img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

מקלוני פיצה

יוני 30, 2019 | 41 תגובות

img

41 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
נילי מינסקי
starstarstarstarstar
יוני 30, 2019 בשעה 20:07

קרנוש, אפשרי עם מוצרלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2019 at 8:09 pm

ברור אהובה

השב
User Avatar
אסתי טירר
starstarstarstarstar
יולי 1, 2019 בשעה 08:54

איזה כייף שיש מתכון חדש ממך!! כל אחד שלך יוצא מעולה! חגיגה. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2019 at 10:11 am

איזה כייף שאת מחכה למתכונים שלי אסתי מלא תודה

השב
User Avatar
אסתי טירר
יולי 1, 2019 at 4:34 pm

ברור... הם באמת נהדרים. שאלה קטנה לי- מאחר והילדים שלי לא מכירים את האופציה של לפתוח את הפריזר ולא למצוא שם מאפה שלי (טוב שלך ליתר דיוק...) שאפשר לשים בתנור אני תמיד מכינה כמויות יותר גדולות גם לאכילה באותו יום וגם להקפאה. נתת פה 3 אופציות להקפאה ואני תמיד משתמשת בראשונה, מה דעתך? מנסיונך האם יש אופציה שבה לאחר הקפאה יוצא טוב יותר או שזה זהה בכל האופציות?

השב
User Avatar
חוה זלצמן
יולי 2, 2019 at 11:55 am

היי, איזה מתכון משגע .. עוקבת אחרייך בהדיקות... (רק בבלוג.. חחח). האם אפשר לשים בשר במקום פיצה או להכין את זה כמו סוג של סמבוסק??

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2019 at 4:32 pm

הי חוה אין בעיה למלא את המקלונים בכל מילוי שאוהבים

השב
User Avatar
לוריאל
starstarstarstarstar
יולי 2, 2019 בשעה 18:41

היי, אני מעריצה (יחסית) חדשה של הבלוג המדהים שלך ועד כה ניסיתי 4 מתכונים והכל יצא מושלם וטעים בטירוף! את כותבת בצורה כל כך טובה והמתכונים לא מסובכים, העלאת לי את הביטחון באפייה ואני נהניתי להכין כל דבר. שאלה לגבי המקלוני פיצה - אפשר להכין את הבצק הזה כבסיס בצק רגיל לפיצה? (כלומר לא לגלגל אלא פשוט לפתוח את זה כמו פיצה רגילה)? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2019 at 8:14 pm

הי לוריאל כן אין בעיה להכין ממנו פיצה

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
יולי 3, 2019 בשעה 13:26

מתכון מעולה, הכנו התמול וכולם זללו יש אשפשרות להחליף את הקמח בקמח מלא או לפחות חלק ממנו?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 3, 2019 at 3:33 pm

הי נועה שמחה שאהבתם את יכולה להמיר חצי מהכמות בקמח מלא, ייתכן ותצטרכי להוסיף מעט מוזלים לבצק . בהצלחה

השב
User Avatar
נועה
יולי 3, 2019 at 3:49 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
דלית
starstarstarstarstar
יולי 6, 2019 בשעה 19:11

הי קרן, זה אחד המתכונים המשובחים שלך ! עפים עליו בבית שלי. אני רוצה להמיר חלק מהקמח בקמח כוסמין לבן או מלא או שניהם. יש אפשרות חצי כוסמין לבן וחצי מלא או רק כוסמין לבן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2019 at 7:09 am

הי דלית תודה רבה :-) את יכולה להמיר 70% לכוסמין לבן ולראות איך יוצא, ואם אוהבים אצלכם לנסות להבא 100% לבן אם את רוצה להמיר למלא לא הייתי ממליצה יותר מ 50% מלא 50% קמח לבן בהצלחה

השב
User Avatar
דינה
יוני 25, 2020 at 8:53 pm

איזו אלופה שאת!!! שדרגת לנו את החיים עם המתכון הזה! בתור אמא לשלושה פשושים שלא יוצאים מהמטבח מתכונים כאלו מצילים אותי. הכנתי עם 3 סוגי גבינה, מוצרלה, פרמזן וצהובה. השתמשתי ברוטב עגבניות בייתי שהכנתי. הקפאתי מקלונים ופיצות אישיות. הילדים טרפו! הבצק מושלם. אין עליך!

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2020 at 9:21 pm

את אלופה תודה

השב
User Avatar
טלי
ספטמבר 27, 2021 at 3:03 pm

יצא מהמם, אבל חלק מהמילוי ברח לי (וממש לא הגזמתי בכמות)... ניסיתי גם לקפל את השוליים פנימה, אבל זה לא החזיק... מה לעשות בפעם הבאה?...

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוגוסט 21, 2019 בשעה 16:51

מתכון מומלץץץץ !!! אצלנו בבית הוא כל שבוע. הכנתי גם עם צימיצוארי - טעים ! בצק נוח נעים רך.......איזה בצק !! רוצו להכין.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 22, 2019 at 6:12 am

תורה רבה קרן

השב
User Avatar
נחמן
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2019 בשעה 08:28

הכנתי אתמול לנכדים... כל מי שהיה בבית הסתער... חוסל. מתכון מוצלח.מהמשובחים.תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2019 at 8:50 am

זה בגלל שאתה אלוף! תודה נחמן

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2019 בשעה 14:33

הי קרן, האם אפשר להשאיר את הבצק לתפוח במקרר לילה שלם ולמחרת להכין ולאפות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2019 at 2:39 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2020 בשעה 13:59

הי קרן, נראה מגרה מאוד. איזה מילוי נוסף היית ממליצה? אצלי פחות אוהבים רוטב עגבניות. אולי רוטב שמן זית ושום? אשמח לכמויות והאם למרוח בתוכו או בחוץ? תודה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2020 בשעה 09:17

היי קרן, הכנתי ויצא מעולה! רוצה להכין שוב, האם נראה לך שמילוי של פסטו ומוצרלה (כמו במתכון הכריכים שלך) ילכו פה טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2020 at 8:41 pm

ברוררררררר יילך מצויין

השב
User Avatar
מירב
פברואר 27, 2020 at 11:20 pm

אלופה את! הכנתי היום ליום הולדת של הבן וגם הפסטו היה מעולה! לא נשאר פירור.. :)

השב
User Avatar
ANAT
starstarstarstarstar
מאי 28, 2020 בשעה 11:59

הכנתי אותם בבוקר.. רוצה להגיש בערב... איך מומלץ לחמם כדי שלא יתבייש?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 12:31 pm

לתת מכת חום טובה זה מעולה

השב
User Avatar
דינה
starstarstarstarstar
יוני 11, 2020 בשעה 10:08

הי קרן, ראיתי שענית שניתן להכין את הבצק כבסיס לפיצה. אני רוצה להכין בצק לפיצה ולהקפיא את זה באותה דרך כמו מקלוני הפיצה, לפי אופציה הראשונה של לא לאפות מייד. איך את ממליצה לעשות את זה עם המתכון הזה? באיזה עובי פיצה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2020 at 10:30 am

להקפיא רק בצק? או עם תוספות עליו? לא הבנתי בכל אופן היום עולה מתכון לפיצה

השב
User Avatar
אפיינית
starstarstarstarstar
מאי 2, 2021 בשעה 21:57

היי קרן, עוד מתכון שלך שנשמע מעולה. האם יש לך הערכה לכמות רוטב שעליי להכין?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2021 at 6:12 am

מאמינה שכוס כוס וחצי

השב
User Avatar
זמירה בלולו
starstarstarstarstar
אוגוסט 31, 2021 בשעה 18:11

הי עשיתי את הלחמניות המורגר שלך יצא פשוט נהדר בלשון המעטה עכשיו אני רוצה לעשות את המקלוני פיצה שזה הכי דומה לסמבוסק פיצה של אבולעפיה, השאלה שלי היא, האם אני יכולה לאפות אותם להקפיא ולהוציא בשעת הצורך .? האם אני יכולה להשאיר את הבצק לילה במקרר , ולא יקרה כלום .? כאשר אני מזמינה אלי אני אוהבת שיש כמה דברים על השולחן למעט סלטים וכו ' ואי אפשר להכין הכל ביום אחד, לכן ענין ההקפאה מאוד חשוב לי , ולדעתי בכלל , תודה אגם תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 31, 2021 at 8:18 pm

שמחה לשמוע שיצאו מוצלחות הלחמניות אפשר לאפות ולהקפיא אחרי עיצוב ולפני תנור או אחרי תנור כשהמקלות עוד טריים להוציא להפשיר ולאפות או חמם אם כבר אפוי

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2021 בשעה 15:08

יצא מהמם, אבל חלק מהמילוי ברח לי (וממש לא הגזמתי בכמות)... ניסיתי גם לקפל את השוליים פנימה, אבל זה לא החזיק... מה לעשות בפעם הבאה?...

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img