img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

ספירלת שמרים ריקוטה ופירות קיץ

יוני 30, 2020 | 49 תגובות

img

49 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
דורית קימל
starstarstarstarstar
יולי 1, 2020 בשעה 20:51

הכנתי יצאה יפיפייה בדיוק כמו בתמונה שלך... מחר תגובה על הטעם..

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2020 at 10:54 pm

תודה דורית מחכה לשמוע

השב
User Avatar
Nelly
starstarstarstarstar
יולי 2, 2020 בשעה 21:20

תודה רבה על מתכון מושלם❤️טעים מרענן ושונה לקיץ עוגה טעימה ומושלמת

השב
User Avatar
Margarita Spichko
starstarstarstarstar
יולי 3, 2020 בשעה 10:47

היי קרן. תודה רבה על מתכון שנראה מושלם! יש אפשרות להכין את הבצק ללא מיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 3, 2020 at 2:48 pm

כן בטח לישה ישנית

השב
User Avatar
לי
מאי 4, 2021 at 10:29 pm

הי!! מה שלומך? שאלה...אני רוצה להכין שמרים מהבצק המדהים של רוגעלך מבולגנת...אבל מילוי ריקוטה...האם ממליצה על אותה מלית? אני רוצה לעשות מ500 גרם קמח ..שתי תבניות אינגליש ...האם מתאים או ממליצה בכל זאת ללכת על הבצק הזה שרשמת..(ככ או ככ מוותרת על הפירות...( אשמח לדעתך ..כי עשיתי את המלית של כריות גבינה שלך עם בצק הרוגעלך אבל יצא לא מספיק מילוי משום מה..תודה רבה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
יולי 3, 2020 בשעה 14:16

פשוט כיף להכין את המתכונים שלך! אין לי משהו אחר לומר.. נ.ב זה הזמן לציין שנגמר לי המילוי בבצק האחרון אז שמתי שוקולד נוטלה ואני מתפללת לאלוהים. מקווה שיצא טוב, אעדכן

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 3, 2020 at 2:50 pm

את מהממת תודה

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
יולי 4, 2020 בשעה 11:49

אני מעוניינת להחליף את הריקוטה בבלילה וציינת גבינה לבנה ושמנת גם וגם או שניתן רק שמנת 250?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 4, 2020 at 2:12 pm

שמנת חמוצה מעולה

השב
User Avatar
שנפ לידיה
starstarstarstarstar
יולי 4, 2020 בשעה 18:20

מרשמים נהדרים, הצלחה מובטחת! אשמח להתעדכן. תודה לידיה.

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
יולי 6, 2020 בשעה 13:43

אפשר להמיר את החמאה בשמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2020 at 4:39 pm

אפשר אין בעיה 1/3 כוס

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
יולי 9, 2020 בשעה 09:21

איזה עוגה!!! הכנתי אותה, וזו פעם ראשונה שהתעסקתי עם שמרים כיוון שאין לי מיקסר ותמיד פחדתי מזה. לשתי ידנית ויצא מדהים. בבית עפו עליה תודה על מתכון מושלם

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 2:33 pm

משמחת ממש

השב
User Avatar
נטע
יולי 31, 2020 at 11:20 pm

אפשר עם תאנים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 1, 2020 at 6:23 am

בטח!!ייצא מעולה

השב
User Avatar
עברית
starstarstarstarstar
יולי 11, 2020 בשעה 08:53

בעברית אומרים: "כשאני פוגשת ילדים שאוכלים פירות בעוגה" ולא "שאני פוגשת ילדים שאוכלים פירות בעוגה" ולהבהרה: "כאשר אני פוגשת ילדים שאוכלים פירות בעוגה..."

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 11, 2020 at 11:21 am

אני כותבת כמו שאני מדברת, ולא תמיד בעברית תקנית, העיקר שהבנת מה כתבתי

השב
User Avatar
עברית
יולי 14, 2020 at 6:46 pm

לדבר בעברית שגויה זה כמו לאפות עוגה לא טעימה :(

השב
User Avatar
דברי כמו שאת
יוני 4, 2021 at 11:14 pm

אוי נו, ברצינות זה מה שעבר לך בראש??

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יולי 17, 2020 בשעה 23:18

יואו, יצאה לי שלמות!!! הריח כמו שאמרת מטריף. אחלה עוגה לשבת בבוקר עם הקפה. אין על המתכונים המעלפים שלך קרן, תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2020 at 6:29 am

תודה!

השב
User Avatar
יעל קטן
starstarstarstarstar
יולי 30, 2020 בשעה 16:36

הי. האם אפשר להכין הכל בלילה להכניס למקרר ובבוקר רק להוסיף את הפירות ולהכניס לאפיה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2020 at 5:28 pm

אפשר להכין בלילה ולהקפיא ובבוקר להכניס פירות להפשיר ולאפות , אחרת יש מצב שזה לא יחזיק מעמד בלילה במקרר עם הגבינה

השב
User Avatar
יעל קטן
אוגוסט 2, 2020 at 9:02 am

כן בסוף רק הכנתי את הבצק שתפח כל הלילה ובבוקר הכנתי הכל מהר רק לא נתתי עוד התפחה לפני אפיה...בכל זאת יצא מושלם אפילו אוהבי השוקולד טרפו ולא נשארה חתיכה אחת... תודה רבה

השב
User Avatar
lior sigaui
starstarstarstarstar
אוגוסט 6, 2020 בשעה 14:33

אפשר למילוי מסקרפונה במקום ריקוטה? אם כן אז להוריד סוכר או פודינג וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 6, 2020 at 8:20 pm

לא להוריד כלום, אפשר גם חצי חצי עם גבינה לבנה שלא ייצא כבד מדי

השב
User Avatar
Daniella
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2020 בשעה 18:10

אם יש לי רק 250 ג' ריקוטה שאני בונה עליו למילוי. במה אני יכולה להחליף את הגבינה בבצק עצמו (לא במילוי)?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2020 at 8:47 pm

בשמנת חמוצה או גבינה לבנה או יוגורט

השב
User Avatar
נועה
נובמבר 9, 2020 at 7:18 pm

הכנתי את העוגה כמה פעמים ויצא שלמות! עכשיו כשנגמר הקיץ אני תוהה אם אפשר להחליף את פירות הקיץ לפירות אחרים כמו תפוח/בננה.. מומלץ או פחות?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2020 at 11:33 pm

אפשר לנסות אני פחות מחבבת תפוחים במאפה שמרים אהל תותים/פירות יער לגמרי הולך

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 31, 2021 בשעה 08:06

הי האם אפשר להחליף את הפירות בריבת קונפיטורה טובה? או לעשות בלי פרי בכלל? הפרי היחיד שיש כרגע הוא תותים ואף פעם לא ראיתי תותים אפויים בעוגה. נראה לי פחות מתאים וחבל על הפרי... אולי תפוח, אבל פחות מעניין. בננות לא אוהבים אצלנו.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2021 at 8:36 pm

לא חושבת שתותים פחות יתאימו להיפך :-) אפשר גם לוותר על הפירות

השב
User Avatar
לי שקד
starstarstarstarstar
מאי 4, 2021 בשעה 23:23

הי, שאלתי את השאלה גם בשושני שמרים... אני רוצה לעשות את העוגה באינגליש קייק עם הבצק של רוגלעך מבולגנת..האם הולך ממתכון הרוגעלך 2 עוגות אינגליש קייק (כלומר כל אחת מ250 גרם קמח)? אם כן, והבצק הוא טוב לזה...האם המלית נותרת אותו דבר כי אני רואה שכמות המלית בעוגת שושני שמרים ריקוטה וכמות המלית פה בספירלה שונה..אז מה הנכון..כמה צריך להיות כדי שתהיה מלית מספיקה לעוגת אניגליש שמרים מ250 גרם קמח? והאם בכלל לא מומלץ בצק הרוגעלך? כי היום עשיתי את העוגה באינגליש עם כמות מלית של גביניות כריות שלך ויצא מעט מלית..כלומר יצא כמו לחם מתוק עם מעט מדי מלית..אז מה השוני ומה עדיף? תודה רבה אין עליך

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2021 at 6:59 am

הי לי למה לא בעצם להכין את המתכון המקורי ולהסתבך עם בצק אחר ומלית אחרת ? ואני פחות ממליצה באינגליש כיון שזה עלול כמות המלית שמותאמת לספירלה להיות מאוד כבד לתבנית אינגליש והבצק עלול להעשאר חי מבפנים

השב
User Avatar
גיל
starstarstarstarstar
יוני 29, 2022 בשעה 10:44

כשאני פוגשת, כלומר, כאשר אני פוגשת.

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2022 at 2:00 pm

הבלוג עמוס בטעויות ניסוח אלו ואחרות, עברית שפה יפה, והמתכונים כולם, למרות הטעויות פשוט מעולים :-)

השב
User Avatar
נועם
יולי 15, 2022 at 9:33 am

היי, 59 אני רוצה לעשות עם קרם פטיסייר עדיין צריך אינסטנט פודינג? תודה מראש

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
יולי 14, 2022 בשעה 11:12

הי קרן! יש לך הערכה בגרמים לגבי כמות הפירות? הבצק כבר תופח לו… איזה מתכון מהמם!

השב
User Avatar
יהלי
starstarstarstarstar
יולי 14, 2022 בשעה 15:59

חבל שהלינק המצורף- וידאו בהייליטס, לא נפתח!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2022 at 7:44 am

נכון זה ישן אבל אופן ההכנה כן מופיע בפיד שלי באינסטגרם ברילס ממש מהזמן האחרון

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אוגוסט 5, 2024 בשעה 10:46

כשאני בלחץ, אני אופה (גם כשלא, אבל בלחץ זה מואץ). חיפשתי מתכון לעוגת שמרים עם פירות וככה מצאתי את זאת. יצאה מושלמת ברמות אחרות!!! תודה עליך

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 5, 2024 at 11:02 pm

תודה תמר

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img