טבעונילחמים ומאפים

מיני בייגלה ירושלמי

ספטמבר 8, 2019 224 Comments
בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי זה אחד המתכונים שמלווים כמעט כל סדנת אפייה שלי

לפעמים הם גדולים, לפעמים קטנים, מצופים בשומשום, או זעתר, או תערובת גרעינים,

לפעמים הם מקלות בייגלה ממולאים בכרישה ופטה או מוצרלה, והם תמיד חובה, כי כולם אוהבים להכין ולאכול אותם.

לפני הרבה זמן העליתי מתכון לחלת בייגלה ירושלמי,

והיא עד היום אחד המתכונים הכי נצפים בבלוג, והיא שינתה לכל כך הרבה אנשים את הרגלי אפיית החלה שלהם,

כי היא כל כך טעימה, ויפה, והיום אני כבר מכינה אותה לגמרי טבעונית .

אני נתקלת כל הזמן באנשים שממש מופתעים כשבסדנאות אני מספרת שאת רוב מאפי השמרים המלוחים שלי

אני אופה בכלל מבצק טבעוני שאינו מכיל ביצים או מוצרי חלב,

וזה לא בגלל שאני טבעונית, אלא בגלל שזה באמת לא הכרחי על מנת לקבל תוצאות מעולות.

במהלך השנים אתם מבקשים ממני מתכון לבייגלה יירושלמי ואני שולחת אתכם למתכון של חלת הבייגלה,

אבל הגיע הזמן שיעלה לבלוג מתכון מסודר.

את הבייגלה אני מכינה כמיני בייגלה קטנים, זה חוסך המון מקום על התבנית ובעיקר זמן אפייה.

אני יודעת שהמון אנשים אוהבים לאפות בבית ולקבל תוצאות ״כמו במאפייה״ מבחינת נראות המאפים,

אבל בבית אין תנורים גדולים כמו במאפיות, ולהכין בדיוק בדיוק את אותו הדבר דורש לפעמים יותר מדי זמן.

מה שכייף בבייגלה, שאפשר להכין אותם מסוגים שונים של קמחים, קמח לבן רגיל, או קמח מלא, קמח כוסמין

או קמח לחם, קמח חלה או קמח שמיועד דווקא לחלות, והתוצאה שתתקבל תמיד תהיה טובה.

אני אוהבת להכין אותם ולהגיש עם צלחת לבנה, זיתים ופלפל חריף ליד.

מיני בייגלה ירושלמי/ 15-17 יחידות

מצרכים למתכון:

1 קילו קמח לחם או קמח לבן רגיל

2 כפות שמרים יבשים ( שווה ערך ל 50 גר' שמרים טריים( קוביה או שקית)

4 כפות שמן זית

1/2 כוס (100 גר')  סוכר לבן

כף וקצת מלח דק

500-550 מ״ל (2.5 כוסות) מי ברז

לציפוי:

מים

300 גר' שומשום (אופציות נוספות לציפוי תמצאו בסוף הפוסט למטה)

להגשה: שמן זית מעורבב עם מעט מלח גס.

אופן ההכנה:

לקערת מיקסר עם וו לישה מנפים קמח, מוסיפים שמרים וסוכר ומערבלים

מוסיפים שמן זית, מלח ואת המים, תחילה מחצית מהכמות, ואז לאט לאט עוד מים

עד שהבצק מתחיל להתגבש (ייתכן ולא תזדקקו לכל כמות המים)

לשים במשך 10 דקות, במהירות איטית עד שמתקבל כדור בצק חלק וגמיש.

מעבירים את הבצק לקערה משומנת בשמן זית ומגלגלים אותו בשמן.

מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומתפיחים כשעה וחצי.

מרפדים מגש גדול בנייר אפייה, ומקמחים מעט.

מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 100 גר כל אחד, אמורים להתקבל בין 15 ל 18 כדורים,

מניחים על המגש, מקמחים אותם שוב מעט  ומכסים במגבת להתפחה חוזרת של  30-50 דקות,

תלוי כמה אתם ממהרים:-) (ככל שתניחו לכדורים לתפוח יותר, התוצאה תהיה טובה יותר)

מחממים תנור ל 200-220 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

מכינים 2 צלחות רחבות: אחת עם מים ואחת עם שומשום.

מגלגלים כל עיגול בצק לרצועה, טובלים במים ומיד לאחר מכן מגלגלים בשומשום,

מחברים את קצוות הרצועה לעיגול ומועכים מעט את איזור החיבור שלא ייפתח, מניחים על תבנית האפייה.

אופים כ 15 דקות עד שהבייגלה שחומים, מוציאים ומברישים בשמן זית מעורבב עם מעט מלח גס, ומגישים.

**אפשר להמיר שמן זית בשמן קנולה

**סוכר לבן אפשר להמיר בסוכר חום בהיר

**את השומשום אפשר לגוון ולהמיר חצי ממנו בפרג, או להוסיף לשומשום גרעיני חמניה, או 2 כפות זעתר.

בייגלה ירושלמי

 

224 Comments

אסנת ספטמבר 8, 2019 at 2:29 pm

שבוע טוב קרן, מרדדים כל עיגול בצק לרצועה, מה זה אומר?
זאת אומרת זה יוצא שטוח, לא?

Reply
קרן אגם ספטמבר 8, 2019 at 2:49 pm

לא הכוונה שמכל עיגול יוצרים רצועה כמו לחלה

Reply
מאיה אפריל 17, 2020 at 5:07 pm

המתכונים שלך הם נכס! יצא מושלם וכיף להכין כי הכל כתוב באופן כל כך מדויק ופשוט! תענוג, תודה 🙂

Reply
קרן אגם אפריל 17, 2020 at 5:16 pm

את נכס! תודה מאיה

Reply
ורד מאי 31, 2022 at 12:39 pm

היי קרן, האם ניתן ל קפיא? במידה וכן, מה הדרך הכי טובה להפשיר אותם?
תודה

Reply
קרן אגם מאי 31, 2022 at 4:58 pm

אפשר להקפיא בעודם טריים, להפשיר ולחמם שוב 150 מעלות לחצי שעה להחזרת הקריספיות

איילת מרץ 17, 2022 at 7:54 pm

הכנתי את הבייגלך יצאו מדהים , איך אני שומרת עליהם לכמה ימים שישארו רכים וטעימים לכמה ימים?

Reply
טל אפריל 28, 2022 at 12:26 am

היי קרן, רציתי לדעת אם אפשר להוסיף סוכר כדי להמתיק את הבייגלה?
תודה

Reply
קרן אגם אפריל 28, 2022 at 3:07 pm

בטח, 1/2 כוס

Reply
חן ספטמבר 8, 2019 at 5:56 pm

היי, מתכון מדהים וכבר נוסה היום לאורחים:) ויצא ממש טעים! הדבר היחיד הוא שהם יצאו לי דיי בהירים ולא כמו אצלך בתמונה. בטוח שאין צורך למרוח גם ביצה מעל שיתן צבע באפייה?
תודה!

Reply
קרן אגם ספטמבר 8, 2019 at 7:51 pm

אין צורך בביצה
אני אופה בחום גבוהה ולא מפחדת להשחים אותם
אלו שממש שחומים הם עם זעתר שמכהה אותם מאוד

Reply
איילת אפריל 24, 2021 at 9:05 am

היי קרן,
קודם כל-תודה רבה על מתכונים מושלמים!!!!!! הצלחה מסחררת אצלנו במטבח (:
רציתי לשאול אם הבייגלה טעימים גם לאחר הקפאה?

Reply
קרן אגם אפריל 24, 2021 at 10:09 am

שמחה שאהבת, אם מקפיאים אותם בעודם טריים ומחממים היטב שוב הם יהיו טעימים

Reply
סיגל ינואר 3, 2022 at 7:55 am

שאלה האם ניתו להחליף קמח לבן לכוסמין לבן??? החברלך בעינייני הריאות

קרן אגם ינואר 3, 2022 at 7:56 am

בהחלט אפשר

רותם אוקטובר 25, 2019 at 9:20 am

היי קרן יקרה! מתכון מהמם!!
מכינה עכשיו בפעם השנייה ותוהה האם להכין כמות כפולה כבר
הבעיה היא שאין לי עוד קמח לבן ותהיתי האם ניתן להכין את המתכון רק עם קמח כוסמין מלא..מה דעתך? כמו כן האם המידות של שאר המצרכים משתנות?

Reply
קרן אגם אוקטובר 25, 2019 at 4:31 pm

הי רותם
אין בעיה להכין מכוסמין מלא אבל הבצק יזדקק לעוד נוזלים,
קשה להגיד כמה… ממליצה גם להתפיח אותו פעמיים בקערה ורק אז ככדורים
בהצלחה

Reply
דרור לייב דצמבר 23, 2021 at 10:58 am

היי הכנתי את המתכון ויצא טעים ממש אבל יום למחרת הבייגלה היה קשה לאכילה
למה?

Reply
קרן אגם דצמבר 24, 2021 at 8:51 am

אולי לא שמרתם אותו עטוף אבל בכל מקרה חימום חוזר

Reply
טל מרץ 24, 2024 at 3:29 am

היי עדיף את ההתפחה השנייה לעשות בכדורים ולא בצורה של הבייגלס ?

Reply
קרן אגם מרץ 25, 2024 at 7:23 am

בייגלה לא מתפיחים אחרי עיצוב לצורה

Reply
יעל אפריל 21, 2020 at 11:54 pm

הי, הבייגלים נראים מדהימים!
לצערי אין לי מיקסר. זה יצא טוב עם לישה ידנית?
תודה!

Reply
קרן אגם אפריל 22, 2020 at 6:02 am

בטח
לישה רצופה של 10-12 דק

Reply
מוראל סיבהי דצמבר 15, 2020 at 9:59 pm

היי קרן
האם אפשר להשאיר את הבצק ללילה במקרר ?

Reply
קרן אגם דצמבר 17, 2020 at 7:47 am

כן אפשר

Reply
חן ארזי יוני 25, 2021 at 10:48 am

שאלה לי, איך עושים את הבייגלה קצת מתקתקים? אני חושבת שזה משהו בציפוי אבל לא סגורה איך…

Reply
קרן אגם יוני 25, 2021 at 7:03 pm

אפשר לטבול במי סוכר לפני אפייה במקום מי ברז

Reply
יערה אוקטובר 30, 2021 at 8:47 pm

היי קרן – הכנתי בעבר ויצא מעולה! האם אפשר להכין בערב ולהתפיח במקרר למשך הלילה את ההתפחה הראשונה? תודה רבה על מתכונים מעולים!

Reply
יערה אוקטובר 30, 2021 at 8:48 pm

סליחה – עכשיו ראיתי שכבר ענית על זה למישהי אחרת- תודה!

קרן אגם אוקטובר 31, 2021 at 9:42 am

בטח שאפשר

שיראל יוני 9, 2020 at 6:03 pm

היוש! נראה מהמם
אפשר להתפיח את ההתפלה הראשונה במקרר ללילה?
תודה

Reply
קרן אגם יוני 9, 2020 at 9:24 pm

בטח

Reply
Limor Fruchtman אוגוסט 7, 2020 at 1:03 pm

יש לדעתך כמות זמן מקסימלית להתפחה במקרר?

Reply
קרן אגם אוגוסט 7, 2020 at 4:06 pm

ברור, שמרים לא חיים לנצח, עד 24 שעות

שני ספטמבר 14, 2021 at 3:24 pm

היי קרן,
ניתן לעשות חצי אפייה ולהקפיא?
במידה וכן איך ואיך עושים את המשך האפייה
תודה

Reply
קרן אגם ספטמבר 14, 2021 at 4:12 pm

אפשר
להפשיר ולאפות

Reply
שירי ינואר 5, 2024 at 2:03 pm

אם אני מקפיאה טרי, להקפיא לפני מריחת השמן זית ומלח או אחרי?
זו שאלה נכונה לכל שמרים שאני מקפיאה טריים- להקפיא לפני או אחרי סירופ סוכר כשהעוגה יוצאת מהתנור?

Reply
קרן אגם ינואר 5, 2024 at 6:02 pm

להקפיא לפני הברשה

Reply
פיר ינואר 15, 2024 at 9:34 pm

יצא מעולה מעולה מעולה

Reply
Shiri ספטמבר 8, 2019 at 3:10 pm

מה האופציות מבחינת הקמח? ניסית עם קמח מלא? כוסמין?… תודה

Reply
קרן אגם ספטמבר 8, 2019 at 4:30 pm

כל הקמחים נוסו כבר, גם כתבתי בפוסט עצמו.
בשימוש בקמח מלא רצוי לשלב עם קמח לבן רגיל ולא 100% מלא

Reply
רותם נובמבר 2, 2019 at 8:22 am

היי, ניסיתי עם חצי קמח לבן וחצי כוסמין אבל עוד שמתי 400 מל והבצק כבר נהיה דביק.האן זה בסדר? להוסיף את כל הכמות מים בכל מקרה?
הבצק אמור להיות דביק?

Reply
קרן אגם נובמבר 2, 2019 at 8:38 am

הי רותם
את המים מוזגים באיטיות, מומלץ תמיד להתחיל מחצי כמות ולהוסיף כמה שצריך,במהלך הלישה הוא עובר תהליך , אם הוא ממש מעט דביק זה בסדר
אם הוא מאוד דביק בשלב זה תוסיפי קצת קמח.

Reply
דיויד ספטמבר 2, 2020 at 6:01 am

איך מכינים את הזעתר כמו שמוכרי הבייגלה נותנים בעיר העתיקה?
תודה רבה.

Reply
קרן אגם ספטמבר 2, 2020 at 8:34 am

אין לי מושג, אני קונה זעתר מוכן אני מניחה שיש בגוגל מתכונים

Reply
אלה מאי 31, 2022 at 12:14 pm

ניתן להחליף לקמל ללא גלוטן?

Reply
קרן אגם מאי 31, 2022 at 4:56 pm

זה לא יעבוד

Reply
שני ספטמבר 8, 2019 at 3:34 pm

הי, להכנת המתכון מ 500 גרם קמח פשוט לחלק את כל שאר המרכיבים בחצי?

Reply
קרן אגם ספטמבר 8, 2019 at 4:29 pm

בדיוק

Reply
Ilanit ספטמבר 8, 2019 at 5:21 pm

מה כמות המים? מצוין במתכון 550-550 מל? הכוונה 500-550? תודה רבה עבור המתכון

Reply
קרן אגם ספטמבר 8, 2019 at 7:55 pm

כן תיקנתי 500-550 מ״ל
זה מצויין גם בכוסות

Reply
גילי אוקטובר 17, 2019 at 8:29 pm

הי, אפשר בבקשה הסבר לגבי מילוי הבצק?
כרישה בולגרית נשמע מדהים!

Reply
עינת מאי 19, 2020 at 8:54 pm

קרן היקרה,
הכנתי היום כמות כפולה של הבייגלס עם קמח 70 אחוז. יצא מעולה, בקושי הצלחתי הציל 5 למחר…:)
תודה רבה בשם כל המשפחה, תבורכנה ידיך!
לילה טוב מירושלים

Reply
קרן אגם מאי 19, 2020 at 9:37 pm

תודה עינת איזה כייף לכם

Reply
מיכל יולי 20, 2023 at 10:35 am

האם אפשר להקפיא את הבייגלהלפני האפיה? אם כן, איך מומלץ להפריד ביניהם בהקפאה ואיך מומלץ לאפות אחרי שיצאו מהקפאה?

Reply
קרן אגם יולי 22, 2023 at 10:34 am

אפש רלהקיא, רצוי להפריד עם נייר אפייה ביניהם.
להוציא להפשיר ולאפות

Reply
אסנת ספטמבר 8, 2019 at 3:56 pm

תודה קרן

Reply
גילה ספטמבר 30, 2023 at 8:34 pm

קרן יקרה – מתכון פשוט מושלם!
לא האמנתי שיצאו בייגלים כל כך יפים וטעימים. תודה ששיתפת במתכון המנצח.
הצעת ייעול: במקום לרדד, ליצור רצועה (נחש) ואז לחבר שוב – פשוט לעשות חור בכדור. לי זה עבד נפלא.

Reply
יערה ספטמבר 8, 2019 at 8:55 pm

הכנתי. בציפוי סומסום וזעתר. הכנה פשוטה, ריח מעולה בבית, שדרוג לארוחת הערב. כיף גדול. תודה!

Reply
קרן אגם ספטמבר 8, 2019 at 9:32 pm

שמחה לשמוע, אני גם אוהבת עם גרסת הזעתר

Reply
סמדר ספטמבר 9, 2019 at 6:36 pm

היי קרן
אפשר להכין את הבצק ערב קודם?
טם כן- מה הוראות ההתפחה?

Reply
קרן אגם ספטמבר 9, 2019 at 10:42 pm

אין בעיה להתפיח לילה במקרר

Reply
דינה ספטמבר 9, 2019 at 7:47 pm

היי, בתור אחת שכבר שנים מכורה להכנת, הנפקת ולעיסת בייגלים, אני יכולה רק להציע עוד שלושה רעיונות: 1. להמיר את הסוכר הלבן ב-4 כפות סילאן 2. במקום לגלגל לנקניק ולהתאמץ להדביק את הקצוות, פשוט לעשות עם האגודל חור במרכז כדור הבצק (לאחר שתפח) ולהרחיב אותו בעדינות לפני הטבילה במים. 3. להוסיף למים בהם טובלים את הבייגלה גם קצת סילאן. בהצלחה ובתיאבון!

Reply
יפעת ינואר 22, 2021 at 11:56 pm

הי
מכורה למתכונים ולאינסטגרם שלך (:
הכנתי את הבצק ותכננתי התפחה במקרר למחר בבוקר. תכננתי להקטין בחצי את המתכון. הבעיה היא שחוץ מהקמח פתאןם קלטתי שאת כל שאר הרכיבים לא הקטנתי בחצי..(תזכורת לעצמי לא להכין בצק כשאני עייפה!) . יש עוד תקווה לבייגלים מהבצק הזה?
המון תודה

Reply
ימית אוגוסט 24, 2021 at 12:47 pm

קרן יקרה האם לא כדאי להוסיף את המלח אחרי המים? מלח לא מנטרל קצת את השמרים? בספר במתכון של חלות בייגלה ירושלמי רשמת את המלח בסוף

Reply
קרן אגם אוגוסט 24, 2021 at 3:54 pm

אין שום בעיה למלח עם שמרים יבשים

Reply
גילי אוקטובר 17, 2019 at 8:35 pm

הי, אפשר בבקשה הסבר לגבי מילוי הבצק?
כרישה בולגרית נשמע מדהים!

Reply
קרן אגם אוקטובר 17, 2019 at 10:50 pm

הי גילי
בשמחה, מטגנים בחמאה כריסה קצוצה
ממליחים, מצננים, מערבבים פנימה פטה מפוררת.
מרדדים כל כדור בצק למלבן, מניחים לאורך המלבן בשליש התחתון מלית, מגלגלים לרצועה, וממשיכים כרגיל. בהצלחה

Reply
קרן ספטמבר 22, 2023 at 8:53 am

נשמע טעים!!! אם אין כרישה בצל ובולגרית יעבוד גם?

Reply
קרן אגם ספטמבר 22, 2023 at 12:17 pm

ברור

Reply
כנרת נובמבר 21, 2019 at 7:19 pm

הי קרן
האם אפשר להשאיר לתפוח ללילה במקרר?

Reply
קרן אגם נובמבר 21, 2019 at 7:34 pm

כן אין בעיה

Reply
ענבל נובמבר 24, 2019 at 4:48 pm

הי, עד איזה שלב, הכי מתקדם, אפשר להכין ערב קודם ולשים במקרר/מקפיא?
רוצה שיהיה חם וטרי מהתנור, אבל אין לי הרבה זמן בבוקר
תודה

Reply
קרן אגם נובמבר 24, 2019 at 5:37 pm

את יכולה להכין את הבצק ולהתפיח, להכין את העיגולים ולהכניס למקרר ללילה, בבוקר רק לגלגל לבייגלה ולאפות
אם הקפאה של הבצק לפני אפייה מצריכה זמן הפשרה וזה ייקח לך זמן

Reply
אביה אוגוסט 9, 2020 at 1:14 pm

היי נראה מושלם!
יש אפשרות למלא את הבייגל?
והאם יש אפשרות להקפיא?

Reply
קרן אגם אוגוסט 10, 2020 at 7:39 am

אפשר למלא ואפשר להקפיא בלי בעיה

Reply
רונית יולי 10, 2021 at 1:34 pm

מתכון מדהים, הכנתי חלק ארוכים, עגולים, חלק עם קצח חלק ממולאים גבינה לפי עוד מתכון שלך , הכל יצא מושלם, תודה רבה!!!

Reply
יונית אפריל 1, 2024 at 9:41 pm

היי,
ניסיתי כבר כמה פעמים, תודה על מתכון מעולה!
שאלה- אפשר להתפיח בהתפחה השניה יותר מ50 דקות? מה הזמן המקסימלי? אני משתמתש בקמח כוסמין 80% ומרגישה שלפעמים יותר מידי התפחה דווקא מפנצ'רת את הבצק. תודה

Reply
מיכל דצמבר 3, 2019 at 10:02 am

וואוווו!!!!
אני פשוט בשוק איזה מתכון מדהים!!
אני לא בנ"א של בצקים, ובד"כ לא מצליחה להסתדר עם זה.
אתמול ניסיתי את המתכון, התמונה הייתה מגרה מידי..
ויצא מוווושלם!!! לא האמנתי כשיצא מהתנור שאני הכנתי את זה.. צילמתי ושלחתי לכל מי שיכולתי..
המתכון כתוב בצורה קלה ומובנת, והתוצאה מושלמת!!
תודה רבה קרן!! תמשיכי לשמח אותנו במתכונים המושלמים שלך!!

Reply
קרן אגם דצמבר 3, 2019 at 10:28 am

איזו מהממת את מיכל תודה רבה שימחת אותי מאוד

Reply
נטע דצמבר 29, 2020 at 9:16 am

היי הכנתי את הבייגל עם חצי כוסמין מלא וחצי שיפון מלא והבצק יצא דחוס מאוד מאוד וטעם מעט מריר…. תוכלי לכתוב אופציה לבייגל מקמח מלא? כשהכנתי מקמח רגיל יצא ואו אבל רוצה לבחון גרסה בריאה יותר❤️

Reply
קרן אגם דצמבר 29, 2020 at 2:08 pm

כשרוצים לקבל תוצאה אוורירית מקמחים מלאים רצוי גם לא להמיר את כל הכמות אלא לשלב מלא ולבן (אפשר כוסמין לבן) ובטח לא לעבוד
עם כזו כמות גדולה של קמח שיפון שהוא קמח מאוד בעייתי. עוד ממש חשוב להוסיף נוזלים לבצק כי קמחים מלאים זקוקים לכמות נוזל גדולה יותר,ולזמני התפחות ארוכים.
הייתי מתפיחה את הבצק פעמיים בקערה לפני החלוקה בכלל לכדורים.

Reply
עדי דצמבר 5, 2019 at 6:27 pm

היי קרן,
אפשר להקפיא במידה ויש שאריות? את יודעת האם יוצא טוב לאחר ההפשרה?

Reply
קרן אגם דצמבר 5, 2019 at 6:44 pm

אין בעיה להקפיא אבל חשוב להקפיא אותם כשהם עוד טריים
ולעטוף היטב

Reply
מאיה אפריל 27, 2020 at 8:20 pm

היי קרן, האם מקפיאים אותם לפני או אחרי האפיה?

Reply
קרן אגם אפריל 27, 2020 at 9:31 pm

אפשר לאפות ולהקפיא בעודם טריים עטופים היטב בניילון נצמד

Reply
נעמה דצמבר 19, 2019 at 10:41 pm

רק רוצה לפרגן ולהגיד לך תודה ענקית! המתכון הזה כבר מזמן נהיה מנהג כל שישי בבוקר וכולם עפים על זה ומתענגים!
ניסיתי הרבה מתכונים של בייגלים אבל זה ללא ספק לוקח..
פשוט תודה אלופה!❤

Reply
קרן אגם דצמבר 20, 2019 at 6:23 am

איך אני שמחה לשמוע נעמה המון תודה

Reply
נועה פברואר 4, 2020 at 9:20 am

היי קרן
מתכוונת להכין בשבת אני מארחת
איך אני יכולה למלא את זה הגבינות נגיד איך את ממלאה או פשוט מניחה מעל
והאם יכולה להכין את הבצק בשישי בלילה?

Reply
קרן אגם פברואר 4, 2020 at 9:41 am

הי נועה, אפר להכין את הבצק לילה מראש ולהוציא מהמקרר חצי שעה לפני תחילת העבודה שיהיה נח לעבודה.
לגבי המילוי, תרדדי כל עיגול עם מערוך, לעיגול גדול, תניחי בשליש התחתון ותגלגלי. כל השאר כרגיל

Reply
הילה פברואר 22, 2020 at 12:12 pm

הי קרן
החזרת לי את חדוות האפיה! עוקבת אחריך באדיקות ונהנית כל כך מהמתכונים המדוייקים…
שאלה לגבי המתכון הזה – כדאי להשתמש בקמח פיצה?
תודה

Reply
קרן אגם פברואר 22, 2020 at 1:44 pm

קמח פיצה יהיה נהדר

Reply
טלי אוגוסט 23, 2023 at 11:11 pm

הי. ניתן להמתין בין מגש אחד לשני בזמן האפיה או להכניס שני מגשים בטורבו? הבצק לא תופח מידי אם אכניס בכל פעם מגש רק אחד לתנור?

Reply
קרן אגם אוגוסט 24, 2023 at 9:44 am

אפשר בטורבו

Reply
Laura מרץ 25, 2020 at 7:18 am

קרן, מתכון מושלם ומדויק. בתוך ים של מתכונים שמראים אחד והתוצאה שונה לחלוטין, מה שגורם לאכזבה גדולה. המיני בייגלס בדיוק כמו שאמרת, מושלמים, טעימים ומי שמקפיד/ה על ההוראות לא יתאכזב.
ת ו ד ה והמשיכי.

Reply
קרן אגם מרץ 25, 2020 at 4:46 pm

תודה רבה!

Reply
ימית מאי 13, 2020 at 1:43 am

היי קרן, תודה על שיתוף מתכונים מדהימים, תמיד באדיבות וסבלנות שלא רואים בכל מקום! הכנתי את הבייגלים ויצא מעולה! אבל הבן שלי התלונן שהם טיפה קשים בשבילו, אני אוהבת ״להילחם״ בקשה אבל הוא פחות. הם הם ייצאו לי פחות קשים ויותר נגיסים ורכים בשבילו?

Reply
קרן אגם מאי 13, 2020 at 6:38 am

בשמחה ימית, להבריש מעל עם ביצה במקום מים ולאפות בחום 180

Reply
נועה לפשיץ אפריל 9, 2020 at 9:33 am

הי קרן
אין לי שמרים טריים,ניתן יהיה להכין רק עם יבשים ואם כן אז מה תהיה הכמות?
תודה.

Reply
קרן אגם אפריל 9, 2020 at 9:36 am

המתכונים שלי תמיד עם שמרים יבשים, כתוב במתכון 2 כפות

Reply
לייזר אפריל 13, 2020 at 8:53 pm

היי קרן פעם ראשונה שאני מכין אותם שאפו על המתכון יצאו פצצה תוך שעתיים נשארו רק שש

Reply
קרן אגם אפריל 13, 2020 at 9:18 pm

איזה משמח אתה לייזר תודה

Reply
סיון אפריל 15, 2020 at 11:05 am

היי, אין לי מלח דק, רק אטלנטי או גס. כמה מלח אטלנטי עליי לשים?
תודה.

Reply
קרן אגם אפריל 15, 2020 at 11:50 am

1/2 כף

Reply
שני אפריל 18, 2020 at 2:19 pm

היי קרן את מדהימה ! רוצה להכין את המתכון ממש ברגע זה אפשר להשתמש בשמן קנולה אם נגמר השמן זית ?

Reply
קרן אגם אפריל 18, 2020 at 2:37 pm

בטח אין בעיה

Reply
פורין קריאף אוקטובר 27, 2020 at 8:13 pm

היי קרן,
האם אפשר להכין חצי כמות?
פשוט לחלק את המתכון בחצי?

Reply
קרן אגם אוקטובר 27, 2020 at 9:18 pm

כן

Reply
קרן אגם אוקטובר 27, 2020 at 9:32 pm

לחלק את כל המצרכים בחצי

Reply
מירב ספטמבר 14, 2021 at 1:00 pm

היי
רשמת אץ זה כאחד המתכונים ליום כיפור, האם ניתן להתפיח במקרר ליותר מ24 שעות? כ26? זה יהיה בסדר??

Reply
קרן אגם ספטמבר 14, 2021 at 4:15 pm

כן זה ישרוד ואפשר להוריד שמרים לכף וחצי

Reply
אליה גולן אפריל 21, 2020 at 3:48 pm

יצא מדהים! מי שרוצה לנסות, במקום קג קמח לבן, שמתי 500 גר' קמח לבן, 400 גר' קמח מלא ו100 גר קמח שיפון. הוספת עוד קצת פחות מ100 מ"ל לבצק. יצא מדהים!!!
קרן אגם את ג-א-ו-ן

Reply
קרן אגם אפריל 21, 2020 at 4:48 pm

תודה!!

Reply
מיטל מ אפריל 25, 2020 at 3:44 pm

היי קרן! רוצה לנסות מחר את המתכון ותוהה אם אין לי אפשרות להכניס שני מגשים יחד, האם לאפות בנפרד שתי בניות אחת אחרי השניה לא תגרום לתפיחת יתר? אשמח לתשובה 🙂

Reply
קרן אגם אפריל 25, 2020 at 6:46 pm

אפשר אחת אחרי השניה אין בעיה עם התפיחה
וגם אפשר להכניס למקרר תבנית אחת

Reply
מיטל אפריל 26, 2020 at 10:37 am

תודה קרן! ניגשת למלאכה. עוד שאלה קטנה כתוב לאפות על 200-220, מה הכוונה? אפשר הכוונה מדויקת למי שמפחד לקחת סיכון חח

Reply
קרן אגם אפריל 26, 2020 at 11:00 am

תתחילי מ 200 כי אני לא יודעת כמה התנור שלך חזק/חלש
בהצלחה! אל תפחדי!

Reply
מיטל אפריל 26, 2020 at 11:23 am

תודה רבה רבה! כיף לעקוב אחריך 🙂

עדן אפריל 30, 2020 at 1:33 pm

לאפות את הלחמים במצב של טורבו? או חום עליון תחתון?

Reply
קרן אגם אפריל 30, 2020 at 2:18 pm

לא אופה בטורבו

Reply
‪Or יולי 14, 2020 at 9:03 pm

היי קרן,
נראה מעולה!! יש לי כרגע רק קמח תופח וממש מתחשק לי לנסות… יצא טוב? או שעדיף להתאפק:)

Reply
קרן אגם יולי 14, 2020 at 9:34 pm

לא יילך… צריך קמח ושמרים יבשים או טריים
קמח תופח מכיל אבקת אפייה שטובה לעוגות וסוגי בצקים אחרים אבל לא לבצק שמרים

Reply
שני כהן מאי 2, 2020 at 5:38 pm

היי קרן אפשרי לעשות את זה בסיר גריל ?

Reply
קרן אגם מאי 2, 2020 at 5:55 pm

לא ניסיתי אף פעם, שווה לנסות 🙂

Reply
רוז מאי 4, 2020 at 12:15 pm

היי קרן:)
אחרי התפחה ראשונה הבצק היה מהמם. יצרתי כדורים, קימחתי וכיסיתי במגבת. אחרי 40 דק הם תפחו יפה אבל היה עליהם מעין קרום יבש שהקשה על העיצוב. איך אפשר להמנע מזה?
תודה

Reply
קרן אגם מאי 4, 2020 at 12:27 pm

הם לא היו מכוסים מספיק טוב וזו התוצאה של מגע אויר

Reply
דנה מאי 28, 2020 at 12:24 pm

היי קרן! זה המתכון שהכנת לפני כמה שבועות בצורת ג׳בטה/ בגט? זוכרת שהכנת בסטורי בייגלה ארוכים ותוהה מה המתכון…

Reply
קרן אגם מאי 28, 2020 at 12:31 pm

לא הצורה של הבגט זה בגט

Reply
דנה מאי 28, 2020 at 1:39 pm

אז פשוט היה עטוף בשומשום??

Reply
קרן אגם מאי 28, 2020 at 2:22 pm

אולי את מתכוונת למיני בייגלה ירושלמי שהכנתי כמקלות בייגלה

Reply
אביחי גלדצהלר מאי 31, 2020 at 11:44 am

מה הכוונה בדיוק "מהירות איטית"? יש לי למשל kmix, אז זה אומר לשים על מהירות min?

Reply
קרן אגם מאי 31, 2020 at 1:28 pm

במצב הכי איטי של המיקסר

Reply
אביחי מאי 31, 2020 at 3:51 pm

תודה רבה

Reply
karin יוני 23, 2020 at 9:42 am

מתכון שהוא ש-ל-מ-ו-ת!

Reply
קרן אגם יוני 23, 2020 at 11:05 am

תודה קארין איזה כייף

Reply
לימור יוני 23, 2020 at 2:36 pm

היי קרן, אפשר להכין את זה בצורת מקלות בייגל? כמו שמוכרים במאפיות?
תודה

Reply
קרן אגם יוני 23, 2020 at 4:30 pm

בטח שאפשר

Reply
אדר יולי 9, 2020 at 6:05 pm

היי קרן!
המתכון נראה מושלם 🙂
רק רוצה לוודא שהבנתי – אחרי ההתפחה השנייה ככדורים אין צורך לעשות התפחה נוספת כשהם כבר בצורה של הבייגלה ועם השומשום?

תודה!

Reply
קרן אגם יולי 9, 2020 at 8:08 pm

הבנת נכון

Reply
Einat Maron יולי 21, 2020 at 9:12 pm

הכנתי ויצא מושלם! חשוב לציין שאצלי הספיקו שתי כוסות מים כדי להגיע למרקם נעים של הבצק אז שווה לשים בהדרגתיות כמו שכתוב במתכון.

Reply
קרן אגם יולי 21, 2020 at 11:07 pm

תודה עינת

Reply
איליי שלי יולי 23, 2020 at 10:59 am

היי קרן,
אפשרי להכין את הבייגלה עם מילוי גבינות כמו של המתכון של המקלות בייגלה ?
אני פשוט רוצה את המתכון המדהים הזה עם המילוי גבינות ושהבייגלה יהיה בצורה עגולה

Reply
קרן אגם יולי 23, 2020 at 2:49 pm

כן אין בעיה

Reply
רונית יולי 25, 2020 at 4:21 pm

היי, אם יש לי רק קמח תופח אפשר לעשות איתו או עדיף שלא?

Reply
קרן אגם יולי 25, 2020 at 4:59 pm

צריך שמרים וקמח לבן

Reply
מירב יולי 29, 2020 at 1:56 pm

קרן המתכון מושלם, כמו כל המתכונים שלך!!!
חייבת לשאול 2 שאלות
1 . בלישה הרגשתי כאילו צריכה עוד שמן… הבצק כאילו ניקרע לי כל הזמן..
2 . למה אין אפשרות במקום להכין כדןרים להתפיח ואז לגלגל לבייגל ישירות לגלגל לבייגל ואז לתת לו לתפוח?

Reply
קרן אגם יולי 30, 2020 at 7:12 am

הבצק נקרע חסרים לו נוזלים לא שומן 🙂
אני מכינה כדורים כי אז קל ונעים יותר לעבוד עם הבצק, ובייגלה ירושלמי (לפחות אצלי) אני אוהבת להכניס מיד לתנור ושלא יתפח מדי בצורה שלו (זה עניין של העדפה אישית)

Reply
מירב יולי 30, 2020 at 7:55 am

מעניין… כי שמתי את כל ה2.5 כוסות מים…

Reply
רתם הימן אוגוסט 20, 2020 at 9:07 am

אפשר לוותר לגמרי על ציפוי? הילדים שלי בררנים… ואז גם לא לטבול במים.

Reply
קרן אגם אוגוסט 20, 2020 at 11:04 am

תמרחי ביצה אני מציעה ובלי ציפוי של שומשום

Reply
תהילה אוגוסט 30, 2020 at 6:36 pm

וואו!
איזה בייגל! מרקם מושלם
עכשיו ממש אני אוכלת ונהנית…
תודה!

Reply
קרן אגם אוגוסט 30, 2020 at 9:17 pm

בתיאבון תהילה

Reply
Haviva ספטמבר 1, 2020 at 5:44 pm

אפשר להמיר חצי קמח לחם לבן וחצי קחמ לחם מלא? האם יתר המרכיבים ללא שינוי
אפיתי קמח לחם יצא מדהים
תודה על המתכונים הכל טעיםםםם

Reply
קרן אגם ספטמבר 1, 2020 at 8:58 pm

אפשר חצי חצי ואולי להוסיף כמה כפות מים

Reply
Roni Goreshnik ספטמבר 7, 2020 at 4:46 pm

מצטרפת לשאלה. במידה ושילבתי את שני סוגי הקמחים, כדאי להתפיח פעמיים לפני שמכדררים?

Reply
קרן אגם ספטמבר 7, 2020 at 9:16 pm

תמיד זה טוב

Reply
Mesi ספטמבר 10, 2020 at 1:36 pm

הי קרן
אשמח לדעת איך לחבר את הבצק כך שלא יפתח.. אחרי ההרטבה במים וטביחה בשומשום אני לא מצליחה לחבר את הבצק לעיגול

Reply
קרן אגם ספטמבר 10, 2020 at 3:01 pm

מניחים קצה אחד על השני, ומועכים, מכניסים לתבנית כזה הפוך על התפר, זה מסתדר בתנור

Reply
דורית ספטמבר 30, 2020 at 2:54 am

קרן, שאלה. שמן זית ומלח בסוף, חייבים? מה זה נותן?

Reply
קרן אגם ספטמבר 30, 2020 at 7:41 am

נותן אחלה טעם קראסט וארומה אבל לא חייבים

Reply
אפרת אוקטובר 6, 2020 at 11:44 am

הי קרן
לדעתך יהיה מוצלח אם אמלא במוצרלה מגורדת, בולגרית ופסטו?

Reply
קרן אגם אוקטובר 6, 2020 at 11:59 am

ברור שמוצלח

Reply
ציפי אוקטובר 14, 2020 at 2:53 am

תודה קרן!!
יצא מדהים, מתכון מושלם!!
לגזור ולשמור

Reply
Liron doron נובמבר 28, 2020 at 6:43 pm

אפשר לנסות בלי סוכר?

Reply
קרן אגם נובמבר 28, 2020 at 7:02 pm

סוכר תורם למרקם מדהים לבצק.. ללא סוכר יתקבל קרש חסר טעם צבע ומרקם
אז אפשר להפחית מעט

Reply
אור גלס ינואר 8, 2021 at 12:17 am

אפשר להכין את הבייגלה עם קמח מניטובה?
אזל לי הקמח לחם וקמח לבן רגיל.

Reply
קרן אגם ינואר 8, 2021 at 7:10 am

קמח מניטובה זה מעולה

Reply
ספיר טויזר ינואר 8, 2021 at 2:20 pm

היי
אם מתפיחים לילה במקרר,
כשמוצאים צריך לפעול רגיל כמו אחרי הצפחה ראשונה?
או שהבצק צריך לנוח קצת בחוץ?

Reply
אורטל מרק ינואר 13, 2021 at 4:46 pm

בייגלה של קרן אגם
מנהג קבוע אצלנו במשפחה
כל שבוע חובה להכין ולהקפיא
והטעם מעדן
תודה על מתכון מושלם
תבורכי ❤️❣️

Reply
קרן אגם ינואר 13, 2021 at 4:50 pm

תודההה

Reply
יפעת ינואר 22, 2021 at 1:16 am

הי קרן,עוקבת אחר המתכונים שלך ,תקשיבי…כל מה שאני מנסה יוצא פצצה. ספציפית הבייגלים האלה קיבלו מחמאות גורפות בבית שלנו, מרגישה שפתחתי מאפייה בייתית. יש לנו קבוע בייגלים כאלה במקפיא לכל מי שקופץ לו ככה הרעב בסגר. תודה!

Reply
קרן אגם ינואר 22, 2021 at 7:24 am

וזה הכי משמח אותי! תודה יפעת

Reply
אורית ינואר 24, 2021 at 1:19 am

הכנתי כבר כמה פעמים, מתכון נהדר! תודה רבה 🙂

Reply
אביגיל פברואר 21, 2021 at 8:48 pm

המתכון הזה קורץ לי כבר כמה חודשים טובים, ואיכשהו כל הזמן לא יצא לי להכין.. וברור למה! הוא פשוט מושלם!!! כ"כ טעים שמזל שלא הכנתי עד עכשיו!!
כיף גדול להכין את המתכונים שלך, את מקסימה וקורנת וזה משפיע על הכל, גם על איך שאנחנו מכינים אותם.
תודה רבה (וגם על 2 הק"ג החדשים שלי – קרן ואגם 🙂 )

Reply
קרן אגם פברואר 21, 2021 at 9:09 pm

הכי אוהבת שמצחיקים אותי בתגובות 🙂 תודה אביגיל

Reply
מירי kvni מרץ 11, 2021 at 12:07 pm

עשיתי את המתכון הזה מלא מלא מלא פעמים והוא אליפות! תודה קרן על כל הנדיבות שיש במתכונים שלך!

Reply
קרן אגם מרץ 11, 2021 at 1:19 pm

תודה מירי

Reply
לי שקד מרץ 24, 2021 at 11:52 pm

הי, חג שמח!!!
האם לא צריך התפחה חוזרת לאחר שיוצרים את צורת העיגולים? לאחר טבילת השומשום? תודה

Reply
קרן אגם מרץ 25, 2021 at 9:45 am

אין צורך

Reply
רותי אפריל 9, 2021 at 12:23 pm

הי קרן, האם אפשר להתפיח שעה בחוץ ועוד כשעתיים-שלוש במקרר? לא התפחת לילה.
וחוץ מזה… מתה על המתכונים שלך, כל אחד שוס ❤

Reply
עמיאל אפריל 21, 2021 at 2:17 pm

איך יצאו לחמניות כאלו עבות? יכולה להעלות סרטון?
שלי יצאו דקות ועשיתי על פי המתכון

Reply
מעין אפריל 22, 2021 at 11:19 pm

היי קרן:)
למה בעצם עושים רצועה. ואז מבחרים במקוום לעשות חור באמצע העיגול ולהרחיב? יש לזה משמעות?

Reply
קרן אגם אפריל 23, 2021 at 11:52 am

אין שום משמעות כל איד והשיטה שנוחה לו

Reply
שי מאי 29, 2021 at 3:32 pm

מתכון מושלם

Reply
שני בובלי מאי 6, 2021 at 11:37 am

היי קרן , אם אני עושה התפחה ראשונה של לילה במקרר , כשאני מוציאה את הבצק ישר להתחיל לעבוד איתו או שצריך לתת לו זמן בחוץ כדי לחזור לטמפרטורת החדר לפני שמתחילים לעבוד איתן שוב ?

Reply
קרן אגם מאי 6, 2021 at 9:03 pm

אפשר לתת לו לעמוד קצת בחוץ

Reply
ולריה יוני 15, 2021 at 11:45 am

היי מתכננת להכין אותם ולהקפיא(בשביל יום הולדת ביום שבת). האם להכניס להקפאה ישר אחרי שמתקררים? למרוח את השמן זית והמלח אחרי החימום? וכמה זמן לחמם אחרי ההקפאה?
תודה תודה תודהה

Reply
קרן אגם יוני 15, 2021 at 4:37 pm

עניתי לך באינסטגרם לדעתי… אחרי צינון להקפיא, להפשיר לחמם בחום גבוהה וכשיוצא לפני הגשה להבריש בשמן זית ומלח גס

Reply
נועה אוגוסט 10, 2021 at 4:32 pm

היי, הכנתי את הבייגלס כבר כמה פעמים ויצאו לי מטורף, תודה ענקית!!!
אני צריכה למחר בצהריים כמות גדולה ממש, יש לי אפשרות להכין היום בערב את הבצק ולהשאיר אותו כל הלילה ולהכין בבוקר אותם?
אם כן איפה לשמור את הבצק במשך הלילה, במקרר או בחוץ?
תודה רבה רבה, מחכה לתשובה!

Reply
קרן אגם אוגוסט 10, 2021 at 5:39 pm

בצק במקרר

Reply
רחלי אוגוסט 31, 2021 at 10:52 pm

יוואו קרןןן הכנתי היום יצא מטורףףףף
אין עלייך
המתכונים שלך פגז
כל הזמן ממליצה לחברות להיכנס ולקחת מתכונים

Reply
רבקה פיקרסקי דצמבר 29, 2021 at 11:47 am

קודם כל תודה על מתכונים מדהימים, תענוג לקרוא אני רוצה להתחיל ליישם..
רציתי לשאול לגבי התפחה נוספת אחרי שמגלגלים בשומשום,
הבנתי שאין צורך, מעניין אותי אם יש הבדל בתוצאה הסופית אם כן מתפיחים
אני עושה המון לחמניות ועד היום תמיד התפחתי שוב..
וכן יש ברשת המון מתכונים לבייגל שכן צריך התפחה אחרי שמכינים את הצורה,
מעניין אותי להבין אם יש הבדל בתוצאה, ואם כן מהו??
תודה מראש!!!

Reply
קרן אגם דצמבר 29, 2021 at 1:07 pm

ביייגלה ירושמי בבסיסו אינו מאפה תפוח, התפחה לעאחר עיצוב גורמת לו לתפוח יותר ולהיות יותר כמו לחמניה שמנמנה, לא שזה רע אבל זה ההסבר

Reply
גל ינואר 24, 2022 at 12:57 pm

קרן שלום וברכה, תודה על מתכונים נפלאים!!!אני מעוניינת להכין את הבצק בשני בערב, ולאפות את הבייגלה בשלישי בבוקר ולקחת אותם איתי למפגש שיארך כמה שעות (כזה להניח על השולחן עם ממרחים ושאנשים ינשנשו במהלך היום). השאלה שלי היא האם הבייגלה מתאימים להגשה כזאת? כלומר לשבת על שולחן לכמה שעות? או שעשויים להתקשות לגמרי? תודה!!!

Reply
קרן אגם ינואר 24, 2022 at 3:31 pm

אין בעיה לאפות בבוקר ולהביא לאירוע, לא ממליצה להניח אף סוג של מאפה על השולחן לכמה שעות. עדיף לכסות תמיד.

Reply
גל ינואר 25, 2022 at 8:16 am

תודה קרן!!!

Reply
אופיר ינואר 26, 2022 at 12:16 pm

יצא וואו! תודה רבה

Reply
קרן אגם ינואר 28, 2022 at 12:48 pm

תודה

Reply
עדי ינואר 26, 2022 at 3:24 pm

הכנתי עם קמח לחם כוסמין מלא ויצא מושלם!!
ואו, איזה ביס טעים היה לי

Reply
קרן אגם ינואר 27, 2022 at 8:23 am

תודה עדי

Reply
אביה מרץ 16, 2022 at 9:47 am

אפשר להקפיא ?
הכנתי את הבגטים הם מטריפים!!!!!

Reply
קרן אגם מרץ 16, 2022 at 10:11 am

כייף לשמוע

Reply
נגה מרץ 24, 2022 at 10:36 am

היי קרן, משנה גודל הבייגל? גם עיגולים של 80 גרם זה בסדר ? תודה על הכל!!!

Reply
קרן אגם מרץ 24, 2022 at 8:20 pm

גם 80 גרם זה אחלה, ייצאו קטנים יותר

Reply
בתיה אפריל 8, 2022 at 3:23 pm

האם אפשר לעשות את צורת הביגלה אחרי הטפיחה הראשונה ולשים במקרר ובבוקר ישר לאפות
תודה

Reply
קרן אגם אפריל 9, 2022 at 2:04 pm

לילה מבקרר זה יותר מדי זמן

Reply
רונהלי אוגוסט 3, 2022 at 12:19 pm

מתכון מעולה! מכינה מ 80% קמח כוסמין ומקפיאה ישר אחרי האפייה. תודה!

Reply
קרן אגם אוגוסט 3, 2022 at 2:22 pm

תודההה

Reply
ד׳, אות בדויה ספטמבר 22, 2022 at 1:36 pm

תודה רבה על המתכון הנהדר.הכנתי מתערובת של קמח כוסמין מלא וקמח לחם. יצאו בייגלים כייפיים מאוד

Reply
קרן אגם ספטמבר 23, 2022 at 11:21 am

נהדרת

Reply
ריקי מרץ 19, 2023 at 6:26 am

האם בחום סטטי או טורבו בתנור?

Reply
קרן אגם מרץ 19, 2023 at 9:29 am

תמיד
חום עליון תחתון אלה אם כתוב אחרת

Reply
riki מרץ 19, 2023 at 10:47 am

תודה. הכנתי הבוקר יצא פגז!

Reply
קרן אגם מרץ 19, 2023 at 1:05 pm

תודהההה

Reply
איילת מאי 4, 2023 at 7:45 am

הי קרן ,הכנתי את הבייגלס האלה בעבר יצאו מצויין, רק 2 שאלות , האם הבצק הזה יכול להתאים גם לפיצה? ושאלה שנייה האם אפשר להכין את הבצק היום ולאפות מחר?

Reply
קרן אגם מאי 4, 2023 at 2:05 pm

אפשר להכין את הבצק יום קודם
מתאים גם לפיצה

Reply
מיכל אוגוסט 28, 2023 at 5:50 pm

מתכון מנצח! יצא כ״כ טוב 🙂

Reply
קרן אגם אוגוסט 31, 2023 at 9:55 am

תודה מיכל

Reply
Tzippy ינואר 2, 2024 at 12:35 pm

היי האם אפשר במקום סוכר לשים דבש/סילאן, ואם כן כמה?
תודה מתכונים מושלמים אין שבוע שלא עושים מתכון שלך..

Reply
Tzippy ינואר 8, 2024 at 1:26 pm

אפשר?

Reply
יונית אפריל 1, 2024 at 9:45 pm

היי,
ניסיתי כבר כמה פעמים ותמיד יוצא מוצלח, תודה על מתכון מעולה!
שאלה- אפשר להתפיח בהתפחה השניה יותר מ50 דקות? מה הזמן המקסימלי? אני משתמשת בקמח כוסמין 80% ומרגישה שלפעמים יותר מידי התפחה דווקא מפנצ'רת את הבצק. תודה

Reply
קרן אגם אפריל 2, 2024 at 2:52 pm

אפשר במקרר יותר זמן ולא בחוץ

Reply
ריבי יולי 27, 2024 at 8:31 am

יוצא מדהים כל פעם מחדש!
הפעם התבלבלתי ובטעות שמתי ראש גיטרה ולא וו לישה ועד שקלטתי את זה כבר היה בצק פירורים, הוא התאחד כשהחלפתי ראש אבל היה קשה יותר מכל בצק שהכנתי.. ברגעים אלה הוא נח ואני חושבת שיצא לא טוב, מה את אומרת?

Reply
קרן אגם יולי 27, 2024 at 2:19 pm

להבא כשבצק קשה להוסיף לו מים

Reply

Leave a Comment