pm

כן בטח

השב
User Avatar
יעל
יוני 11, 2021 at 4:40 pm

הי קרן, האם אפשר להוריד סוכר או לשים משהו במקום?

השב
User Avatar
נורית
ספטמבר 19, 2021 at 1:50 pm

גם אני שואלת. אינני אוהבת להוסיף ממתיקים ללחמים ולחמניות. אבל הכי גרוע וצריך להוסיף אוסיף מעט סילן או מייפל.

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
מאי 27, 2021 בשעה 13:13

וואוו המתכון נראה מעולה. האם יתאים להכין חלות מאותו בצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2021 at 9:03 pm

כן בהחלט

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מאי 27, 2021 בשעה 14:49

אלופת עולם, כל מתכון מנצח. ישר כוח. עוד ועוד ועוד בבקשה, אין על כוסמין.תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2021 at 8:42 pm

דנה תודה!!! בהחלט לא מתכוונת להפסיק

השב
User Avatar
חגי
starstarstarstarstar
מאי 28, 2021 בשעה 15:59

אפשר להשמיט את הסוכר מהבצק? מחפש מתכון ללא סוכר

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 29, 2021 at 8:33 am

לא ניתן לגמרי לוותר על הסוכר הוא לא רק ממתיק.. אפשר להוריד מעט או להחליף לסילאן או דבש אח זה עוזר

השב
User Avatar
הדס הדסנא
יוני 24, 2022 at 4:25 pm

לצערי לא עוזר לסוכרתיים

השב
User Avatar
נטע
דצמבר 29, 2022 at 10:28 pm

הי, האם אפשר להכין גם עם קמח שיפון?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2022 at 6:15 am

לאאאא זה קמח קשה לעבודה והלחמניות ייצאו מאוד יבשות ודחוסות

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 29, 2021 בשעה 08:32

אם רוצים להשתמש בשמרים טריים אז שקית אחת שווה ל2 כפות שמרים יבשים? מתכון מהמם, את מהממת, כיף לעקוב אחריך!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 29, 2021 at 8:35 am

תודה מיכל!!! שקית שמרים טריים של 50 גר שווה אכן לשתי כפות שמרים יבשים

השב
User Avatar
תמר
יוני 1, 2021 at 9:59 am

וואו לחמניות מושלמות הכנתי כבר פעמיים וגם בלי קשר להמבורג... 1. אולי יש גם גירסה עם בצק ללא לישה 2. אם הייתי רוצה שהם יהיו יותר לחמניות מתוקות כמה סוכר את ממליצה להוסיף?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2021 at 10:24 am

הי תמר, שמחה שאהבת, אפשר להוסיף 1/3 כוס סוכר להמתיק אותן, בגרסת ללא לישה הן לא ייצאו אותו הדבר בכלל מבחינת מרקם ומראה

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
יוני 1, 2021 בשעה 09:59

וואו לחמניות מושלמות הכנתי כבר פעמיים וגם בלי קשר להמבורג... 1. אולי יש גם גירסה עם בצק ללא לישה 2. אם הייתי רוצה שהם יהיו יותר לחמניות מתוקות כמה סוכר את ממליצה להוסיף?

השב
User Avatar
סופי
starstarstarstarstar
יוני 4, 2021 בשעה 09:31

היי אני רוצה להכין ורציתי לשאול האם אפשר להתפיח התפחה ראשונה לילה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2021 at 2:25 pm

אפשר לילה ואפשר שעה וחצי בטמפרטורת החדר

השב
User Avatar
נטע
אוגוסט 28, 2022 at 12:22 am

היי, אשמח לדעת האם יש אופציה להחליף את הסוכר בממתיק טבעי? דבש/מייפל טבעי? מתה עלייך תודה ;)

השב
User Avatar
נויה
starstarstarstarstar
יוני 7, 2021 בשעה 22:39

היי קרן, מאז שהעלית את המתכון אני מכינה כל הזמן והן ארוחת בוקר מושלמת. רציתי לשאול למה לפעמים אחרי התפחה שניה שהן כבר כדורים ברגע שאני מרימה את המגבת הן צונחות כזה? כבר לא תפוחות ממש?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2021 at 8:25 am

אולי התפחת יותר מדי ?

השב
User Avatar
אתי קרקופ
starstarstarstarstar
יוני 8, 2021 בשעה 10:35

הי קרן המדהימה אפשר חצי קמח כוסמין מלא וחצי קמח כוסמין לבן

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2021 at 3:45 pm

ברור שאפשר

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
יוני 14, 2021 בשעה 23:30

אלופה! איך יוצאות לך רכות כל כך? בדרך כלל שמכינה מכוסמין מלא יוצא דחוס

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 8:23 am

לעקוב אחרי ההוראות ולהוסיך מספיק מים

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
יוני 25, 2021 בשעה 16:25

היי הכנתי את הגרסא עם קמח מלא ובלי ביצים! יצאו מאד טעים אבל קצת דחוסות מה יהפוך אותך לאווריריות כמו לחמניית המבורגר קנויה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2021 at 7:02 pm

אולי לא הוספת מספיק מים ממליצה קצת יותר נוזלים להבא כי לי הן יצאו ממש רכות

השב
User Avatar
תמר
יוני 25, 2021 at 10:41 pm

שמתי 600 מל כי הורדתי את הביצים אולי צריך יותר ?

השב
User Avatar
Keren
starstarstarstarstar
יולי 6, 2021 בשעה 19:25

לא הבנתי אם לבצק צריך ביצה אחת או שתיים. כתוב במצרכים 2 ביצים (ועוד אחת לציפוי) אבל באופן ההכנה כתוב להוסיף רק ביצה - "מוסיפים בהדרגה סוכר, ביצה, שמן, מלח ואת המים". אשמח להבהרה. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 8:25 pm

2 ביצים לבצק, תיקנתי תודה

השב
User Avatar
Keren
יולי 7, 2021 at 8:32 pm

תודה. יצא מעולה!

השב
User Avatar
עינת
ספטמבר 30, 2022 at 1:57 pm

כמה מים במתכון הזה?450 או 550 . תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2022 at 3:04 pm

כתוב בין 450-550 כי כמות הנוזל תמיד משתנה להתחיל עם 450 ואם יש צורך להוסיף עוד

השב
User Avatar
רונה
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2022 בשעה 14:51

מתכון.מעולה,הצליח מעל למצופה תודה קרן,המתכונים שלך נפלאים כרגיל❤

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2022 at 6:16 am

תודה רונה

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
יולי 6, 2022 בשעה 06:34

האם ניתן להוסיף אגוזים/חמוציות לבצק לחמניות הכוסמין? האם יש צורך להוריד מעט את כמות הקמח. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2022 at 7:41 am

אפשר להוסיף אבל ממש מעט כי זה מכביד על הבצק והלחמניות ייצאו כבדות, תוסיפי יותר מים

השב
User Avatar
בתאל
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2023 בשעה 06:37

לחמניות מעולות!! נפלאות גם כטוסט

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2023 at 7:29 am

תודה בתאל

השב
User Avatar
נעמה רוזנטל
starstarstarstarstar
מאי 15, 2023 בשעה 19:14

מניחה שלא אמורה להיות בעיה עם צורה אחרת של לחמניה אבל שואלת בכל זאת, זה יהיה נסיון ראשון עם קמח מלא …

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2023 at 12:44 pm

אין בעיה רק לדאוג שהבצק יהיה אלסטי וגמיש ולא ייסבול מיובש

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
יוני 27, 2023 בשעה 06:23

הי המתכון נראה מדהים אך האם ניתן להשתמש בתחליף סוכר במקום חצי כוס סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2023 at 2:10 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
יולי 19, 2023 בשעה 12:48

היי, הכנתי את הלחמניות היום. זו הפעם הראשונה שהשתמשתי בקמח חיטה מלא. הלחמניות יצאו מושלמות. את מחציתם מילאתי בבשר ואת המחצית הנותרת השארתי ריקות. הצלחה מסחררת! אז תודה על מתכון מושלם!!!

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2023 בשעה 01:18

היי קרן נראה לך שיעבוד בלי מיקסר עם לישה ידנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2023 at 12:43 pm

בטח

השב
User Avatar
Michal
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2024 בשעה 15:14

האם ניתן לוותר על הססוכר

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2024 at 7:24 pm

לא,אבל אפשר להמיר בסילאן אם זה עוזר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img