img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

איזו התרגשות! נפתחה הרצאה שלי בזאפה תל אביב! 
תאריך 22/2/26, יום א׳. כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00. 
מחכה לראות אתכן/ם שם! 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

לחמניות כוסמין רכות

ינואר 24, 2019 | 238 תגובות

img

238 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2019 בשעה 23:00

קרן זה מהמם.. רק לא הבנתי על לחמנייה היא משתי שכבות? עיגול על עיגול? נסיעה מהממת שתהיה..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2019 at 11:04 pm

תודה רבה! וכן, עיגול על עיגול, זה יוצר שכבות מהממות

השב
User Avatar
זהר
אוגוסט 10, 2022 at 10:12 am

היי. אין לי משקל בבית ולא מצאתי בגוגל. כמה זה קילו קמח לבן כיסמין בכוסות?

השב
User Avatar
ניבה
נובמבר 23, 2019 at 3:35 am

מילה אחת, מעולה!!! פשוט טעים!!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 23, 2019 at 6:35 am

תודה ניבה

השב
User Avatar
שי
אפריל 11, 2020 at 10:32 am

היי קרן, זה נראה וואו!! אפשר להכין בצורת לחמניית שמונה? תודה!

השב
User Avatar
נעם
נובמבר 24, 2020 at 2:36 pm

היי קרן! כמה זה 2 כפות שמרים יבשים בגרמים? 10?

השב
User Avatar
מיכל
יוני 10, 2021 at 1:03 am

ללמניות מושלמת

השב
User Avatar
דנה
מאי 31, 2020 at 9:35 pm

לחמניות מעולות, הכנתי כבר כמה פעמים. מתכון מצוין, תודה רבה!

השב
User Avatar
איריס
אוקטובר 17, 2020 at 10:46 am

הי קרו המדהימה ניסיתי לעשות עם קמח כוסמין מלא . לא מצאתי לבן. ניסיתי עם אותן כמויות אולי עם תוספת של חלב. יצא קשהההה. האם זורקים לפח? האם הכמויות אותן כמויות לקמח זה? אודה מאוד על מענה. תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 10:48 am

כשעובדים עם קמח מלא יש להוסיך יותר נוסלים ולתת לבצק אולי אפילו 3-4 התפחות במקום 2 אין מה לעשות עכשיו תכיני מהם טוסטים קטנים עם גבינה צהובה:-)

השב
User Avatar
שלומצי
נובמבר 2, 2024 at 10:08 am

נראה מושלם , אני באמצע להכין ,על איזה תכנית טורבו או עליון תחתון ?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2024 at 11:03 am

עליון תחתון

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2019 בשעה 23:44

לא כל כך הבנתי את שלב העיגול על עיגול. אמרת שמחלקים לארבעה עיגולים. פורשים כל עיגול כמו פיצה ואז מקפלים לשניים. ואז פותחים שוב? כשהם אחד על השני? :(

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2019 at 8:16 am

הי עדי, מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, מרדדים חלק אחד, מקפלים לשניים שיהיה נח יותר להחזיר אותו אחכ ומזיזים הצידה. מרדדים עיגול שני, ואז מעבירים אליו את העיגול המקופל ופותחים אותו כך שהם יושבים עיגול שלם על עיגול שלם. זה נועד כדי להקל את הפעולה של שינוע העיגול. חוזרים על הפעולה עם שני חלקי הבצק הנותרים. מקוה שעכשיו זה ברור

השב
User Avatar
עדי
ינואר 25, 2019 at 1:48 pm

אוקי, הפעם הבנתי :)), תודה רבה על ההסבר, אכין ביום ראשון ואעדכן <3

השב
User Avatar
סתיו רוזנבאום
אוקטובר 4, 2020 at 8:16 pm

היי קרן ☺️ אם אני רוצה להכין מקמח כוסמין מלא עדיף לחלק חצי כוסמין מלא חצי קמח לבן ? והאם צריך להוסיף נוזלים? אם כן איזה וכמה תודה לךךך

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2020 at 8:19 pm

כן חצי חצי עדיף להתחיל משלוש ארבע כפות מים נוספות ואם יש צורך מוסיפים עוד

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2019 בשעה 07:16

הי קרן,נסיעה נעימה וחזרה גם כייפית. החלק של העיגולים לא מובן. בסוף נוצרים 2 עיגולים בחפיפה אחד מעל השני? בלי קיפול ואותם חותכים? אם כן אז למה הקיפול? יש לך אולי צילום? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2019 at 8:18 am

תודה רבה יפעת תחילה מרדדים עיגל אחד וכדי שיהיה נח להזיז אותו הצידה מקפלים אותו לשניים אחרי שמרדדים את העיגול השני מחזירים מעליו את העיגול המקופל ופותחים אותו כך שישבו במדוייק אחד מעל השני. ואז מרדדים אותם עוד קצת יחד להשוות צורה וחותכים למשולשים. אחכ חוזרים על הפעולה עם שני חלקי הבצק הנותרים. מקוה שעכשיו זה ברור

השב
User Avatar
הדס
אוקטובר 1, 2020 at 12:58 pm

נראות מעולה! האם יוצאות בסגנון מתוק, או כן יכולות לתפקד כלחמניות "ניטרליות"?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 5:46 pm

לא מתוקות בכלל

השב
User Avatar
Danielle konfino
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2019 בשעה 16:52

היי תודה על המתכון, שני עיגולי בצק שמים אחד על השני וחותכים למשולשים ? או כל עיגול בצק בנפרד? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2019 at 5:01 pm

הבנת נכון:-) שני עיגולי בצק אחד על השני ולחתוך

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2019 בשעה 23:23

קרן, כמות המים לא נכונה, הכמות צריכה להיות לפחות כפולה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2019 at 6:54 am

הי לאה, כיון שהכנתי אותן מספר פעמים, הכמות במקרה הזה נכונה. האם ניסית והתגובה שלך באה על סמך הנסיון לעשות אותן? אשמח לדעת.

השב
User Avatar
אילה
ספטמבר 22, 2020 at 11:27 am

היי קרן קמח כוסמין 70% ייתן את אותה התוצאה או שצריך לשנות כמויות? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2020 at 11:37 am

להוסיף נוזלים, ושתי התפחות בקערה לפני עיצוב

השב
User Avatar
אולגה
ספטמבר 26, 2020 at 12:10 pm

שלום קרן. הכנתי הבוקר את הבצק: מיקסר שלי לא לש קילו של קמח, אז הקטנתי את הכל בחצי. עבדתי עם קמח כוסמין של התחנות הגדולות. אחרי 7 דקות של לישה הבצק יצא ממש (אבל ממש!) יבש. הוספתי את כל הכמות של שמן, חמאה וחלב. לשתי עוד 10 דקות, הבצק יצאה הרבה יותר טוב: גמיש ולא יבש. לא הכפלתי כמות של ביצים ושמרים. יצאה לי על 500 גרם של קמח - ביצה, כף שמרים, 50 גרם סוכר, כפית מלח, וכמות כפולה של שמן, חמאה וחלב (במצתבר שמתי בדיוק כמו במתכון). מקווה שהבצק יתפח כמו שצריך... אני מתה על הבלוג שלך :) תודה על המתכונים, אולגה

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2020 at 1:20 pm

הי אולגה תודה! מחזיקה לך אצבעות, להבא רק צריך עוד מים לא שומן ולא ביצים

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2019 בשעה 08:18

היי קרן. נראה מבטיח . שניהם... גם הלחמניות וגם הפינוק המשולב בהודו :) המרות: אפשר כוסמין מלא? אפשר חלב שקדים/אורז כוסמין תחליף לחמאה יכול להיות שמן קוקוס? סוכר לבן אפשר להחליף בסוכר קנים? החלפתי לך את המתכון עם ההמרות???? חחחח תודה! תהני

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2019 at 10:34 am

הי שרי, אפשר 50% כוסמין מלא, אני חוששת שבהמרה ל 100% מלא הן לא ייצאו רכות כמו שהן אמורות להיות חלב שקדים אין בעיה חלב כוסמין? לא שמעתי על זה ... שמן קנולה עדיף פה כתחליף, הייתי ממירה ב 1/2 כוס סוכר לבן להחליף בקנים אפשר וכן, החלפת את המתכון, אבל מי אמר שזה לא ייצא טוב? שווה לנסות:-)))

השב
User Avatar
שרי
ינואר 26, 2019 at 11:17 am

נהדרת!!! תודה . אנסה את שני המתכונים עם/בלי ההמרות ואשתף אותך בתוצאות. חוויה ממלאת ואין על ניה....

השב
User Avatar
הלל
יולי 6, 2020 at 10:21 pm

פשוט מושלם!! פשוט, טעים, רך, בצק נוח לעבודה טעים ברמות (:

השב
User Avatar
קורין
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2019 בשעה 08:59

היי קרן..אלו אותן לחמניות שמילאת במוצרלה וקשקבל? תהני מהנסיעה..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2019 at 10:31 am

נכון, אותן לחמניות, רק שבין שני העיגולים פרסתי קשקבל ומוצרלה ויצא מוש! תודה, אהנה בטוח

השב
User Avatar
לינדה
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2019 בשעה 11:51

קרן שלום, אני רוצה להודות לך על כל המתכונים שאת שולחת לי במייל. נהנית מכל מתכון ומתוכון. לחמניות מקמח כוסמין לבן אפשר לעשות אותן מקמח כוסמין מלא? תודה אשמח לקבל תשובה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2019 at 12:48 pm

תודה רבה על המחמאות לינדה ועל השיתוף אפשר להמיר מחצית מכמות הקמח לקמח מלא ולהוסיף עוד מעט מים לבצק. לא הייתי ממירה בשלב ראשון יותר מחצי

השב
User Avatar
אורית
פברואר 23, 2021 at 3:56 am

האם אפשר להשתמש בנטורינה במקום בחמאה?

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2019 בשעה 12:34

אם אני מכינה עם קמח כוסמין מלא 100% זה יצא עדיין טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2019 at 12:53 pm

את יכולה להתחיל מ 50%, להוסיף מעט נוזלים, אני חוששת שהמרה של 100% קמח לבן לקמח מלא תניב תוצאה דחוסה וזה קצת יפספס את הלחמניות

השב
User Avatar
לירן
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2019 בשעה 15:30

יש אפשרות ללוש ידנית ולא בעזרת וו? ( אין לי )

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2019 at 4:22 pm

אפשר ללוש ידנית, קצת מתיש אבל אין בעיה

השב
User Avatar
הדס שוורץ
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2019 בשעה 18:03

נראה מהמם!!רוצה להכין נתקעתי בלי סוכר לבן. מה עדיף? קנים/מייפל/אבקת סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2019 at 7:27 pm

קנים אחלה

השב
User Avatar
אורנית
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2019 בשעה 10:11

הי קרן, הלחמניות נראות מעולה! אשמח להסבר (או סרטון אם יש...) לגבי אופן הגלגול ככה שיצאו אחידות ושמנמנות כמו בתמונה. בנוסף, האם הן יוצאות מתוקות? או טעם נייטרלי? האם ניתן לשדרג באמצעות מילוי כלשהוא? תודה, הבלוג נהדר!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2019 at 12:30 pm

באופן ההכנה יש לינק לסרטון שמראה בדיוק איך להכין, תבדקי שוב? זה מודגש בבולד. הן די נייטראליות בטעמן ואפשר להוסיף סוכר כדי להפוך אותן למתוקות. אפשר לשדרג בעזרת מגוון מילויים, השבוע הכנתי אותן עם פסטו ואחכ עם גבינות כמו קשקבל ומוצרלה( מורחים או מפזרים מהמילוי בין שני העיגולים המרודדים ואז חותכים

השב
User Avatar
אורנית
ינואר 28, 2019 at 2:56 pm

תודה:) דוקא חשבתי על מילויים מתוקים כמו ממרח שוקולד או מילוי של קינמון וסוכר חום. יעבוד טוב עם הבצק?

השב
User Avatar
מיקה
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2019 בשעה 12:45

היי, נראות נפלא, רוצה אותן הכי טריות, מה עם הקפאת הבצק לפני תהליך ההרכבה או הקפאתן ל9ני אפיה? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2019 at 1:44 pm

תודה מיקה אין בעיה להקפיא בצק לאחר התפחה ראשונה ואז להפשיר ולהכין לחמניות ( ולהתפיח שוב) או להכין לחמניות ואז להקפיא, להפשיר ולהתפיח אותן שוב לפני אפיה

השב
User Avatar
מיקה
ינואר 29, 2019 at 6:54 am

תודה על התשובה המהירה.

השב
User Avatar
נויה
נובמבר 24, 2019 at 9:50 pm

היי, נראה מתכון מעולה! כבר בתהליך ההתפחה, מייד כשראיתי רצתי לעשות....:) נראה לך יהיה מתאים להוסיף שוקולד צ'יפס בין שני העיגולים ולהפוך ללחמניות שוקולד?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2019 at 8:27 am

הי נויה אפשרי, רק שהייתי מורידה בכמות המלח לכפית במקום כף בהצלחה

השב
User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2019 בשעה 18:04

הי, סליחה על הבורות אבל מה זה אומר ״להוציא אוויר מהבצק״?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2019 at 6:16 pm

ללוש אותו מעט לפני עבודת הרידוד כיוון שהבצק מלא בבועות אויר שנוצרו בזמן שתפח

השב
User Avatar
כרמית
ספטמבר 21, 2023 at 11:26 am

היי קרן ניתן להחליף את החמאה בנטורינה או מחמאה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2019 בשעה 06:38

אפשר לוותר על ביצים ואז הייתי מוסיפה עוד שומן במקום לבצק כדי לקבל תוצאה טובה יותר

השב
User Avatar
Karen
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2019 בשעה 15:43

שלום קרן, תודה על כל המתכונים הנפלאים והטעימים!!!! הכל יוצא תמיד כך כך טעים. יש לך המלצה לאם הייתי רוצה לעשות את הלחמניות הללו ללא גלוטן? תהני בחופשה.... Karen

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2019 at 12:06 pm

תודה רבה! אני מניחה שאפשר להמיר בקמח ללא גלוטן, ואין לי כלל נסיון עם קמחים מהסוג הזה , אז קשה לי לתת עצה טובה :-((

השב
User Avatar
Karen
פברואר 1, 2019 at 2:22 pm

תודה רבה על התשובה המהירה!

השב
User Avatar
Haim Epstein
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2019 בשעה 10:03

האם אפשר 50% קמח כוסמין מלא ו 50% קמח לחם?

השב
User Avatar
שני
ספטמבר 21, 2020 at 12:38 am

היי קרן. אם יש לי קמח כוס עם מלא ? אפשר חצי ואת החצי השני קמח לבן רגיל ?

השב
User Avatar
לי
ינואר 12, 2021 at 4:58 pm

היי קרן עשיתי לפי המתכון אחד לאחד רק עם קמח לבן והבצק יצא נורא קשה וגם בלחמניה התייבשה ממש מוזר בכל אופן אנסה את מזלי שוב יש לך טיפים ?

השב
User Avatar
Haim Epstein
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2019 בשעה 10:10

היי האם אפשר 50% קמח כוסמין מלא ו 50% קמח לחם?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2019 at 12:06 pm

אפשר תמיד הכל:-) רק התוצאה תהיה מן הסתם שונה עם שימוש בקמח לחם, אבל זה לא אומר שזה לא ייצא טוב. שווה לנסות ולהוסיף מעט נוזלים לבצק

השב
User Avatar
רוג'ט
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2019 בשעה 20:29

שלום האם אפשר למלא אל הלחמניות בממרח שוקולד או תמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2019 at 6:15 am

בטח, אין בעיה ייצא טעים :-)

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
מרץ 13, 2019 בשעה 10:05

קרן יקרה, מתה על הבלוג שלך- כל מה שהכנתי עד כה יצא מעולה! המתכונים ממש ברורים ומתאימים גם לאופים חובבנים בתחילת דרכם, כמוני(-; שאלה לגבי הלחמניות המעולות האלו: הבצק יוצא קצת "סרבן" ברידוד ולא נראה אורירי כמו שנראה בסטורי שאת מעלה מהסדנאות. מה אני עושה לא נכון? תודה

השב
User Avatar
גילי
מרץ 15, 2019 at 10:34 pm

?

השב
User Avatar
גילי
מרץ 17, 2019 at 9:48 am

ממש אשמח אם תוכלי לענות גם לי.. שבוע טוב

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מרץ 13, 2019 בשעה 13:51

היי קרן, פסטו בין השכבות , יעשה טוב ? (אולי עדיף לחמניות פסטו רכות ? תודה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2019 at 6:54 am

בטח, זה יעשה מעולה:-)

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מרץ 14, 2019 בשעה 10:31

תודה (:

השב
User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2019 בשעה 09:00

קרן האם אפשר להתפיח לילה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2019 at 9:08 am

בטח

השב
User Avatar
יערה ברום
מרץ 17, 2019 at 5:19 pm

ואם אני רוצה לשים פסטו, האם למרוח בין השכבות או להוסיף לבצק?

השב
User Avatar
לילי
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2019 בשעה 15:15

בבקשה קרן.שמרים טרים יש לי כמה לשים? תודה כל הדברים שלך משאו משאו

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2019 at 3:20 pm

2כפות שמרים יבשים זו קוביה אחת של שמרים טריים

השב
User Avatar
אלמוג יהושע
starstarstarstarstar
יוני 4, 2019 בשעה 17:33

היי קרן, נראה מושלם! האם אני יכולה להכניס את הבצק למקרר לאחר ההתפחה הראשונה ואז להמשיך כרגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2019 at 5:52 pm

הי אלמוג, לא ככ הבנתי למה להכניס את הבצק למקרר לאחר התפחה ראשונה, ולכמה זמן לפני שאת יוצרת את הלחמניות את יכולה להתפיח אותו מראש במקרר, ואז לעצב ללחמניות

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
יוני 4, 2019 בשעה 18:35

העניין הוא שעכשין סיימתי את ההתפחה הראשונה, ואני חייבת לצאת מהבית לשעתיים, לכן רציתי לדעת האם אפשר לעצור את המשך ההתפחה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2019 at 6:40 pm

בטח!

השב
User Avatar
אלמוג
יוני 4, 2019 at 6:42 pm

מהמם תודה! אעדכן בתוצאה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
יולי 30, 2019 בשעה 10:23

היי קרן לא מורחים ביצה לפני התנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2019 at 10:54 am

לא מורחים. אחרי אפייה אפשר למרוח חמאה מומסת או שמן זית

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2019 בשעה 14:28

היי קרן, הכנתי בטעות ב-100% כוסמין מלא, כי לא ידעתי שיש גם לבן ויצא אחלה ולא דחוס בכלל. מילאתי בתרד עם שום ושמן זית ומעל בולגרית, והוסיף המון. תודה על המתכון המופלא.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2019 at 2:42 pm

שמחה שיצא טוב, ותודה ששיתפת

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2019 בשעה 01:22

הי, חייבת לציין שמאז שהכרתי את המתכון הזה הוא הפך להיות המתכון של החלות של שבת שלי. אני משנה לפעמים את הגרסה למלוחה יותר. ויוצא פשוט טעים ביחד עם החריימה...

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2019 at 7:08 am

אחלה רעיון להכין חלות מהלחמניות ! תודה רבה שרה

השב
User Avatar
יונית
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2019 בשעה 16:35

אני מכינה כל שבוע וחצי שבועיים 2 קילו ומקפיאה, מוציאה כל ערב לחמניות לכל המשפחה ובבוקר אין צורך בכלל לחמם! תודה רבה על מתכון מופלא! אני אישית עשיתי פרווה ויוצא מעולה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2019 at 5:52 pm

תודה רבה יונית שמחה לשמוע!

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
נובמבר 17, 2019 בשעה 14:57

שלום :) יש לי רק קמח כוסמין 70%, האם כדי שיצא טוב צריך לשלב עם קמח חיטה לבן, ואם כן כמה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2019 at 3:49 pm

אם את רוצה להכין רק מקמח מלא תוסיפי כמה כפות נוזלים אי שתשלבי 50% קמח לבן

השב
User Avatar
רות
נובמבר 17, 2019 at 5:50 pm

טוב תודה על התשובה המהירה! ☺

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2020 בשעה 18:51

היי הכנתי היום מקמח כוסמין מלא (800 גרם) וקמח לבן, הוספתי עוד כרבע כוס חלב. יצא מעולה!!!!! מה שכן, ניסיתי ללוש ללחמניות אצבע כדי שיצאים לכריכים לבית ספר - ולא ככ יצא לי. אשמח להפניה או הסבר איך לרדד / ללוש לצורה כזאת. בכלל שהבצק יחסית יבש, הוא לא נטמע בקלות כשניסיתי לייצר צורה אחרת... תודה!!

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
מרץ 9, 2020 בשעה 09:49

היי, הוספתי פחות מכוס חלב והבצק נוזלי מדי. לא נפרד מדפנות הקערה. להוסיף קמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 9, 2020 at 10:05 am

תוסיפי קצת קמח, אל תפחדי מבצק דביק, לרוב הבצק שותה את בנוזלים במהלך ההתפחה ואחכ יהיה הרבה יותר איכותי

השב
User Avatar
צביה הלל
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2020 בשעה 08:36

היי קרן אם אני עושה עם קמח כוסמין מלא זה שונה בכמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2020 at 8:58 am

להוסיף קצת נוזלים שהבצק לא יהיה יבש

השב
User Avatar
שחר
יוני 19, 2020 at 7:57 am

אפשר עם חלב סויה במקום חלב?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 19, 2020 at 8:00 am

כן

השב
User Avatar
נאווה
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2020 בשעה 18:54

היי אני יכולה לעשות נגיד הרוב קמח כוסמין וקצת קמח לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 7:00 pm

בטח

השב
User Avatar
נאווה
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2020 בשעה 22:13

היי אפשר במקום החמאה לעשות פשוט עוד שליש כוס שמן? אני פשוט רוצה אותם פרווה...

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 10:14 pm

בטח אין בעיה

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 09:50

תקשיבי... מה זה הדבר הזה?? ואני מדברת על כל הבלוג שלך! הכרתי אותו לפני שבוע... הספקתי להכין כבר משהו כמו 5-6 מתכונים... עוגות ומאפים... והבוקר את הלחמניות המטריפות האלה! ואני בדרכ בכלל לא משאירה תגובות אבל פשוט התאהבתי בבלוג שלך!!!!! זה לא נורמלי!!!!! כל מתכון בול! הלחמניות הרסו אותנו פה בבית הכל מ-ו-ש-ל-ם

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 10:45 am

הצחקת אותי ואני כל כך שמחה שאת פה ושכתבת לי!

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מאי 11, 2020 בשעה 22:43

תודה קרן על מתכונים מעלפים! מאז שאת אצלי במועדפים אנחנו לא מפסיקים להלל ולשבח. יישר כח!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 10:50 pm

תודה רבה ענת

השב
User Avatar
הגר
starstarstarstarstar
מאי 15, 2020 בשעה 14:09

מתכון מנצח! ניסיתי היום עם כוסמין 70% מלא. יצא לא פחות טוב מהכוסמין הלבן. תודה על המתכונים המעולים. יש גם תמונה שאין איך להעלות פה...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2020 at 3:15 pm

תודה רבה אפשר ללשוח תמונה במייל דרך הצור קשר או בפייס/אינסטגרם

השב
User Avatar
קלי
starstarstarstarstar
מאי 16, 2020 בשעה 10:41

היי קרן! בכמה אפשר להמיר שמרים טריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2020 at 2:41 pm

אין שמרים טריים במתכון

השב
User Avatar
Dana Danan
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 02:14

וואו וואו וואו איזה בצק מושלם, איזו רכות, איזה תענוג להכין ואיזו תוצאה רכה ועננית ופשוט מושלמת!! תודה ענקית מתכון מדהים ונהניתי להכין וכמובן מהתוצאה! הכנתי עם שמן זית במקום קנולה כי לא היה. יצא נפלא!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:20 am

את מהממת דנה תודה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
יוני 8, 2020 בשעה 20:28

עוד מתכון מושלם שלך :) יצא מהמם

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2020 at 9:38 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
ריטה
יוני 21, 2020 at 7:07 pm

פשוט מתכון מוצלח!!! אני לא נוהגת להגיב אבל מכינה אותו כבר פעם שניה ויוצא פשוט חלום! מאוהבת בבלוג שלך!!!

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2020 at 10:28 pm

איזה כייף ריטה תודה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יוני 25, 2020 בשעה 08:39

היי קרן נראה כמו עוד מתכון מנצח! את חושבת שיש אפשרות להכין את הלחמניות ללא ביצים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2020 at 10:33 am

אפשר להוסיף שמן או חמאה במקום

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יוני 28, 2020 בשעה 22:03

קרן מכל המתכון יותר מעניין אותי לאן את טסה בהודו והאם יש משפחות שמגיעות לשם ואת יכולה להמליץ לי אם אפשר להגיע עם 3 ילדים יחסית גדולים. כמובן שננצל את ההזדמנות ונבוא גם לסדנא שלך!!! כשיחזרו הטיסות...

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2020 at 11:10 am

לדרום הודו, לכפר דייגים קטן שעה נסיעה מצ׳נאי ולאורוויל שזה מקום מגהים ואני ממליצה לקרוא עליו, אני נוסעת בעיקר לרקוד, לגלוש, ולטייל, תלוי בילדים שלכם :_) הז לא איזור מאוד מתוייר אבל מאוד מיוחד

השב
User Avatar
יואנה
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 19:50

הי קרן! הכנתי את הלחמניות אתמול מקמח כוסמין מלא בלבד ובגרסת הפרווה והן יצאו פשוט מושלמות!היתי צריכה להוסיף עוד מים, אז זה יצא 2 כוסות טיפה יותר אפילו.הילדים טרפו וגם למחרת הן עדין רכות ואווריריות כאילו יצאו מהתנור

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2020 at 10:42 pm

תודה על השיתוף!

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 22:20

היי האם אפשר להכין את הבצק ערב קודם?

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2020 בשעה 17:08

אפשר לעשות מהמתכון זה חלות במקום לחמניות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2020 at 10:11 pm

בהחלט

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2020 בשעה 18:01

היי, קודם כל המתכון נראה מדהים! האם ניתן להכין את הבצק ביד ללא מיקסר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 20, 2020 at 6:08 pm

בטח לישה של 10-12 דק

השב
User Avatar
עפרה
ספטמבר 21, 2020 at 12:01 am

היי קרן, אני כל כך נהנת מהסרטונים שלך, איך בקלות כזאת את מכינה את המאפים והמתכונים, נהדרים, כל הכבוד!!! אין לי נסיון עם בצק שמרים, רוצה לנסות את הלחמניות, איפה ניתן לרכוש קמח כוסמין לבן? מקווה להצליח בנסיון הראשון שלי. תודה לך....

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2020 at 8:25 am

אני מזמינה און ליין מהחנות של הטחנות הגדולות של ארץ ישראל בחיפה, ממליצה לך גם. כוסמין לבן יש גם בחנויות טבע

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2020 בשעה 08:22

היי אפשר מקמח כוסמין לא לבן

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2020 at 8:24 am

רצוי לערבב חצי חצי עם כל קמח לבן ולהוסיף מעט נוזלים במידה ומשתמשים בקמח מלא

השב
User Avatar
מעיין אלרואי
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2020 בשעה 11:37

הי קרן, האם אפשר להכין פשוט כלחמניות עגולות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2020 at 11:52 am

כן

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2020 בשעה 14:37

הי קרן, מתה להכין אותם, קנינו בטעות קמח כוסמין מלא, איך אפשר להכין איתו? (פעם ראשונה מתעסקת עם קמח כזה)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2020 at 9:11 pm

כשעובדים עם קמח מלא רצוי לערבב אותו 50% עם קמח לבן ולהוסיף עוד נוזלים לבצק אחרת ייצא יבש

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2020 בשעה 22:45

היי קרן, נראה מעולה! אם אני רוצה לעשות בצורת שבלול, עדיין לבצע את הפעולה של עיגול בצק מעל עיגול בצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2020 at 6:53 am

מה הכוונה שבלול?

השב
User Avatar
עדן
ספטמבר 23, 2020 at 9:03 am

צורה אחרת לבצק, כמו חלת 8, או לחמנייה בצורת שבלול

השב
User Avatar
רגדה
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2020 בשעה 16:54

ואאאו .. יש לי שאלה האם אפשר למרוח שוקולד ואז יהיה לי משהו דומה לרגולך ?? תודה

השב
User Avatar
תומי
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2020 בשעה 21:05

אם אני רוצה לשמור על הטריות- ניתן להקפיא את הבצק לפני/אחרי התפחה ואז להפשיר בעתיד ולאפות?

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2020 בשעה 00:50

וואו איזה לחמניות יצאו! הזאטוטים אמרו שהן הכי טובות שיצאו אי פעם!

השב
User Avatar
משכית
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2020 בשעה 20:21

היי:) קודם כל אגיד שאין על המתכונים שלך בעולם כולו! תמיד יוצאים טובים.. אני מחפשת מתכון ללחמניות קוראסון וכמובן שדבר ראשון חיפשתי אצלך.. האם הלחמניות מזכירות במרקם שלהם קוראסון? אם אעשה את הלחמניות מיותר שכבות זה יהיה יותר דומה לקוראסון? תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2020 at 9:08 pm

תודה אלו לא באמת קרואסונים אלו לחמניות בצורת קרואסון אבל כדי להכין קרואסונים. תצטרכי מתכון אחר של בצק שמרים מדופדף שאין אצלי

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 16:55

קרן האלופה הכנתי את הלחמניות. חיצונית הן נראות משגע. אבל קצת דחוסות ולא אווריריות. מדוע??

השב
User Avatar
Cowgirl08
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2020 בשעה 12:48

הי קרן, איך אפשר לעשות את הלחמניה פחות על המד המתוק? אם אפחית סוכר זה יפגע בבצק? תודה על המתכונים המאלפים שלך!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2020 at 1:06 pm

הי, הן לא מתוקות בכלל הן לגמרי ניטרליות

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2020 בשעה 16:27

היי קרן, הלחמניות מעולות!! יש אפשרות להכין אותן בגרסה טבעונית במקרה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2020 at 6:03 pm

להוריד ביצה להוסיף שמן ולהמיר חלב בחלב סויה או במים

השב
User Avatar
נורית
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2020 בשעה 13:57

יצא מושלם!!!! איזה כיף לי !!! (גירסת הפרווה) המתכון בול בלי שינויים (קמח כוסמין לבן)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 4:58 pm

שמחה לשמוע תודה נורית

השב
User Avatar
אילה
אוקטובר 13, 2023 at 6:30 pm

תודה על המתכון המצויין! אפיתי היום, עוזר לברוח קצת מהמציאות. גרסת פרווה מקמח כוסמין לבן ומלא. הבצק נהדר ואני לא אופה כ"כ טובה. שיחקתי עם כמה ורסיות, באחת פיזרתי בין שני הבצקים שמן זית עם אבקת שום בזיליקום ושמיר ויצא פגז.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2023 at 8:02 am

אלופה

השב
User Avatar
סיון משה
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 17:00

היי קרן, למאותגרת אפיה שכמותי ,האם ניתן לעשות פשוט לחמניות עגולות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2020 at 5:05 pm

בטח!

השב
User Avatar
לנה
אוקטובר 17, 2020 at 5:56 pm

היי קרן. מאוהבת המתכונים שלך. כמעט אי אפשר לא להצליח :-) רציתי לשאול כמה סוכר להוסיף כדי שהן ייצאו מתוקות? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 7:58 pm

תודה! 1/3 כוס נוספת

השב
User Avatar
Porin Krief
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2020 בשעה 17:45

היי קרן, ראיתי שאפשר להתפיח במקרר, השאלה אם אפשר להתפיח יותר מלילה או שזה יהרוס את הבצק? הזמן המשוער שלי להתפחה במקרר הוא 22 שעות בערך. זה תקין?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2020 at 7:40 pm

אין בעיה במקרר

השב
User Avatar
נעמי הצופה
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 13:27

היי קרן אם אני מתפיחה לילה במקרר, ההתפחה אחרי גלגול הלחמניות ארוכה יותר מ45? תודה(:

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 4:38 pm

אם את מתפיחה במקרר תוציאי שעה לפני שימוש תני לבצק להפשיר מהמקרר ואז ההמשך כרגיל

השב
User Avatar
נבו
starstarstarstarstar
נובמבר 13, 2020 בשעה 08:39

הי קרן, הלחמניות נראות מדהימות! אם ארצה לאפות אותן מוקדם בבוקר, גם התפחה של לילה במקרר תעשה את העבודה? ( כמובן בלי לחסוך את ההתפחה השנייה והחמימה...)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 13, 2020 at 8:52 am

לילה במקרר זה אחלה

השב
User Avatar
נבו
נובמבר 13, 2020 at 1:51 pm

תודה רבה ושבת של שלום...

השב
User Avatar
חני קריו
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2020 בשעה 08:34

כמה נוזלים לשים אם משתמשים בכוסמין מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 25, 2020 at 8:44 am

עוד 1/3 כוס

השב
User Avatar
חני קריו
נובמבר 25, 2020 at 8:46 am

תודה לך. ינוסה עוד היום.

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2020 בשעה 22:36

הכנתי היום לפי חצי כמות והיה לי קצת קשה לעבוד עם הבצק, כנראה יצא לי יבש קצת העניין הוא שהחלטתי להשאיר את הלחמניות עגולות ולא לעשות את הצורה. התפחתי פעמיים ולתנור, מקווה שלא עשיתי טעות. להבא, מהי הדרך הנכונה לפעול במידה ואני רוצה לחמניות עגולות רגילות?

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2021 בשעה 17:03

היי קרן עשיתי את המתכון עם קמח לבן רגיל פעלתי בידיוק לפי ההוראות הבצק יצא מאוד קשה ולא רך והלחמניות היו יבשות ממש יש לך טיפ ? להגיד לי מה לא עשיתי נכון ולמה זה יצא ככה ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 11:15 pm

כנראה שלא הוספת מספיק נוזלים לבצק

השב
User Avatar
עודד
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2021 בשעה 18:19

לא יודע אם עלתה פה השאלה, אבל אפשר להתפיח את הבצק לילה במקרר? אולי לא במקרר?

השב
User Avatar
עודד
פברואר 2, 2021 at 6:20 pm

אויש בדיוק ראיתי שאפשר

השב
User Avatar
עודד
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2021 בשעה 18:20

אויש בדיוק ראיתי שאפשר להתפיח לילה

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2021 בשעה 12:36

שלום. האם אפשר להשתמש בנטורינה במקום בחמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2021 at 2:32 pm

אפשר

השב
User Avatar
Mindi
starstarstarstarstar
יולי 6, 2021 בשעה 00:49

תודה רבה על המתכון, הכנתי ויצאו ממש יפות! (עוד לא טעמתי..) איך הן אמורות לצאת מלמטה? כי לי יצא חום כהה נוטה לשרוף. (אחרי 25 דקות כשנראה בדיוק כמו שלך למעלה.) ולמה אצלי יצאו הרבה פחות פסים על הלחמניה?

השב
User Avatar
Mindi
יולי 6, 2021 at 12:51 am

אגב הכנתי עם 50% כוסמין מלא ו-50% כוסמין לבן, והיה צריך עוד המון חלב ושמן וקצת מים כדי שהבצק יצא רך וגמיש.

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 11:43 am

בכוסמים מלא אכן כללי המשחק משתנים , העיקר שיצא טעים

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2021 at 11:43 am

השתמשת בקמח מלא זה משנה את מרקם הבצק

השב
User Avatar
Mindi
starstarstarstarstar
יולי 15, 2021 בשעה 16:00

מעדכנת שיצאו טעימות, רכות ואווריריות. תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2021 at 2:18 pm

שמחתי לשמוע

השב
User Avatar
מאי
starstarstarstarstar
יולי 19, 2021 בשעה 20:50

היי, האם ניתן להחליף את השמרים במחמצת? אם כן מה החישוב שצריך לעשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2021 at 11:12 pm

אין לי נסיון עם מחמצת סורי

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2021 בשעה 22:00

אפשר שמן זית במקום קנולה? וחלב סויה במקום חלב רגיל? תודה נראה נהדר :)

השב
User Avatar
Eden
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2021 בשעה 08:43

הי קרן, אני מעונינת לעשות עם 500 גרם קמח לבן. פשוט להקטין כל כמות לחצי מהכתוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2021 at 10:33 am

כן בדיוק

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2021 בשעה 12:13

היי קרן אפשר לעשות עם קמח חיטה מלאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2021 at 4:23 pm

אפשר, רק להוסיך עוד קצת מים לבצק

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
מאי 5, 2022 בשעה 09:37

תודה קרן על מתכון מטורףףףף. הכנתי עם כוסמין מלא ועירבבתי גם קמח לבן יצאאאאא מעולה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2022 at 3:08 pm

אלופה לילך תודה

השב
User Avatar
זהר
starstarstarstarstar
אוגוסט 10, 2022 בשעה 10:11

היי. אין לי משקל בבית ולא מצאתי בגוגל. כמה זה קילו קמח לבן כיסמין בכוסות?

השב
User Avatar
רבקה קליינמן
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2022 בשעה 12:30

היי, עוקבת באדיקות אחרי המתכונים. מחפשת מקלות לחם משובחים עם זיתים וגבינות . תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2022 at 2:21 pm

באתר יש מתכון למקלות לחם תוסיפי לבצק זיצים וגבינות :_)

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2022 בשעה 12:54

הי קרן תודה על המתכון הכנתי יחד עם הבן שלי (למד להכין קרואסונים ועף על עצמו...) יצא ממש טעים אבל לא במרקם של לחמניה אלא פריך מאוד. יש לציין שגם לא תפח לי כמו שצריך (למרות שעבדנו על פי המתכון) אשמח להארותייך או הערותייך כי זה אחלה פיתרון ללחם ביתי או לחמניות לבית הספר תודה ושתהיה לך שנה אזרחית מוצלחת :-) יעל

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2022 at 5:08 pm

הייעל יש מצב שהבצק שלכם סבל ממחסור בנוזלים מה שמשפיע על יכולת ההתפחה שלו ועל הרכות

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2023 בשעה 22:41

קרן היי, האם אפשר להמיר את הסוכר במתכון במייפל טבעי? באיזו כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2023 at 7:39 am

כן אפשר בכמה כפות

השב
User Avatar
רלי
אוגוסט 18, 2023 at 12:58 pm

היי קרן אשמח לדעת אם לאפות בטורבו או רגיל

השב
User Avatar
שירה
אוקטובר 24, 2024 at 5:39 pm

היי קרן, אפשר לעשות חצי קילו כוסמין וחצי קילו קמח לבן?

השב
User Avatar
בתיה
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2023 בשעה 03:02

הי קרן עכשיו סיימתי לאפות ובאמצע "טעימה" בלתי פוסקת... מתכון מושלם מושלם!!! וזה אני אומרת אחרי ניסיונות כושלים עם קמח כוסמין בכמויות מתכונים שיצאו דחוסים וכו.... תודה גדולה עליו!! הצלחות!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 8:06 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2023 בשעה 14:12

היי קרן יש מחסור בחמאה ואני רוצה להחליף בשמן ולהכין עם חלב כרגיל, חושבת שיעבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2023 at 8:56 pm

בטח

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
ינואר 29, 2024 בשעה 17:47

היי:) הכנתי בפעם הראשונה ויצא מושלם !!ממש כמו בסרטון ומאז הכנתי עוד 3 פעמים ולא מצליחה להגיע לאותו בצק הוא לא מגיע לאותה רכות ונקרע ואז גם לא הכי זורם בהכנה שלו , יש לך מושג במה טועה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2024 at 9:43 pm

אולי החלפת קמח ?

השב
User Avatar
תמנע
starstarstarstarstar
ספטמבר 14, 2024 בשעה 10:07

קרן, מתכון נהדר. תודה לך! במה ניתן להמיר את הביצה במתכון למי שרגיש לביצים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:09 am

קצת טחינה גולמית או כמה כפות שמן

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2024 בשעה 21:26

היי וואו נראה מטורף! במה אפשר להחליף את הסוכר? דבש אפשרי? או סילאן ? אם כן אז כמה בבקשה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2024 at 2:46 pm

אפשר להמיר ב 1/4 כוס דבש

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
אוגוסט 23, 2025 בשעה 19:23

אם אמרח חמאה בין שתי השכבות של העיגולים זה יצא טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 24, 2025 at 8:36 am

יצא נהדר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img