img
img

22/02/2026
הרצאה שלי בזאפה תל אביב!

לכבוד חנוכה- 20% הנחה בהרשמה להרצאה שלי בזאפה תל אביב!
תאריך הרצאה 22/2/26 (כניסת קהל 19:30, תחילת הרצאה 21:00) 
ההנחה תקפה עם הקוד LIGHT
 עד יום שלישי 16/12 בשעה 23:00. 

לפרטים והרשמה img
KEREN AGAM
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

מיני בייגלה ירושלמי

ספטמבר 8, 2019 | 224 תגובות

img

224 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2019 בשעה 14:29

שבוע טוב קרן, מרדדים כל עיגול בצק לרצועה, מה זה אומר? זאת אומרת זה יוצא שטוח, לא?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2019 at 2:49 pm

לא הכוונה שמכל עיגול יוצרים רצועה כמו לחלה

השב
User Avatar
מאיה
אפריל 17, 2020 at 5:07 pm

המתכונים שלך הם נכס! יצא מושלם וכיף להכין כי הכל כתוב באופן כל כך מדויק ופשוט! תענוג, תודה :)

השב
User Avatar
איילת
מרץ 17, 2022 at 7:54 pm

הכנתי את הבייגלך יצאו מדהים , איך אני שומרת עליהם לכמה ימים שישארו רכים וטעימים לכמה ימים?

השב
User Avatar
טל
אפריל 28, 2022 at 12:26 am

היי קרן, רציתי לדעת אם אפשר להוסיף סוכר כדי להמתיק את הבייגלה? תודה

השב
User Avatar
חן
ספטמבר 8, 2019 at 5:56 pm

היי, מתכון מדהים וכבר נוסה היום לאורחים:) ויצא ממש טעים! הדבר היחיד הוא שהם יצאו לי דיי בהירים ולא כמו אצלך בתמונה. בטוח שאין צורך למרוח גם ביצה מעל שיתן צבע באפייה? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2019 at 7:51 pm

אין צורך בביצה אני אופה בחום גבוהה ולא מפחדת להשחים אותם אלו שממש שחומים הם עם זעתר שמכהה אותם מאוד

השב
User Avatar
איילת
אפריל 24, 2021 at 9:05 am

היי קרן, קודם כל-תודה רבה על מתכונים מושלמים!!!!!! הצלחה מסחררת אצלנו במטבח (: רציתי לשאול אם הבייגלה טעימים גם לאחר הקפאה?

השב
User Avatar
רותם
אוקטובר 25, 2019 at 9:20 am

היי קרן יקרה! מתכון מהמם!! מכינה עכשיו בפעם השנייה ותוהה האם להכין כמות כפולה כבר הבעיה היא שאין לי עוד קמח לבן ותהיתי האם ניתן להכין את המתכון רק עם קמח כוסמין מלא..מה דעתך? כמו כן האם המידות של שאר המצרכים משתנות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2019 at 4:31 pm

הי רותם אין בעיה להכין מכוסמין מלא אבל הבצק יזדקק לעוד נוזלים, קשה להגיד כמה... ממליצה גם להתפיח אותו פעמיים בקערה ורק אז ככדורים בהצלחה

השב
User Avatar
דרור לייב
דצמבר 23, 2021 at 10:58 am

היי הכנתי את המתכון ויצא טעים ממש אבל יום למחרת הבייגלה היה קשה לאכילה למה?

השב
User Avatar
טל
מרץ 24, 2024 at 3:29 am

היי עדיף את ההתפחה השנייה לעשות בכדורים ולא בצורה של הבייגלס ?

השב
User Avatar
יעל
אפריל 21, 2020 at 11:54 pm

הי, הבייגלים נראים מדהימים! לצערי אין לי מיקסר. זה יצא טוב עם לישה ידנית? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2020 at 6:02 am

בטח לישה רצופה של 10-12 דק

השב
User Avatar
מוראל סיבהי
דצמבר 15, 2020 at 9:59 pm

היי קרן האם אפשר להשאיר את הבצק ללילה במקרר ?

השב
User Avatar
חן ארזי
יוני 25, 2021 at 10:48 am

שאלה לי, איך עושים את הבייגלה קצת מתקתקים? אני חושבת שזה משהו בציפוי אבל לא סגורה איך...

השב
User Avatar
שיראל
יוני 9, 2020 at 6:03 pm

היוש! נראה מהמם אפשר להתפיח את ההתפלה הראשונה במקרר ללילה? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2020 at 9:24 pm

בטח

השב
User Avatar
שני
ספטמבר 14, 2021 at 3:24 pm

היי קרן, ניתן לעשות חצי אפייה ולהקפיא? במידה וכן איך ואיך עושים את המשך האפייה תודה

השב
User Avatar
שירי
ינואר 5, 2024 at 2:03 pm

אם אני מקפיאה טרי, להקפיא לפני מריחת השמן זית ומלח או אחרי? זו שאלה נכונה לכל שמרים שאני מקפיאה טריים- להקפיא לפני או אחרי סירופ סוכר כשהעוגה יוצאת מהתנור?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2024 at 6:02 pm

להקפיא לפני הברשה

השב
User Avatar
פיר
ינואר 15, 2024 at 9:34 pm

יצא מעולה מעולה מעולה

השב
User Avatar
Shiri
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2019 בשעה 15:10

מה האופציות מבחינת הקמח? ניסית עם קמח מלא? כוסמין?... תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2019 at 4:30 pm

כל הקמחים נוסו כבר, גם כתבתי בפוסט עצמו. בשימוש בקמח מלא רצוי לשלב עם קמח לבן רגיל ולא 100% מלא

השב
User Avatar
רותם
נובמבר 2, 2019 at 8:22 am

היי, ניסיתי עם חצי קמח לבן וחצי כוסמין אבל עוד שמתי 400 מל והבצק כבר נהיה דביק.האן זה בסדר? להוסיף את כל הכמות מים בכל מקרה? הבצק אמור להיות דביק?

השב
User Avatar
דיויד
ספטמבר 2, 2020 at 6:01 am

איך מכינים את הזעתר כמו שמוכרי הבייגלה נותנים בעיר העתיקה? תודה רבה.

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2020 at 8:34 am

אין לי מושג, אני קונה זעתר מוכן אני מניחה שיש בגוגל מתכונים

השב
User Avatar
אלה
מאי 31, 2022 at 12:14 pm

ניתן להחליף לקמל ללא גלוטן?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2022 at 4:56 pm

זה לא יעבוד

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2019 בשעה 15:34

הי, להכנת המתכון מ 500 גרם קמח פשוט לחלק את כל שאר המרכיבים בחצי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2019 at 4:29 pm

בדיוק

השב
User Avatar
Ilanit
ספטמבר 8, 2019 at 5:21 pm

מה כמות המים? מצוין במתכון 550-550 מל? הכוונה 500-550? תודה רבה עבור המתכון

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2019 at 7:55 pm

כן תיקנתי 500-550 מ״ל זה מצויין גם בכוסות

השב
User Avatar
גילי
אוקטובר 17, 2019 at 8:29 pm

הי, אפשר בבקשה הסבר לגבי מילוי הבצק? כרישה בולגרית נשמע מדהים!

השב
User Avatar
עינת
מאי 19, 2020 at 8:54 pm

קרן היקרה, הכנתי היום כמות כפולה של הבייגלס עם קמח 70 אחוז. יצא מעולה, בקושי הצלחתי הציל 5 למחר...:) תודה רבה בשם כל המשפחה, תבורכנה ידיך! לילה טוב מירושלים

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2020 at 9:37 pm

תודה עינת איזה כייף לכם

השב
User Avatar
מיכל
יולי 20, 2023 at 10:35 am

האם אפשר להקפיא את הבייגלהלפני האפיה? אם כן, איך מומלץ להפריד ביניהם בהקפאה ואיך מומלץ לאפות אחרי שיצאו מהקפאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2023 at 10:34 am

אפש רלהקיא, רצוי להפריד עם נייר אפייה ביניהם. להוציא להפשיר ולאפות

השב
User Avatar
אסנת
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2019 בשעה 15:56

תודה קרן

השב
User Avatar
גילה
ספטמבר 30, 2023 at 8:34 pm

קרן יקרה - מתכון פשוט מושלם! לא האמנתי שיצאו בייגלים כל כך יפים וטעימים. תודה ששיתפת במתכון המנצח. הצעת ייעול: במקום לרדד, ליצור רצועה (נחש) ואז לחבר שוב - פשוט לעשות חור בכדור. לי זה עבד נפלא.

השב
User Avatar
יערה
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2019 בשעה 20:55

הכנתי. בציפוי סומסום וזעתר. הכנה פשוטה, ריח מעולה בבית, שדרוג לארוחת הערב. כיף גדול. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2019 at 9:32 pm

שמחה לשמוע, אני גם אוהבת עם גרסת הזעתר

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2019 בשעה 18:36

היי קרן אפשר להכין את הבצק ערב קודם? טם כן- מה הוראות ההתפחה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 9, 2019 at 10:42 pm

אין בעיה להתפיח לילה במקרר

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2019 בשעה 19:47

היי, בתור אחת שכבר שנים מכורה להכנת, הנפקת ולעיסת בייגלים, אני יכולה רק להציע עוד שלושה רעיונות: 1. להמיר את הסוכר הלבן ב-4 כפות סילאן 2. במקום לגלגל לנקניק ולהתאמץ להדביק את הקצוות, פשוט לעשות עם האגודל חור במרכז כדור הבצק (לאחר שתפח) ולהרחיב אותו בעדינות לפני הטבילה במים. 3. להוסיף למים בהם טובלים את הבייגלה גם קצת סילאן. בהצלחה ובתיאבון!

השב
User Avatar
יפעת
ינואר 22, 2021 at 11:56 pm

הי מכורה למתכונים ולאינסטגרם שלך (: הכנתי את הבצק ותכננתי התפחה במקרר למחר בבוקר. תכננתי להקטין בחצי את המתכון. הבעיה היא שחוץ מהקמח פתאןם קלטתי שאת כל שאר הרכיבים לא הקטנתי בחצי..(תזכורת לעצמי לא להכין בצק כשאני עייפה!) . יש עוד תקווה לבייגלים מהבצק הזה? המון תודה

השב
User Avatar
ימית
אוגוסט 24, 2021 at 12:47 pm

קרן יקרה האם לא כדאי להוסיף את המלח אחרי המים? מלח לא מנטרל קצת את השמרים? בספר במתכון של חלות בייגלה ירושלמי רשמת את המלח בסוף

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 24, 2021 at 3:54 pm

אין שום בעיה למלח עם שמרים יבשים

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2019 בשעה 20:35

הי, אפשר בבקשה הסבר לגבי מילוי הבצק? כרישה בולגרית נשמע מדהים!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2019 at 10:50 pm

הי גילי בשמחה, מטגנים בחמאה כריסה קצוצה ממליחים, מצננים, מערבבים פנימה פטה מפוררת. מרדדים כל כדור בצק למלבן, מניחים לאורך המלבן בשליש התחתון מלית, מגלגלים לרצועה, וממשיכים כרגיל. בהצלחה

השב
User Avatar
קרן
ספטמבר 22, 2023 at 8:53 am

נשמע טעים!!! אם אין כרישה בצל ובולגרית יעבוד גם?

השב
User Avatar
כנרת
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2019 בשעה 19:19

הי קרן האם אפשר להשאיר לתפוח ללילה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2019 at 7:34 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2019 בשעה 16:48

הי, עד איזה שלב, הכי מתקדם, אפשר להכין ערב קודם ולשים במקרר/מקפיא? רוצה שיהיה חם וטרי מהתנור, אבל אין לי הרבה זמן בבוקר תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2019 at 5:37 pm

את יכולה להכין את הבצק ולהתפיח, להכין את העיגולים ולהכניס למקרר ללילה, בבוקר רק לגלגל לבייגלה ולאפות אם הקפאה של הבצק לפני אפייה מצריכה זמן הפשרה וזה ייקח לך זמן

השב
User Avatar
אביה
אוגוסט 9, 2020 at 1:14 pm

היי נראה מושלם! יש אפשרות למלא את הבייגל? והאם יש אפשרות להקפיא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2020 at 7:39 am

אפשר למלא ואפשר להקפיא בלי בעיה

השב
User Avatar
רונית
יולי 10, 2021 at 1:34 pm

מתכון מדהים, הכנתי חלק ארוכים, עגולים, חלק עם קצח חלק ממולאים גבינה לפי עוד מתכון שלך , הכל יצא מושלם, תודה רבה!!!

השב
User Avatar
יונית
אפריל 1, 2024 at 9:41 pm

היי, ניסיתי כבר כמה פעמים, תודה על מתכון מעולה! שאלה- אפשר להתפיח בהתפחה השניה יותר מ50 דקות? מה הזמן המקסימלי? אני משתמתש בקמח כוסמין 80% ומרגישה שלפעמים יותר מידי התפחה דווקא מפנצ'רת את הבצק. תודה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2019 בשעה 10:02

וואוווו!!!! אני פשוט בשוק איזה מתכון מדהים!! אני לא בנ"א של בצקים, ובד"כ לא מצליחה להסתדר עם זה. אתמול ניסיתי את המתכון, התמונה הייתה מגרה מידי.. ויצא מוווושלם!!! לא האמנתי כשיצא מהתנור שאני הכנתי את זה.. צילמתי ושלחתי לכל מי שיכולתי.. המתכון כתוב בצורה קלה ומובנת, והתוצאה מושלמת!! תודה רבה קרן!! תמשיכי לשמח אותנו במתכונים המושלמים שלך!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2019 at 10:28 am

איזו מהממת את מיכל תודה רבה שימחת אותי מאוד

השב
User Avatar
נטע
דצמבר 29, 2020 at 9:16 am

היי הכנתי את הבייגל עם חצי כוסמין מלא וחצי שיפון מלא והבצק יצא דחוס מאוד מאוד וטעם מעט מריר.... תוכלי לכתוב אופציה לבייגל מקמח מלא? כשהכנתי מקמח רגיל יצא ואו אבל רוצה לבחון גרסה בריאה יותר❤️

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2020 at 2:08 pm

כשרוצים לקבל תוצאה אוורירית מקמחים מלאים רצוי גם לא להמיר את כל הכמות אלא לשלב מלא ולבן (אפשר כוסמין לבן) ובטח לא לעבוד עם כזו כמות גדולה של קמח שיפון שהוא קמח מאוד בעייתי. עוד ממש חשוב להוסיף נוזלים לבצק כי קמחים מלאים זקוקים לכמות נוזל גדולה יותר,ולזמני התפחות ארוכים. הייתי מתפיחה את הבצק פעמיים בקערה לפני החלוקה בכלל לכדורים.

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2019 בשעה 18:27

היי קרן, אפשר להקפיא במידה ויש שאריות? את יודעת האם יוצא טוב לאחר ההפשרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2019 at 6:44 pm

אין בעיה להקפיא אבל חשוב להקפיא אותם כשהם עוד טריים ולעטוף היטב

השב
User Avatar
מאיה
אפריל 27, 2020 at 8:20 pm

היי קרן, האם מקפיאים אותם לפני או אחרי האפיה?

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2019 בשעה 22:41

רק רוצה לפרגן ולהגיד לך תודה ענקית! המתכון הזה כבר מזמן נהיה מנהג כל שישי בבוקר וכולם עפים על זה ומתענגים! ניסיתי הרבה מתכונים של בייגלים אבל זה ללא ספק לוקח.. פשוט תודה אלופה!❤

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2019 at 6:23 am

איך אני שמחה לשמוע נעמה המון תודה

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2020 בשעה 09:20

היי קרן מתכוונת להכין בשבת אני מארחת איך אני יכולה למלא את זה הגבינות נגיד איך את ממלאה או פשוט מניחה מעל והאם יכולה להכין את הבצק בשישי בלילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2020 at 9:41 am

הי נועה, אפר להכין את הבצק לילה מראש ולהוציא מהמקרר חצי שעה לפני תחילת העבודה שיהיה נח לעבודה. לגבי המילוי, תרדדי כל עיגול עם מערוך, לעיגול גדול, תניחי בשליש התחתון ותגלגלי. כל השאר כרגיל

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2020 בשעה 12:12

הי קרן החזרת לי את חדוות האפיה! עוקבת אחריך באדיקות ונהנית כל כך מהמתכונים המדוייקים… שאלה לגבי המתכון הזה - כדאי להשתמש בקמח פיצה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2020 at 1:44 pm

קמח פיצה יהיה נהדר

השב
User Avatar
טלי
אוגוסט 23, 2023 at 11:11 pm

הי. ניתן להמתין בין מגש אחד לשני בזמן האפיה או להכניס שני מגשים בטורבו? הבצק לא תופח מידי אם אכניס בכל פעם מגש רק אחד לתנור?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 24, 2023 at 9:44 am

אפשר בטורבו

השב
User Avatar
Laura
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2020 בשעה 07:18

קרן, מתכון מושלם ומדויק. בתוך ים של מתכונים שמראים אחד והתוצאה שונה לחלוטין, מה שגורם לאכזבה גדולה. המיני בייגלס בדיוק כמו שאמרת, מושלמים, טעימים ומי שמקפיד/ה על ההוראות לא יתאכזב. ת ו ד ה והמשיכי.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2020 at 4:46 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
ימית
מאי 13, 2020 at 1:43 am

היי קרן, תודה על שיתוף מתכונים מדהימים, תמיד באדיבות וסבלנות שלא רואים בכל מקום! הכנתי את הבייגלים ויצא מעולה! אבל הבן שלי התלונן שהם טיפה קשים בשבילו, אני אוהבת ״להילחם״ בקשה אבל הוא פחות. הם הם ייצאו לי פחות קשים ויותר נגיסים ורכים בשבילו?

השב
User Avatar
נועה לפשיץ
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2020 בשעה 09:33

הי קרן אין לי שמרים טריים,ניתן יהיה להכין רק עם יבשים ואם כן אז מה תהיה הכמות? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2020 at 9:36 am

המתכונים שלי תמיד עם שמרים יבשים, כתוב במתכון 2 כפות

השב
User Avatar
לייזר
starstarstarstarstar
אפריל 13, 2020 בשעה 20:53

היי קרן פעם ראשונה שאני מכין אותם שאפו על המתכון יצאו פצצה תוך שעתיים נשארו רק שש

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 13, 2020 at 9:18 pm

איזה משמח אתה לייזר תודה

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
אפריל 15, 2020 בשעה 11:05

היי, אין לי מלח דק, רק אטלנטי או גס. כמה מלח אטלנטי עליי לשים? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 15, 2020 at 11:50 am

1/2 כף

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 14:19

היי קרן את מדהימה ! רוצה להכין את המתכון ממש ברגע זה אפשר להשתמש בשמן קנולה אם נגמר השמן זית ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 2:37 pm

בטח אין בעיה

השב
User Avatar
פורין קריאף
אוקטובר 27, 2020 at 8:13 pm

היי קרן, האם אפשר להכין חצי כמות? פשוט לחלק את המתכון בחצי?

השב
User Avatar
מירב
ספטמבר 14, 2021 at 1:00 pm

היי רשמת אץ זה כאחד המתכונים ליום כיפור, האם ניתן להתפיח במקרר ליותר מ24 שעות? כ26? זה יהיה בסדר??

השב
User Avatar
אליה גולן
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2020 בשעה 15:48

יצא מדהים! מי שרוצה לנסות, במקום קג קמח לבן, שמתי 500 גר' קמח לבן, 400 גר' קמח מלא ו100 גר קמח שיפון. הוספת עוד קצת פחות מ100 מ"ל לבצק. יצא מדהים!!! קרן אגם את ג-א-ו-ן

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2020 at 4:48 pm

תודה!!

השב
User Avatar
מיטל מ
starstarstarstarstar
אפריל 25, 2020 בשעה 15:44

היי קרן! רוצה לנסות מחר את המתכון ותוהה אם אין לי אפשרות להכניס שני מגשים יחד, האם לאפות בנפרד שתי בניות אחת אחרי השניה לא תגרום לתפיחת יתר? אשמח לתשובה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 25, 2020 at 6:46 pm

אפשר אחת אחרי השניה אין בעיה עם התפיחה וגם אפשר להכניס למקרר תבנית אחת

השב
User Avatar
מיטל
אפריל 26, 2020 at 10:37 am

תודה קרן! ניגשת למלאכה. עוד שאלה קטנה כתוב לאפות על 200-220, מה הכוונה? אפשר הכוונה מדויקת למי שמפחד לקחת סיכון חח

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
אפריל 30, 2020 בשעה 13:33

לאפות את הלחמים במצב של טורבו? או חום עליון תחתון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 30, 2020 at 2:18 pm

לא אופה בטורבו

השב
User Avatar
‪Or
יולי 14, 2020 at 9:03 pm

היי קרן, נראה מעולה!! יש לי כרגע רק קמח תופח וממש מתחשק לי לנסות... יצא טוב? או שעדיף להתאפק:)

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 9:34 pm

לא יילך... צריך קמח ושמרים יבשים או טריים קמח תופח מכיל אבקת אפייה שטובה לעוגות וסוגי בצקים אחרים אבל לא לבצק שמרים

השב
User Avatar
שני כהן
starstarstarstarstar
מאי 2, 2020 בשעה 17:38

היי קרן אפשרי לעשות את זה בסיר גריל ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 5:55 pm

לא ניסיתי אף פעם, שווה לנסות :-)

השב
User Avatar
רוז
starstarstarstarstar
מאי 4, 2020 בשעה 12:15

היי קרן:) אחרי התפחה ראשונה הבצק היה מהמם. יצרתי כדורים, קימחתי וכיסיתי במגבת. אחרי 40 דק הם תפחו יפה אבל היה עליהם מעין קרום יבש שהקשה על העיצוב. איך אפשר להמנע מזה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2020 at 12:27 pm

הם לא היו מכוסים מספיק טוב וזו התוצאה של מגע אויר

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 12:24

היי קרן! זה המתכון שהכנת לפני כמה שבועות בצורת ג׳בטה/ בגט? זוכרת שהכנת בסטורי בייגלה ארוכים ותוהה מה המתכון...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 12:31 pm

לא הצורה של הבגט זה בגט

השב
User Avatar
דנה
מאי 28, 2020 at 1:39 pm

אז פשוט היה עטוף בשומשום??

השב
User Avatar
אביחי גלדצהלר
starstarstarstarstar
מאי 31, 2020 בשעה 11:44

מה הכוונה בדיוק "מהירות איטית"? יש לי למשל kmix, אז זה אומר לשים על מהירות min?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2020 at 1:28 pm

במצב הכי איטי של המיקסר

השב
User Avatar
אביחי
starstarstarstarstar
מאי 31, 2020 בשעה 15:51

תודה רבה

השב
User Avatar
karin
starstarstarstarstar
יוני 23, 2020 בשעה 09:42

מתכון שהוא ש-ל-מ-ו-ת!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2020 at 11:05 am

תודה קארין איזה כייף

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
יוני 23, 2020 בשעה 14:36

היי קרן, אפשר להכין את זה בצורת מקלות בייגל? כמו שמוכרים במאפיות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2020 at 4:30 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
אדר
starstarstarstarstar
יולי 9, 2020 בשעה 18:05

היי קרן! המתכון נראה מושלם :) רק רוצה לוודא שהבנתי - אחרי ההתפחה השנייה ככדורים אין צורך לעשות התפחה נוספת כשהם כבר בצורה של הבייגלה ועם השומשום? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 8:08 pm

הבנת נכון

השב
User Avatar
Einat Maron
starstarstarstarstar
יולי 21, 2020 בשעה 21:12

הכנתי ויצא מושלם! חשוב לציין שאצלי הספיקו שתי כוסות מים כדי להגיע למרקם נעים של הבצק אז שווה לשים בהדרגתיות כמו שכתוב במתכון.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2020 at 11:07 pm

תודה עינת

השב
User Avatar
איליי שלי
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 10:59

היי קרן, אפשרי להכין את הבייגלה עם מילוי גבינות כמו של המתכון של המקלות בייגלה ? אני פשוט רוצה את המתכון המדהים הזה עם המילוי גבינות ושהבייגלה יהיה בצורה עגולה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2020 at 2:49 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
יולי 25, 2020 בשעה 16:21

היי, אם יש לי רק קמח תופח אפשר לעשות איתו או עדיף שלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 25, 2020 at 4:59 pm

צריך שמרים וקמח לבן

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
יולי 29, 2020 בשעה 13:56

קרן המתכון מושלם, כמו כל המתכונים שלך!!! חייבת לשאול 2 שאלות 1 . בלישה הרגשתי כאילו צריכה עוד שמן... הבצק כאילו ניקרע לי כל הזמן.. 2 . למה אין אפשרות במקום להכין כדןרים להתפיח ואז לגלגל לבייגל ישירות לגלגל לבייגל ואז לתת לו לתפוח?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2020 at 7:12 am

הבצק נקרע חסרים לו נוזלים לא שומן :-) אני מכינה כדורים כי אז קל ונעים יותר לעבוד עם הבצק, ובייגלה ירושלמי (לפחות אצלי) אני אוהבת להכניס מיד לתנור ושלא יתפח מדי בצורה שלו (זה עניין של העדפה אישית)

השב
User Avatar
מירב
יולי 30, 2020 at 7:55 am

מעניין... כי שמתי את כל ה2.5 כוסות מים...

השב
User Avatar
רתם הימן
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2020 בשעה 09:07

אפשר לוותר לגמרי על ציפוי? הילדים שלי בררנים... ואז גם לא לטבול במים.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2020 at 11:04 am

תמרחי ביצה אני מציעה ובלי ציפוי של שומשום

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2020 בשעה 18:36

וואו! איזה בייגל! מרקם מושלם עכשיו ממש אני אוכלת ונהנית... תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 9:17 pm

בתיאבון תהילה

השב
User Avatar
Haviva
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 17:44

אפשר להמיר חצי קמח לחם לבן וחצי קחמ לחם מלא? האם יתר המרכיבים ללא שינוי אפיתי קמח לחם יצא מדהים תודה על המתכונים הכל טעיםםםם

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 8:58 pm

אפשר חצי חצי ואולי להוסיף כמה כפות מים

השב
User Avatar
Roni Goreshnik
ספטמבר 7, 2020 at 4:46 pm

מצטרפת לשאלה. במידה ושילבתי את שני סוגי הקמחים, כדאי להתפיח פעמיים לפני שמכדררים?

השב
User Avatar
Mesi
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2020 בשעה 13:36

הי קרן אשמח לדעת איך לחבר את הבצק כך שלא יפתח.. אחרי ההרטבה במים וטביחה בשומשום אני לא מצליחה לחבר את הבצק לעיגול

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2020 at 3:01 pm

מניחים קצה אחד על השני, ומועכים, מכניסים לתבנית כזה הפוך על התפר, זה מסתדר בתנור

השב
User Avatar
דורית
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2020 בשעה 02:54

קרן, שאלה. שמן זית ומלח בסוף, חייבים? מה זה נותן?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2020 at 7:41 am

נותן אחלה טעם קראסט וארומה אבל לא חייבים

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
אוקטובר 6, 2020 בשעה 11:44

הי קרן לדעתך יהיה מוצלח אם אמלא במוצרלה מגורדת, בולגרית ופסטו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 6, 2020 at 11:59 am

ברור שמוצלח

השב
User Avatar
ציפי
starstarstarstarstar
אוקטובר 14, 2020 בשעה 02:53

תודה קרן!! יצא מדהים, מתכון מושלם!! לגזור ולשמור

השב
User Avatar
Liron doron
starstarstarstarstar
נובמבר 28, 2020 בשעה 18:43

אפשר לנסות בלי סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 28, 2020 at 7:02 pm

סוכר תורם למרקם מדהים לבצק.. ללא סוכר יתקבל קרש חסר טעם צבע ומרקם אז אפשר להפחית מעט

השב
User Avatar
אור גלס
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 00:17

אפשר להכין את הבייגלה עם קמח מניטובה? אזל לי הקמח לחם וקמח לבן רגיל.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 7:10 am

קמח מניטובה זה מעולה

השב
User Avatar
ספיר טויזר
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 14:20

היי אם מתפיחים לילה במקרר, כשמוצאים צריך לפעול רגיל כמו אחרי הצפחה ראשונה? או שהבצק צריך לנוח קצת בחוץ?

השב
User Avatar
אורטל מרק
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2021 בשעה 16:46

בייגלה של קרן אגם מנהג קבוע אצלנו במשפחה כל שבוע חובה להכין ולהקפיא והטעם מעדן תודה על מתכון מושלם תבורכי ❤️❣️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2021 at 4:50 pm

תודההה

השב
User Avatar
יפעת
starstarstarstarstar
ינואר 22, 2021 בשעה 01:16

הי קרן,עוקבת אחר המתכונים שלך ,תקשיבי...כל מה שאני מנסה יוצא פצצה. ספציפית הבייגלים האלה קיבלו מחמאות גורפות בבית שלנו, מרגישה שפתחתי מאפייה בייתית. יש לנו קבוע בייגלים כאלה במקפיא לכל מי שקופץ לו ככה הרעב בסגר. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 22, 2021 at 7:24 am

וזה הכי משמח אותי! תודה יפעת

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 01:19

הכנתי כבר כמה פעמים, מתכון נהדר! תודה רבה :)

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2021 בשעה 20:48

המתכון הזה קורץ לי כבר כמה חודשים טובים, ואיכשהו כל הזמן לא יצא לי להכין.. וברור למה! הוא פשוט מושלם!!! כ"כ טעים שמזל שלא הכנתי עד עכשיו!! כיף גדול להכין את המתכונים שלך, את מקסימה וקורנת וזה משפיע על הכל, גם על איך שאנחנו מכינים אותם. תודה רבה (וגם על 2 הק"ג החדשים שלי - קרן ואגם :) )

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:09 pm

הכי אוהבת שמצחיקים אותי בתגובות :-) תודה אביגיל

השב
User Avatar
מירי kvni
starstarstarstarstar
מרץ 11, 2021 בשעה 12:07

עשיתי את המתכון הזה מלא מלא מלא פעמים והוא אליפות! תודה קרן על כל הנדיבות שיש במתכונים שלך!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2021 at 1:19 pm

תודה מירי

השב
User Avatar
לי שקד
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2021 בשעה 23:52

הי, חג שמח!!! האם לא צריך התפחה חוזרת לאחר שיוצרים את צורת העיגולים? לאחר טבילת השומשום? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2021 at 9:45 am

אין צורך

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2021 בשעה 12:23

הי קרן, האם אפשר להתפיח שעה בחוץ ועוד כשעתיים-שלוש במקרר? לא התפחת לילה. וחוץ מזה... מתה על המתכונים שלך, כל אחד שוס ❤

השב
User Avatar
עמיאל
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2021 בשעה 14:17

איך יצאו לחמניות כאלו עבות? יכולה להעלות סרטון? שלי יצאו דקות ועשיתי על פי המתכון

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2021 בשעה 23:19

היי קרן:) למה בעצם עושים רצועה. ואז מבחרים במקוום לעשות חור באמצע העיגול ולהרחיב? יש לזה משמעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2021 at 11:52 am

אין שום משמעות כל איד והשיטה שנוחה לו

השב
User Avatar
שי
מאי 29, 2021 at 3:32 pm

מתכון מושלם

השב
User Avatar
שני בובלי
starstarstarstarstar
מאי 6, 2021 בשעה 11:37

היי קרן , אם אני עושה התפחה ראשונה של לילה במקרר , כשאני מוציאה את הבצק ישר להתחיל לעבוד איתו או שצריך לתת לו זמן בחוץ כדי לחזור לטמפרטורת החדר לפני שמתחילים לעבוד איתן שוב ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2021 at 9:03 pm

אפשר לתת לו לעמוד קצת בחוץ

השב
User Avatar
ולריה
starstarstarstarstar
יוני 15, 2021 בשעה 11:45

היי מתכננת להכין אותם ולהקפיא(בשביל יום הולדת ביום שבת). האם להכניס להקפאה ישר אחרי שמתקררים? למרוח את השמן זית והמלח אחרי החימום? וכמה זמן לחמם אחרי ההקפאה? תודה תודה תודהה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2021 at 4:37 pm

עניתי לך באינסטגרם לדעתי... אחרי צינון להקפיא, להפשיר לחמם בחום גבוהה וכשיוצא לפני הגשה להבריש בשמן זית ומלח גס

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוגוסט 10, 2021 בשעה 16:32

היי, הכנתי את הבייגלס כבר כמה פעמים ויצאו לי מטורף, תודה ענקית!!! אני צריכה למחר בצהריים כמות גדולה ממש, יש לי אפשרות להכין היום בערב את הבצק ולהשאיר אותו כל הלילה ולהכין בבוקר אותם? אם כן איפה לשמור את הבצק במשך הלילה, במקרר או בחוץ? תודה רבה רבה, מחכה לתשובה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2021 at 5:39 pm

בצק במקרר

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2021 בשעה 22:52

יוואו קרןןן הכנתי היום יצא מטורףףףף אין עלייך המתכונים שלך פגז כל הזמן ממליצה לחברות להיכנס ולקחת מתכונים

השב
User Avatar
רבקה פיקרסקי
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2021 בשעה 11:47

קודם כל תודה על מתכונים מדהימים, תענוג לקרוא אני רוצה להתחיל ליישם.. רציתי לשאול לגבי התפחה נוספת אחרי שמגלגלים בשומשום, הבנתי שאין צורך, מעניין אותי אם יש הבדל בתוצאה הסופית אם כן מתפיחים אני עושה המון לחמניות ועד היום תמיד התפחתי שוב.. וכן יש ברשת המון מתכונים לבייגל שכן צריך התפחה אחרי שמכינים את הצורה, מעניין אותי להבין אם יש הבדל בתוצאה, ואם כן מהו?? תודה מראש!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2021 at 1:07 pm

ביייגלה ירושמי בבסיסו אינו מאפה תפוח, התפחה לעאחר עיצוב גורמת לו לתפוח יותר ולהיות יותר כמו לחמניה שמנמנה, לא שזה רע אבל זה ההסבר

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2022 בשעה 12:57

קרן שלום וברכה, תודה על מתכונים נפלאים!!!אני מעוניינת להכין את הבצק בשני בערב, ולאפות את הבייגלה בשלישי בבוקר ולקחת אותם איתי למפגש שיארך כמה שעות (כזה להניח על השולחן עם ממרחים ושאנשים ינשנשו במהלך היום). השאלה שלי היא האם הבייגלה מתאימים להגשה כזאת? כלומר לשבת על שולחן לכמה שעות? או שעשויים להתקשות לגמרי? תודה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2022 at 3:31 pm

אין בעיה לאפות בבוקר ולהביא לאירוע, לא ממליצה להניח אף סוג של מאפה על השולחן לכמה שעות. עדיף לכסות תמיד.

השב
User Avatar
גל
ינואר 25, 2022 at 8:16 am

תודה קרן!!!

השב
User Avatar
אופיר
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2022 בשעה 12:16

יצא וואו! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 12:48 pm

תודה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2022 בשעה 15:24

הכנתי עם קמח לחם כוסמין מלא ויצא מושלם!! ואו, איזה ביס טעים היה לי

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 8:23 am

תודה עדי

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
מרץ 16, 2022 בשעה 09:47

אפשר להקפיא ? הכנתי את הבגטים הם מטריפים!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2022 at 10:11 am

כייף לשמוע

השב
User Avatar
נגה
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2022 בשעה 10:36

היי קרן, משנה גודל הבייגל? גם עיגולים של 80 גרם זה בסדר ? תודה על הכל!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 24, 2022 at 8:20 pm

גם 80 גרם זה אחלה, ייצאו קטנים יותר

השב
User Avatar
בתיה
starstarstarstarstar
אפריל 8, 2022 בשעה 15:23

האם אפשר לעשות את צורת הביגלה אחרי הטפיחה הראשונה ולשים במקרר ובבוקר ישר לאפות תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 9, 2022 at 2:04 pm

לילה מבקרר זה יותר מדי זמן

השב
User Avatar
רונהלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2022 בשעה 12:19

מתכון מעולה! מכינה מ 80% קמח כוסמין ומקפיאה ישר אחרי האפייה. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2022 at 2:22 pm

תודההה

השב
User Avatar
ד׳, אות בדויה
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2022 בשעה 13:36

תודה רבה על המתכון הנהדר.הכנתי מתערובת של קמח כוסמין מלא וקמח לחם. יצאו בייגלים כייפיים מאוד

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2022 at 11:21 am

נהדרת

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2023 בשעה 06:26

האם בחום סטטי או טורבו בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2023 at 9:29 am

תמיד חום עליון תחתון אלה אם כתוב אחרת

השב
User Avatar
riki
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2023 בשעה 10:47

תודה. הכנתי הבוקר יצא פגז!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2023 at 1:05 pm

תודהההה

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
מאי 4, 2023 בשעה 07:45

הי קרן ,הכנתי את הבייגלס האלה בעבר יצאו מצויין, רק 2 שאלות , האם הבצק הזה יכול להתאים גם לפיצה? ושאלה שנייה האם אפשר להכין את הבצק היום ולאפות מחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 4, 2023 at 2:05 pm

אפשר להכין את הבצק יום קודם מתאים גם לפיצה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוגוסט 28, 2023 בשעה 17:50

מתכון מנצח! יצא כ״כ טוב :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2023 at 9:55 am

תודה מיכל

השב
User Avatar
Tzippy
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2024 בשעה 12:35

היי האם אפשר במקום סוכר לשים דבש/סילאן, ואם כן כמה? תודה מתכונים מושלמים אין שבוע שלא עושים מתכון שלך..

השב
User Avatar
Tzippy
ינואר 8, 2024 at 1:26 pm

אפשר?

השב
User Avatar
יונית
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2024 בשעה 21:45

היי, ניסיתי כבר כמה פעמים ותמיד יוצא מוצלח, תודה על מתכון מעולה! שאלה- אפשר להתפיח בהתפחה השניה יותר מ50 דקות? מה הזמן המקסימלי? אני משתמשת בקמח כוסמין 80% ומרגישה שלפעמים יותר מידי התפחה דווקא מפנצ'רת את הבצק. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 2, 2024 at 2:52 pm

אפשר במקרר יותר זמן ולא בחוץ

השב
User Avatar
ריבי
starstarstarstarstar
יולי 27, 2024 בשעה 08:31

יוצא מדהים כל פעם מחדש! הפעם התבלבלתי ובטעות שמתי ראש גיטרה ולא וו לישה ועד שקלטתי את זה כבר היה בצק פירורים, הוא התאחד כשהחלפתי ראש אבל היה קשה יותר מכל בצק שהכנתי.. ברגעים אלה הוא נח ואני חושבת שיצא לא טוב, מה את אומרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2024 at 2:19 pm

להבא כשבצק קשה להוסיף לו מים

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img