img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות מגולגלות תמרים חלבה

אוגוסט 31, 2013 | 171 תגובות

img

171 תגובות גולשים

User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
נובמבר 27, 2016 בשעה 13:52

עוגיות הכי מדהימות שיש!! ניסיתי המון מתכונים לעוגיות כאלו. נתקלתי במתכון שלך כבר לפני שנתיים ומאז הוא היחיד בחיי:) תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 27, 2016 at 1:57 pm

זה משמח מאוד שקד תודה רבה!

השב
User Avatar
Lihi
פברואר 11, 2021 at 11:56 am

היי קרן, אם אין לי מעבד מזון אוכל לעשות במיקסר קי עם וו גיטרה??

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2021 at 12:07 pm

בטח

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2016 בשעה 18:23

הי מתכוונת לנסות את המתכון הערב ;) האם ניתן להמיר את מיץ התפוזים בנוזל אחר? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2016 at 6:45 pm

את יכולה להמיר בחלב ואפילו במים

השב
User Avatar
אולסיה
פברואר 25, 2022 at 7:19 pm

היי קרן, העוגיות שלי יצאו יותר כהות ואחרי האפייה בצק קצת התפוצץ. ערבבתי טוב טוב עם הידיים את הבצק, בלי מיקסר. יכול להיות שכאן הבעיה שבצק התפוצץ קצת?

השב
User Avatar
Meital
מרץ 22, 2020 at 10:09 am

הי אפשר להחליף את החמאה לשמן ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2020 at 3:12 pm

לדעתי לא אפשר לפרווה להשתמש בנטורינה

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2016 בשעה 08:22

העוגיות כאלה פריכות! תודה לך על מתכון שמלווה וילווה אותי בחיי

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2016 at 11:02 am

איזה כייף לשמוע! תודה

השב
User Avatar
שמרית
ינואר 12, 2024 at 6:09 pm

פעם שנייה שאני מכינה את העוגיות הנפלאות האלה. הבצק נהדר, אבל ממש מתפורר וקשה להכין רולדות סימטריות שלא מתפרקות. איפה אני טועה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2024 at 8:11 am

נסי להוסיף מעט יותר נוזל לבצק שיהיה פחות קשה

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2017 בשעה 17:54

אפשר להכין רק מקמח מלא ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2017 at 8:02 pm

לא ממליצה להחליף את כל הכמות בקמח מלא. את כן יכולה להמיר את כל הכמות בקמח כוסמין מלא או רגיל

השב
User Avatar
מרב
פברואר 27, 2022 at 2:04 pm

קרן! אתמול הכנתי מגולגלות תמרים לראשונה בחיי, עם המתכון שלך, והן פשוט מדהימות. השתמשתי בקמח לחם מלא וקמח לבן רגיל והייתי צריכה להוסיף עוד מיץ תפוזים ועוד שמן כי הקמח המלא שלי ספג את כל הנוזלים מהכמות המקורית אבל האמנתי במתכון, הוספתי נוזלים כמו שהצעת ויצאו עוגיות פריכות ונמסות בפה. פשוט משגע. תודה!

השב
User Avatar
דלית לוי
ספטמבר 26, 2021 at 12:11 pm

אפשר לשלב קמח כוסמין מלא עם קמח לבן רגיל?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2021 at 8:37 pm

אפשר הבצק ייצא פירורי מעט ויהיה קצת מאתגר לעבוד איתו אבל התוצאות יהיו מדהימות

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
ינואר 21, 2017 בשעה 19:41

היי קרן.סך הכל 5 כוסות קמח?כמו כן האם אפשר להחליף השמן בחמאה ובכמה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2017 at 8:05 pm

סהכ 5 כוסות קמח את החמאה אפשר להמיר במחמאה אבל לא בשמן העוגיות פשוט לא ייצאו במרקם דומה בכלל .

השב
User Avatar
ניב
יוני 8, 2020 at 9:31 am

הי קרן, האם אפשר להשתמש במיקסר במקום מעבד מזון?

השב
User Avatar
שרית
יולי 31, 2020 at 2:09 pm

וואי עשיתי את המגולגלות הבצק פצצה יצא אליפות תודה קרן מהממת שאת

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2020 at 3:31 pm

משמחת את תודה

השב
User Avatar
מורן
אוקטובר 4, 2020 at 8:38 pm

תודה אלופה איזה מענה זריז ...עוד שאלה יש לי טחינה גולמית ולא חלבה האם ניתן למרוח אותה רגיל או להוסיף לה משהו? תודה רבה♥️

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2020 at 8:45 pm

טחינה גולמית לגמרי

השב
User Avatar
Ben
פברואר 12, 2021 at 7:35 pm

אפשר להמיר את מיץ התפוזים במיץ אחר?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 13, 2021 at 9:10 pm

במים

השב
User Avatar
אילנית
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2017 בשעה 13:09

הי קרן האם ניתן להמיר את החמאה בשמן? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2017 at 5:16 pm

לא ניתן :-( לא תקבלי את אותה תוצאה פריכה את יכולה להחליך במחמאה אם זה מטעמי כשרות

השב
User Avatar
יעל
פברואר 4, 2020 at 2:13 pm

הי קרן, שתי שאלות: 1. אני לא חיה בארץ אז אין לי מושג כמה יש בקופסא של ממרח תמרים ואני משתמשת במקום בתמרים בואקום שאני מדללת במים למריחה נוחה. איזו כמות צריך? 2. במה אפשר להחליף את ממרח החלבה ובאיזו כמות מדובר?

השב
User Avatar
מורן
אוקטובר 4, 2020 at 8:14 pm

קרן יקירה באיזה כוס ניתן להשתמש במידה ואין כוסות מדידה ? תודה אלופה❣

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2020 at 8:19 pm

הכי דומה זו החד פעמית מקרטון לשתיה חמה

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
פברואר 11, 2017 בשעה 13:51

מדהים!פעם ראשונה שיוצא לי כל כך טעים...תודההה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2017 at 3:45 pm

יש! ממש משמח מאיה תודה

השב
User Avatar
שרה
אוקטובר 12, 2019 at 12:12 pm

היי, האם ניתן להקפיא אותן? אם כן אז לפני או אחרי אפיה? תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2019 at 1:06 pm

את יכולה להקפיא לפני או ואחרי אפייה עטוף היטב בשני המקרים תצטרכי להפשיר קודם

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2017 בשעה 23:17

עוגיות מדהימות, כל פעם שאני מכינה יוצא מושלם! פריך, טעים וקל בטירוף!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2017 at 7:13 am

תודה אנה

השב
User Avatar
מיטל:)
starstarstarstarstar
מרץ 19, 2017 בשעה 01:21

כל כך טעים!!! תודה רבה אתר מדהים

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2017 at 8:04 am

תודה לך מיטל :-)

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2017 בשעה 18:20

בעלי לא אוהב תמרים וחלבה..איזה מילוי אחר יתאים פה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 27, 2017 at 6:55 am

כל מילוי אחר שהוא אוהב:-) ממקח שוקולד, ריבה עם קוקוס וקצת קינמון או ממרח לוטוס גם הולך.

השב
User Avatar
לוי נצחיה
ספטמבר 20, 2021 at 9:56 pm

ביצם בכל עוגייה יש גם תמרים וגם חלבה ? הבנתי נכון ???

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 21, 2021 at 8:11 am

כן

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
מאי 5, 2017 בשעה 11:34

אפשר להמיר ממרח חלבה בחלבה? (קצוצה או טחונה..)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 5, 2017 at 11:56 am

אפשר להמיר בחלבה מפוררת אבל לא לוותר על ממרח התמרים, חלבה מפוררת לבדה לא תניב תוצאה טובה. למרוח ממרח תמרים ומעל זה לפזר פירורי חלבה.

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
מאי 5, 2017 בשעה 12:09

תודה רבה קרן. רצה לנסות :-)

השב
User Avatar
רויטל אורן
starstarstarstarstar
מאי 15, 2017 בשעה 11:30

הי קרן, עשיתי את הבצק, ואני לא יודעת למה אבל הוא התפורר מעט, וכשרציתי לרדד הוא נשבר ולא נשאר שלם. בתמונות הוא נראה חלק. בכלל קשה לי עם בצק פריך, איך את יכולה לעזור לי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2017 at 4:59 pm

הי רויטל השתמשת בקמח מלא? בכל אופן נשמע שלבצק היה צריך להוסיף מעט נוזלים, אשלח לך מייל בפרטי תוכלי להצטרף לסדנת אפיה של בצק פריך.

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2017 בשעה 14:46

היי קרן אפיתי היום עפי המתכון אחד לאחד...ונראה כי הבצק לא אפוי בשכבות הפנימיות... איך אדעת אם כן

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 18, 2017 at 3:01 pm

הרולדות צריכות להתקרר לחלוטין ואז הן מתייצבות וסביר להניח שאם הן אפויות טוב כבר לא תרגישי את זה. אם עדיין הבצק בפנים ״חי״, אז להבא תאפי זמן ממושך יותר, יש הבדלים בין סוגי התנורים וייתכן שבתנור שלך זמן האפייה ארוך יותר

השב
User Avatar
מוריאל
starstarstarstarstar
אוקטובר 2, 2017 בשעה 15:19

כיצד ישפיע על מקרים הבצק ההחלפה של התפוזים בחלב או מים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2017 at 7:00 pm

זה ממש לא קריטי:-)

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2017 בשעה 12:00

הבצק הזה לא אהב אותי. התפרק... נאלצתי לגלגל בין דפי אפייה ואחרי האפיה בכלל.התפרקו... איפה טעיתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2017 at 4:44 pm

הי איילת מצטערת לשמוע, האם השתמשת בקמח מלא? ובכל אופן כשאר בצק מתפורר ולא משתף פעולה יש להוסיף לו מעט נוזלים ושומן עד שהוא נח לעבודה.

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2017 בשעה 16:46

כן שמתי הכל כמו במתכון, ניסיתי להוסיף מעט נוזלים אך בחשש. פעם הבאה אנסה שומן. לא יצא מוצלח לצערי... אך רוחי לא נשברת

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2017 at 4:49 pm

נסי להכין רק מקמח לבן, קמח מלא יבש יותר וצורך יותר נוזלים ושומן ואולי עדיף לך להתחיל מלבן בלבד. שמחה שרוחך לא נשברת, אני נשבעת שזה בסוף משתלם:-)

השב
User Avatar
Ophira
אוגוסט 8, 2020 at 2:06 pm

הכנתי הבוקר שוב והפעם מקמח כוסמין כי נגמר המלא. ערבבתי חצי מלא חצי לבן, ויצא אלוהים ישמור! המתיקות של המילוי ושל אבקת הסוכר אל מול הבצק הכמעט לא מתוק כלח אך נמס בפה - פשוט מושלם. מלכה את :)

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 8, 2020 at 2:30 pm

ואת שימחת ממש תודה אהובה

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2017 בשעה 16:50

אני בטוחה! אף מתכון כאן לא איכזב אותי.

השב
User Avatar
oshra
starstarstarstarstar
נובמבר 30, 2017 בשעה 08:15

על 5 כוסות קמח רגיל מספיק רק שקית אחת א. אפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 30, 2017 at 10:12 am

בהחלט מדובר בעוגיות שלא צריכות לתפוח כמעט זה לא כמו בעוגה.

השב
User Avatar
שיר
נובמבר 22, 2020 at 8:02 pm

קרן היקרה, האם ניתן להכין מגולגלות מקמח פיצה? מכורה לאתר שלך. כל מתכון יוצא מושלם!

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 22, 2020 at 8:28 pm

כן יש מתכון כזה באתר עם ריבה

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2018 בשעה 20:27

היי קרן! האם ניתן לגלגל יום לפני, לשמור במקרר ולאפות יום אחרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2018 at 8:57 pm

אפשר, לא תהיה בעיה.

השב
User Avatar
שקד
פברואר 6, 2018 at 9:01 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
רבקה
starstarstarstarstar
פברואר 14, 2018 בשעה 14:43

היי, אם אין לי ממרח חלבה אני יכולה להמיר את כמות ממרח החלבה בכמות זהה של ממרח תמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 14, 2018 at 3:16 pm

כן, בדיוק.

השב
User Avatar
מיה
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2018 בשעה 17:47

האם מרגישים את הטעם של ממרח החלבה ? או שרק מרגישים תמרים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2018 at 5:50 pm

יש טעם של שני הממרחים, אפשר לוותר על בחלבה אם לא אוהבים ולהשתמש רק בממרח תמרים בכמות גדולה יותר

השב
User Avatar
ליסה
starstarstarstarstar
מאי 10, 2018 בשעה 15:29

רק כף וחצי סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2018 at 5:09 pm

בבצק? כן הוא לא צריך להיות מתוק המילוי מספיק מתוק

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
מאי 30, 2018 בשעה 21:50

המתכון הזה מושלם! הדבר שהכי משך אותי הוא שאין ביצים. הכנתי ויצא מעדן!! תודה רבה לך על הדיוק וההסברים :))

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2018 at 10:29 pm

אני ממש שמחה לשמוע שהצליח לך שרה , תודה

השב
User Avatar
אילה שרעבי
starstarstarstarstar
יוני 26, 2018 בשעה 10:32

היי אני רואה שכולם הסתדרו חוץ ממני??? סיוט לא הצלחתי לרדד הרגשתי בעונש!!! אשמח להבין מה לא עשיתי טוב עשיתי לפי המתכון כולל להכניס למקרר ה-צ-י-ל-ו!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2018 at 6:00 am

את לא בעונש כלל, גם לי זה קורה לפעמים, מצטערת שזו היתה החוויה שלך. השתמשת בקמח מלא או רק בקמח לבן ? כשבצק פריך מתפורר, ייתכן והיו חסרים לו מעט נוזלים, וזה קורה לפעמים. במקרה זה אני ממליצה להוסיף לבצק חלמון ביצה וללוש שוב, זה אמור לעזור. לגבי רידוד, נסי לקמח היטב נייר אפייה, להניח עליו את הבצק, לקמח היטב את הבצק ומעליו להניח עוד נייר אפייה ולרדד בין שני הניירות. לאחר רידוד הסירי את הנייר העליון. מקוה שעזרתי:-)

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
יולי 1, 2018 בשעה 14:31

האם ניתן להחליף את ממרח החלבה בממרח טחינה עם סוכר? או רק עם טחינה? כי יש את המתיקות של ממרח התמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2018 at 4:29 pm

אפשר למרוח תמרים ומעליהם פשוט לזלף טחינה, זה יוצא מעולה.

השב
User Avatar
מיקי
starstarstarstarstar
יולי 2, 2018 בשעה 20:28

אפשר לעבד את הבצק ידנית? אין לי מעבד מזון.

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
יולי 2, 2018 בשעה 20:35

היי קרן,האם ניתן לעבד את הבצק ידנית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2018 at 9:46 pm

אפשר אין בעיה, לפי סדר ההוראות במתכון עד שהבצק מתאחד לכדור

השב
User Avatar
זיו
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2018 בשעה 13:26

היי הכנתי שנה שעברה לפני כיפור והן יצאו מושלמות!אך איני זוכרת האם השתמשתי במעבד מזון או במיקסר? יש חשיבות? תוכלי להסביר בבקשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2018 at 12:09 am

אפשר להשתמש במיקסר, עם וו גיטרה, ואז מתחילים מהקרמה של חמאה רכה עם סוכר, מוסיפים את שאר החומרים הרטובים ואז את היבשים בסוף. במגימיקס( כך אני מכינה) מתחילים מערבוב של היבשים, מוסיפים קוביות חמאה ישירות מהמקרר ולבסוף מוסיפים את החומרים הרטובים. מקוה שעזרתי, בהצלחה!

השב
User Avatar
אסתי
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2018 בשעה 10:58

הי קרן, גדלתי על מגולגלות תמרים ולצערי לא הספקתי לרדום את המתכון מאימי ז"ל לפני שנפטרה. שנים הכנתי את העוגיות מבצק שק"מ והסתפקתי בזה עד שקראתי את המתכון שלך ומיד הכנתי. איזה הבדל..... אעזו פריכות וטעם נהדר ולא פחות חשוב - קל להכנה. תודה על מתכון נהדר שאומץ מיד

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 2, 2018 at 3:38 pm

יש ! כמה שזה משמח אותי! תודה

השב
User Avatar
עילי
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2018 בשעה 06:27

הי קרן❣️זו הפעם הראשונה שאני מכינה בצק פריך ורולדות,זהו...אני כבר ילדה גדולה ואין יותר תרוצים! תוכלי לאמר לי בבקשה לאיזה עובי לרדד את הבצק?? האפייה היא על טורבו? או רגיל-חום עליון ותחתון? בתודה מראש עילי. כמה אנרגיה טובה יש באתר שלך וממך.... הרולדות נראות נפלא!!! רוצה גם...ממתינה לתשובתך ויום נפלא!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2018 at 8:59 am

תודה רבה על המילים היפות עילי. את הבצק מרדדים לעובי 1-1.5 ס״מ לא נורא גם אם הוא מעט עבה יותר. אם זו פעם ראשונה ממליצה להתשמש רק בקמח לבן, כיון שהגרסה עם הקמח המלא היא למעט מנוסים יותר עם בצק פריך אני לעולם לא אופה בטורבו, חום עליון תחתון רגיל כשהמדד נמצא בשליש התחתון של התנור.

השב
User Avatar
עילי
אוקטובר 13, 2018 at 11:07 am

מכל הלב!❤תודה על תשובתך המפורטת..אקשיב לעצתך,אכין עם קמח לבן וכמובן שאשוב לדווח,אחרי הכל,זו הרולדה הראשונה! מקוה שהיא תצא טובה וחתיכונת כמו שלך! המווון תודה!!!

השב
User Avatar
מוריה
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2019 בשעה 14:47

היי קרן בראש ובראשונה את מדהימה והמתכון הזה חקוק בזכרוני ... האם לדעתך ניתן לעשות מהבצק הזה של המגולגלות אוזני המן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2019 at 9:08 am

הי, אפשר בהחלט הייתי הולכת על גרסה רק של קמח לבן כדי שהבצק יהיה נח לעבודה

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אפריל 1, 2019 בשעה 16:02

אפשר במקום מיץ תפוזים להשתמש במיץ קלמנטינות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 1, 2019 at 4:11 pm

ברור:-)

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
מאי 11, 2019 בשעה 18:37

יצא מעולה! אמנם הבצק היה לי קצת קשה לעבודה (נשבר בגלגול), אבל בסופו של דבר הם יצאו מושלמות, הכנתי כבר מספר פעמים..

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2019 at 6:57 pm

שמחה! תודה אלמוג

השב
User Avatar
לימור
אוגוסט 17, 2019 at 7:25 pm

היי יש לי 2.5 קמח רגיל האם זה בסדר לעשות עוד 2.5 מקמח תופח?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2019 בשעה 23:28

הכנתי כבר תוך שבוע 3 פעמים את העוגיות, הם פשוט נחטפו!!! מתכון מעולה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2019 at 5:44 am

ממכרות! תודה מיכל

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2019 בשעה 08:22

האם אפשר 5 כוסות קמח עוגה רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 2:43 pm

בטח כן

השב
User Avatar
nir barash
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2020 בשעה 11:29

הי קרן מתכון מושלם!!! רציתי לשאול איך הבצק מגיב להקפאה? כלומר להקפיא את גוש הבצק לפני כל עיבוד... האם עשית את זה? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2020 at 11:38 am

כשאני רוצה לזרז התייצבות של הבצק אני מכניסה למקפיא אבל לא מביאה להקפאה מלאה שכן אז לא ניתן לעבוד עם הבצק ולרדד אותו.

השב
User Avatar
nir barash
פברואר 12, 2020 at 11:51 am

התכוונתי אם אפשר להכין כמות כפולה ולהקפיא חצי ממנה לשבוע,שבועיים. ולהפשיר במקרר לפני השימוש.

השב
User Avatar
ניר
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2020 בשעה 21:06

היי קרן אם אני רוצה להשתמש בבצק כדי להכין אוזני המן מבצק פיסטוק/קראו איך לשנות את הכמויות? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2020 at 9:10 pm

לא בטוחה שהבנתי את השאלה אבל במידה והכוונה להכין בצק פיסטוק, אז להמיר חלק מהקמח בקמח פיסטוק, כמויות 1:1 כמובן רק חלק

השב
User Avatar
ניר
פברואר 25, 2020 at 9:15 pm

יש אפשרות לקבל בצק מטפסי טוק מתאים עם שימוש במחית פיסטוק ?

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
מרץ 20, 2020 בשעה 16:59

היי קרן, במתכון כתוב שמן אבל את עונה בתגובות שצריך חמאה. מה עדיף אז?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 20, 2020 at 5:07 pm

המתכון משלב שמן קנולה וחמאה, התשובה שלי בתגובות היתה לאנשים שרצו להמיר את החמאה במתכון לשמן וזה לא אפשרי .

השב
User Avatar
אושי
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2020 בשעה 14:55

נראה מושלם. רק בכותרת רשום 3 קולגות ובתוכן 4. מה נכון?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2020 at 3:19 pm

נכון אף פעם לא שמתי לב לא ממש משנה 3 רולדות גדולות או אקבע בינוניות

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מרץ 22, 2020 בשעה 19:51

היי, אפשר להשתמש בטחינה גולמית במקום בממרח חלבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2020 at 9:03 pm

בטח

השב
User Avatar
רוחלה
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2020 בשעה 18:27

הי קרן. האם אפשר לשים ממרח נוטלה במקום התמרים?חוששת שינזול החוצה...אולי להסמיך עם קוקוס?מה דעתך?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 19, 2020 at 7:04 pm

אפשר להמיר, וגם קוקוס זה מעולה וגם אם נוזל חלק זה היופי של אפייה ביתית

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2020 בשעה 15:48

מתכון מעולה שאני פשוט חוזרת אליו שוב ושוב. ורציתי להגיד תודה!

השב
User Avatar
זאב
starstarstarstarstar
יוני 12, 2020 בשעה 07:34

היי קרן , עשיתי את הבצק במיקסר , יצא מעט פירורי , הוספתי עוד כרבע כוס מיץ תפוזים וזה סידר את העניין , יצא מדהים ופריך אין ספק שהמתכון הזה הולך ללוות אותי להרבה זמן, תודה רבה <3

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2020 at 9:18 am

שימחת אותי זאב תודה

השב
User Avatar
רחלי חזן-זלק
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2020 בשעה 14:21

היי קרן. הכנתי את המצכון והבצק גם אחרי שהיה במקרר עדיין לא מתגבש טוב וניתן לרידוד. מה הבעיה את חושבת? תודה על המענה מראש רחלי

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2020 at 2:45 pm

חסרים לו שומן או נוזלים אפשר קצת קנולה

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2020 בשעה 15:02

אפשר להוסיף אחרי שהיה במקרר? תודה על התשובה המהירה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2020 at 3:26 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
רחלי חזן-זלק
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2020 בשעה 17:55

קרן היי, הוספתי שמן וזה לא עזר. אם אעשה את אותו מתכון רק עם קמח לבן זה יעבוד? כל שאר המצרכים נשאר אותם כמויות כן? אני חייבת להכין אותם למחר ואני משתגעת.... המתכונים שלך תמיד יוצאים לי פצצה. הפעם לא יודעת למה זה לא עובד לי... רחלי

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2020 at 6:51 pm

רק קמח לבן, עם המלא צריך סבלנות

השב
User Avatar
רחלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2020 בשעה 13:22

יצא מדהים עם הקמח הלבן. המון תודה קרן.

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 08:10

מתכון מעולה! תודה קרן ⁦

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2020 בשעה 10:40

קרן היקרה תודה רבה על המתכון מכל המתכונים שניסיתי הוא לחלוטין המנצח. תמשיכי בעשייה כיף לצפות בך באינסטגרם את ברורה רהוטה וכיפית!!! שפע פרנסה וכל טוב♥️

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2020 at 11:02 am

ממש שימחת תודה מורן

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2020 בשעה 13:25

הי. על כמה מעלות התנור? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2020 at 3:39 pm

מניחה שכתוב 180

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 13:11

הבצק מתפורר בכל פעם שאני מכינה את המתכון הטעים הזה מה לעשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 1:21 pm

להוסיך מים או מיץ עד שנח לעבודה ולהכין רק מקמח לבן

השב
User Avatar
מורן
דצמבר 6, 2024 at 8:58 pm

היי קרן יכול להיות שאין ביצים במתכון??

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ינואר 23, 2021 בשעה 20:41

למה תמיד, בכל רולדה, הן מתפוצצות לי באפייה והמלית בורחת? גם במתכון פרסבורגר פרג שלך, שהיה טעים למות!!!! הבצק התפוצת והמילת ברחה... ואני עושה חתכים בבצק

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:07 am

עודף מלית

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 10:09

הי קרן, אם ממירים את הקמח המלא בקמח לבן האם צריך להוריד מכמות הנוזלים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 12:48 pm

אין צורך לעשות שינוי

השב
User Avatar
לירז
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2021 בשעה 16:04

מתכון פצצה! בצק מושלם ממש ונוח לעבודה. תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2021 at 8:24 pm

תודה לירז

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2021 בשעה 15:23

היי קרן, מכינה את המתכון כבר כמה פעמים והוא מושלם, אבל הפעם שכחתי את האבקת אפייה... עד כמה זה קריטי? על מה זה משפיע? תודה

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אפריל 16, 2021 בשעה 15:35

הי קרן! אפשר למלא חלק מהבצק במילוי קצף מרנג כדי ליצור עוגיות שושנים? או שדרוש בצק שונה? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 16, 2021 at 11:29 pm

עדיף בצק שונה, יש מתכון לשושני קצף בבלוג

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
מאי 19, 2021 בשעה 15:17

אפשר להכין מקמח שיפון מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2021 at 8:54 am

לא יעבוד עם קמח שיפון

השב
User Avatar
דנית
starstarstarstarstar
מאי 20, 2022 בשעה 16:16

היי, עוגיות משגעות מלוות אותי כבר שנים! אם אני רוצה לגוון ולהמיר חלק מהכמות עם קמח שקדים, כמה כדאי לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2022 at 2:24 pm

בערך 1/2 כוס

השב
User Avatar
ולריה
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2022 בשעה 21:17

הייי אפשר במקום במעבד מזון בנינג׳ה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2022 at 11:18 pm

אפשר

השב
User Avatar
נופר בסון
starstarstarstarstar
ספטמבר 21, 2023 בשעה 16:15

אפשר להחליף את המילוי בממרח קינדר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2023 at 12:18 pm

בטח

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2024 בשעה 22:55

מה פירוש חצי קופסה ממרח תמרים? אפשר בבקשה בכמויות? יש לי צנצנת ממרח תמרים של שקד תבור ולא ברור לי על איזו קופסה מדובר תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 11, 2024 at 4:39 pm

קופסת תמרים בארץ זה 450 גר

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
אוגוסט 18, 2024 בשעה 21:43

היי אפשרי להכין רק עם קמח כוסמין לבן? ואם כן יש משהו בנוזלים שצריך לשנות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2024 at 8:03 am

כוסמים לבן מתפקד כמו קמח לבן, אין צורך לעשות שינויים במתכון

השב
User Avatar
ציון
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2025 בשעה 10:52

וואווו עוגיות מושלמות!! הכנתי הכל עם קמח מלא 80% יצא מוש!! וכל המתכונים באתר מושלמים ומדוייקים, אף פעם לא התאכזבתי. תודה לך על הכל!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2025 at 7:53 am

תודה ציון

השב

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img