אוכל

סנדויץ חציל קלוי וגבינת מה עז

ספטמבר 14, 2024 0 comments

אין יום שבו אני אעלה תיעוד מהסדנה עם הסלטים של אופק שעובד איתי ולא יבקשו מתכון.

בדרל כלל אופק לא מכין כמעט את אותה מנה פעמיים, אז קשה ממש לעקוב אחרי מתכונים מדוייקים אבל מדי פעם אנחנו משחררים מתכון

של משהו שממש קל להכין בבית ויוצא פגז. סנדוית חציל קלוי הוא אחד מהם.

מנה שממש קל להכין, והיא סופר מרשימה.

הפרסום בשיתוף משק צוריאל

לסרטון עם שלבי ההכנה בוידאו לחצו כאן 

סנדויץ חציל קלוי וגבינת מה עז/ 2 מנות

מצרכים למתכון:
חציל פרוס לאורך לארבע פרוסות אין צורך להוריד את הקצה שלו
שמן זית
אורגנו טרי /עלי זעתר
מלח אטלנטי גס
גליל מה עז פרוס לפרוסות
לעגבניות
3 עגבניות מגורדות
שמן זית
מלח אטלנטי גס
פלפל חריף קצוץ דק דק או מגורד על פומפיה
אופן ההכנה :
לעגבניות
מגרדים עגבניות ומגרדים פלפל חריף, מוסיפים שמן זית ומלח. מערבבים .
פורסים את החציל
מניחים על תבנית על נייר אפייה ממליחים ומזלפים שמן זית בנדיבות ומפזרים עלי אורגנו
מכניסים לתנור חם על 210 מעלות
עד שהחצילים שזופים למראה
מוציאים , מניחיפ כף מסלסת העגבניות על שני חצילים, מניחים מעל פרוסות של מה עז וסוגרים עם עוד פרוסה ומחזירים לתנור ל 20 דק
מניחים מסלסלת העגבניות קצת על צלחת הגשה
מניחים על העגבניות את החצילים
מעליהם עוד קצת מהרוטב, אפשר לזלף לימון מעל הכל ולפזר פטרוזיליה
אפשר להניח ביצת עין רכה זה טעים בטירוף יחד
תהנו

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment