img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

משולשי פיצה מבצק יוגורט

יולי 13, 2020 | 81 תגובות

img

81 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יולי 13, 2020 בשעה 18:26

וואי..מתכון פצצה.קרן, מתה עליך ועל המתכונים...על הטבעיות שלך בלי שום פלצנות מיותרת והפשטות של הכל. ..ושאפילו הרשית לעצמך לזלול משולש תוך כדי סרטון וכמובן, על הסבלנות וההתייחסות בכלללל פעם על כל שאלה ... בריאות לך ורק טוב. רצה להכין עכשיו!!!!! רצה להכין

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2020 at 8:25 pm

תודה מיכל!! ליתר דיוק אכלתי שני משולשים בלי להתבלבל

השב
User Avatar
מאירה
יולי 14, 2020 at 10:47 am

אפשר עם קמח מלא או כוסמין מלא?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 3:31 pm

אפשר אבל להוסיף עוד קצת נוזלים לבצק

השב
User Avatar
רוני
יולי 24, 2020 at 11:36 am

אפשר להכין ולאכול מחר? יהיה טעים או יבש?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2020 at 2:48 pm

אפשר להכין ולהקפיא, ולחמם מחר אחרי הפשרה, או להכין ולשמור עטוף היטב עם ניילון ומחר לחמם

השב
User Avatar
מור
ספטמבר 21, 2020 at 9:32 pm

היי קרן, אשמח לדעת אם אפשר להוסיף ביצה מעל, לפני שנכנסים לתנור. תודה (:

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
יולי 13, 2020 בשעה 19:45

נראה מושלם!! שמנת חמוצה במקום יוגורט הולך?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2020 at 8:24 pm

כן

השב
User Avatar
מירב
ספטמבר 24, 2020 at 4:32 pm

כבינה לבנה במקום יוגורט גם הולך?

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
יולי 13, 2020 בשעה 21:00

קרן, אפשר קמח כוסמין לבן? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2020 at 9:15 pm

בטח

השב
User Avatar
מיטל
ינואר 5, 2021 at 10:14 pm

היי קרן אשל הולך במקום יוגורט?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 7:44 am

בהחלט

השב
User Avatar
ניני
starstarstarstarstar
יולי 13, 2020 בשעה 21:57

:)) צחקתי בקול נראה מוש חושבת שיש מצב שיחזיק קמח (טוב) ללא גלוטן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 6:44 am

אם יודעים לעבוד איתו אז כן, לצערי אין לי נסיון איתו

השב
User Avatar
יעל
יולי 15, 2020 at 5:42 pm

היי קרן! זה נראה מושלם! רק שאלה לגבי היוגורט. גביע הוא 200 מ״ל וכתבת גביע יוגורט 1 (250 מ״ל) איזה מהם הוא הנכון? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2020 at 6:19 pm

גביע יספיק

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
יולי 14, 2020 בשעה 08:43

היי יא' הורסתתתת אפשרי לבן / אשל במקום יוגורט?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 9:22 am

בטח.

השב
User Avatar
הדר
יולי 30, 2020 at 9:55 pm

קרן יקרה, הכנתי הערב את המתכון. פשוט וואו. איזה בצק...ממש כפי שאת מתארת. מתכון אליפות. כולם פה טרפו את הפיצות. הילדים שלי החליטו שזו פיצה אוזן המן :-). דרך אגב-השתמשתי בקמח פיצה והיה מעולה.

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 12:09 am

משמחת ממש הדר תודה

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
יולי 14, 2020 בשעה 09:30

הי, זה נראה נפלא - נראה לך שיעבוד גם עם יוגורט טבעוני / גבינה לבנה טבעונית כלשהי? תודה! קרן.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 9:53 am

אין סיבה שלא

השב
User Avatar
אבי
starstarstarstarstar
יולי 14, 2020 בשעה 17:31

ולזה את קוראת דיאטה קמח לבן? את יודעת כמה קלוריות מכיל 300גרם מוצרלה? חחחחחח

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 9:28 pm

אתה לא באמת מאמין לי שאני בדיאטה נכון?

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
יולי 14, 2020 בשעה 22:57

יאמי,יאמי ושוב י א מ י ! איזה טעים יצא לייייי קרן את החיים

השב
User Avatar
רותם
יולי 18, 2020 at 10:34 am

היי קרן, תודה על המתכון הנהדר, הכנתי אתמול והתענגנו. כמו שהצעת, הקפאתי שלושה כדורים מהבצק. אחרי שאפשיר, פשוט להמשיך כרגיל או שצריך איזושהי התפחה? תודה מראש

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2020 at 2:02 pm

הן יתפחו ממילא בזמן ההפשרה

השב
User Avatar
Tehila
starstarstarstarstar
יולי 15, 2020 בשעה 12:22

יעבוד גם בצורה רגילה עגולה של פיצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2020 at 12:51 pm

בטח אין בעיה

השב
User Avatar
ש
ספטמבר 26, 2020 at 2:04 pm

אפשר להמיר את המים גם ליוגורט?

השב
User Avatar
מור
ספטמבר 21, 2020 at 9:32 pm

היי קרן, אשמח לדעת אם אפשר להוסיף ביצה מעל, לפני שנכנסים לתנור. תודה (:

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
יולי 16, 2020 בשעה 22:32

קרן יקרה! הבצק אכן מושלם! והמשולשים יצאו טעימים להפליא. אז קודם כל רוב תודות על עוד מתכון מעולה שלך! רציתי לשאול האם אולי תוכלי אולי לצרף את שלבי ההכנה בתמונות/בוידאו לבלוג או ליו טיוב? בעוונותיי אין לי אינסטגרם ולכן גם אין לי גישה לראותם באינסטגרם שלך. דבר נוסף שרציתי לשאול הוא האם יש הבדל מבחינת התוצאה בין חלוקת הבצק לכדורים אותם מרדדים אחד אחד לבין רידוד הבצק כולו וקריצת עיגולים בעזרת קורצן ואז מילוי? שואלת כי כך אני פעלתי ע"י רידוד ליריעה אחת דקה וקריצה וגם הוספתי שכבה תחתונה נוספת של גבינות (פטה וגבינה לבנה בתוספת חלמון) מתחת לרוטב העגבניות. יצא נהדר רק שהמשולשים נפתחו לי. האם זה בגלל צורת הרידוד והקריצה או מפאת עומס המילוי? הרבה תודה מראש ושבת שלום! ורד

השב
User Avatar
ענת
ינואר 21, 2022 at 3:24 pm

האם אפשר להכין את הבצק ערב לפני ולתת לו לתפוח בחוץ או במקרר ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2022 at 6:19 pm

במקרר

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 18:51

האם אפשר להכין ולהקפיא אותם?

השב
User Avatar
תהל
אוקטובר 7, 2020 at 1:33 pm

בצק נעים בטירוף!!! והמאפה בכללל שלמותת!!

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 18:53

היי אהובה, האם אפשר להכין ולהקפיא אותם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2020 at 10:21 pm

בוודאי, לעטוף היטב ולהקפיא

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
יולי 23, 2020 בשעה 22:33

הכנתי מ 100 אחוז קמח כוסמין ונטרף! תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2020 at 6:31 am

משמח ממש תודנ

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
יולי 26, 2020 בשעה 15:06

אפשר להכין מקמח לחם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2020 at 3:57 pm

בטח

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
יולי 28, 2020 בשעה 19:24

היי קרן מתכון נהדר, הבצק יוצא ממש טעים! אבל לצערי הכל נפתח לי בזמן האפייה מצורת המשולשים לסתם פיצה עגולה מודה שהתפחתי את הבצק יותר זמן ממה שכתוב והוא תפח יפה מאוד- יכול להיות שזו הסיבה? או רעיון אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2020 at 8:55 pm

בהחלט יכול להיות התפחת יתר וצריך ממש להדק את הבצק טוב, נסי להבא פחות התפחה

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
יולי 28, 2020 בשעה 21:18

היי קרן❤ אפשר להכין את הבצק להתפיח ולהשאיר במקרר ולהכין למחרת. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2020 at 9:54 pm

אפשר

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
יולי 28, 2020 בשעה 23:10

היי אפשר להכין עד שלב האפיה ואז לשים במקרר ולאפות רק לאחר כמה שעות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 29, 2020 at 6:29 am

לא יעבוד ככ הרבה זמן במקרר עם המילוי , אפשר להכין עד שלב האפייה ולהקפיא, להפשיר ולאפות

השב
User Avatar
תהילה
יולי 29, 2020 at 10:22 pm

יש לי יוגורט במתיקות מעודנת רק, לדעתך ירגישו את ההבדל (בצק שקצת מתוק)?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2020 at 6:52 am

ירגישו אבל לא קריטי

השב
User Avatar
IlNit
starstarstarstarstar
יולי 31, 2020 בשעה 09:21

מתכון מושלםתודה לך

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 9:27 am

תודה!

השב
User Avatar
ענבל האס
starstarstarstarstar
יולי 31, 2020 בשעה 14:06

קרן יקרה, התמכרתי לאתר שלך... כל יום משוטטת ומחפשת מתכון לחדש.. אפילו החלפתי את המתכון הקבוע של חלות השבת במתכון שלך... פשוט אוצר... תודה בשמי ובשם כל המשפחה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 3:32 pm

יש תגובה יותר כיפית מזו ??? תודה רבה

השב
User Avatar
‫רחלי בליצר‬‎
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2020 בשעה 11:31

קרן יקרה, עוד מתכון מעולה, שנוסה בהצלחה רבה! מדובר במתכון שוס!!!! בצק אלוהי!!! הכנתי, חוסל ואכין שוב ושוב ושוב. מרגיש כמו טאבון אמיתי . אין כמוך.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2020 at 1:25 pm

תודההההההה

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2020 בשעה 13:39

הי, לא הבנתי כמה יוגורט לשים, כתוב על הגביע 200 גרם לא מ"ל.. ו250 מ"ל כמו שכתבת יוצא כמעט גביע ושלושת רבעי. אז מה הכמות הנכונה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2020 at 5:03 pm

טעות שלי זה 200 גר

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 00:20

היי קרן, הכנתי היום את הבצק הנפלא הזה ויצא פשוט מעולה! עשיתי רק חצי מהכמות והספיק ל2 פיצות בינוניות. תודה רבה על המתכון❤️

השב
User Avatar
Ilanit
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2020 בשעה 05:27

הכנתי כבר מספר פעמים, פשוט מושלם תודה קרן

השב
User Avatar
Roni Goreshnik
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2020 בשעה 19:33

וואו וואו וואו! מתכון אליפות! השתמשתי בחצי כוסמין לבן וחצי מלא וגבינה במקום יוגרוט. הכל חוסל בשניות! תודה לך ♥️

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2020 בשעה 13:43

נראה מהמם כמו כל מתכון שלך! רק אני 2 שאלות... יעבוד עם קמח כוסמין, ואפילו כוסמין מלא? יוגורט צאן גם מסתדר פה?

השב
User Avatar
ערן
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2020 בשעה 15:26

המון תודה את אלופה נהנה כל פעם מחדש לעשות את המתכונים שלך בהצלחה גדולה

השב
User Avatar
טל
פברואר 21, 2021 at 6:51 pm

היי, יש מצב שזה 200 מל יוגורט ולא 200 גר?? יצא לי דביק בטירוף.

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:09 pm

אולי הוספת יותר מדי מים, את המים תמיד לאט לאט , הבצק לא תמיד צריך את כל הכמות

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2020 בשעה 20:11

אין עלייייייך!! המתכןנים שלך מהממים אבל השנינות הורסתתת!!! אהבתי את החלק לחמם שאף אחד לא רואה

השב
User Avatar
לירן
מאי 31, 2024 at 6:34 pm

אוף, הבצק לא תופח :( יש איך לתקן או אבוד? זה בהכרח השמרים או שייתכנו סיבות אחרות? תודה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 1, 2024 at 7:52 am

אולי השמרים או שהבצק שלך ממש יבש ולא הוספת לו מספיק נוזלים

השב
User Avatar
תום
starstarstarstarstar
יולי 8, 2022 בשעה 22:09

מתכון קליל, בצק מצוין! אין על ההסברים המדויקים שלך

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img