img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

מקלות לחם שום

פברואר 26, 2020 | 59 תגובות

img

59 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
Adit
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2020 בשעה 15:27

ואוו טעים גם לא חם? שווה לשנע לאירוח? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 26, 2020 at 5:02 pm

לא ציינת כמה זמן אחרי אפייה מתקיים האירוע אבל אם תעטפי היטב אני מניחה שזה יהיה מאוד טעים גם קר

השב
User Avatar
תהילה לעולם
דצמבר 23, 2021 at 5:04 am

איך לא נשרף השום מלמעלה ?

השב
User Avatar
איילה
אוגוסט 28, 2020 at 2:40 pm

אם יש ביצה M אז לשים שניים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 28, 2020 at 4:03 pm

לא צריך שתיים

השב
User Avatar
שחר
נובמבר 29, 2022 at 10:54 pm

האם ניתם להחליף חמאה בשמן זית? וכמה?

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2020 בשעה 16:37

היי, נראה מעולה וזה מה שיאכלו פה הערב (: אפשר להחליף קמח לבן לכוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 26, 2020 at 5:01 pm

בטח! ייצא מעולה

השב
User Avatar
שקד
מאי 2, 2020 at 7:50 pm

היי קרן, יש לי רק מיקרו משוכלל שהטמפ' המירבית שלו היא 190° האם לא יהיה מומלץ לנסות לאפות או האם כדאי לי לנסות לאפות את זה בחלק מהזמן על תוכנית גריל ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 2, 2020 at 7:57 pm

אפשר במ190

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2020 בשעה 21:03

הכנתי היום לארוחת ערב, יצא מעולה!!! הילדים השתגעו על זה!!! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2020 at 10:47 pm

תודה טלי משמח ממש

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 29, 2020 at 8:35 am

נראה מדהים!!!! יש לי מיקסר ידני והבנתי מקריאה באינטרנט שלא מומלץ להשתמש במיקסר ידני ללישה של בצק... האם לדעתך הבצק יכול להיות טוב וטעים אם לשים אותו בידיים? או שלא כדאי לנסות?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 29, 2020 at 8:40 am

הבנת נכון:-) אין בעיה עם לישה ידנית רק להקפיד ללוש את הבצק לפחות 10 דקות בהצלחה

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
פברואר 29, 2020 בשעה 18:07

נראה מצוין, איך אפשר לדעתך לטבען את המתכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 29, 2020 at 6:12 pm

ממש פשוט, לוותר על הביצה

השב
User Avatar
ספיר
אוקטובר 3, 2022 at 9:35 pm

היי קרן, האם ניתן להמיר לקמח ללא גלוטן? תודה!

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2020 בשעה 05:09

האפייה היא בטורבו או רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2020 at 6:11 am

רגיל

השב
User Avatar
מאיה שטרן
מאי 24, 2020 at 8:53 am

האם אפשר להקפיא? עדיף לפני אפיה או אחרי?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 6:09 pm

לא ככ משנה מה שנח

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
מרץ 31, 2020 בשעה 20:17

קרן את פשוט אלופה! גיליתי אותך לא מזמן וכל מה שהכנתי עד כה יוצא אש :) הלחם שום יצא קריספי וטעים, מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2020 at 8:59 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
Michal
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2020 בשעה 12:11

היי קרן, אפשר להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2020 at 12:23 pm

אפשר אבל לא רואה צורך ייצא אחלה גם עם רגיל

השב
User Avatar
עדן בן הרוש
starstarstarstarstar
מאי 3, 2020 בשעה 12:47

אפשר להכין את הבצק מראש (נגיד ב13:00 ) ולהשתמש בו רק ב20:00?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2020 at 2:54 pm

במקרר

השב
User Avatar
פזית
starstarstarstarstar
מאי 23, 2020 בשעה 20:24

קרן יקרה, המתכונים שלך פשוט אליפות!!! האם אפשר להחליף לקמח כוסמין מלא או חיטה מלאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2020 at 8:41 pm

תודה רבה איו בעיה להמיר הייתי ממירה 50%

השב
User Avatar
אלונה וינד רז
יולי 7, 2020 at 12:19 pm

היי קרן כמה זמן אפשר לשמור את הבצק במקרר?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 2:00 pm

עד 24 שעות

השב
User Avatar
יוליה
starstarstarstarstar
מאי 27, 2020 בשעה 21:20

הכנתי היום בצק ,האם אני יכולה להקפיא לפני תפיחה ולאפות מחר ,אם כן כמה שעות לפני להוציא מהמקפיא בצק

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 6:24 am

ניתן להקפיא בצק שמרים אחרי התפחה ראשונה

השב
User Avatar
שרי גל
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 15:14

הכנתי יצא מטורף מתכון קליל רציתי שיהיה פרווה אז החלפתי את החמאה שמתי קצת שמן קנולה וקצת שמן זית ובמקום הבזיליקום אצלי לא אוהבים שמתי שימר יצא אמאלה ואבאלה אני מכינה הרבה מתכונים שלך את עלופה תודה!

השב
User Avatar
שרי גל
יוני 29, 2020 at 3:15 pm

אלופה

השב
User Avatar
שרי גל
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 15:15

אלופה

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
יולי 9, 2020 בשעה 18:23

היי, נראהממש טוב.... מה ההבדל אם אני שמה מים רגילים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 8:08 pm

מה הכוונה מים רגילים?

השב
User Avatar
דיקלה
starstarstarstarstar
אוגוסט 27, 2020 בשעה 10:48

הי קרן מה אפשר לשים במקום ביצה? והאם זה יוצא גם מעולה??

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2020 at 11:22 am

אפשר בלי ביתה וייצא מעולה רק להוסיף עוד 2/3 כפות נוזלים

השב
User Avatar
איילה
starstarstarstarstar
אוגוסט 28, 2020 בשעה 14:38

אם יש ביצה M אז לשים שניים?

השב
User Avatar
אדוה קדוש
starstarstarstarstar
אוקטובר 27, 2020 בשעה 10:51

היי קרן, אני רוצה מאוד להכין את זה היום, יש לי שאלה האם אני יכולה להכין את הבצק והכל אחרי ההתפחה לסדר אותו בתבנית כבר למרוח את השום והכל ולשים במקרר שעה? ואחרי שעה רק להכניס לתנור? יקרה לזה משהו? כי אני צריכה לצאת מהבית ב20 וחוזרת ב21 ואני רוצה שזה יהיה חם אז מה עדיף להכין את זה ב20 כמו שצריך ואז לחכות אחרי שעה לאכול את זה? או שאפשר להכין הכל ורק ב21 להכניס לתנור? (מקווה שהייתי מובנת חח תודה!)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 27, 2020 at 9:30 pm

מניחה שהסתדרת

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 14:59

הי אפשר לאפות על נייר אפיה ישירות על משטח איזי קראסט? אפשר לוותר על חמאה ולמרוח שמן זית ומלח גס?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 4, 2021 at 3:14 pm

הי סיגל כן אפשר גם וגם

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
ינואר 4, 2021 בשעה 15:05

ו... עוד משהו - המשטח פשוט נהדר לדעתי הקניה הכי טובה שלי השנה בתחום האפיה קניתי גם את החותכנים לעוגיות שהמלצת עליהם, פשוט עוד לא יצא לי להשתמש בהם. אני ממליצה לכל מי שאוהב אפיה של פיצות/פוקצות לשדרג ולקנות את המשטח פאסט אנד קראסט (טעיתי בשם בהודעה הקודמת)

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 12:13

אני יכולה להחליף את החמאה בשמן זית או קנולה? ואם כן כמה להוסיף

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:38 pm

בשמן זית 1/4 כוס

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
יולי 15, 2021 בשעה 11:49

יצא סופני ומדויק, טעים בטירוף...ישר לקופסת המתכונים שלי.. מי אומר היום קופסת מתכונים? אלוהים איזו עתיקות מתקופת בית שני. אבל בהחלט שווה שימור ומיחזור כל שבוע. תודה לך❤

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2021 at 2:20 pm

איזה כייף!!! הכי כייף קופסאות מתכונים

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2022 בשעה 14:05

היי קרן! יש גרסה ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2022 at 7:25 pm

לצערי לא, תחום מאפי השמרים ללא גלוטן הוא נושא גדול אחר שאני לא מספיק בקיאה בו

השב
User Avatar
ספיר
אוקטובר 3, 2022 at 9:36 pm

תודה רבה

השב
User Avatar
אורלי גולן
starstarstarstarstar
מאי 12, 2023 בשעה 13:27

האם ניתן להכין את הבצק עד סיום שלב ההתפחה ואז למקרר עד אפייה למשך כמה שעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2023 at 10:37 am

לא צריך להתפיח מחוץ למקרר אם מתפיחים במקרר לכמה שעות

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img